Min älskling

Att gå på tärna/itpedagog linjen är något av dte bästa jag gjort... även om det är svårt. jag älskar utmaningen. jag önskar nu att jag fortsatt på media fast med mer inriktning mot data.. eller gått IT.
jag älskar min data, jag älskar allt jag kan göra med dne.. ska fan gifta mig med min data... det är jag och min data:) ha ha..

Nej men på allvar nu kära vänner... It-pedagog utbildningen är fan bäst:)
jag får hålla på med data och utveckla mig inom pedagog biten:) im happy...


Anagina

Hon är så rolig... har suttit och kollat hennes blogg och videoklipp... Ni har väl sett att hon har ett program på svt? hon sjunger även jätte fint..

Här hittar ni hennes blogg:(klicka på bilden)

http://www.showganget.se/sabi/sabi/wp-content/uploads/2010/10/HEADER2-1.jpg

Seriöst hon är så jäkla rolig:

 

61 dagar kvar

Jag sitter och pluggar psykologi tänkte jag säga men menade lärstilar, det är till pedgogiken.
Jag ska ju skriva lite om  olika lärstilar. Har pluggat lite om det på brinell, men man kan aldrig få för mycket information om sånt här.


Kan ni fatta att i morgon är det redan November. liksom vart tog tiden vägen?
det bytyder att om 11 dagar fyller jag år. tänk det är bara 54 dagar kvar tills julen nu....
oj oj vad tiden går snabbt. om 12 dagar är dte dags för träff 4 på skolan. och 61 dagar kvar på detta år.
så om 62 dagar så är det 1/1 2011.

Idag passade jag på att fixa så jag har luncher till ett tag fram över. blev lite kyckling, köttbullar, egen kebab, lasagn och annat. så nu har jag luncher. Idag ska vi äta kålpudding till middag(inte min favorit) får se hur det går.

Nu längtar jag på att mina skor ska komma:) men nu ska jag återgå till pluggandet

Tom i skallen

Ja då var det söndag då.... klockan är halv nio men egentligen halv tio.. känns mysko detta.

På tisdag tänkte jag beställa min tågbiljetter till på¨onsdag i alla fall. intressant fakta, not,

Seriöst jag vet inte vad jag ska skriva just nu liksom bara.... tomt i skallen... ha ha....

Ska ta en promenad...

google

Skorna är beställda och betalda:) så nu är jag lycklig... har dock inte fått mejl om det än och sen tror jag att jag gjorde två beställningar så får nog avbeställa den ena. men det fixar sig alltid...har suttit och fixat på hemsidan lite..... jag har ju inte gjort exakt som vi skulle göra(pappa säger att jag fuskat) för jag gillade inte hur det såg ut då så jag gjorde lite eget. Får se vad lars säger......

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska blir 22 för då ska jag se film på mtv....


I morogn ska jag koll ahur mycket pengar jag har, gå en promenad och lite annat....typ plugga...

förresten här kan ni se ett arbete jag gjort, det har jag skapat i google docs: installations helg

Jag skänker dig en tanke

Sitter och här och kollar på skor och letar efter skola.
Funderar på att byta nummer på mobilen.
Funderar på mycket just nu.........

Vad ska jag göra nästa höst?
Hur ska det gå med körkortet?
Kommer jag klara skolan?

Att jag saknar vissa personer

hur orättvist livet är

ja tankarna är många......

http://www.presentkuriren.se/prodbilder/large/HJ_k02.jpg

tofflor

http://1.bp.blogspot.com/_nGtmQM7Rdkk/R6knnZcUggI/AAAAAAAACE8/ycitOl669fA/s400/GodMorgon.jpg

 

jag vet jag borde inte tjata om  skor... men åhh....
ha ha snacka om att jag överdriver allt, jag sa att jag ska gå i foppatofflor hela vintern;)

fan vad mörkt det är ue. och idag/kväll ska ni vrida tillbaka klockan 1 timme...

 

Nu ska jag gå ut... så tjola hej

 

 

Rubrik?

Vet ni vad som kan avskräcka mig från att blogga tex, jo att komma på rubrik. Eller om jag ska skriva en dikt och så kommer jag inte på vad den ska heta, då blir jag liksom knäpp och så kan jag inte skriva...

http://2.bp.blogspot.com/_p4qeKym8a18/TEhJ3Xxe2GI/AAAAAAAAALo/6M4eomuWOjI/s1600/smirnoff_ice.jpg

http://www.mysupermarket.co.uk/Images/ExternalImages/ProductsDetailed/7/105107.jpgSitter här och dricker min bacardibress/mango blandad med smirnoff ice, så jäkla gott. här är lite bilder:

 

Men nu ska jag fortsätta med mitt;)

 


I väntan på domen

Ja jag sitter och är klar med min hemsida nästan, lite små fix, men har skickat in den. och ja jag vet det är inte så som Lars sa. men jag vill inte vara som alla andra... Jag är mig själv och gör som jag vill. Är klar med lite andra saker med. så det som är kvar är fixa till redovisningen, skriva om pedagogik, och sen jag sen är jag klar tror jag.
så nu väntar jag bara på att lars ska säga att jag får göra om allt... bläää.. jag som gillar min hemsida, den är så mig:)
så här ser den ut, eller ja detta är lite av den:

jag älskar den:) men nu blir det film....

 

 

Städa, plugga, stress, körkort- thats my life:)

ja nu har jag städat eller jag nästan helt klar. Seriöst alltså jag känner mig helt däckad i huvudet. Känns som någon kört över det.......

känner mig lite stressad som vanligt, så ska försöka att inte stressa. ska ta en promenad, ett bad och sen plugga lite.. Det finns så många saker jag borde göra, men aldrig hinner/orkar göra. Och alla de där borde-sakerna lägger sig på en sådan enorm hög att jag inte orkar göra någonting. Vilket leder till att jag får ont i magen. Om vi sedan plussar på allt det andra som jag faktiskt gör, och aldrig blir tillräckligt (jo, kanske för stunden). Prestera, prestera, prestera. Ja, då får jag ännu mer ont i magen. så nu blir det att försöka undvika den känslan liksom.

Nästa onsdag ska jag till Sala, och plugga plugga plugga:) med camillha, blir super!
Sen nästa vecka igen alltså vecka 45 på fredagen då åker jag till Sala igen(då ska jag vara klar med allt:( åhh hjälp, okej lugn nu) för träff 4. Fan vad tiden går fort.

Förresten jag har ju bestäm mig för att ta körkort, så blir att typ lära mig en del och sen kört ett par gånger innan somaren för sen så ska jag på intensiv kurs i 2 veckor i norberg där jag då får körlektioner och tester för att sedan då göra provet och uppkörningen. Så med lite tur och en massa pluggande och körande så till hösten kanske jag förhoppningsvis har mitt körkort:) Detta betyder att alla mina pengar jag sparat kommer gå till körkortet, men vad fan, det är helt klart värt det ju.
ja så jag ska fixa typ körkorts tillstånd, och böcker och lite annat skit. Har lovat pappa att om han hjälper mig med att ta körkort så när jag tagit körkort(får se hur det går) så ska jag besikta bilen åt han. Så nu gott folk så är det dags för mig att ta körkort(jag är livrädd), har bestämt det nu.... Alltså jag är mest rädd för att sätta mig i bilen och köra den första gången.

http://www.lansstyrelsen.se/NR/rdonlyres/1C1C228B-F385-44A3-8CCB-DF63FFEE4E72/0/korkort.gif


Ja jag har velat ha en bubbla länge, i säkert fyra år minst. Och ja nu kanse jag äntligen kan ha nytta av att köpa den. känt dumt att ens tänka att jag vill köpa en när jag inte haft körkort, men nu ser ni så ska jag börja ta körkort, trots att jag är livrädd:) Så förhoppningsvis har jag körkort till nästa höst. och då ska det sparas till bil(kanske inte en bubbla). Men detta betyder att jag en dag kanske får min bubbla och kan köra den. för det är ju min dröm att få åka med min bil(bubbla) ner till spanien:)

Har ni tänkt på det att jag är ganska upptagen av mig, alltså jag festar inte och sånt för jag gillar inte sånt. nej men jag pluggar, jobbar, tränar, tar hand om mig själv, är med familjen, bara har det lugnt och skönt och nu då skaffa körkort vilket kommer innebär att jag blir ännu mer upptagen. så därför finns det inge utrymme för pojkvän i mitt liv. För den tiden jag vill umgås med andra då vill jag träffa amanda eller så är jag på skolan. jag älskar mitt liv faktiskt:)

Men nu ska jag åter till mitt liv och städa lite till.... 


Vanilla

Hej på er:) nu är jag hemma igen. ska fixa lite lunch bara och sen kolla lite på tv, sen blir det städning. Efter städningen ska jag tända mitt vanilj ljus(som redan nu luktar jätte mycket) och sen ta en dusch+bad. mitt fredags mys har börjat. ska även at en cider(hanlade på systemet) för det förtjänar jag. cyklade till jobbet, gick rikigt långpromenad och sen cykla hem. skönt.

Förresten jag har bestämt mig för att ta körkort nu:)

hörs sen

Kent

Sitter och lyssnar på kent. ska snart alldeles snart dra till jobbet. funderar på att beställa lite kent saker.
men så jäkla svårt att hitta saker. mern oj nu måste jag dra.. puss hej...


http://petronilla.blogg.se/images/kent_rosor_1195675522.jpg

körkort????

Fortfarande huvudvärk, så är måttligt glad. har ett stökigt rum(som trollen stökat ner;) så måste städa. Jobba i morgon men sen är det helg;) men då blir det plugga. vill köpa skor. Snacka om att jag har världproblem, typ stoppa pressarna Zandra har stökit rum, huvudvärk och vill köpa skor. god my life is so intresing....


Förresten jag funderar på att ta körkort. men jag vet inte..skor

Så jäkla skit.. mitt hotmail har krånglat länge och idag kom jag inte in, så nu använder jag mig av samma som jag har till facebook. Ha ha på min gamla hade jag 400 kontakter och nu har jag nada:) lite smått kul.
Ja förutom att sitta och krångla med datorn så lyssnar jag på kent och är trött. Kom hem för typ 1 timme sen. måttligt kul....


funderar på att beställa dessa 3 skor:


skulle gå på typ 550 kr för alla tre paren. men jag vågar inte beställa för tänk om skorna inte sitter bra och så vidare. nja jag får se...

I morgon blir det halvdag på jobbet, så blir att gå dit och gå ut på låmg promenad och sen cykla hem... nice...in my head

Sitter här med huvudvärk:( usch och fy.... har precis ätit mat så är mätt och glad. Det är skit väder ute.
jag ska på¨träning om ett tag, ska passa på att städa...

Andreas fyller 22 idag:) grattis.... usch nästa år fyller jag 22.....
ja snart fyller jag 21 år, ha ha fatta för 21 år sen föddes jag.....


Nej nu ska jag städa.. kommer inte på vad jag ska skriva.. dumma huvudvärk


jag lever


http://www.tarna.fhsk.se/it/distans09/tarthekar/bilderna/hello_5.gif

Sitter och lyssnar på musik, planerar med pengar och så och pluggar lite. Egentligen borde jag städa. men jag tycker faktiskt att trollen kan städa;) Nej men jag ska städa... sen... Sitter och leker i photoshop(pluggar) och tänkte kolla in pedagoigk uppgiften. Ska låna en bok i morgon....


I januari(lä'nge dit) ska jag köpa mobil, dels för att just nu måste jag spara på pengar och sen för att d¨å kan jag ju verkligen köpa en mobil ja vill ha. Även lite andra saker jag ska köpa då. Denna månad ska jag i alla fall köpa vinterskor.

Har inte haft lust att skriva, ja jag har pms;) men jag var på gymnastiken och körde skiten ur mig, för hade världens mensvärk, så var så jäkla sur och hade ont så jag bara körde. men eftersom mensvärken ville mig ont så började jag må illa, men det gick bra i alla fall.Idag var det full rulle på jobbet, vilket det varit nu. Vaff fyllde år, vicky var där.


Men nu ska jag plugga lite.. sen tv...


its morning babe

God morgon folket!!!

sitter här med kaffe(okej oboy) och bara njuter för tillfället. snart ska man dra och jobba.
Sen blir det hem och sen träning. Köpte ett par nya träningsbyxor igår;) som är lila och mysiga:)
jag älskar dom. Vet ni vad jag mer älskar? min hemsida. men jag tror jag kommer få
göra om den tyvärr:( men den är så fin.

Men nu ska jag till jobbet.. adios alla...
Det är fel!!

Jag kommer få göra om min hemsida, jag bara vet det... skit.....

ja här kommer lite bilder i alla fall:


Okej varför sitter jag här. Det är ju för tusan gossip girl.. adios

Årstidermänniska

http://1.bp.blogspot.com/_nGtmQM7Rdkk/R6knnZcUggI/AAAAAAAACE8/ycitOl669fA/s400/GodMorgon.jpg
Härlig morgon?? ja förutom att det är skit kallt ute så är jag nöjd. vaknade och kände mig utvilad.
Ja det börjar bli vinter nu, hmm snacka om att hösten gick fort.

Såg att syrran skrev att hon var en sommarmänniska. det fick mig att tänk apå vad jag är. jag gillar våren, sommarn, hösten och vintern. alltså visst det finns för och nackdelar med allt, men jag insåg att det är onödigt att hata tex vintern, för att gör man det så blir dte bara värre. visst jag hatar kylan, men det är fint när det är vinter och sen får man ha på sig massa sköna varma kläder:) det gillar jag:) jag tror jag hatar slutet på alla årstider eller ja jag hatar slutet av vintern och början av våren i alla fall. jag hatar när det är äckligt varmt på sommaren. jag älskar hela hösten och början av våren. Så jag får nog erkänna att jag är en tjej som älskar alla årstider mer eller mindre.

men jag är drottningen av humör. Alltså är jag på bra humör så älskar jag allt, dåligt humör då hatar jag allt. jag påverkas av humöret så otroligt mycket. Men det bästa  med mig är att jag kan kontrollera mig om jag vill.
som jag brukar säga dte är svårt att förstå sig på mig för jag är speciell.

så vad händer idag då? ja jag tror vi ska till farmor... sen blir det hem och plugga lite hemsida och photoshop.
men först och främst ska jag äta något. blir väl typ frukost/lunch.

Förresten en rolig sak igår. jag lånade en bok som heter "i taket lyser stjärnorna" och då säger han på biblioteket att det finns en film som heter det, och jag fick för mig at spela dum(kan bero på att killen var snygg och ja han pratta med mig ju) så jag jag bara. nej finns det? och han berätta allt vad filmen handla om och skit. men jag är så dum så när han berättar så kommer jag på en rolig sak i filmen(jua jag har sett den) ni vet när hon är på festen och sen spyr i skorna. ja dte säger jag. vad vi han säger, så du har sett den? jag blir röd och nickar och säger att jag måste gå. seriöst hur korkad får jag vara;)

nej nu blir det frunch(typ brunch):)
Färdig pluggat

HejJa då var det färdig pluggat för idag. försökte komma på vad jag ska göra för bild vi ska ha på utställningen men kom inte på. men nu ska jag kolla lite film:) tänkte jag:)Är faktiskt riktigt trött känner jag. har pluggat på riktigt bra:) men det är lite kul för att vi har gått igenom lite grann innan bara och sen nu helt plötsligt ska vi göra ganska avancerade saker. men det är kul. Har dock inte så mycket ork för skolan denna gång, men som jag sagt innan, det är bara att plugga på. Men nu blir det film.

 

 

Denna bild lyckades jag göra i photoshop idag. det kallas out of bounds:

 

 

 

hemsida och annat pluggande

Hej gott folk. sitter och fixar med min hemsida, lite photoshop och sen lite pedagogik.
har kommit ganska långt med hemsidan:) och efter att jag läste pedagogik uppgiften 1 gång till och sen sökte om det som den handlar om så fatta jag.. och den var inte så jätte svår:) Så sitter och pluggar:)

tänkte ta en promenad snart så man gör lite annat...

här är headern till min hemsida:

Im not slepping im pluggar;)

Sitter och lyssnar på Takida och pluggar lite grann. eller ja jag försöker förstå vad det är den pedagogiska uppgiften går ut på, fattar liksom inte riktigt. Ja vi får se hur det här går. Sen ska man göra en hemsida, och massa photoshop grejer. ja ja det blir nog bra.

Alltså nu har dom lagt till så att man kan göra förinställda inlägg;) vilket jag gillar. Det gör ju att om man har världens blogginspiration så kan man skriva massa och sen lägga ut det så att det kommer upp lite då och då.
eller om man ska iväg, eller på morgonen, för jag har inte tid att sitta på morgonen men då kanske det kommer upp ett inlägg i alla fall.

men nu ska jag se om jag kan förstå vad det är jag faktiskt ska göra:)

kram

dame måste få upp mina bilder snartPromenad

detta är ett förinställt inlägg.. skulle mest bara se om det gick:)


Hemma tidigt

Hej hopp världen nu är man hemma. skönt det. dock är det inte lätt att blogga när man har en liten vovve som gärna vill busa:) men nu har han äntligen lagt sig i sängen och sover. jag hade cyklen med när vi gick hem, så cyklade lite grann för hade ju axel med mig. DEt gick bra, han sprang så duktig efter, men jag har aldrig cyklat med en hund så var lite rädd.

Förresten det går icke så bra med mitt sluta med socker.. hmm illa zandra.
Då jag hamnade i en dålig vecka så gick det kasst, jag vet dålig ursäkt men så var det. och ja jag erkänner
ju att det är mitt fel. Men jag får i mig mycket mycket mindre socker än innan så lite bra i alla fall. men som sagt man ska nog ta en dag i taget. fick ett bra tips av en person också:) men jag ska verkligen lyckas, för har verkligen insett att det är något jag vill.

Men nu ska jag gosa med axel...bild lånad av : strået

 

Ensamvarg

Jaha då var det fredag i morgon, seriöst denna vecka gick snabbt. Nu ska jag bara komma ordentligt i gång med att plugga i helgen. kanske åka till farmor på söndag. Men mest av allt verkligen sätta i gång med mitt pluggande. Ligger väl inte efter men måste verkligen komma i gång ordentligt. Så att jag känner att jag har läget under kontroll.
Det jag hade tänkt att göra är:

- börja med hemsidan
- börja med pedagogik uppgiften
- photoshopa en hel del:)
- skriva sammanfattningen(vilket jag började med igår)


alltså visst jag kan göra saker när jag kommer hem från jobbet, men det är jobbigt och innan man kommit igång med allt så vill jag ha mycket tid på mig. Så därför har jag liksom kollat igenom allt och så och sen nu i helgen ska jag vekligen komma igång med allt, för att då på vardagarna kan man fortsätta. jag har gjort så dom senaste gångerna och det har funkat super bra:) I vanliga fall brukar jag komma igång en hel del på söndagen efter träffen, men denna gång var jag helt slut och hade ont i magen. men jag gjorde en del i alla fall och sen helgen efter så brukar jag komma igång ordenltigt och nu är jag inne på samma spår igen så jag är nöjd. så jag länge jag pluggar i helgen och kommer igång så ska det inte vara några problem. som sagt det ska mycket till nu för tiden för att f¨å mig ur riktig balans. Vissa g¨ången nu när jag mår piss så är det skönt att slippa tänka på saker och bara plugga. i helgen ska bli en sån helg.

http://www.naturskyddsforeningen.se/upload/Fotografier/420x180/ensam_varg_vilar.jpg


Men nu ska vi inte deppa här:) nej faktum är att jag insett verkligen hur stark jag är, att jag klarar mig utan folk. jag är ensamvarg and thats it:) jag älskar mitt liv som det är(inte helt men nästan;) och jag är den jag är. Min svaghet är inte mot att folk sårar längre utan min svaghet är när jag väl är fast, det är svårt för mig att at mig ur saker. Men jag kan klara allt, bara jag vill och vågar:)Gissa vem som måste städa???

Jag. dom där sablans trollen har varit framme igen;)

Förresten i klassen så pratar vi mycket om att ha tålamod och vi vill ha en tålamodsknapp:)
jag skulle vilja ha det och när man trycker på den så kommer det något man bli glad av:)
men jag gjorde en knapp i paint inget händer när man trycker på den men med fantasi så:)
men här i blogg så om ni klickar på den så kommer något man blir glad av, i alla fall jag:)http://www.youtube.com/watch?v=gMuhnQv9H4g


http://jusd.se/images/2007/dont_worry_be_happy_1192793753_6701372.jpg

 

 

nu ska jag städa i alla fall....

 

 

När livet är tufft är det bara att kämpa på

Ja som ni märkt har det varit dålig uppdatering. detta beror på att jag känns mig lite låg senaste dagarna. var en tuff helg och sen jobb, och sen inse att det är vekligen jätte mycket att göra i skolan. verkligen mycket. Blev även nere då jag insåg att mycket av förra grupparbetet måste göras om.

Är även trött på folk, trött på att lita och sen bli sviken. samma visa varje gång.

Men nu i helgen blir det en riktig plugg helg i alla fall, ska försöka hinna med en hel del så att jag känner att jag
har kontroll på allt.

Dock försöker jag påminna mig om att jag Kan, Jag VILL och jag SKA klara detta:)
plus att träff tre var super så det fick en att faktikst inse att jag kan klara detta.
man lärde sig så mycket och min redovisning gick faktikst otroligt bra.

Så jag ska bara komma i fas igen och sen är allt okej:)
blir så ibland när det är mycket, men tycker jag klarar detta bra i alla fall. jag ville bara vara
ifrån datorn och så.

det är bara att kämpa...
återkommer

jag återkommer......photoshop och webbsida

Tänkte sätta mig någon dag och typ köra lite photoshop skola:) så kah lär mig göra en del saker i photoshop ju.
så ska faktiskt ta mig tid till att göra det. Sen ska jag göra min hemsida, som juts nu ser ut så här: http://tarna.fhsk.se/it/distans10/tarzanwel/

kommer bli kul eller något.... plugga plugga plugga..... usch usch usch;)


Gammalt och åldrat foto'

 

 

 

no time for fun

Att plugga distans är inte alltid kul. Just nu är det jätte mycket i skolan massa uppgifter och jag fattar noll. stackars mig tycker jag. nej men usch. Liksom jag jobbar, pluggar och tränar. för tillfället vill jag bara skita i allt. ska sätta mig någon dag och kolla igenom alla uppgifter så att jag vet vad det är jag ska göra. så nu sitter jag här och fattar ingenting och vill bara inte plugga alls mer. Nackdelen med att plugga distans är att man måste ta sig tid för att plugga. Jag saknar skolan......

Nu ska jag snart äta mat,sen träning... full fart och jag har ingen lust med något alls...

Ingen ny blogg

god morgon alla:) jag tror jag stannar vid denna blogg:)

har lite bråttom(som vanlig) för ska till jobbet:)

slänger in en bild på datorn jag byggde ihop:

Ny blogg

jag har skapat en till blogg.. vet inte vilken jag ska ha.. den här eller den andra


http://zandra-welander.blogspot.com/

envis

Hade jag skrivit här för två timmar sen så hade det blivit ett inlägg om att kag hatar skolan, datorer och hemsidor.
men efter mitt lilla utbrott så gick det okej. Men nu tänker jag inte plugga idag för det funkar inte när man är trött
för då vill ingenting. men jag hatar fortfarande hemsideprogramet som vi bygger i.

nu blir det musik:)

http://api.ning.com/files/JFxEdXuTsqXAqXvs3CgFPGmI88jJ4T2DYOEvKa4ftcWnT5dU2QvLWLJ3fOX57sBb7w8gPFpsgRZuwkqbELgfspjQYJFXTXpk/A3490HeartJewelery_b51a.jpg

Världen stanna upp!!

Efter att ha sovit i typ 7 timmar utan att vakna alls, vakna jag och var utvilad i alla fall. fast låg konstigt så mina armar hade somnat alltså musklerna, så kunde knappt röra mig när jag vakna.

om ni undrar så är mitt rum stökigt, alltså inte lite utan mycket.. föbaskade troll under sängen;)
allvar mitt rum ser ut som att någon tagit uppp mitt rumm och skakat om det. skit måste städa....

men nu ska jag se om någon mer än jag är vaken.....


kom på att mina höst bilder inte är utlagda och inte heller mina andra bilder... hmm ja ja de kommer...se upp världen här kommer jag:)
hemma så skönt

för att enkelt summera helgen nu då....

kul, hysteriskt kul, lärde mig massa, och var så jäkla bra på allt:)

älskade att bygga dator, att redovisa gick jätte bra, även fast jag gick äver tiden..

Men nu har vi fått miljoner uppgifter.. usch....

men nu ska jag sova.... vartit en lång helg


kram


Im ready know

Ja så nu har jag packat, skrivit klart allting, städat. så nu är jag redo att åka i morgon:)
eller redo och redo jag är nervös som tusan för redovisningarna, nervös för att bygga dator. men jag ler ändå.
ska sova snart, så hörs om 6 och en halvtimme:)

sova sova sova... ja jag är trött

stressad

Först nu slog det mig att fan i morgon åker jag, vilket betyder att jag måste inna jag åker fixa klart feedbacken, klocka min redovising, packa och sen svimma lite för hallå i morgon blir jag filmad för en jävla redovisning,
pkej jag ska lugna ner mig...

återkommer senare:)

Nej pappa det är inte fredags mys i morgon

jobbade idag från 8-17, var en skön dag i dag. gick jätte snabbt faktiskt.
sitter och skriver blogg för strået-- den kan ni läsa här: strået

Håller på att fixa mig för ska på träning snart. känner mig stressad. snackade med mamma om att
jag känner mig stressad och så och hon sa, ja men musi funkar ju för dig jämt. så nu sitter jag med musik och ja det funkar....


Ammotrack

God morgon alla. ja men då är snart klockan 7 och jag sitter här, ha ha ovanligt;)

Igår kväll satt jag jätte länge och försökte hjälpa alicia med hennes hemsida, men något med bilden krångla
och trots att jag hade exakt samma kod som henne så funkade det inte för henne, men det funka för mig.
D¨å hade jag lust att krypa in i datorn och ut till henne:) ha ah tänk om det gick liksom.
Idag blir det gymnastik i kväll och sen hem och plugga lite, måste bli klar med feedbacken innan jag blir tokig på mig själv. Sitter faktiskt och läser deras reflektion nu(igen;)

http://api.ning.com/files/JFxEdXuTsqXAqXvs3CgFPGmI88jJ4T2DYOEvKa4ftcWnT5dU2QvLWLJ3fOX57sBb7w8gPFpsgRZuwkqbELgfspjQYJFXTXpk/A3490HeartJewelery_b51a.jpg


Som många vet/inte vet så älskar jag musik, det är liksom det som beskriver mig bäst, så jag får ut det jag känner på ett bra viss. vissa låtar passar jämt, vissa passar ibland. jag gillar låtar som är lugna, som det är fart i. ja nästan all musik passar mig:) många låtar som jag lyssnar på har jag många minnen till, och vissa låtar lyssnar jag på när jag mår dåligt, eller när jag är glad. jag har dock för ett tag sen hittat ett band som går att lyssna jämt till. Ammotrack:) heter dom och jag har ganska länge lyssnat på dom, älksra deras musik, den är så cool. och sen texterna åhh.. och hans röst alltså man vill ju inte sluta lyssna:)

och igår på en av mina favoritbloggar jag läser så viasade det sig att hennes man är sångaren i bandet:) vilket fick en ju att gilla bandet lite mer:) lite avis blir man även att hon har killen som sjunger så bra:) fast älskar henns blogg och hon är så grym så klart dom verkligen passar:)
måste ju länka till hennes blogg också:) eftersom den är bra:)
För er som verkligen vill skratta, läsa en blogg man känner igen sig i, en blogg där hon skriver det andra tänker läs  då:  Spiderhttp://www.musiknyheter.nu/wp-content/uploads/2009/01/ammotrack-300x200.jpg

bild av: http://www.musiknyheter.nu/ammotrack-forband-till-d-a-d_20090115.htmlAmmotrack- your nothing but a lie

 

 

Ha en bra dag alla:)

"alla är värda lika mycket, glöm aldrig att du är värd mer än du tror"

kramar till er:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lära ut

En stor del i min utbildning går ut på att lära ut, just nu försöker jag lära ut att skapa hemsidor via first class. detta är inte lätt, för man ser ju inte vad den andra gör och så vidare... men hittils har det gått ganska bra:)

men nu blev jag sugen att göra om min hemsida, ju... den är så ful.....


ska kolla tv snart och sen sova....jag är inte ego bara för att jag ska prata om mig själv

Hej san alla:) jag sitter och skriver feedback till någras reflektion:)
jag läser ju om data och pedagogik så i pedagogiken så hade vi en uppgift där man skulle
skriva reflektion om en bok och sen skriva feedback till någon annans reflektion. ska bli kul att läsa
feedbacken om vår reflektion sen. Dock går det inte så bra för mig, jag suger jsut nu på att reflektera och ge feedback.. Det låter enkelt men är svårt för man vet inte riktigt vad man ska ha med. ja ja bara att försöka:)

Ska även träna lite på mina redovisningar, jag börjar bli nervös nu. två redovisngar på samma dag och den ena ska filmas. bläää. den som ska filmas är ju den där vi pratar om oss själva, känns ju verkligen inte alls ego:)
Det är svårt att prata om sig själv utan att skryta på något viss.

men shit är klockan snart sju.... hmm snacka om att tiden bara rinner i väg...

onsdag i morgon då:) sen torsdag, sen hmm fredag...ödet eller gud??

Ibland undrar jag om vissa saker faktiskt är meningen att det ska hända liksom. man vill det inte alltid men det händer endå... ähh jag ör för trött för att tänka på sånt. och om 1 minut ska jag stå utanför och gå till jobbet och jag som knappt är på klädd. bläääääää

ja ja lär väl fixa mig nu....... 


kram alla

vilken trevlig klass man har;)

http://saravillfara.se/wp-content/uploads/2009/07/skylt-hem-ljuva-hem.jpgja då var man hemma igen efter en dag på jobbet:)

sitter och försöker skriva sammanfattinig med Jenny från min klass:)
Nu har vi fått gruppindelningar på hur vi ska redovisa:) är glad för jag får börja med
allamän IT som jag ville, dom man får vara med spelar ju ingen roll alla är lika trevliga och snälla:)
Camillha är i min grupp så vi lovade varann att hålla handen om vi blev nervösa:) ha ha..

ska snart äta mat och sen dra till gymnastiken:)


ha det fint allalove it or hate it???

http://1.bp.blogspot.com/_nGtmQM7Rdkk/R6knnZcUggI/AAAAAAAACE8/ycitOl669fA/s400/GodMorgon.jpg sovit gott alla???

ja då var det måndag igen mina vänner:) en härlig måndag med full fart:) hmmm love or hate måndagar:/
blir att dra till jobbet snart, hem och plugga lite med Jenny och sen till träningen. En riktig kickstart:)

Jag har börjat få så svårt att få i mig frukost, idag blev det te och en knäckemacka och frukt.
meningen är att jag tänkt äta gröt, men jag är ju inge hungrig på morgonen.
Jag sitter och funderar på vad jag ska ta till lunch idag. Tror det ris och????

Ja nej nu hare jag lite bråttom, så hej hopp alla..

Så kan man ju också säga/göra

Sitter och tittar på Gossip girl:) älskar den serien.

Jag har förresten kommit på vad mitt favorit uttryck är, Så kan man ju också säga/göra
det passar att säga när någon gör något oväntat typ.

Vet ni vad jag gillar????? jo människor som är lite som mig:)  älskar att en del i min klass är lite lik mig:)
tänker lite som jag och så:) När man väl lär känna dom så inser man hur bra dom är, precis som med mig:)
Dom är roliga och alla delar med sig av det dom kan:) som ta camillha, hon är rolig och kan så mycket och hon tänker som jag:)


Två saker att leva efter:
1.
"Det är bättre att säga sanningen i tid än att säga den försent, det är bättre att höra av sig än inte alls"
det är något jag lever efter, jag vill hellre veta än att sitta och vänta:)

2.
"Allt vad du vill att andra ska göra mot dej det ska du också göra mot dem"
något man mer ska leva efter:)

 

Vet ni vad? jo nu ska jag stänga av datorn:) hörs i morgon alla:)

förresten jag är duktig på tider förutom när det gäller tv program.... missar alltid tider med det... skit....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

its Bert you know

Minns ni Bert? ja sitter och kollar på han:) så jäkla kul är det! Minns när jag var mindre och kolla det på detta.
Finns att se på svt, play.  klicka här
Så hysterisk roligt liksom.  vet ni en annan sak, jo på facebook så borde det finnas en ogilla knapp. typ om jag skriver att jag blvit rånad idag ja då kan folk ogilla det:)  är ju lite dumt om man klickar på gilla...

Ett bra tips

vill ni ha ett bra tips på om ni ska sluta med godis och läsk? gå inte i affärer:) ha ha nej men allavr nu, man ska faktiskt inte gå i affärer om man är hungrig. så ska ni handla så ät innan. och sen ett annat bra tips är att prova att låta bli onyttigt i typ 2 veckor och så jämför ni skillanderna, typ med vikt, hur ni mår och så vidare. jag lovar när man ser hur bra det gått och hur bra man mår så vill man fortsätta.

Jag ska göra 1 månad till att börja med med att inte äta så mycket socker saker. Så från nu fram till min födeslsedag så blir dte inge läsk, godis, chips, kakor och ja sånt. Sen på min födelsedag så ska jag vara lite onyttig.
man kan ju köra olika metoder, vissa har en gång i veckan dom får äta vad dom vill. men jag ska ta typ 1 gång i månaden till att börja med.

har ju verkligen börjat med träningen, så nu ska jag verkligen sköta det med maten med:)
för balansen mellan mat och motion är ju det som funkar bäst:) för att gå ner i vikt och må bra!!!

http://www.privatdietist.com/bilder/mat%20och%20halsa.jpg

se upp! elak flicka skriver

Efter att ha börjat umgås/prata med Pandis(amanda) iegn så har jag insett att min elaka lilla isda börjar komma fram.jag är snäll av mig, men alla har vi en elak liten sida och den har kommti fram, detta insåg jag absolut igår mums nu blev jag sugen på vodka, ni vet absolut vodka. undrar varför den heter så? den skulle ju kunna heta bara vodka eller jajamensan en vodka. nej nu har jag tappat tråden, undrar varför man säger tappat tråden, jag håller ju liksom inte i en tråd som jag tappat. ja nej tillbaka till min elaka sida. jo igår så fick jag till och med tyst på Danne(en kille pandis snackar med) även om jag och amanda har två olika sidor på varför han inte svara så har jag rätt. Sen så var jag ganska elak mot dennis:

Dennis- fan jag tappa den
jag- vilken då?
Dennis- öhh jag vet inte(ja han var full)
Jag- alkis
Dennis- nej, men va fan är den
Jag- du tappa hjärnan
Dennis- ja jag tror det
Jag- men förresten hur kan du tappa något du inte haft:)
Dennis- elak du är
jag- ha ha jag vet:)

tydligen tappa dennis sin plånbok:) sen så pratade vi om fjortisar och att dom sitter vid stationen och super:
Dennis- vi ska inte sitta vid station i alla fall
Jag- som alla fjortisar
Dennis- presci, där sitter dom och super
Jag- men då hör ju du hemma där:)
Dennis- hmmm
jag- sur?
Dennis-hmm
Jag- ha ha sandlådan kanske passar bättre för dig:)

jag är så rolig att prata med när jag hittar min elaka sida:) men vadå jag skojar ju bara eller?? hmm:)
Nej men det är faktiskt kul att vara lite små elak:)

Dame trollen under sängen har varit framme igen ser jag:) och jag missa dom...


The world says hello

Hej alla! härlig morgon va???
ja efter att ha sovit mycket skönt så ja det är en bra morgon. somnade runt halv tolv, men fick sms så vakande igen sen, sen ringde Dennis på fyllan. han badade i ett badkar och ja jag snackade med hans kompis och satan vad han kunde prata. sen helt plötsligt var klockan typ 3, så jag somnade. vakande för 1 timme sen ungefär. Ska snart gå ut tänkte jag.

Är klar med alla skoluppgifter nu:) så nu väntar jag bara på att det ska bli fredag så att dte blir dags att
åka till skolan igen:)

Jag känner mig pysselsugen, ni vet klippa och klistra grejen:) funderar på att hitta något sådant projekt att göra, hur jag nu ska hinna med det:) Men tex på helgerna när jag inte pluggar eller något. vi får se. eller nej jag ångra mig.

Igår var jag ute och tog massa höst kort, har ingen sladd för tillfället, men bilder kommer.

här är en bild som pappa tog från stråets uteplatsen. jag gillar bakgrunden på bilden:

 


 

 

 

 

 

 

 

movie time

Sitter och kollar lite film, men eftresom min mobil ringde(var Dennis, ja han från sala som en kompis till mig känner)
så pausade jag. så sitter och snackar i mobil och bloggar:) trevlig jag är! kollade på Frozen förut och nu kollar jag på snabba cash. börjar dock bli trött, jag vet jag är kass!!!  Funderar på att stänga av datorn och kolla tv i stället:) så kan jag somna när jag vill utan att behöva kliva upp för att stänga av datorn. Eller så kanske jag åker med och hämtar upp min brorsa som är på lindgården. vi får se!!

Dubbel bloggning

Ja jag har börjat blogga för strået med, lite kul sådär:)

ni hittar den bloggen här: http://hunddagis.halmstraet.com/

kram på er

Jag klarar mig ensam, faktiskt

Trött jag blir på killar/folk som säger att jag borde hitta en kille och ha någon som tar hand om mig och bla bla, men hallå jag klarar mig faktiskt ensam. Dels har jag min underbara familj och ska det vara en kille som ska ta hand om mig och bla bla nej då är jag hellre utan. visst en kille skulel jag kunna ha(ha ha) men han ska inte ta hand om mig.
nej jag klarra mig ensam och sen så efter mitt ex så har jag verkligen fått bygga upp allting igen liksom.
I 4 år lite mellanrum emellan så hade jag liksom någon som typ tog hand om mig och sen på media så var jag singel ett tag och det gick bra, men sen efter marcus så var jag totalt nere, inte för att jag sakna marcus men för att allt som vi byggt upp var borta och jag ensam. så jag fick lära mig att klara mig ensam igen, hitta mig själv. och nu när jag liksom kommit så otroligt långt så vill jag inte förstöra det igen. Ska jag ha en kille så får han acceptera mig för den jag är......

Men nu ska jag ut:) och sen blir det mys med MIG SJÄLV(ENSAM) och kolla massa film..


vi hörs alla:)


 

Visst är det skönt att man har folk i ens närhet, men du ska aldrig glömma
att ensam måste du även vara stark, förlora aldrig tron på dig själv att du kan. Du behöver ingen, du klarar dig ensam på livets väg, men det blir roligare med sällskap.

man ska inte vara ensam, men man ska alltid bara behöva sig själv.

 

 

 

 

Im ready for winter

Ja nu 'r jag verkligen redo för kyla:) har en snygg mössa, halsduk och vantar:) har även pannband och fingervantar till när man typ cyklar en lång promenad:) Ska snart äta en god middag med familjen:)
sen ska jag faktiskt ut och ta en pw. Ska ta med kameran ut för tänkte gå till andra sidan och ta lite kort.

Inte gjort så jäkla mycket idag faktikst, var och hämtade ut mina tåg biljetter och sen kollat film.

nästa vecka blir det som sagt träning 3 gånger, och sen skolan på fredag:)

men nu blir det mat:)

wild things

Har fixat med lite filmer, men ingen av dom är klara än, så sitter och väntar på att dom ska bli klara så jag har något att göra. Är hungrig nu, inte ätit  idag ju.  
alltså jag hade världens inlägg jag skulle skriva men kom av mig.

nej nu ska jag se film:)

http://www.radcollector.com/news/wp-content/uploads/2009/03/wild-things.jpg

I mina ögon kommer du alltid vara en lite gullunge:)

Im alive:) vilat lite. brorsan kom hem, och vi snacka lite. ha ha han tror att urinvägsinfektion kan man bara få 1 gång i livet, så han tror jag har en dädlig sjukdom istället. rolig han är. Sen snacka han om att han skulle på krattrocken, hmm min bror börjar växa upp:)  men i mina ögon är han min lilla lillebror;) en liten gullunge.


Just nu försöker jag få tag i en klasskompis, för ett arbete ska vara klart idag.
själv är jag klar med allt:)

:(

Kom hem för ett tag sen. mår inge bra idag. magen är kass och känns som jag har feber. tror jag fått urinvägsinfektion som slagit sig på magen igen, så mår inge bra alls. jobbade några timmar men åkte hem sen.
Så kollade mina mejl nyss och nu ska jag lägga mig och vila en stund. Ett tag kändes magen okej....
Nu känns hela kroppen sådär!!! ska vila för att få magen glad igen!!!

Har man hunddagis så går man ut trots regn!

Hejsan alla! gick jätte bra att hjälpa min klasskompis idag. idag regnade det som tusan men men bara att ta på sig kläder och gå ut med vovvarna! Jag har kommit på en sak jag älskar med hunddagiset och det är att det är
mamma och pappa har hunddagiset, för det gör att man känner sig hemma, man behöver inte tänka på att oj får jag verkligen göra så och massa annat.

Vi ska få en praktikan till oss vecka 10:) hon är 2 år yngre än mig! fyller dock samma dag som mig:) det var ju lite komiskt!!!  ska bli kul med en praktikant!
hon verkar vara en sån som jag typ, skiter i vad andra tycker och är som hon vill:) det gillar vi:)


Men nu ska jag stå framför spegeln och redovisa för mig själv:)

 

långpromenad i höstkvällen

Kom nyss hem från en lång promenad med axel. var super skönt med en promenad:) lite sådär mysigt nu när det är höst också. i morgon blir det att åka med direkt till hundagiset eftersom axel ska sova inne hos mig och jag lär i alla fall vakna om dom skulle hämta honom.

Nästa vecka så blir det gymnastik måndag, onsdag och torsdag:) har ju kört 2 gånger i veckan, har haft en uppstart, men nu känner jag att man kan verkligen köra igång. blir skönt och på fredag blir det skola.
så på lördag kväll kommer jag typ däcka i sängen. kommer hem runt 9 på kvällen... 

Nu ska jag göra lite träning och sen kolla tv..

ha det bra alla

nya schemat

Sitter och kollar på schemat till skolan. blir en kul fredag/lördag or not. installation från 9-16
sen redovisning!!  sen på lördagen installation och sen hemsidor. sen ska man sitta tre timmar och vänta på tåget.. hej och hå vilken rolig helg. jag ser ju så fram emot det.....

Hörde av Andreas idag, är lite komiskt att han är i norge... han fyller år om typ 20 dagar:) fyller 22 år.
ha ha jag minns för 1 år sen, hmm har det redan gått 1 år. då han fyllde 21 och var deprimerad för det.
jag kan inte fatta att det redan gått 1 år sen.

ska äta lite mat nu, blir fisk idag...


Redovisning

Ja som jag berättat förut så på träff tre så ska vi ha redovisning om en hårdvara(min är datamusen) och sen om oss själva. och nu försöker jag läsa på det jag skrivit och sen läsre jag det högt för mig själv. känner mig så dum som läser för mig själv högt.

Dame vänta lite måste på toa och pissa... ha ha det som jag skulle skrivit på msn skrev jag här... ha ha

seriös jag är då sitter på msn och försöker plugga.. ha ha
åhh nu är det simpsons.... hmm pluggandet får vänta lite..

förresten så har jag inte sett trollen under sängen än.. och rummet är inte stökigt.. hmm mysko


så var det dags igen

Alltså jag antar att min rubrik inte kommer ha med inlägget att göra, men när jag satt och läste det jag skrivit i min redovisning så fick jag förr mig att skriva i bloggen och när jag jag kom där jag skulle skriva så det första jag kom på var så var det dags igen, jag vet inte varför. ha ha så var det dags att blogga igen kanske jag menade:) ha ha.
Just nu håller jag dock inte på med plugga untan planerar lite träning och så. gäller bara att göra det man planerat.

ska förresten beställa tåg biljetter snart:) nästa fredag är dte dags för träff 3 på skolan, då blir dte till att sätta ihop en dator ju:) längtar faktiskt lite tilll skolan. Har bara lite till att fixa inför träffen sen är jag klar med allt. måste plugga in så att jag kan mina 2 redovisningar också ju..
och så får jag prova min nya resväska:) woho. den är ju så snygg:) ser lite stiligt ut!!!!

Håller på att kolla in vad jag ska köpa för vinter skor, jag ska ha ett par som är snygg, varma och sköna att ha på sig:) något förslag?????????

Nej nu ska jag tvinga brorsan att jag ska få höra när hans band repade idag:)

ha de gött alladålig inspiration

Så då var ännu en härlig dag avslutad:) på jobbet. cyklade ditt idag:) det var skönt fast kallt
Idag ska jag plugga lite, ska läsa på min redovisning!

på torsdag ska jag hjälpa en klasskompis till mig, som behöver hjälp med sin hemsida! ska se om jag kan hjälpa henne.

hmm varför har jag så dålig inspiration idag för.. hmmm


Allting faller

god morgon alla!! hoppas ni sovit gott:)

trots allting så känns det som allt faller just nu och det är så livet är, det faller ibland. men jag är inte samma somjag var för 1 år sen, jag klarra fallen. visst känns det jobbigt men inte omöjligt. det ska kännas jobbigt ibland.
Just nu är jag mest bara trött också...... ska snart cykla till jobbet:)

ha en bra dag alla!!

 

 

 

 

 

 

 

Till dom ensamma

Att vara ensam och möta alla blickar, att höra allt snack kan vara jobbigt.
Jag bryr mig inte om vad andra tycker om mig, jag är mig själv och det älskar jag. jag är en ensamvarg som vandrar ensam, jag möter människor som jag behandlar med respekt och vill dom så är jag deras vän.
Det som sårar mig är att se andra lida, att se att höra hur andra är elaka, för att för andra så kan ensamheten varar tuff, hela deras liv kan vara förstört för att folk är elaka, så varför sårar vi och mobbar folk?
varför ska folk vara så elaka och orättvisa. alla ska väl få vara sig själva utan massa elaka ord.

behandla andra som du själv vill bli behandlad och skit i alla som
inte är en är värda en blick. du ska inte gråta över någon som sagt något ont, för att gråta är att bry sig.

tro på den du är och du ska veta att alla är betydelsfulla och speciella:)Att jobba på hunddagis:)

Ja jag vill ta upp lite om att jobba på hunddagis, alltså i början när jag jobbade så kändes det som man bara väntade på att tiden skulle gå, men nu handlar det om så mycket mer. Bara att komma på morgonen och träffa hundarna och se hur glada dom blir, att gå ut med dom, att se dom leka på uteplatsen, att se dom utvecklas och må bra, att se dom sova:) ja allting är så jäkla skönt. visst det är skönt att komma hem efter en arbetsdag, men det är lika kul att komma till jobbet. Fast man är trött, kanske sur, mår lite dåligt så är hundarna lika glada, dom gör en glad och man mår bra. hundarna mår bra:) att vara ute med 9 hundar som alla funakr tillsammans det är coolt och kul att se hundarna. man ser att dom mår så bra av att vara tillsammans:) alltså visst förut så var det liksom jaha typ med allt, men idag så är man så engarerad i alla hundar:)

även om jag inte kommer kanske jobba med detta i framtiden så är detta något jag verkligen uppskattar
att jag fått jobba med! även om jag vill jobba med människor så uppskattar jag och älskar verkligen att jobba på hunddagiset!!

Flock metoden som vi kör är speciel och den är bra:)

 

 


På rätt väg:)

Så jäkla skönt med träning, nu har det verkligen börjat kännas att man är rörligare, gått ner i vikt:) och ja mår så jäkla bra. ska bara lyckas med att sluta med cola och skit. men men är på god väg:)
mår ju bara så jäkla bra för tillfället, så här jäkla bra har jag inte mått på länge. allt funkar och rullar på, ingen depression eller deprimerad. Allt är liksom där det ska vara, på rätt väg!!!


en lycklig och trött Zandra ska snart gå och sova:)
Det var bara en dröm

Till att börja med får jag väl såga:

 

http://1.bp.blogspot.com/_nGtmQM7Rdkk/R6knnZcUggI/AAAAAAAACE8/ycitOl669fA/s400/GodMorgon.jpg

 

Även om morgonen nu inte är så god;) för varför händer det alltid mig att när jag drömmer en bra dröm så
ringer alltid väcklarklockan.jag hatar det. Men nu är jag i alla fall vaken och ska nu snart jobba. som ni märker så
är jag lite trött av mig, därav bristen på vad jag ska skriva:) Igår så kom jag på en super sak jag skulle skriva, men det är långt borta nu!

 

 

 

 

 

Jag HATAR sladdar

Nu är det dags att skruva upp volymen på musin och städa för att sedan plugga:)
alltså blir det en produktiv eftermiddag! Skönt att ha saker att göra. I morgon blir det jobba och träning.
skönt det med:) Men nu ska jag snart dra igång med städning:)

förresten jag hatar sladdar. köpte en förläningssladd idag så att jag skulle kunna koppla in mina lampor, men nu är det ju ännu mer sladdar:( det ser fult ut och är i vägen......jag önskar att jag hade osynliga sladdar:)

http://i180.photobucket.com/albums/x242/huzze/huzze013.jpg

 

Troll under sängen

http://1.bp.blogspot.com/_nGtmQM7Rdkk/R6knnZcUggI/AAAAAAAACE8/ycitOl669fA/s400/GodMorgon.jpg


Vaknade vid halv åtta, men färsäökte ligga kvar och sova. Men det gick inge bra så jag kollade tv och til slut gick jag upp. Insåg när jag satte mig vid datorn att det börjar bli dags att verkligen plugga klart allt nu. Har två saker kvar plus ett litet grupparbete. viktigaste nu är ja allt:)  så blir till att verkligen plugga! och eftersom mitt rum konstigt nog ser f#n ut så kanske det behövs städas.  jag tror att det bor troll under min säng som stökar ner mitt rum:) ska ta kort på dom eländen:)

Men nu blir det att vara lite social med familjen, ska även hinna med att ta ut pengar.

ha en bra morgon:)


four lions

Har precis kollat klart på four lions
En mycket bra film. Den var jätte rolig och samtidigt så fick den en att se allvaret i terrorist attacker och självmordsbombare. dom drev med sin kultur och terrorister på ett bra viss. Men även om jag tyckte filmen var bra, så tyckte jag ändå att den var lite soglig. typ som en drama/komedi nästan.
men helt klar en fantastisk film som är värd att se.

Ville bara säga...

att jag är hemma nu och mår bra, men är grymt trött. var super kul hos Amanda. Var sen till min farmor och hälsa på där. men nu är jag hemma och tar det lugnt. så skönt.
I morgon ska jag försöka mig på att plugga..

även om jag hade kul så är det alltis skönast att vara hemma. köpte en jätte fin lampa idag som hänger i mitt fönster. köpte även lite andra saker...

men nu blir det film:)

 

 

Norberg

sitter och här och lyssnar musik. Håller på att fixa i ordning mig och så..... ska snart sätta mig på bussen till Norberg
och vara med Amanda. får se vad vi hittar på för skoj. men det är typ 40 min tills jag ska dra till bussen.
Tror brosan kommer hem snart, usch vad tråkigt jag har just nu. bläääääää...

Ha ha nej nu ska jag göra något...


ha en bra fredag alla....

Är det redan morgon???

Det är morgon, det är fredag och jag är ledig... och ja jag är vaken:)
sitter och kollar på vakna...  hade lite ont i magen så kunde inte sova... ha ha kanske skulle gå
upp till hunddagiset och vara social med föräldrarna... hmm nja...

åker till amanda idag:)  åker typ vid halv tre... i morgon så ska jag handla lite i avesta.
ska försöka få tag på lite saker jag behöver...

men nu ska jag ta en promenad och sen fixa lite med rummet och så... 

 

 

 

 

 

 

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0