sista dagen

God dagens denna sista dag på året!!
Har tillbringat förmiddagen med promenad och lek med Fia ute och sen lunch!!
Nu väntas lite städa, ta de lugnt och sen blir det en riktigt lång promenad med fia:)

Sista arbetsdagen detta år!!

yes box då har man jobbat sista arbetsdagen sista året:) Ska ut med fia, duscha, skriva dagbok, se film....
ska se änglagård, aliens in the attic.... men först vampire diaries:)
så ser min kväll ut....

Dec. 28, 2011

I måndags var vi hos farmor och det var kul:) sen igår så jobbade vi igen, trodde fan hela dagen att det var måndag och inte fan känns det som onsdag idag.... men har i alla fall jobbat idag, gick med mollie idag med och idag gick hon mycket bättre, skjönt det. Just nu lyssnar jag på musik och mår lite upp och ner just nu:(
Tur jag har min lilla fia som gör livet så jävla underbart:) Kom hem för ett tag sen ,handlade lite luncher och så, sen var jag hemma och sen drog jag ner och köpte en skrivbok. kan vara bra att ha för att skriva dagbok i, för vissa saker vill man inte skriva här... Saker man vill ha för sig själv, saker man inte vill dela med alla människor..
vart lite nej alldeles för fel:/ hatar när dte bara blir fel och man undrar vems felet var och allt man känner är att allt är ens eget fel men samtidigt inte. hatar det. Men men bara att låta allt lugna ner sig och sen skriva av sig...
2 bilder från i höstas(nedanför), ska lägga upp lite nya bilder snart:

Lugn lugn dag!!

Goddagens alla:) hoppas de varit en bra och härlig jul för det hade jag i alla fall:)
spenderade morgonen med att gå en 3 timmars promenad, sen film och träning och efter det var fia och jag med familjen och såg tv, åt mat, var ute och gick osv:) var så mys och roligt!!
Vid halv elva gav jag upp och la mig i sängen för att se film, hade ju varit vaken sen klockan 6, gått långt, tränat och sen blir det lite jobbigt när man sitter så där som man gör på julafton och sen var jag mätt efter den underbart goda maten:) yummi.... tror jag somnade vid 12.. vakande i alla fall vid 3 av att teven var på:) sen somnade jag om och sov till halv åtta, vid 9 gick jag en promenad och sen har jag halv tittat på tv....
Nu ska jag ta fia på en pormis snart och sen fortsätta se tv, kankse träna... blir en lugn och trevlig dag.. man behöver såna dagra med, dagar man inte gör så mycket:) i morgon åker vi till farmor:)
och på tisdag är det jobba igen.. på fredag stänger vi tidigt igen och sen på lördag är det nyårsafton.... shit nästa söndag är det 2012!!

Vår jul:)

Sitter just nu och ska snart se film, har tittat på och hjälp till med att göra smörgåstårta till i morgon, dock ska jag inte ha för gillar inte det.. jag ska bakad potatis, kött, grönskaer och pappas goda smör:) ska bli super gott och älskar när vi gör våra jular speciella på vårat viss:) så i morgon är det jul:)
ska börja dagen med en lång lång promenad runt 7, sen är det lunch, ta det lugnt, sen träna, sen ut med Fia, efter det fixa sig, se kalle, mat, ut med familjen och sen tv tittande:) låter som en toppen dag där vi får vara tillsammans och göra precis som vi vill och äta det vi verkligen gillar:) mums:)
Ska blir skönt med en lång promenad och sen ha testen av dagen till att njuta:)
men nu ska jag se film:)

Halkigt värre!!

Kom  hem för ett tag sen  från att ha hämtat fia och fy satan vad halt det ska vara, har dock bara halkat till och har ej ramlat, som jag gjorde 2 gånger på promenaden med hundarna. he he...
Idag har jag passat på att städa, fixa i hallen och rummet.. på onsdag och fredag ska jag städa rummet igen och toan:) får skriva senare för nu luktar det mat och jag är jäkligt hungrig:)

4 advent!!

Sitter och ser på musikhjälpen:) s¨jäkla grymma är dom och bra radio gör dom.. nu klockan 6 så släpps dom ut!!
Gjort annars idag då, hmm ja gått promenad med fia och lekte ute... sen har jag sett på tv och sen vid 2 så tog jag en 2 timmars promenad och kom hem lagom till maten... nu ser jag på musikhjälpen, ska snart träna, ta ut fia och kissa, ge henne mat, kolla på gossip girl, träna och sen duscha och sen ska jag slgga framför någon film och sen blir det att sova.
kan inte fatta att det redan är 4 advent, känns typ som första december eller något...
ska planera med träning och sånt nu här inför nästa år, shit redan 2012 snart!!

kallt och blöt... så skönt att komma hem:)

har spenderat dagen så som jag brukar på lördagar med att passa bosse, gå ut, lunch, lite tv tittande, lång promis, mat, tv/dator/annat, promenad och sen film:) så skönt att ha en dag då man kan göra vad man vill liksom, gå ut när man vill osv..  Kom nyss hem från en kall, blöt lång promis och sen åt jag mat.. så nu ligger Fia och sover och jag spelar och lyssnar musik:) ska snart joina henne i soffan:) har just nu fastnat i ett samtal med en super trevlig kompis:)

bilder!!

ska ladda upp mina bilder från kameran!!

Ibland är man lite ur balans!

Fick till slut inse att det faktikskt inse att det var inget skämt utan det var måndag, lusten och all energi känns som bort blåst just nu.. Känns som jag föll in i en grop och allt jag ser är en grå dissig dimma, så känner jag just nu.. Känner ingen lust alls med något, blir sådäribland för alla.. man tappar orken ett tag. Känner så just nu plus att jag känner mig ensam och som att alla planer jag hade bara misslyckas. Tror att jag behöver få skriva av mig lite och lyssna på musik och sen så har jag ju Fia som drar med mig ut och ger mig något att göra, orkar för hennes skull. men som sagt ibland hamnar man i svackor, och jag vet att det blir bättre.. Föur var det värre, kändes som jag var instängd och kom aldrig ur svackan, jag mådde bättre emmellan åt men hela tiden var jag långt nere, kom liksom aldrig upp helt och då kämpade jag bara på och när dte var som värst stängde jag av helt nästan. Hatade hur jag var som person då. Nu idag så hamnar jag sälla i svackor, kan känna mig låg i bland men inte ofta jag faller och nu när jag faller ibland eller blir låg så kämpar jag på och försöker vekligen vara positiv för att inte falla mer och dte funkar för då håller man sig kvar ändå och eftersom jag har saker som får mig att må bra och låter folk få komma in så är det enklare att ta sig ur. Men som sagt var man kämpar på ett par dagar och sen reser man sig... Så drygt bara med vädret för vädret gör allt sämre... alltså jag kan leva med snö, regn och kyla osv men hatar när dte blir grått, trist och skitigt ute för länge och sen eftersom det är lågtryck så känner man sig nere. Men ensak kan jag säga å de är att jag har inte hamnat i deprission i alla fall och d eär jag glad över för det är läskigt att hamna där.....
nej nu ska jag rycka upp mig lite och möblera om:) det är kul och sen ska jag nog hämta hem Fia:)
Förresten vart jag väckt idag av pappa, tidningarna var försenade så var bara att gå upp och ut i kylan och halkan och traska till jobbet, men det var skönt att gå som vanligt:) men drygt med halkan.

Gamla minnen:)

Jaha då var det söndag och 3 advent då då:)
Vill ni höra en ganska rolig sak?? jo jag fick kontakt med min nästan allra första bästis:) Kasandra, vi var bästisar på lekis och i 1 an. oj vad kul vi hade. jag minns att vi nästan jämt lekte med killarna, vi vägrade leka puss leken, vi vaktade utanflr toan när den andre gick, i matsalen så brukade vi ha aromat krydda på knäcket fast när fröken tyckte vi åt för mycket av de så satte hon stopp för det:) vi hade våra bänkar bredvid varann och vi var ofta hemma hos varann:) vi både på varsin sioda av dalälvenoch kunde se varandras hus, så vi bodde haft en bro över:) så trots att vi bodde så nära så bodde vi som sagt var på varsin sida och jag åkte den röda bussen och hon den gula:) Jga minns när jag fyllde 7 år så var hon och min andre kompis andreas där och vi hade jätte kul och bland annat så lekte vi kurragömma och andreas gömde sig så vi inte hitta han och sen komn han ut och sa att han var kissnödig;) Sen har vi massa minnen som man liksom inte kommer ihåg för de var så länge sen. men det kändes kul att få höra från henne:) Har ett kort på henne, mig, andreas och min lillebror från när jag fyllde 7 år:)
Idag så är dte kallt ute men icke hindarde det mig och fia från en promenad icke... nej vi tog en promenad och nu snart väntar lunch efter det ska jag se svinlade höjder och sen bär det ut igen för en lång promis. Ska städa, träna(fick träningsvärk från gårdagensträning:), dusch och massa annat med:)

10/12-2011

God morgon alla:) vakande runt 6 av att en liten vovve pussade mig på örat;) Så då vakande jag till och sen tog vi en morgonkissrunda och nu har Fia gått och lagt sig igen;) vilket hon älskar att göra på morgonen och själv sitter jag här och dels ska se julkalendern och sen väntar jag på att avsnitt 10 av american horror story ska släppas:)
Igår hade vi värsta ovädert på morgonen, blåst och snöade.. så vid efter 3 någon gång väckte pappa mig och frågade om jag kunde ta mig till hunddagiste för tidningarna skulle vara sena och pappa skulle köra mig... Så yrvaken och sömndrucken tog jag mig upp och slängde ner mina saker i en v'ska och sen fick jag ut Fia och innan 4 så vra jag på hunddaiset;) sen övergick ovädret till att bli regn och slask, när jag gick hem från hunddagiset vid 4 på eftermiddagen(var jag som stängde) så regnade det och var slask överallt, inte alls kul att gå i och nu har allt den där slasken blivit is, hmm kommer bli intressant att ut och gå i dag, buckligt och halt.
Men nu ska jag joina Fia i s'ngen och glo på tv och julkalendern:) tills de att vi ska passa bosse och sen runt 9 ska jag handla och sen promenad med Fia, lunch, film och sedan en riktigt långpromis:) älskar helgerna:)

Grattis pappa!!

Grattis älskade pappa på stora dagen!
Älskar dig pappa!!!
En värld utan dig vore inte alls en så bra värld!!


Du är:
-snäll
-trevlig
-rolig/retfull
- underbar
- m m
och pappa du är så bra på saker, som
- fotograf
-du vet massa
-datorer
-m m

ja min pappa är underbar!!


Lite trötta:)

Sitter och tittar på mysteriet på greveholm.. ja vad ska man annars göra när de inte finns något på tv att titta på eller när man känner sig lite hängig.. då passar de perfekt att slö titta på en gammal julkalender:)
Verkar som att min lilla Fia plutt känner sig lite hängig hon med idag, för att när vi har varit inne så har hon mest sovit, knappt tuggat ben eller lekt med boll. Men så är det vissa dagar för både hund och människa!
<så nu ska jag titta vidare, och sen sova tidigt för ska ju öppna i morgon!!
Idag kom jag på att tänka på att tänk hur mycket en hund har lärt sig från att den födds och från den dagen att den flyttar hem till sin nya familj och framåt så lär den sig massor.. Som tex Fia hon har lärt sig så mycket om man ser från den dagen jag fick hem henne och fram till nu.. Min älskade lilla Fia som inte kunde hoppa upp och ner från soffor, sängen, vågade inte gå ner för trappor, ville inte gå ut.. första månaden så bärde vi henne i en väska när vi var ute med hunddagiset och på uteplatsen så ville hon upp i famnen och hon sov då.. Och inne så var favvo platsen var vid ett element, hon krånglade med maten ett tag, hon kunde inte gå i koppel, hon kunde inte sitt, ligg, stanna osv och nu idag så kan hon så otroligt mycket.. Visst vi är inte klara men man blir aldrig färdig lärd:) men jag är stolt över henne i alla fall:)
men nus ka jag mysa ner mig med Fia och kolla klart:)

Fia 1 år:)

Grattis min älskade lilla Fia som idag blir 1 år:)
jag är så stolt över min lilla plutt, hon har lärt sig så mycket sen hon föddes....
älskar min lilla Fia!! hur arg jag än blir så skulle jag inet vilja vara utan dig fia:)
du är min lilal prinsessa, du kan charma en till tusen, du kan få en att blir glad...
skulel kunna ttitta på dig i timmar när du leker, sover, äter.. ja allt du gör fasinerar mig...
Du är envis tilltusen och vill inte alltid som jag vill, men vi får det att funka.. min lilla söta vackra Fia:)
Vissa dagar driver du en tokig, vissa dagar är du bara underbar, men vad som än händer så är du alltid min lilla plutt och jag vet att du kan om du bara vill.. och ser man på allt du lärt dog och hur duktig du är så måste jag säga att du är så himla jätte duktig. Min lilla fis som inte ville gå ute, kunde inte hoppa upp och ner för sängen, soffor, trappor, ville inte äta ett tag.... och idag så hmm ja vi har kommit så långt du och jag:)
jag vet att hela min familj älskar dig och du är en stor del av familjen, trots att du är liten!!
Min älskade lilla fia... bara min:)

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0