Lite rörigt

God dagens! träffade nyss på amanda när vi var på väg hem så stannade och pratade med henne en stund och sen iväg till affären och sen hem till en lycklig och hungrig fia som nu fått mat och ligger nu på golvet och leker med en boll:) Trots att det varit helt annat nu här och nya hundar osv så har hon och bosse varit så lugna och duktiga. jag har alltid fått höra att man ska inte utsätta hunden för massa nytt för den kan bli stressad osv men Fia hon är inte de minsta stressad, visst hon kanske tycker de är konstigt att när vi kommer ut i köket hemma att inte bosse är där men med tanken på allt nytt som varit osv så är hon så lugn och duktig:) mera jag som tycker de är rörigt men så länge jag är lugn och trygg så är fia det:) På fredag så börjar vi vid lunch, ska sova där sen med akila, fia och valle och sen på lördag eftermiddag så ska vi hem. Skulle kunna gå hem efter lunch men eftersom det blir mat på hunddagiset så tänkte jag då ta ut fia på lång promis när mamma och pappa kommer, äta mat och sen gå hem:) Blir liksom lugnt ändå att vara där eftersom de är inga dagis hundar där:)

Idag fyller min mamma år så grattis mamma:)

Höst nu??? nej tack

Hejsan! Har känts som värsta höst vädret idag:/ det ska inte vara så mitt i sommaren. Idag så har vi haft en pensionat hund på hunddagiset och med mig och fia hem idag fick vi med oss frank:) Det gick bra att gå med dom hem och nu är dom trötta och mätta så ska snart sätta mig och kolla på hart of dixie och bara ta de lugnt. Har sov morgon i morgon men sen är det full fart. På fredag sover jag på hunddagiset:)

Söndags vila?

Upp tidigt för att vid halv 8 gå ut på promenad i skogen och sedan där plocka blåbär:) duktig jag kände mig då. hem för lunch och sen gick jag ner till stan för handling, kom hem och åkte till hunddagiset och sen gick jag hem därifrån och nu sitter jag här och tar de lite lugnt:) Gillar när det är mycket som händer och man har fullt upp:) dels är det kul när man är i gång och sen känns de så skönt när man bara kan njuta av att ta det lite lugnt efter. Nu ska här städas snart, äta mat, ta ut fia på en kort runda, se lite tv, duscha, se en film och ha en skön söndag:) I morgon jobb:)

Full rulle!

Här hemma och på hunddagiset är de full rulle:) Det är nya saker som händer, de ska flyttas, köpas in nya saker, vi håller på med nya hundar, får i gång pensionatet. ja som sagt de händer mycket. Vi ska ju som det ser ut nu flytta, vi ska bo i en lägenhet super duper nära hunddagiset:) så blir skönt att slippa gå på morgonen eller när jag slutat för att komma hem tex om de regnar osv. Alltså jag kommer fortfarande gå morgon promenader men nu kommer jag mer själv kunna bestämma hur långt och vart jag vill gå och om jag ens vill gå. I fredags så stängde jag och de öste ner med regn så var dyblöt när jag kom hem. Nej ska bli skönt. I morgon ska jag gå till skogen och plocka blåbär:) På måndag är de jobb och sen när jag går hem så tar jag och fia med oss frank(en hund) hem som ska sova över. på fredag till lördag så ska vi sova på hunddagiset då vi har pensionat hund där, och på lördagen tänkte jag ha lite lördagsmys med brorsan då det bara är han, jag och fia hemma så blir nog en film och så:) men nu ska jag ut med fia:)

Blöta vart vi:)

God dagens! Hade världens jäkla mensvärk i morse fast ingen mens än men brukar få ont någon dag ibland en vecka innan jag ska få den. Men tog mig ut på en rejält blöt lång promis med fia:) Såg en massa grodor. Kom hem och käkade lunch och nu har jag legat och gosat med Fia en stund. Men nu ska jag städa, träna, ut med fia och lite så:) synd bara att det regnar!

Food time

Märks att jobbet börjat igen för har totalt glömt att blogga men varit full upp nu här när man ska upp tidigt igen osv plus haft lite bekymmer med lillskrutten då hon vägrat äta. antingen så ser hon olycklig ut när jag gör maten och då vägrar hon ens att lukta på den eller så ställer jag ner maten, hon luktar, ser olycklig ut och vill inte äta. Så nu har jag försökt komma på om de kan vara på grund av något. Det jag nu ska testa är att hon får äta på morgonen(hon brukar äta lunch-kväll) och sen kvällen, ska först prova att ge henne efter de andra hundarna ätit alltså när vi är på hunddagiset, att ta bort maten om hon inte vill ha, har slarvat lite med det. Men jag tror på de att ge henne morgon-kväll för hon verkar hungrig på morgonen och sen då hinner de gå lång tid innan hon får mat. Jag tror att de kommer passa henne men som sagt jag testa lite vad som passar henne och så hoppas på att vi hittat en bra grej. För att prova att äta en annan tid eller efter hundarna ätit är ju inte att fjuttla utan mer hitta en tid när hon är hungrig och får lite lugn och ro. För det är ju lite annat för fia på hunddagiset för hon har ju sin matte där så hon påverkas ju av mitt humör osv... ja ja hur som helst så ordnar det sig, har ju kommit på hur jag ska göra och ska bara sluta oroa mig som pappa sagt och äter hon inte så bara ta bort maten och sen prova till nästa måltid:) Annars har de varit som vanligt jobb, gå upp tidigt osv:) Men nu ska jag leka lite med fia:)

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0