Who says im scared!!

Nu var man hemma då, kom hem tidigare för sista hund åkte vid tjugo över 5, så kom hem vid 6 och då fixa jag mat till mig och Fia och nu sitter jag och käkar och läser bloggar, tidningen:)
Fick bli soppa att käka:)  På fredag är jag ledig, så de betyder att jag får 3 dagars ledigt:) det gillas:)
Brorsan har höstlov denna vecka så han är på hunddagiset och jobbar lite, idag, i morgon och sen fredag... lite rolig för då kan man sätta fart i han så han får slita:) ha ha..
nej men nu ska jag äta klart, byta om och sen plocka undan lite på rummet!!

Jäkla klocka!!

Åhh typiskt liksom.... Min mobil har varit avstäng hela helgen och så satte jag på den igår och laddade den och så klart ställde jag in alarmet på klockan 6. I morse ringer väckarklockan och som vanligt så tittar jag på radions klocka och ser att den är 5, så jag går upp och ska stänga av larmet när jag tittar på mobil klockan ser jag att den är 6, då slår det mig att klockan är bara 5 och att jag glömde ställa om mobilen till vintertid!! Det dryga var nu att jag fick en timme till att sova men jag var pigg... Jag har legat och gosat med Fia och kollat tv:)
Nu sover Fia lite till innan det är dags att gå och jag letar fram kläder:)
Ja men d¨å kör vi igång dagen då:) slutar om tolv timmar!! Hej och hå liksom!!

Julen på vårt sätt:)

Eftersom vi har en hund på hunddagiset som slutar vid 6 varje dag i stort sett så kommer jag hem sent
och sen har jag ju Fia och så... Är lite segt att ha så långa dagar!!! Här hemma har vi börjat planera inför julen lite smått, i min familj så tycker alla att julen är speciell på sitt sätt och sen är det ingen som direkt gillar julmaten så därför firar vi julen på vårt sätt, med någon julklapp, vara tillsammans och ha det mysigt och sen denna jul så ska vi äta annan man än julmat. För julen för oss handlar inte om vad man äter elle rhur många julklappar man får och så utan julen handlar om att få vara tillsamman, vara lediga och få äta något som man faktiskt tycker är riktigt gott:) mamma, pappa och bror vill ha smörgås tårta och jag vill ha tacos så antagligen blir det tacos till mig och smörgås tårta till resten av familjen:) tycker det låter bra för då får alla något de gillar:)
På tisdag är det redan november, men fortfarande är det ganska varmt ute, det är för varmt för att vara nästan vinter ute....  men nu ska jag njuta av söndagskvällen och ladda för en ny vecka:)

Har man hund får man pallra sig ut no matter what!

God dagens:) Har varit hemma ett bra tag, men inte haft lust eller ork att sitta vid datorn. När jag kom hem så var brorsan hemma, han har ju praktik på en restaurang och börjar därför inte förrens vid fem idag, dock slutar han vid tio. Har hunnit med att handla, lämna tillbaka böcker, vila lite( är lite sjuk) och sen nu har jag duschat och byt gardiner:) har mörka gardiner nu, borde ju ha mina ljusa nu egentligen, men men bytte mest för att när man stänger igendom så blir det varmare i rummet för kyllan hålls borta:) är svinkallt på rummet oga fönstrerna och sen för att våra element går inte i gång förrens det är minus grader ute. Så nu har jag lagt ett lakan vid fönstret för att tätta igen och sen bytt gardiner... Nu jäklar kommer jag väl att få använda min fläkt:)
Känner mig fortfarande seg och helt färdig i kroppen och halsen känns :( kass och sen huvudvärk.. usch...
Ska snart ta ut Fia på en liten promis, för så är det ju att ha hund, ut måste man oavsett:) Thats life, no a dog life:)
Sen ska jag och Fia få i oss lite mat, vila och vänta på att resten av familjen ska komma hem.

2 hundar på promenaden hem:)

Så då var man hemma:) gick hem idag med Fia och Bosse.. Nu ligger Fia och sover och bosse inväntar husse och matte( min mamma och pappa) och alla tre väntar vi på mat:) Tror att jag börjar bli lite sjuk, känner mig febrig, trött och halsen känns grötig och svider. Får ta en värktablett, lite mat, vila och sova och hoppas på att det är bättre till i morgon! Är jag bara lite sjuk då kan jag jobba, för jag vet att jag orkar jobba och sen mår min kropp b'ttre när jag får hålla i gång lite grann i alla fall, så lite promenader och lite lugnt med hundarna så blir allt bra:) Hatar dock k'nslan när man är sjuk, när kroppen känner sig svag och man har ont över allt, men blir man sjuk så blir man och då får man en orsak till att ta det lite extra lugnt:) ha ha
Nej nu ska jag duka bordet och mysa lite med vovvar:)

Lugnet före stormen;)

Måste bara skriva lite om Citys utklassning:) måste kommentera detta för det är en historisk händelse och pappa är super glad:) dom lyckades få united att leda matchen och sen när city gjorde mål så fatta dom noll:)
Just nu är jag super trött, kom hem för bara en liten stund sen från jobbet... snart dags att sova;) ha ha...
Nej men det var en bra och faktiskt lugn måndag idag:) men som trixies matte sa, kanske är lugnet före stormen;)
Hur som helst så var dagen bra men dimmig. I morgon ska jag upp vid halv fem för att gå till jobbet och sen slutar jag runt 6 i morgon med.... usch för sena dagar!!!
men nu ska jag se lite tv:)
Zandra - The story of my life

En riktigt bra söndag:)

Har hunnit med att gå en lång promis med Fia + lek med henne och sen lunch, efter det följde vi med familjen ut på en 2 timmars promenad. Efter det har jag fixat på rummet och Fia har sovit:) Känner mig lite stel i nacken i dag
så ska använda massage grejen för nacken. Nu ska jag snart sätta på en film och krypa ner i sängen och bara ta det lugnt. Fördelen med att ha sängen som typ soffa är ju det att jag kan ligga i sängen och mysa samtdigt som jag ser på tv:)

Gamla inlägg!!

Fy tusan.. satt och läste igenom gamla inlägg, från tiden typ när marcus gjorde slut med mig... det skrämmer mig lite hur mycket han påverkade mig, hur beroende jag var av han, hur sårbar jag var då. Det är läskigt att läsa om hur dåligt jag mådde. Vill aldrig känna så där igen, vill inte bli så beroende av någon. Jag kan idag förstå varför de tog slut, för jag krävde för mycket och jag kvävde förhållandet. Jag var så rädd att förlora att jag försökte hålla fast i stället för att försöka jobba med det. När jag började må bra igen så insåg jag att jag mått dåligt långt innan de tog slut och jag bestämde mig när jag börjde må bra att aldrig mer ska jag göra så här mot mig själv eller någon annan.
Jag tror att rädlsan av att jag ska tappa min styrka att tro på mig själv och vara stark är en del av anledningen till att jag inte för tillfället vill ha ett förhållande. Men en stor del är för att jag trivs med mitt liv och har svårt att släppa in någon i det, inte för att jag är rädd att bli sårad utan för att jag har svårt att få ett förhållande att passa in i mitt liv just nu!! men det var skjönt att läsa gamla inlägg och se hur stark jag blivit i mig själv... men än kämpar jag:)

Snöar det??

Hatar att det är så mörkt när man vaknar.. det är drygt för man liksom tror att de är mitt i natten när man vaknar!!
men de är bara att vänja sig:) Har börjat längta efter snön, vill se hur Fia reagerar på snön och sen vill jag ut och pulsa och leka i snön med henne. Så klart är jag lite orolig att de ska bli som när hon var liten, men som sagt hon var liten, hon var inte van att vara ute och nu är hon vuxnare, van att vara ute, älskar att vara ute och speciellt om hon får springa och ha sig så jag hoppas hon i alla fall ska tycka det är lite kul:)
Kom nyss in från att varit ute och lekt/tränat med Fia:) Har hunnit med att handla, gå lång promis, se film och vara ute med Fia, nu väntar en dusch, städning, mat, ut med Fia och ha en bra lördagskväll!!!

Twilight!!

Sitter och skapligt funderar på om jag ska dra ner på stan sen för att köpa ben till Fia, får se hur jag gör!
Annars så har det varit en bra men fullt upp att göra vecka, har ju haft Mollie där på prövovecka och så har vi haft mycket hundar där! I helgen blir dte väl som vanligt lång promenader, film och sen ska jag städa/rensa rummet!!
Håller på att läsa om alla twilight böckerna:) är inne på andra boken... ska man läsa dom så ska man läsa dom i ordning.... man får liksom en speciell känsla när man läser dom då, man blir så insatt i böckerna. jag älskar alla böckerna men bäst är nog 1 an och sen sista boken och sen kommer nog 2-3 på samma plats..
Alla böckerna är bra och så, men det finns så klart vissa saker man inte gillar med dom andra men första boken där finns inget att klaga på den är så bra. Så fick jag välja en av dom 4 så skulle jag välja 1 boken:)
Men nu ska jag börja städa lite!!

Kompis:)

Fick höra av amanda igår att hon kanske ska flytta till fagersta!! Det hoppas jag:)
Härlig söndag!!! Solen lyser, det är inte så värst kallt ute heller:) Tog Fia på en lång promis i morse och sen har jag käkat och gick ut en liten sväng till med henne, nu vilar hon:)
Hade super kul i går med några kompisar, satt och snackade och hade kul:)
hade med mig Fia först, men var hem och lämnade henne sen.. hon älskar ju att vara med:)
Var s¨å jäkla trött igår, så gick och la mig ganska tidigt!
Idag blir det att ha en bra och skön söndag... ska passa på att vara ute lite till med Fia sen nu när det är så bra väder
och leka lite!!
I morgon ny vecka.... får se vad den bjuder på då!

Dikter 15/10-2011

Dikt 1:
I miss the love
I miss the trust
I miss the huggs
I miss the closness
I even miss the fights
But i dont miss YOU
I miss having someone to trust
someone to love ....

Dikt 2:
jag ljuger när jag säger att jag mår bra, när jag säger att allt är som det ska, när jag säger att jag behöver ingen
så ljuger jag som mest. Jag sluter mig inåt och sätter taggarna utåt. Ingen får komma in...
Jag vill ha kärleken men vågar inte bli sårad, jag vågar inte släppa in. Så jag ljuger och säger att jag klarar mig ensam, jag ljuger för allt och alla. Kommer jag någonsin bli lycklig????
Dikt 3:
om jag blundar kan du se mig då?
om jag skriker i tankarna, kan du höra mig då?
om jag tar din hand i fantasin, kan du känna min närhet då?
kan du vara hos mig, fast du inte är hos mig?
Kan du torka mina tårar när jag gråter, kan du se mig le, kan du krama mig fast du inte är här?

Ge f#n i min hund!!!

Blir så förbaskat trött på att folk ska klappa min hund, lägga sig i om hur jag fostrar henne och sen blir jag trött på att folk klagar på att ungdomar dom visar ingen respekt för äldre, ha det är f-n tvärtom säger jag....
Efter att ha haft Fia i 8 månader så börjar jag bli trött på att vuxna alltid antingen lägger sig i om Fia eller ska klappa henne fast jag sagt nej. snacka om orespekt. Jag vill kunna gå ute med Fia utan att folk håller på och det som stör mig mest är det att det är vuxna människor som gör så, barn/ungdomar dom frågar alltid men inte vuxna, nej dom böjer sig och bara klappa trots att jag kan sagt nej. Vad sk ajag göra, skrika rör för fan inte min hund... nej blir så trött på det. Eller det att folk alltid ska lägga sig i, dte kan vara grejer som att enj men klart hon ska hälsa hon är ju bara..... månader och så liten, eller var inte så hård mot henne hon är så liten.. Inte konstigt att det finns så många små hundar som är värsta monstren, för folk säger inte åt dom. nej Ge fan i mig och min hund!!!
Om jag möter min familj, vänner, någon jag känner så får inte ens dom hälsa på henne.. dels för att jag vill få henne lugn innan hon hälsar och sen för att hon ska inte tro att hon bara kan hälsa på alla och om då inte ens dom får, varför skulle jag då låta någon främling hälsa på henne utan att dom ens frågat, att jag sagt nej osv....  blir så trött på hur folk visar sån dålig respekt till mig.... bara för att jag är ung, har en liten hund så tror dom att dom kan behandla mig hur dom vill, som att dom vet bättre än mig... Ursäkta men det är min hund, jag jobbar med hundar och sen de är min hund så jag bestämmer!!! Har god lust att varje gång jag möter någon om Fia är lös att skrika klappa för fan inte hunden och har jag henne i koppel och hon drar mot personen och personen försöker klappa så har jag lust att dra till henne till mig och bara gå... jag försöker vara trevlig mot folk jag möter men hur kul är det at vara trevlig när folk inte ens kan visa respekt. Det är som när jag möter folk med hundar, ja då kan jag liksom säga åt Fia och försöka få henen lugn och så bara släpper folk fram sina hundar medans jag säger att ja hon får inte hälsa på sin hun.. och då har dom släppt fram den. jag har blivit uppfostrad att oavsett om man gillar personen och så så ska man visa respekt oavsett allt annat och jag tycker att vuxna människor ska v'l kunna bemöta mig med respekt. Liksom vad visar det för bild till unga människor om vuxna inte ens kan visa respekt.... nej dom klagar på ungdomar men dom tänker inte på hur dom själva beter sig.....
Så visa respekt, klappa inte hundar om någon säger nej och lägg dig inte i någons uppfostran om inte personen frågar dig eller misshandlar sin hund och har du en hund så är dte du som betsämmer om din hund och sen ursäkta inte hundens beteende med att den kanske är en liten hund eller att den är valp, nej gör något åt saken i stället.. och som sagt snälla människor visa respekt.... och framför allt, ge fan i mig och min hund!!!!

Mörkt och kallt!!

God morgon!! Så då ska man snart bege sig till jobbet då för ännu en dag:) Slutar runt 18:00 i morgon och sen ska man hem!!  Det börjar bli riktigt mörkt och kallt nu när jag går till jobbet, lite små drygt!
Får s eom jag ska börja använda Fias "tröja" till henne nu  när man går på morgonen i alal fall... vinterdressen får vänta tills de blir minus och snö!! 
tjenixen alla:)

Positiva tankar:)

Om du har en dålig dag, försök att se något positivt. Se inte de dåliga, se de vackra:) Dina dagar komemr bli mycket bättra och enklare om du ser saker på ett bra sätt.
Jag försöker se saker på ett positvt sätt, men inte sådär överdrivet.. för alla har dåliga dagar och det händer saker som man liksom bara inte orkar.. men livet går vidare no matter what så det är bara att resa sig upp och gå vidare och se dåliga och bra saker som en ny erfarenhet. man ska inte hänga upp sig på det dåliga och så för det mår man inte bra av. vara inte neagtiv, var positiv:) Som idag, då har jag liksom inte haft en så jätte bra dag, men jag överlevde;) och i morgon är en ny dag och sen så hra jag lärt mig att få ännu mer tålamod och orka mer.. för man orkar mer än man tror:) Låt dagarna bli något bra:) Livet är inte alltid roligt, rättvist eller underbart, men livet blir bra mycket tuffare om du tänker negativt!!

Onsdag!!

Tjenixen alla!!  Känner att jag vill få slut på denna vecka, har sovit dåligt, gått upp tidigt, slutat sent, varit mycket på jobbet och sen börjar jag bli sjuk, därför jag känner mig trött. Men vi smilar på coh kämpar oss igenom sista dagarna för att sedan få helg:) Älskar faktiskt när det är tufft och stressigt för sen när man får ledigt så känner man sig verkligen förtjänt av den och sen är det så skönt när man är riktigt trött och ska sova för man liksom bara slocknar:)

Just nu sitter jag och lyssnar musik, tittar på Fia när hon gömmer sitt ben och funderar på om jag ska byta gardin idag eller på fredag!!
Sak snart sätta på en film och halv glo på och bara ta det lugnt en stund:)


22 år!!

Satans vad gammal man börjra bli, om 1 månad fyller jag 22 år, usch..
Men nu är jag satans trött, sov dåligt i natt, gick upp vid fyra och kom hem från jobbet för 1 timme sen...
vill bara sova nu:) ska upp tidigt i morgon med!!
så nus ka jag se om de är nåt på tv och sen sova....

Känns som man skulle behöva sova;)


Ikväll blir de nya avsnitt av two and a half men! Ska bli kul att se hur bra serien blir nu... Hoppas Ashton Kutcher är bra, man har ju varit lite "kritisk" över att Charlie Sheen inte ska vara med länge, men får hoppas de blir bra ändå! Kommer ju kolla oavsett, men får se om serien blir bra nu!!
Dagen har varit bra men lång känner jag och i morgon blir det en ännu längre dag för då öppnar jag och slutar vid 6 på kvällen..  Så ska se lite tv och sen sova:)

Spotify= dåligt eller bra???

Är det bra jag som tycker spotify är så kasst nu???? jag lyssnar mycket musik, men blir mest på datorn.. här är ett internet program som är som spotify. http://grooveshark.com
Ja alltså spotify är ju bra, men tycker det är kasst att man måste betala för att det ska vara bra... speciellt som för mig.... känns onödigt att betala tycker jag för jag kanske kan utnyttja det mest på helger.

Its youst monday!!

Sitter här och väntar på att tiden ska gå lite, vakande alldeles för tidigt mot vad jag skulle gått upp,
så fördriver tiden lite grann. annars idag så jobbar till klockan 6 har stängning, sen är dte bara att bege sig hemåt....så är väl hemma till runt en sju typ och då ska man väl nästans ova för ska upp och jobba sen vid 4... drygt....På onsdag blir jga inte ledig heller typ, för vi har ingo där, men men det är skönt när det blir lite annorlunda. på torsdag har jag öppning och stängning med mamma och på fredag slutar jag tidigt!!
Känns som en hälrig och bra vecka ändå, trots sena dagar!!!
men nu ska jag väcka Fia för.....
nu ska jag och Fia bege oss till jobbet:) hej hå måndag:)

Minus grader!!

Såg inte på någon speciell film, bara glodde lite på tv... Är minusgrader ute, kallt var de minsann, märks att hösten börjar övergång i vinter tid snart:) Gillar att se hur det förändrars, hur löven faller av, hur de blir kallare och kallare. älskar att se förvandlingen:) Hur man börjar vänta på att alla löv ska fall, första snön ska komma....
Här är en bild på Fia efter några veckor när hon kom till mig... här är det snö:)
Får se om hon gillar snön eller om vi får problem i vinter.. visst hon var putte liten då men hon hatade snön och det var jobbigt.. Jga vill att hon ska gilla snön, skutta och leka i den:)
Nu väntas det att gå ut med Fia om ett litet tag, får se vad man hittar på senare under dagen!!

Titta han kan ju;)

Är så jäkla stolt över brorsan, hans tal (jag hjälpte honom med) fick tydligen bra betyg...
läraren hade kommit fram till han på affären och berömt honom:) mitt tjtande, coaching hjälpte:)
så är stolt över han och över mig själv.. känns så jäkla kul att hjälpa folk:) borde typ jobba med sånt, att hjälpa barn/ungdomar med att plugga.. typ vara en plugg coach:) Tur att man äntligen får lite nytta av de man lärt sig i skolan.... ja ja men är stolt över brorsan att han liksom tog dte på allvar och tar skolan på allvar!!
Känner att hjärnan är i full gång så ska gå ut en sväng och bara få rensa tankarna:) Känner att det behövs för känner att jag bara har massa ideer, tankar:)
får börja lägga ut mer vbilder!!

kan f#n inte sitta still:)

Alltså seriöst jag har svårt att sitta stilla och göra en sak när jag är hemma, på hunddagiset när dte är lugnt ja då kan jag sitta och klappa elelr gosa med en hund länge eller sitta och kolla tv en stund.. men hemma ja då springer jag omkring hela tiden, jag kan sitta vid msn och lyssna musik och sen är jag uppe och städar/ fixar på rummet, går ut i köket, är ute på andra sidor, går ut med Fia, leker med Fia, eller bara går omkring hemma... samma sak när jag kollar tv då springer jag omkring.... gör till och med så när jag ska se film. inte undra på att Fia är överallt, för jag är f#n överallt ju:) på tal om att vara överallt så är de samma med kläder, kan byta kläder ett antal gånger under en dag, bara för att liksom:) och sen undrar jag varför jag är så trött på kvällarna:) ha ha.. jag kan inte göra bara en sak, jag gilalr att utnyttja tiden och göra det jag ska när jag kan......  som när jag städar, ha ha då städar jag toa, rum, hall på samma gång samtidigt som jag springer runt och gör allt annat, sitter vid datorn , går ut med Fia, plockar ur diskmaskinen, möblerar om. Eller när jag ska blogga, ja då skriver jag lite, kollar urnt på nätet, skriver lite till, går ut i köket, skriver lite till, leker med Fia, skriver på msn, kommer på att just ja jag blogga och så bloggar jag klart:) ha ha undrar hur dte blir när jag flyttar hemifrån... då är det mycket som ska hinnas med:)
Shit idag känner jag mig verkligen på skrivhumör:)

Vad går livet ut på???

Ja vad går livet ut på egentligen?? vi födds, vi växer upp och lär oss en massa, vi går i skolan och lär oss ännu mer, vi skaffar jobb, gifter oss, skaffar barn, lever livet, blir gamla och sen dör vi..... så vad är livet till för nytta då, vad är det för mening med livet??? Okej det finns nog ingen direkt mening med livet, mer än att man ska njuta av livet så länge man lever, inte för att de spelar någon roll egentligen men att leva ett liv man trivs med är nog bättre än att leva ett skit liv bara för att man tycker ja men vadå, vi ska ju alla dö!! Det är klart vi ska dö, men för dte kan man väl få leva ett bra liv och ha ett liv man trivs med. Tyvärr verkar många tro att alla ska leva samma liv för annars är de inge meningsfullt... typ fjortis som tänker ungefär så här...
Ja men ty man ska ha massa pengar, vara känd, alla killar vill ha en, man ska skicka massa sms och prata i tele hela natten, man ska vara snygg och bara ha nya och dyra kläder, annars kan man lika gärna dö.....
eller typ vissa tycker att man ska skaffa ett bra jobb, gifta sig, få barn bla bla för annars har man ett tråkigt liv och så måste man göra massa saker hela tiden och åka i väg osv.....
I min familj där är inget så, där får man liksom vara sig själv... mina föräldrar dom
är så här typ: ja men flytta hemifrån när du känner dig redo och ordnat allt osv, ha inge bråttom...
och klart du inte behöver gifta dig och barn?? nej gumman gör som du vill de är ditt liv....
min farmor där emot hon är så här: 21, bor hemma, ingen kille, inga barn..... oj oj vad gör du på helgerna då?
är ut med hunden, tar det lugnt.. va?? åker du någonstanst?  festar?? nej farmor.. men herregud.. vet du när juag var ung.. du kunde varit gift nu och haft barn.. har du ingen kille på gång...  och jag trivs med mitt liv, klart att jag ska flytta hemifrån och så.. har inga planer på att gifta mig och skaffa barn.. men jag vill liksom ta livet mer som det kommer....
så lev ditt liv precis så som du vill!!!Vakande vid halv sex av att Fia ......

Vakande vid halv sex av att Fia gosade in sig i mitt hår:) Så tog ut henne och sen låg vi i sängen och titta på tv. Nu ska vi snart passa bosse, sen ut på en långis och sen lunch.. sen ska jag och Fia ut och leka lite och sen ska vi se film, en härlig lördag:) Ska även ner och lämna tillbaka lite böcker och annat:)

hatar förresnten nya facebook... så jävla drygt!!
Men nu ska jag vara lite social.....
btw måste fan träna på det här med att skriva på tangentbordet;) är sugig på det!!

Tiden försvinner...

God dagens:) Träffade carro när jga var på väg hem så snackade med henne en stund och sen när jag och Fia stod där så kom min brorsa förbi så tog sällskap med han hem:) sen satt han och jag och snacka en stund. Har sedan hunnit med att städa, snacka på msn, varit ute med Fia och lekt, handlat. Nu ska jag snart äta, sen promenad med Fia och sen ska jag duscha och sen blir det fredagsmys:) har hållt igång sen 4 i morse, eller ja jag och Fia åkte med upp till hunddagiset och sen kommer det ju inga hundar förrens runt 6 och sen nästa vid 7 så då passa vi på att mys/vila lite:) Började regna sånt där kallt regn idag när vi var ute, men nu lyser solen och det är en sån där fin höstdag:)
Kom på när jag stod och pratade med carro om gamla minnen att satan vad gammal jag börjar bli..
liksom känns som i går som man gick i 9an, men ha ha är 6 år sedan dess:) usch vad gammal jag börjar bli..
om typ 1 månad blir jag fan 22 år ju!!! kan faktikskt sakna skolan ibland:)

skola:)

fattar inte att folk klickar in på min blogg;) jag är ju sämst på att uppdatera!! Liksom bloggen hamnar långt långt ner på min prio lista. men i alla fall kul att ni läser:)
Har vart lite lärare åt lillebror idag, hjälpt han med en läxa han ska göra, han ska skriva ett tal på engelska som ska ta 90 sekunder att läsa upp, så nu har jag fått han att skriva ett tal som tar ca 90 sek och sen har han fått läsa det tyst och högt och sen nu sitter han och skriver stöd ord och då sa jag att han skulle dela upp texten i stycken och sen ge varje stycke en rubrik som gör att han känner att han kommer ihåg texten och sen använda rubriken som ett stödord.. sen ska han läsa stödorden och texten tillsammans och sen säga texten högt med hjälp av bara stödorden.
Äntligen har man lite nnytta av alla dessa år i skolan:) Har tipsat och coachat honom här nu:)
Han är faktiskt jätte duktig!! ha ha så mycket för min lediga tid, blev att ha skola ju typ;) men kul att hläpa någon och sen vill jag ju att min bror ska få bra betyg:)
Men nu ska jag duka och snart ge Fia mat:)

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0