6 dagar kvar

God morgon!!! Somnade igår med alla lampor tända, teven på och alla kläder på. Skulle kolla film men somnade. Tror jag hade feber i natt. Känner mig halv groggy nu typ. Men måste plugga och städa mitt rum idag. Måste göra den där jäkla ergonomin klart, och skriva en reflektion och sen måste jag göra den där jäkla excel.
måste storstäda idag så att det blir enkelt att städa på fredag.
Jag kan inte fatta att nästa helg kommer Fia, känns overkligt.
Det som måste fixas nu är att städa, skylt till dörren, byta tv och skaffa något att ha hundmaten i.
Men jag fattar inte hur jag ska lyckas städa och plugga idag... usch....K'änner mig nog lite bättre när jag fått i mig lite mat och sen frisk luft. skönt att det inte är jobb dag idag i alla fall, hade varit värdelöst ju. Nej nu har jag tid att plugga lite och sen städa och bara vila upp mig. men tror städningen får vänta tills på måndag eller nåt.
Ska träffa Amanda på tisdag, spännande;) ha ha vi kan fan snacka bort flera timmar, för det är typ det vi gör när vi träffas, snackar och snackar. men det är så skönt för med henne kan man snacka med allt om och om gamla minnen. Hon ringde mig här om dagen och då snackade vi i 2 timmar.
Nej kanske ta en promenad snart!!

väldigt intressant inlägg(not)

God morgon!!!
Jag vaknade upp och hade ont i halsen inte kul alls ju!
Känner att jag måste börja med excel nu och bli klar med indesign uppgiften!!

Fredagsmys:)

Jippi äntligen helg och lite ledigt!!! Ska bara ha värsta fredags mys i kväll. I morgon ska jag städa, åka till farmor och sen plugga. Nu har kingen varit här i en vecka. och det är en trött kingen nu. Förra fredagen var han pigg och busig i dag är han jätte trött. Tror jag det, nya vanor, andra tider osv, men han trivs gullungen.
Nästa lördag hämtar jag hem min lilla Fia... längtar jag???
hmm alltså jag har ställt in mig på att det kommer bli jätte jobbigt men ja jag längtar.
men nu ska jag faktikst duscha...

kyckling

Känner mig ganska usch och fy med allt just nu!!! Det enda som funkar är att jobba, läsa, sova och ta promenader. 
tror jag har en sån period just nu när jag känner att jag inte har lust.
Just ja jag försöker ju hålla rent och snyggt hemma nu här innan Fia kommer, ja dte går väl si sådär.
Praktiken ger mig ont i magen, skolan känns jobbig... usch....
Ha ha känns som värsta depp inlägget ju!!! Kanske därför jag inte skriver så mycket just nu, för känns bara dumt att sitta och skriva tråkiga saker.
Nu ska jag laga kyckling och ris!!!

Föreläsare!!

hej hej!!! var nyss ute på en promenad, svängde förbi affären och köpte lite frukt, laktosfri mjölk, juice!
Pluggade nästan klart ergonomin, det är ju en vecka kvar på den, fixade med hemsidan och kollade lite mer i excel. Nästa helg ska jag vara klar med det mesta tänkte jag!Usch det går massa magsjuka, influenser nu. Vill verkligen inte bli sjuk. Känns inte som att jag har tid med det!
Förresten jag har blivit jätte duktig på att hålla snyggt nu, eller ja jämfört med innan så är det jätte bra:)
Inga små troll ska få stöka ner;)
Jag funderar på att använda klicker träning med Fia, kanske till viss del. Jag har bara nästa helg kvar ensam, sen börjar mitt nya liv;) Ungefär så här måste det kännas för dom som ska skaffa barn ju;) ha ha.
Förresten pappa och mamma har bestämt sig för att hålla i kurser på strået tex valpkurs. Och då ska jag få vara med som exempel med Fia när vi ska visa vardagslydnad och sen ska jag få träna på mina pedagogiska kunskaper och få hålla i föreläsning!!! Hur coolt är inte det???? Jag föreläsare:)
Men nu blir det lite söndagsmys!!

Hjärtan lampa

Hej hej!! Har gjort en massa i indesign nu!!! och försökt med excel men det funkar inte... ville slänga boken i väggen... Gjorde även hemsidan för eget program val. I morgon ska jag göra excel och ergonomin!!!
Nu ska jag se film. Just ja jag köpte en jätte fin lampa idag det är en borslampa med hjärtan. Ska ta kort på den, men ja det ser mysigt ut men inte på bilden!!

lördag=helg!

Hej hej alla! skönt det är med helg faktiskt. Jag kan inte fatta att om 2 veckor vid den här tiden ungefär är vi på väg för att hämta min lilla Fia, det känns lite overkligt måste jag säga. I går låg Kingen på mitt golv och sov när jag kollade film, det fick mig verkligen att tänka på att om 2 veckor kommer jag ha en egen hund.
idag så hade jag tänkt att första ner på stan för att handla lite, sen hem och äta lunch, sen plugga och träna och sen plugga och sen i kväll blir det att kolla film. Blir en skön helg. Just nu väntar jag bara på att mamma och pappa ska komma hem så jag kan gå ner på stan.
update om dagiset:
Igår gick vi lång promenad med hundarna och sen blev det lunch och lite vila. Fast jag satt mest och kollade på vaff och plura när dom vilade. Bosse fick prova att vara inne på tassen, avdelningen han ska flytta in till. vecka 5 kommer en ny hund till dagiset, baloo heter han. Lillen kommer hela nästa vecka. Det har varit en bra vecka och nästa vecka har vi många hundar, men det är skönt. Kingen bor hos oss nu ett tag:)

Osocial

jag vet jag är osocial just nu, har fc, twitter osv men är typ aldrig ute och skriver......, men jag gillar det emellan åt och sen så är dte mycket just nu...
hej hopp...

Only you

Sitter och lyssnar på en av mina riktigt favvo låtar, only you, älskar den låten.
Satt nyss och skrev om spotify, ska nog ta och plugga lite excel känner jag.
eller hmm jag vet inte...... Ska funderar lite om praktiken också!!
Idag så var det en helt okej dag på jobbet.
nej fantasin har tagit slut.....
kram på er

Vi kommer sakna dig!

Hej alla. snart är dte dags för jobbet! känns lite tungt just nu, då vi fick reda på en tråkig ska på jobbet igår.
Så just nu känner man sig lite låg. Detta fick mig att tänka på hur mycket man saknar alla som försvunnit från en, inte bara människor utan även djur, som jag saknar många av hundarna på sos, jag saknar hundarna som slutat hos oss från hunddagiset och jag saknar både cliff och Bosse. Man kommer så nära vissa hundar emellanåt och jag vet att när hundarna försvinner från dagiset så blir det tomt.

hund i familjen- svts nya program ide

På svt så har dom tänkt att skapa en dokusåpa typ med hundar, en familj ska få sex problem hundar typ och så ska dom få välja en till slut, det är vad programet handlar om i stora drag. Och nu rasr djurföreningar, partier och människor mot detta program och svt och jag tycker att svt och dom som då "lånar ut" hundarna gör så fel.
Hur kan man hålla på och leka med hundar. Det är skk(svenska kennel klubben ) som också är med på iden, fast nu säger dom att dom bara har en liten del, hundstallet där hundarna kommer från ägs av svenska Hundskyddsföreningen. jag trodde att dessa två var föreningar/klubbar som ville hjälpa hundar/djur till ett bra liv. tänk om dom skulle ha sex ungar från ett barnhem och sen får man välja vilket barn man vill ha. Nej vad tusan håller svt på med. Jag och alla andra där ute som älskar djur, bryr oss om djur och vill att djur ska ha det bra blir upprörda. Det är ju en bra grundide att låta familjer få träffa hundar och då kanske ge hundar ett nytt hem, men här känns det sen som att iden spårade ut för att få tittare. Desseutom så har hundarna inget att säga till om alls ju, dom kan inte välja ju! Nej jag tycker detta är fel!

Här är lite länkar om detta:
http://hundifamiljen.weebly.com/index.html
http://kennet.skk.se/skk/innehall.aspx?ID=1142&Sprak=sv
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article8387365.ab

Ett monster

Ånej är dte redan söndag!!! det värsta med tärna helgerna är att det går så snabbt, men det är kul!
Alltså dom flesta jag har sagt sagt att jag ska ha en jack russel har liksom tittat på mig och sagt, hmm ja dom är ju och sen.....  jag har fått höra vilka monster dom kan bli, jobbiga osv
så jag är lite orolig!!! visst jag har hundvana osv men jag har jobbat hårt med valpen på dagiset att han ska gå bra
och så går pappa 1 gång med han och får han att gå jätte bra. hmm. Jag vill inte att Fia ska bli ett skällande litet monster som tror att hon får göra som hon vill. men min familj tror på mig och jag tror på mig. jag tror att jag kan klara det, det är bara det att man är ju så klart orolig. Men om man är medveten om saker och har det i skallen att man inte vill att hon ska bli ett monster så kanske det går bra för då tänker man ju efter. Det är som pappa säger med bilkörning att om man är lite rädd(notera lite rädd) så är det oftast dom som blir säkra körare. det gäller bara att inte vara för rädd och låra rädslan ta över, men att man är försiktig och lite rädd för att bilen ska köra av så är man medveten om trafiken. så lagom försiktighet och rädsla kan alltid vara bra.
Här är några bra visdoms ord:
"vad skulle du göra om du inte rädd"
"Lite rädsla och oro kan ge säkerhet men låt inte rädslan ta över"
"vad skulle du göra om du var rädd" (omvänd från den första)
jag tror att första och sista kan vara bra att tänka på, det kan vara viktigt att se vad man skulle göra om man
inte var rädd, men även kan det vara bra att tänka på vad skulle du göra om du var rädd.
Men detta kan man prata om i timmar så nu skiter vi i det!!!

17:00 eller 19:00

God morgon, eller ja god för middag!! Sitter nu och ska nu ha andra lektionen. vi går igenom grafisk design!!
Ha ha vi ska läsa en bok, som kostar 300 kr.. hmm. men kul att göra hemsida och trycksak.
Blir spännande detta!! Snart lunch, tror att vi får köttfärslimpa.
men kul om typ 9 timmar så är jag hemma, ser ut som att jag antingen får åka vid 17:00 och då åka till västerås, köping och
sen fagersta, eller 19:00 och då åka via avesta och sen fagersta. Jag tror jag är hemma runt samma tid
men jag slipper sitta i sala och vänta i alla fall! men jag får se hur jag gör.....

De flesta uppgifter vi fått idag är löpande uppgifter, som kommer pågå under en viss tid!
Till nästa gång så är det väl ergonomin och eget program val som ska vara klart, det är lite skönt
med löpande uppgifter.Fick massa frågor om Fia igår och idag snackade jag och en i min klass om hunddagiset!!

Men nu ska vi plugga lite mer...

ha det bra alla


Härligt!!

Ja men det är ju klart att man ska åka på mens nu när man ska iväg, jag har vetat att den är på vväg men hoppats att den skulle komma nästa vecka. Har knappt sovit i natt.
kvart i 9 åker jag och är framme i västerås kvart i 10 och klockan halv elva går mitt tåg till sala.
men jag är glad ändå.
Nu ska jag göra mig i ordning, för ska snart upp till hunddagiset en stund.
Usch jag har värsta mensvärken...
nej nu ska vi tänka på annat!!!
ha det bra:)

Dags för träff 6

oj vad tiden går fort, pappa sa att om 21 veckor så ska vi ha semester, vi ska ha en stuga i Sala i en vecka. det ser jag framemot. Men detta betyder att jag har typ 19 veckor på mig att vara klar med praktiken. oj oj oj säger jag bara... om 3 veckor kommer Fia hit:) längtar. idag fick jag hem min små skålar till henne:)
jag vet jag har varit kass att skriva här och kolla facebook osv.. men det har varit en seg vecka där vi slutat sent.
förresten slingade håret igår, lila och ja håret är väl mer lila nu, ser väl lite coolt ut och har man det uppsatt så ser det snyggt ut... ha ha jag och mitt hår. så ja det var väl onödigt med all jäkla färg.. är jag nöjd??? hmm ja det blev ju inte alls som jag tänkt mig. passade jag i blont??? nepp inte alls. Till sommaren färgar jag nog det helt lila eller svart igen och sen får det vara slut på färgandet. hmm
vågar inte ta nya bilder på mitt hår, för då skulle ni skratta;)

25 dagar kvar

Pengarna kom in idag!! Fast nu känns det som jag gjort av med alldeles för mycket pengar, 5000 kr plus att jag handlade hundmat och lite annat. Sist jag gjorde av med ås mycket pengar var när jag köpte dator. Men nu är Fia betalad. Jag har halsband, koppel, hundmat, leksaker ja jätte mycket klart till henne. Två rosa skålar!!
Just ja jag har egen ingång nu:) alltså i lägenheten har vi 2 dörrar och den ena dörren är brevid mitt rum och nu har dom fixat den så nu har jag egen ingång!!!
Nu ska jag till bibblan

städtime

Idag funderar jag på att seriöst städa hela mitt rum:) ta en lång promenad och göra liten egen träning. Men framför allt städa och rensa mitt rum, och sen inte gå in på rum alls för då lär jag stöka ner det;)
Ja i morgon sätter allt i gång igen, känns skönt, först jobbet och sen gymnastiken. Så på lördag kväll när jag kommer hem från skolan lär jag vara helt slut, för ska upp 5 varje dag och sen när man varit ledig och sen börjar jobba så blir det alltid tufft och sen 2 gymnastik pass, sen egen träning och promenader och sen på fredag ska jag till skolan och det är alltid tufft och sen komme hem sent, så jag ska inte sätta på datorn när jag kommer hem, ska inte titta på uppgifterna utan jag ska komma hem, packa upp på en gång och sen lägga mig och kolla film. Sen på söndagen ska jag sova länge, ta en promenad och bara ta en lugn/tränings dag, alltså vilket betyder att jag kan at en proemenad men inte plugga eller sitta vid datorn, alltså en data fri dag!! kan behövas!
Men nu ska jag sätta igång med städningen...

Lost in austen

För alla er som älskar jane austens böcker och de filmer som gjorts
så är lost in austen(en mini serie) jätte bra. dom får med hela handlingen från stolthet och fördom samtidigt som
dom gör sin egna version. plus att skådespelarna ser bättre ut;)

Handling:

Amanda Price är en fullständigt modern, fullständigt normal, rätt uttråkad 20-nånting-tjej, som jobbar på bank. Hon är inte tillräckligt romantisk för att vilja gifta sig, men superromantisk när det gäller författaren Jane Austen och favoritromanen "Stolthet och fördom" som hon älskar till vansinne.

En dag kliver romanens huvudperson, Elizabeth Bennet, rätt in i Amandas badrum och meningen är att Elizabeth och hon ska byta plats. Amanda sveps in i romanens persongalleri och får snart ett fruktansvärt sjå att hålla handlingen på rätt köl. Hon vet ju vad som SKA hända, men hennes blotta närvaro trasslar till i stort sett alla intriger och kärleksförhållanden i romanen. Amanda riskerar att ödelägga en av världens bästa litterära kärlekshistorier genom sitt intrång.

Hur ska hon få makarna Bennet att förstå att det är helt fel att tvinga Jane att gifta sig med Mr Collins när det är förutbestämt att Jane ska bli Mr Bingleys hustru? Och hur ska Elizabeth och Mr Darcy kunna få varandra när Elizabeth har försvunnit in i 2000-talet? Och hur ska det gå för Amanda själv när hon sent förstår att hon är hopplöst förälskad i Mr Darcy och han i henne? Och varför ska stackars Wickham vara en skurk i romanen när han i själva verket är värsta gentlemannen?

Darcy&Amanda - lost-in-austen photo
mr darcy
Nu är det bara boken jag ska läsa;)

Yatsy och Uffe- Fias mamma och pappa

Nu är vi hemkomna från ransta:) det var jätte trevligt ju! ägarna var jätte trevliga och deras hundar yatsy(mamman) och uffe(pappan) var jätte vackra och mysiga och sociala hundar. Valparna var så söta och nu lugna. Fia somnade hos mig:) den 5 februari hämtar vi hem dom:) det längtar jag till. Kankse ska dit nästa fredag och hälsa på:)
Det var jätte kul att få träffa mamman och pappan till valparna för dom var underbara och lilla fia ja jag smälte på ne gång. men alla valparna var ju underbara. Om dom alltid var så där små och lugna skulle man lätt kunna ha alla, men det räcker med en liten gullplutt!!

Lillebror

Hej hej alla!! jag vaknade kvart över 7 idag!! duktig jag är. lovade pappa att väcka brorsan, men var dte kvart i eller kvart över.. hmm ähh jag väcker han kvart över! Igår fick jag något slags usch vad jag hatar allt och vill inte göra något alls. Mitt hår såg fult ut, jag ville inte plugga mer osv. Okej jag vet inte men färgen i mitt hår ser f#n ut och jag tror inte jag passar i så här kort. Så hur tusan ska jag göra nu. och sen där här med praktiken, hur ska jag hinan med den och vad ska jag göra.... hmm ja du!!
så här ser mitt hår ut nu i alla fall:

hallelujaI've heard there was a secret chord
That David played and it pleased the Lord
But you don't really care for music, do you?

It goes like this...the fourth, the fifth
The minor fall
The major lift
The baffled King composing Hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Your faith was strong but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty and the moonlight overthrew you.

She tied you to a kitchen chair
She broke your throne
She cut your hair
And from your lips she drew the Hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Maybe I have been here before
I know this room, I've walked this floor
I used to live alone before I knew you.

I've seen your flag on the marble arch
Love is not a victory march
It's a cold and it's a broken Hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

There was a time you let me know
What's real and going on below
But now you never show it to me, do you?

And remember when I moved in you
The holy dark was moving too
And every breath we drew was Hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Maybe there's a God above
And all I ever learned from love
Was how to shoot at someone who outdrew you.

And it's not a cry you can hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken Hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Ensamvarg:) Fast snart är det jag och Fia + min familj

Hmm nu fick jag mig en verkligen funderare på det här med förhållanden, jag vill ju helst vara ensam och jag tror jag passar som det. Men samtidigt så tror jag att jag nu skulle klara att ha ett förhållande. Vem vet;) om man får tro min familj rätt så om några år har jag min egna familj;) Hur det än är så kommer jag alltid vara nära min familj och vara trygg i mig själv och lita på mig själv!
Jag tror att bloggandet har hjälpt mig ganska mycket genom svåra och bra tider!
skriva någon rad här och där:) nu gäller det bara att få kontroll över mig helt och min kropp!
I morgon ska vi åka och kolla på lite hundsaker får se om jag kanske köper något:)
Sen förhoppningsvis ska vi åka till sala!!
Funderar på vad jag ska se för film i kväll, hmm kanske ghost writer?
bild på hur mitt hår ser ut kmmer:)

Då och Nu

Fick nyss en kommentar från någon:) och den värmde jätte mycket:) och stämmer, som liten var jag självsäker men sen någonstans när jag vart i hop med marcus så vart jag osäker, jag vet inte varför jag var så fäst vid han, tror jag var rädd. Men som sagt nu har jag förändrats, jag tvingade mig själv att lära mig att klara mig på egen hand igen. Känns skönt att andra ser det och det visar sig nog ganska tydligt i min blogg. Visst har jag vetat att jag utvecklats och växt som person.
uppskattar kommentaren jätte mycket. Så vem det nu än var.. tack:)

här är kommentaren:
kollade bak i din blogg på januari 2009 , måste bara säga att du har växt otroligt mycket sen dess.. ! Då verkade du jätte osäker, ganska ledsen, var helt fast vid han marcus, och förvirrad o så. Men sen läste jag dina senaste inlägg också, du har förändrats jättemycket, och verkar vara glad, snäll, självsäker, självständig och ser positivt på saker :D ville bara säga det , :)
Visst är det skönt med underbara människor som ger en positiva kommentarer:)

okej året har gått fort

Förra året i januari så stod det om 2 tvillingar som fötts den 31 och den 1 alltså den ena 1 minut i 12 och den andra 1 minut efter och idag stod det om en liten bebis som fötts först på året i västmanland och den roliga är att det med tvillingarna kändes som att det var för bara ett tag sen men det var ett helt år sen ju!!! Detta fick mig att tänka på att det kommer gå snabbt nu här med Fia och med skolan, innan jag vet ordet av det så är Fia ca 1 halv år och jag har slutat skolan. vilket betyder att jag ska börja med körkortet!!!
Mitt hår, hm ja det är klippt och ser bra ut, men färgen alltså jag kan inte bestämma mig om det ser bra ut eller inte. funderar om det behövs färgas igen men alltså då om ett tag. men det jag funderar på nu är att om ett tag göra slingor. alltså jag vill inte slita med på håret för om man känner i mitt hår så känns det mjukt och skönt och det ser inte slitet ut men man ska ju vara försiktigt men samtidigt vill jag ju att det ska se bra ut!
På måndag börjar gymnastiken, jobbet och ja allt sätter igång igen:)

Klippt och färgad

Så nu sitter 3 omgången färg i mitt hår, hmm slitning på håret;) plus att jag är klippt nu, blev dock bara topparna som jag ville men det blev ganska kort i alla fall. Nu sitter jag och väntar på att få tvätta ur färgen och se hur det blev!!
Har en känsla av att jag kommer få färga 1 gång till för att det ska bli bra, men med lite tur så kanske jag inte behöver det, hur som helst lär det inte se jätte dumt ut så jag kommer vänta ett bra tag innan jag färgar igen.. mycket slitning på håret.
Får se om vi åker på lördag till sala, beror lite på vädret. annars funderar dom på att åka nästa lördag alltså när jag är i skolan och då skulle jag titta på valparna på fredagen och min familj på lördagen och sen hämta upp mig från skolan! Men vi får se hur allt blir.
mitt hår innan färgningen och klippningen:

snö, snö, snö

Sådär ja, alltså jag glömde helt bort att jag skulle blogg, för först lekte vi med kingen, sen svarade jag på mail och läste igenom gruppuppgiften och sen åt vi lunch och sen gick jag ut. Men nu är jag här:)
Har bestämt med pappa att om mina pengar inte kommit till i morgon så får jag låna lite så att jag kan fylla på mobilen och köpa luncher. Hoppas bara pengarna kommit in tills jag ska till skolan för annars måste jag låna pengar till tåget och bussen. Vill gärna ha mina pengar nu så jag kan betala min hund, köpa grejer till henne, köpa luncher till jobbet och sen ha pengar!
Men men det är som det är med det!!!
på tal om saker som är som det är, alla försöker proppa mig fullmed information om hundar och valpar och gör så och gör inte så och jag vet att alla menar väl, men ibland känns det som att ingen tror på mig.
Men alla vill bara hjälpa mig och få mig att förstå hur det kommer bli. Så jag kommer nog uppskatta allt jag fått lära mig, men ibland känns det för mycket bara.
Vet ni vad jag tror, jo att hela min livstil kommer att få ändras eller ja inte helt men ganska mycket och ska jag vara ärlig så ser jag fram emot lite ändring, för första gången ser jag framemot att saker och ting kommer förändras. Komemr bli tufft emellanåt men så är det i livet och har man en positiv inställning från början så kanske allt går lättare:) men vi får se:)
Nu ska jag träna lite:)

Vaknade lite sent idag!!

Yes jag vaknade nyss... eller ja runt halv tio.... Kingen är här och mamma och pappa handlar så ska leka med han. men jag skriver sen.... Har ju 3 bloggar, twitter, facebook, first class och mail att upp datera och kolla...

Boring

jag har så tråkigt, finns inget att titta på, inget att plugga, och i morgon är jag ledig!!  här är lite bilder!!!

praktiken

Så där ja.. nu känner jag mig ganska så klar med denna omgången av uppgifter, sen är det ju så klart ergonomin och eget program val kvar, men det ska inte vara klart riktigt än. Men det enda jag oroar mig för med skolan är det där praktik uppgiften. Alltså visst jag kan säkert få ihop till en kurs med något men vad tusan ska jag lära ut, var ska jag vara, osv och sen ska vi få ihop 2 olika kurser... så den uppgiften känner jag mig nervös över.
jag har ingen aning alls hur jag ska göra med den!
fick veta att jag är helt klar med förra pedagogik uppgiften, ergonomin vet jag ej.
likaså hemsidan.. vet ej...
I morgon är jag ledig igen ända fram tills på måndag för då sätter allt i gång.
14 åker jag till sala för träff 6 på skolan..
Men vet ni vad, nu vill jag ha mina pengar!!!

Im here


Helt okej

Hoppsan hejsan. sov dåligt i natt, men vid kvart i fyra så gick jag upp i alla fall och gick till jobbet. sen har det varit full fart och det var skönt att vara tebax på jobbet!! Shit vad bosse hade växt. Men jag har kommit på att jag trivs bäst när jag jobbat. Nu måste jag plugga lite på grupp uppgiften i pedagogiken.
jag vill ha mina pengar!!!
Fan vad kallt det är på mitt rum!!

Inte utan min dotter

Sitter och tittar på inte utan min dotter, jag har läst boken och alltså usch fy att det är sådär i Iran. Alltså jag klankar inte ner på deras tro eller hur de lever så men det är hemskt att kvinnor inte har någon rätt. Filmen är jätte hemsk ju.  Liksom hemskt att dom måste göra allt som männen säger. Alltså det är bra att man bryr sig om sin familj, men det är lite hemskt tycker jag! jag vet inte, jag kan inte deras kultur osv men filmen är i alla fall hemsk.
I morgon blir det att gå upp vid 4 för jag ska gå till hunddagiset och vara där tidigt. och på tisdag kväll ska jag sova där men inte ensam:) nej jag får ha kingen hos mig:) Kingen ska ju vara hemma hos oss ett tag och då fråga jag om jag inte kunde få sova där upp med kingen för är så tomt ensam:) så då är jag trygg:)
Och på onsdag så ska jag göra klart sista uppgiften jag har kvar, pappa ska klippa mig i veckan och jag ska färga en gång till. men det är ganska mörkt där bak och på sidan om man lyfter på håret så får nog färga 1 gång där det är som mörkast och sen 1 gång till för hela håret. ha ha kanske skulle gått till frisören för redan nu har färgen kostat mig 200 kr, fast 100 kr var från julklapps pengarna.fast jag tror jag färgar med färgen jag har nu och sen så kanske jag färgar det igen sen mot våren sommaren! Det var inte lätt att färga från svart till blond. men det är mycket mycket ljusare än det var från början;) vi får se hur det ser ut efter klippning och sista färgningen. vill ju inte slita allt för mycket på håret, för när jag är nöjd sen så tänker jag inte färga håret mer detta år i alla fall:)
just här är mina nyårslöften:
1. tro mer på mig själv
2. Inte färga håret mer detta år(alltså när jag fått det bra)
3. minska på onyttigt(äta bättre alltså, inte vara kräsen med mat)
4. satsa på skolan, Fia och sen på körkortet
5. hålla snyggt på rummet

Nu ska jag kolla klart filmen!!Dikt: Be mig ej att inte gråta

satt och läste lite och så kom jag på denna dikt, alltså den bara dök upp i huvudet eller ja första raden bara dök upp sen så fick ja ihop det till en dikt. Jag vet inte varför, tror det är lite för att jag läst lite bloggar om folk som har det svårt och så och för att det fick mig att tänka på hur svårt det kan vara.men här är den i alla fall : och ja det är jag som skrivit den.

Du ber mig vara stark, du ber mig att ej gråta
du ber mig att orka för oss båda. Men hur ska kunna vara stark när jag
är så rädd, hur ska jag kunna låta bli att gråta när allt jag vill är att gråta,
hur ska jag orka när jag ser att du ger upp. Men jag kan orka för oss båda,
jag kan vara stark,
men be mig ej att inte gråta.

//zandra

Jag ska

Jobba i morgon då!! Ja i morgon börjar det bli som vanligt igen, dock så jobbar vi bara i 3 dagar för sen är det ju ledigt igen..
vet ni vad jag hatar? jo det är om tex jag ber någon att göra det eller något annat och så säger dom ja men sen och så får man typ påminna dom men inget händer. ja men så ber dom mig att göra något och jag bara ja men inte just nu och så blir dom sura och så måste man typ göra saken på en gång, det är så jäkla irriterande. Som att inte jag har annat för mig. nej jag hatar verkligen sånt. Samma är med människor som säger en sak men gör en annan. Liksom vad hände med som du lär ska du leva???
Men varför ska jag göra sakerna på en gång när ingen annan gör det, nu gör jag sakerna för att folk ska fatta att då kanske dom gör sakerna på en gång. Och oftast på folk låter det som att om jag inte gör saken kommer man dö.


Ingen oro

Två saker:
1. mamma och pappa är lite oroliga för hur det ska gå för mig att uppfostra Fia och jag skulle kunan säga lugna puckar detta fixar sig, men jag vet att det kommer bli tufft, men jag ska klara det för jag vill ju ha en bar hund, som mår bra och sen har ju jag blivit väl uppfostrad och lärt mig så mycket av mina föräldrar så mamma och pappa var inte oroliga! Som sagt det kommer bli tufft och visst hon är liten och söt men jag vet ju så väl hur det går om man fjantar med hunden! Som sagt jag har mamma och pappa till hjälp, jag har lärt mig mycket och sen är det dags att jag får klara mig själv och visa att jag kan!! tro på mig..
2. Det känns som att det ska hända något tråkigt! alltså det är så mycket som går bra nu och roligt som ska hända att jag får en känsla av att det ska hända något som är mindre kul. Antingen är dte bara noja eller så kanske jag har rätt med min känsla. Men jag ska inte tänka på det nu, ville bara få ur mig det!
Nu ska jag fortsätta kolla på fångarna på fortet!!!

Brist på något att skriva

Jo men visst det började ju bra!! Jag börjar inlägget med att skriva att jag inte har något att skriva...
Nej jag borde så gå ut och ta en promenad i stället!! ja det ska jag göra innan jag börjar skriva massa onyttigt här inne..

Mys pys dagen

Hej på er!! alltså nej jag sov inte tills nu;) jag var uppe vid 9 fast jag inte somnade förrens vid halv 2.
Mitt nyår var helt okej, lite mys med familj osv. Sen vid halv 1 bestämde jag mig för att sova, men då familjen kolla hockey så skrek dom så det lätt som att man satt på arenan och sen sköts det raketer och precis när jag somnat ja då skickar andreas till mig och hon med valparna skickade mms bilder på dogge och fia så då vaknade jag till och sen mådde jag lite illa och ja men till slut somnade jag i alla fall. Vaknade vid 9. och sen har dagen rullat på så har inte ens haft en tanke på att blogga!! Men nu sitter jag här!! och det är 201, undrar hur många gånger jag kommer skriva 2010 i stället för 2011!!
Var det mys igår så ja idag är dte en riktigt mysa i soffan dag!!:)

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0