To be me!

God kväll:) Sitter här och tittar på fia när hon tuggar på ben och på frank som sitter bredvid henne;) Frank(golden retriver hunden från dagis) är här över helgen och tydligen ska gullungen sova hos mig och Fia... vi har ju haft zelda här och det har gått bra så ska nog inte vara några problem. så länge han inte sover i min säng:)
Slutade tidigt idag, det gillas.. skönt med dagar man slutar tidigt!! Annars har veckan vrait lugn och bra, gjord eom lite på mitt rum igår, haft fullt upp med hundar:) I helgen blir det lång promenader, filmer, lek och träning med Fia, träning:) alltså en bra helg.
Men nu ska jag se vampire diaries:)

Massa gamla bilder på min lilla Fia

Min lilla Fia hon är så söt när hon vill att Nicke ska gosa med henne, när hon ska slicka akila på hennes ögon, när hon leker, när hon är ute och går, när hon leker med sina bollar, n'r hon sitter och tittar på en, när hon blir gosig, när hon sover, när hon äter.. m m
En av de allra bästa med Fia är när hon förstår vad jag vill och lär sig nya saker, när jag ser att hon vill lära sig.
När hon är lycklig då är jag lycklig.

Borde jag sluta bry mig??

God dagens! Vart en regnig/grå trist dag ända fram tills runt 5 då jag gick ut med Fia på en promis, då började solen skina. När vi gick hem från hunddagiset regnade det, så vi var skapligt blöta jag och Fia. Då var promenaden vid fem betydligt bättre, soligt och skönt. Jag gillar regniga dagar med, är lite mysigt och sen uppskattar man soliga dagar mer då:) igår träffa jag Amanda, vi snackade om allt och inget som vanligt, bestämde att jag ska komma till henne någon helg, får se när bara, vilket påminde mig att jag ska bestäma med sofi om en helg när vi skulle ha filmkväll. Måste ju göra något annat som jag prata om förut än att bara jobba, vara hemma och gå promenader... med andra ord vara social:)
Jag har kommit på att jag är suverän på att planera, men sen är jag kass på att genomföra det, men jag ska bli bättre på de, kankse liksom inte ska planera och sätta så höga mål med allt, utan ta de lugnt.

Nej till mobbning!

Att ha social kompetens innebär att man ska kunna vara social och trevlig och kunna uppföra sig mot vem de än gäller. Åsikter och tankar ska man då lägga åtsidan. Många människor skryter om alla deras vänner och att dom är så sociala, men få människor besitter den riktiga sociala kompetensen. Man kan inte gilla alla människor, man kan tycka illa om folk och ha åsikter, men för de kan man bete sig som en vettig människa.
Jag försöker vara en sån människa som är trevlig och snäll, jag kör efter mottot är du trevlig mot mig så är jag trevlig tillbaka. Vissa tycker man är falsk om man gör så men de tycker inte jag. för tycker jag inte om någon eller så så går jag ju inte runt och säger de och sen är med personen och låtsas som inget alls, det är falskt. Utan de jag menar är ju att om jag tex har något emot en person men så träffar jag på den på stan och den personen frågar efter vägen till något, så klart jag är trevlig och svarar personen. och sen det här med att snacka skit om folk och mobba folk, det är så dålig stil. alltså det är samma sak där, tål man inte att få höra skit själv så ska man inte hoppa på andra och man kan faktiskt hålla sina åsikter för sig själv utan att skrika dom över hela världen eller säga de till någon. man kan vissa sina åsikter på ett mer respektabelt sätt. nej folk borde lära sig hyfs och att bemästra konsten social kompetens.  Det är så tråkigt att världen ska vara så full av negativa tankar!

Alla vovvar!!

God dagens alla:) idag började dagen vid 4, sov dåligt i natt men hur som haver så upp vid fyra och gick till hunddagiset, sen har de varit full rulle där hela förmiddagen, vi tog med oss alla vovvar till ute platsen idag:)
Sen var det matning, vilning(ta de lugnt och sen vid halv 4 gick jag och fia hem.. sen mvid halv 6 gick vi ut och lekte. Nyss har jag ätit vart stekt ägg med grönsaker yummy. Nu ska jag göra kvällsträning, duscha, se på en as bra serie och sen är de väl dags att typ sova;) för i morgon är de jobba jobba som gäller.
Dock inte jag som öppnar i morgon. fattar inte vart tiden tar vägen ibland...
I morgon funderar jag på att cykla/gå till jobbet för då kan jag cykla/gå hem sen på eftermiddagen alltså typ vid halv 6;) är skönt att cykla för de går fort och Fia gillar de men sen så går jag ju och låter fia springa bredvid så att hon får motion hon med. Det är därför jag inte cyklar så mycket just för att hon ska få motion hon med och jag vill inte ha henne springa bredvid så mycket för det är inte bra för små hundar.
Verkar som att de ska bli regn i morgon, helt okej de med... kan inte alltid vara fint väder.

I skogen

Så då var lång promenad nummer 2 av klarad:) gick ju en på förmiddagen och eftersom både jag och fia hade massa energi och de var så fint ute så passade vi på att ta en till:) gick i skogen och sen lekte lite på ängen:)
Skönt att göra av med en massa energi och låta Fia få gå lite som hon vill. Nu ligger hon och vilar och jag sitter vid datorn. jag tycker de är så bra att göra saker med Fia och låta hon få göra av med energi och sen när vi kommer in ja då kan jag sitta vi datorn eller göra de jag vill utan att liksom behöva tänka på att fia behöver ut. jag prioriterar oftast Fia först:) I morgon ska vi ta oss en lång lång promis på morgonen/förmiddagen ska gå både i skogen och stan hade jag tänkt mig, bra med olika miljöer. Sen ska jag städa hade jag tänkt mig och i morgon eftermiddag kanske så ska jag eventuellt cykla till eskiln, får se hur jag gör med de!!
Har planer på att gå och vandra i skogen någon gång och cykla/gå till högbyn, norberg. göra massa såna saker:)
ska göra heldagsutflykter med Fia:) ska ju köpa vattenflaskor, ryggsäckar, bälte och sånt för att kunna göra längre rundor då man är ute kanske en hel dag.
Älskar såna här dagar då man kan ladda på med massa energi och bli lycklig och glad:)

Dikt....23 mars

Kan man vara glad, fast man är ledsen
kan man vara kär fast ändå hata
kan man höra ihop med någon fast man inte kan vara de
varför ska allt vara så svårt

//zandra

Efter längtad helg!!

Var sjuk i helgen, inte alls kul och denna vecka har bara rullat på i 190 och nu är de fredag i morgon.. ska bli skönt med en helg att få vila upp sig, ta de lugnt, gå långa rundor och inte vara sjuk. jag älskar mitt jobb och det är kul att jobba men när man varit sjuk, de har varit mycket på jobbet och så då är det skönt med helg.. plus att jag kommit på att jag måste hitta på något att göra förutom promenader/träning, hundar, Fia... så ska försöka vara med amanda och sen sofi och hitta på något...Känner mig stark, frisk och positiv:) Härligt vår väder ute och mycket planer på gång:) Känner att jag ska hitta på saker att göra som inte har så mycket med hundar att göra, för hemma är det fia, på hunddagiset ja där är de hundar:) så ska ska börja göra andra saker förutom att vara ute och gå och sånt, men typ umgås med vänner och så. Klart så hänger ju Fia med i alla fall men vill hitta på något annat att göra om dagarna/ helgerna än bara jobb, hemma och ut och gå. Så planer på gång:) och på tal om planer så planerar jag även för promenader, cykelturer och träning med Fia Plutt, nu kommer ju tiden när man kan vara så mycket ute:) städade massor i dag på hunddagiset och sen cyklade(gick hem med fia så nu ska jag ta de lite lugnt:)
i kväll ska man ju se på once upon time, är typ inte många avsnitt kvar av de!!

Natten är inte bara ett vanligt mörker!

God kvällens alla:) Här sitter jag ny duschad och ska snart sätta på en film att se. Slutade runt halv 6 idag och sen cyklade hem:) Känner mig ganska trött efter att varit sjuk, jobbat  länge idag och ätit lite de senaste dagarna. så ska bli skönt med sovmorgon i morgon och få sova ut. Är så nöjd att mitt arbete med en "problem hund" har lönat sig:) *känner mig stolt*.
Natten är inte bara ett mörker,
det döljer sig skuggor och viskande mystik.
Mörkret är inte bara skrämmande de är vackert
med sin gnistrande stjärnor.
de är i mörkret som allt kan hända,
de är i mörkret hemligheter kan berättas.


Men nu ska här ses film.. adios:)

En vacker dag:)

God dagens!! gick upp vid halv fem, cyklade till jobbet och jobbade på fram tills efter lunch då jag slutade, då gick vi hem. Sen har jag städat, varit ute och gått och hållt på:) haft sån energi idag känner jag:) G¨år super bra att cykla med Fia, hon tycker det är stört kul att sitta i sin korg:) Nu ska jag styrketräna lite och sen duscha:)
har varit en små kylig men vacker dag idag, plus att känner att min energi är tillbaka och att jag faktiskt inte föll. Jobbigt att må dåligt och de känns som man ska falla, men jag behövde må lite skit, få dra mig undan och sen komma tillbaka:)

Ensam är vi starka tills vi faller

När livet blir tufft så är de som att jag slänger in allt i en garderob och låser och väntar på den dagen jag ska våga öppna den. men jag vågar inte för vet att jag inte klarar de ensam. jag vet att när jag pratar med dig så känns de som att den ska öppna sig och jag klarar de inte ensam, så jag tror inte jag ska prata med dig mer hur ont de än gör att säga detta. Du gav mig en inblick i vad de är jag vill ha/behöver.. någon att luta mig mot när de blir för svårt, men du kan inte ge de till mig. så tills dagen kommer då jag hittar den som finns där när jag faller så håller jag de låst. jag vet att du mår dåligt så jag hoppas du läker och hittar någon du med att luta dig mot.

byter tillbaka..

saknar min gamla blogg så här är jag igen:)

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0