Hon kan om hon vill!

Trött och seg känner jag mig idag, inte alls nå pigg. I morgon har jag öppning och slutar tidigt så ska hem och städa och sen ut med Fia för lite lek och promis:) En sak som verkligen slagit mig då det gäller fia är att dels så gör hon saker på sitt egna viss och sen det att hon kan massa saker om hon bara vill:) Man kan liksom inte direkt tvinga henne till saker, hon har verkligen en egen vilja, är nyfiken och ska göra saker på sitt egna lilla viss. Men det är det jag älskar(men kan irritera) med henne:) Nu ska här duschas:)

Bra söndag

Tjenixen goddagens:) Först måste jag bara visa en video jag är helt såld på, snacka om cool video plus att killen sjunger grymt bra. Han heter Matthias och var med i stiff dylan och nu sjunger han på en egan hand:) http://www.youtube.com/watch?v=oO3jYSm1kRI&feature=relmfu.. kolla in:) jag kan inte sluta kolla och lyssna på den:) Det han gjort med låten passar på bra:)
Igår så hade vi det en myslördag med familjen åt god mat och såg på film ice age 4, satan vad rolig den var:)
Idga har jag gått med fia, städat på hunddagiset, lagat mat och så. Nu ska jag Byta om och sen vänta in att farmor ska komma. Ska hinna med att umgås med henne, långpromis med fia och göra i ordning för en ny arbetsvecka:) 
 
 

Utkast: Oct. 14, 2012

Vad göra när man inte har tillgång till tv för tillfället jo man hittar massa serier man velat se men kanske inte gått på den kanal man har, missat och insett att man vill se den när det gått typ 3 säsonger eller att den gått så sent eller att man helt enkelt bara inte orkat titta på ännu en till av alla dessa serier, men då jag nu inte har tv så tänkte jag att jag skulle leta upp serier på internet och se på finns ju massa bra sidor där man kan se på filmer och serier direkt online, så det tänkte jag göra. Ska bland annat se dexter:) Men nästa vecka så kommer jag i alla fall kunna se några kanaler och sen förhoppningsvis snart så kommer mitt telia grej att funka:) så även om jag har tv nästa vecka så komme rjag ju i alla fall ha massa serier att se så jag klarar mig:) thank gud for internet:)

Internet

Vi är nu inflyttade och har internet äntligen:) Mitt rum är nästan klart fattas 2 lampor, en hylla och en tavla som ska upp:)
men just nu är det mycket som händer och sker och som ska göras osv... Men måste bara säga att satan vad bra jag sover här:) men tar nog ett tag innan man känner sig hemma här, har ju inte haft tiden att vara hemma så mycket heller! Men på söndag förmiddgag åker pensionatshunden hem och då ska jag ta en långpromis, städa på hunddagiset och sen vara hemma:)

Tomt!

God morgon, ska snart väcka Fia( japp hon sover verkligen har inte märkt att jag gått upp) och cykla till hunddagiset är ju vi som öppnar idag. Här hemma är det tomt(nästintill) och kallt. Idag ska jag sova för första gången i nya lägenheten, dock är det inte alls mycket möbler eller saker där just nu för typ allt är ner packat och på olika ställen men i alla fall:) Men nu ska jag klä på mig, ta upp cykeln och bege mig. Så nu startar vi denna dag, god morgon:)

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0