skogspromis!

tjenixen! packade lite mat till mig och fia och så begav vi oss ut i skogen runt halv 9. Vi gick till andra sidan och gick flodbostigen en bit och satans vad mygg och fästingar de var där. Stannade så vi åt, vid agilityn, vid ängen hemma och kasta boll. nu vilar fia och jag är törstig:) var ingen hemma när jag kom men tror dom är på hunddagiset och fixar. Bilder på promenaden kommer senare fast här kommer en bild som jag vart super nöjd med:)

Gula hund!

Måste tipsa om en bra sak: http://www.gulahund.se/
sprid detta vidare:)
 

Bara en vanlig enkel dag!

Upp tidigt som vanligt, åkte med till uteplatsen och hunddagiset en sväng, tog en promis käkade lite lunch och sen handlade jag till nästa vecka. och nu kom jag på att jag glömde en sak, hmm ja ja. Måste städa/plocka i ordning ser inte klokt ut här inne. Ta ut Fia ska jag göra fixa med maten osv.

Ledig

Det vart cykling upp till hunddagiset(fia sprang bredvid) och sen jobb där, cykling hem med lite kasta boll. ta de lugnt hemma, ut och lite så. och nu är klockan redan halv nio, shit vart tar dagarna vägen. Aja i morgon blir de lång runda, ska svänga förbi agilityn och se om de är ledigt där. Nu ska jag gosa med Fia:) Undrar om hon längtar efter hundarna? nja hon verkar ta allt som de är, jobbar vi ja då är de roligt, är vi hemma så är de roligt. allt vi gör är roligt typ;) nej men på allvar är stolt över min lill skrutt, hon är så söt när hon springer bredvid cykeln, sitter i korgen, leker/gosar med de andra vovvarna. och hon har blivit så lugn, seriöst för typ 6 månader sen var hon fortfarande vild typ och jag hade ganska mycke jobb med henne och så nu efter hårt jobb och jobbig tid så är hon så duktig och så lugn:) Min älskade lill skrutt.

Små saker

God morgon alla! Vet ni ibland kan jag bli fruktansvärt irriterad på småsaker. kan bli så irriterad på de och då är de bäst att räkna har jag kommit på, jag kan hålla på och räkna för att inte bli irriterad. funkar super bra:)

8 år

vet ni vad nu vill jag ha sol och värme, lite trist liksom med all regn och ingen sol. Vill ju kunna vara ute utan att se ut som man duschat. men men har man hund så får man ge sig ut endå...
Men vet ni en sak...Vad är de för något när: De regnar och blåser, folk tjatar om saker som , när kommer sommaren, när blir de högtryck och folk vill utomlands.. jo de är svensk sommar.

köpte 3 böcker idag och efter semestern ska jag börja läsa hammarbyserien!
vet ni jag har bott i samma stad, samma område, samma lägenhet i 8 år nu. har tittat ut genom samma fönster i 8 år och sett samma utsikt. jag kan lägenheten, området helt, jag kan nog staden väldigt bra med. och visst jag vill flytta men samtidigt så trvis man ju och samtdigt så skulle man ju sakna lägenhet och området.. men flyttar man så får man ju något nytt och spännande, nya saker att se.

Regningt v'ärre

vart v-ås en sväng idag med familjen (förutom brorsan som var på sitt sommarjobb) handlade inge speciellt, men kul att göra något, när vi kom hem så var jag ner till hälsokosten som hade utförsäljing och sen pickaboo så då vart de lite grejer i stället, ha ha:) var ut med fia nyss i regnet, passade på att testa nya leksaken då med,en boll med ett rep, och den var super bra:) perfekt tyngd och allt, synd bara att de var kasst väder! men nu ska jag se lite tv, tärna, se en film. kan tyvärr inte åka till amanda då jag inte känner mig sjuk och plus att de är massa andra saker, som de där med att sova osv....
 

Utkast: Jun. 24, 2012

Tjenixen denna söndag har en sån där orkar och vill inte göra någonting dag idag, beror dels på att jag känner mig trött/seg och hängig tror jag är lite sjuk, för oftast när jag känner så så beror de på att jag är typ förkyld eller att jag bara har en kass dag men de brukar gå över när jag är ute, men idag så nej usch kände mig död idag. men ska städa rum och toan, ut med fia och sen bara ha en bra söndags kväll och vet ni i morgon jobbar jag inte ens:)

Jaha var de lördag idag!

Då var man hemma efter en tur till hedemora:) Tog ut fia på en runda när vi var där och var och kollade på olika ställen man har massa minnen till. Det är typ de jag gjort idag, var ut med fia, åt lunch, åkte till farmor, var ut med fia, kom hem. Fia hälsade på farmors katt, den gillade fia för den skulle pussa på henne:)

Midsommar

Ja nu förbereds de för fulla muggar runt o i landet för diverse midsommarfester. Så ska inte jag göra något, nja som sagt jag är ingen firare av saker, när jag var mindre var de liksom likadant, vi firade men de var aldrig något överdrivet. Det jag gillar med högtider är just känslan, som nu vid midsommar, så ovasett vädret så är de en högtid man verkligen känner att nu är de sommar:) Vi åt sill lunch och tårta, vi ska ha jordgubbar idag, hamburgare till middag(förut brukade vi grilla) och sen är de liksom lite som en vanlig fredag. jag är ju ingen som som vill gå på fester och umgås med massa människor. Nej jag trivs att vara med fia och min familj:) Visst kan de vara kul att umågs med folk ibland men eftersom jag inte är en sån som festar, och jag ofta inte vill eller har tid att umgås så har jag inga vänner jag direkt umgås med. jag kan prata med folk om jag träffar dom, umgås ibland men jag gillar liksom inte hela den där festa och den biten. De är därför jag tror att jag kommer inte att hitta någon kille, för vart tusan skulle jag hitta en kille? nej men jag är liksom nöjd med mitt liv och de är väl de viktigaste att man får göra de man mår bra av, de man trivs med, de som gör en lycklig. Vem vet jag kanske hittar en kille, kanske börjar umgås med folk, och så vidare men jag kommer alltid att göra de jag vill och de som får mig att må bra:) och långa promenader med fia gör mig glad:)

Midsommar

God dagens! glad midsommar alla, super fint väder här, solen lyser och de är varmt:) Tog en lite sovmorgon idag till 10 i 8, gick ut sen på lång promis och snart blir det sill, ägg och potatis. Ska nog städa lite sen, ut med fia och bara ha en underbar dag:)

Vad hon kan min Fia

Jag måste faktiskt få berömma min lilla skrutt fia, vi får mycket beröm hon och jag men nu vill jag berömma henne. Hon är så väldigt duktig även om vi har en del små saker att jobba med men de är ju de som är lite roligt att ha lite jobb. Hur som så kan hon mycket, för de mesta går hon lös nu för tiden, är duktig med möten med hundar, går till och med lös då och då med hunddagiset, springer fint bredvid när jag cyklar, hälsar lugnt på människor och hundar, är lugnare och lyssnar duktigt. ja jag är faktiskt stolt över henne, ibland kan jag blir irriterad när hon gör saker hon inte ska göra men överlag så är hon fantastiskt duktig. Får mycket beröm får vi både jag och fia, fick ju till och med beröm av en av poliserna i fagersta för hon tyckte vi hade sån bra kontakt, att fia gick så fint i koppel, fick ju även beröm av hon i djuraffären ja nästan alla vi möter ska ju stanna oss och prata, berömma och fråga om fia. För min del när jag skaffade fia så har de inneburit massa kontakt med människor och mycket trevliga möten men också jobbiga, men nu för tiden så ser jag alla möten oavsett om de har hund eller ej som bra träning för fia, att får träna att hälsa när vi är lugna, när jag säger att de är okej och att vi är lugna när vi hälsar och att ibland behöver vi inte hälsa. Hon är idag 1 och ett halvår och jag tycker att hon är så duktig och kan så mycket. Men livet är ett stort lärande så vi fortsätter vår väg och kör på, lär oss nya saker, kämpar med nya saker och upptäcker nya saker:) Hon är min lilla skrutt och ärligt talat så skulle jag inte vilja vara utan henne, inte ens när hon inte gör som jag vill så vill jag bli av med henne, nej för då får man ju jobba med de och hitta sätt att förstå varann:) Älskar min lilla fia

så säger vi hej då jorm....

Så då är man ledig:) perfekt dag att bli ledig på också för solen lyser och de är lagom varmt. Startade dagen vid kvart över fem, cyklade till jobbet, var ut med hundar, fixade mat, städade, cyklade till affären och sen hem, tog ut fia på lång promis med lek, käkade mat och nu ska här duschas och sen blir de lugna puckar. Har varit full rulle hela dagen så både jag och fia är trötta.ha ha skulle fixa vatten till fia och ville ha de kallt så stoppade skålen med vatten i frysen i typ 30 min kanske längre så var is i den och iskallt vatten men fia tyckte de var super gott, drack nästan halva skålen:) Fick tårta idag av en av hundägare då hennes hund ska sluta för matte ska flytta. alltid tråkigt när "våra hundar" hundar slutar!. Så blir lite tomt nu igen, men han är och förblir en strået vovve. Det är en av alla saker jag älskar med att ha fia för hon är min, bara min:)
 
 
 
 
Bild 1- jorm, hunden som slutat
bild 2- Ny bild på fia
Fotograf- Tony Welander/ stråets hunddagis

Semester

ja gott folk nu checkar man ut från jobbet för att ta semester, så bye dagiset syns den 2 juli....
som sagt var nu blir de lång promisar med fia, åka till farmor, hälsa på amanda och annat:)
Nu ska här njutas av ledigheten:)

kram

Sista dagen tomorrow

God dagens tjenixen! Sitter och försöker hitta något att se på i kväll.
blir mat snart. Idag var de super fint väder fram tills nu typ, ser mörkt och dystert ut. Mina grannar låter något förbaskat funderar på att fråga om dom har ett dagis där uppe. Fia är lite sjuk idag, typ lite krasslig. Lill skruttis då:(

Glad suprise

Vart lite lycklig nyss när jag insåg att tisdagar är en bra dag för dels är mitt favvo program på tv och sen har man liksom kommit in i arbetsveckan:) Just nu sitter jag och läser expressen, update om vad som händer i världen. för även om man ser på nyheterna och hör på radion så får dom ju inte med allt.Stängde idag så kom hem runt 6, men då träffade jag på pandis nere på stan så hann prata lite med henne och så var jag in på pickaboo.
Kom hem åt god mat. I morgon öppnar jag så ska gå med stavarna.
 
 

En miss

Missade hundpromenaden då jag vid den tiden passade valpen chiko, vilket jag senare fick veta att jag inte behövt.. ja ja så en lite miss, men får väl hoppas de blir fler gånger. Nu strålar solen i alla fall och snart blir det middag:) sen ut med fia och sen lite söndags lugn för i morgon ny arbetsdag, dock bara 4 dagars arbete.

Regnigt värre

började små regna när jag och fia gick ut, sen vart de bara värre och värre. 2 timmar senare så var vi hemma, trötta efter lång promenad som gick till andra sidan, semla och sen hem, stopp vid agilityn och körde lite och så var vi plask våta. Nyss käkat lunch. Nu ska här tittas på little britain och vila lite. Hoppas på bättre väder till halv 2 för då blir de hundpromenad.

Pandis

var de till 90% säkert då att jag den 26 åker till amanda.. blir jag, amanda, fia och så hennes eller ja hennes mammas hund som hon ska passa:) blir skoj.. hoppas bara hundarna kommer överens:) käkade egen gjord pizza till middag idag, så nu är jag super duper mätt. ska chilla lite, kolla tv och sen ta ut fia:) I morgon blir de ju de ju hundpromenad om nu vädret vill till att vara bra:) Annars händer inte så mycket!


Röd

Sitter just nu med färg i håret:) var länge sen jag färga så kände att jag ville fixa till håret:) Vart handling på förmiddagen med mamma och pappa ja bosse och fia var med fick vänta i bilen, sen körde vi till ute platsen.. jag och fia tog en lång promis i regnet inte så kul, sedan lunch och nu fixar jag håret:) Ska tvätta ut färgen snart, städa, ut med fia, träna innan middagen. planera lite inför semestern ska jag göra, funderar på att dra till amanda, ha filmkväll med sofi och lite så:) får se:)

Bye bye Sverige!

Då jag inte gillar hur landslaget hyllas innan dom ens hunnit börja em, hur Zlatan ses som en gud, att dom tror att dom är bättre än dom är gör att jag är så emot sverige i fotboll, jag sa från början hoppas dom förlorar varenda match osv. nej det är dags att ta ner sverige på jorden och börja göra om, dom måste spela som ett lag, ta in spelare som kan och verkligen vill och framför allt inte tro massa. Först då kan sverige lyckas. Tittade på matchen igår och vart överycklig när England kvitterade och när 3 målet kommer vart jag så lycklig. Nu är sverige ute ur em, besvikna och fatta inte vad som hände. Dom sa efter första matchen att nu kan de bara bli bättre, ha där hade dom fel, de vart värre. Men nu ska jag ha en solig dag trots regn för i mitt huvud är det sol idag:) ha en bra dag alla.

Ensam eller tillsammans?

Tjenixen! fin dag idag... skulle sett film men fastnade vid msn och musik, lyssnar på laleh vårens första dag.. den är så vacker och livfull, får en att tänka och fundera.  satt nyss och pratade med en kompis om de där med killar, varför jag har så svårt att liksom släppa in killar i mitt liv och när iv började reda ut de där med hur jag haft de med killar så insåg vi att shit oj de var nog inte så konstigt att jag har så svårt. Har ju en förmåga att dras till fel killar och kilalr som varit snälla men lite för på ja dom har jag drgait mig undan, rädslan för att bli kär och sen sårad har gjort sig påmind då. jag tror inte jag är redo för en killen än, inte förrens jag liksom kommit underfun med vad jag vill ha och så vidare. Jag tror jag vill ha någon att dela livet med, jag vet inte. Jag trivs liskom där jag är nu , men ibland känns de som att något fattas.
Nej nu ska här göras i ordning för i morgon:)
ha de bra

snart lediga

Härlig dag med vackert väder, dock tror jag att jag börjar bli sjuk för känner mig hängig, har ont i halsen.
Ja inget att göra åt, blir jag sjuk så blir jag sjuk. Var ut med fia nyss i parken och kastade boll med henne:) de tyckte hon var skojsigt! Men ja annars har de varit en bra dag.. på fredag ska mamma och pappa kolla på en ny lokal till hunddagiset:) hoppas hoppas nu. får se på söndag ska jag gå hundpromenad med några andra hundägare. Men nu ska jag göra lite tv och se en film.. ha de gött

Våldtäkt

Jag är en tjej med starka åsikter om saker och ting, mobbning är en sak jag verkligen brinner för, vill få stopp på mobbning, våldtäkt är en annan sak som är värd att veta mer om, värd att prata om, diskuttera osv. har aldrig hänt mig, men känner folk som blivit utsatta för våldtäkt. Fick en kommentar i min blogg idag om en som råkat ut för detta, så läs detta nedanför och gå in på hennes blogg. Tillsammans kan man göra skillnad!

Under år 2011 anmäldes 68400 våldtäkter i Sverige, det är 187 våldtäkter om dagen. Ändå visar annan statistik att det bara är en av fyra våldtäkter som anmäls.


Som trettonåring blev jag våldtagen av någon som stod mig väldigt nära. I min blogg skriver jag anonymt om min kamp för att få honom fälld. Det är först nu jag anmält honom, trots att det gått fyra år.

75 procent av alla våldtäkter som sker i Sverige anmäls inte, och dem procenten är något jag inte vill vara en del av. Men jag hade kunnat bli det, och många andra blir det varje dag. För tre månader sedan bestämde jag mig för att göra en anmälan.

Jag har nog aldrig känt mig så ensam som under dessa fyra år. Det har alltid känts som att ingen förstår mig, och som att det är mitt fel. Sen jag startade bloggen har jag märkt att det finns så många därute som tänker precis som jag gjorde. Jag har förstått att jag inte är ensam, och jag vet att det inte var mitt fel.

Nu har jag startat en blogg för att hjälpa andra att komma till den insikten. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något - min blogg är mitt "något". Gör något du med, vem vet du kanske förändrar livet för någon annan? Hjälp mig att sprida min blogg! ♥ http://sarashemligheter.blogg.se/

stavgång

Gått stavgång idag, alltså de känns bra i kroppen men känner mig lite halv töntig måste jag säga:) men de skiter jag i ser ni för de är ju bra träning!!! har ju köpt pluppar till stavarna så nu funkar dom utmärkt.
Det är fint väder, mit öga är bra så ja jag är lycklig! Käkade pommes, kött och god sås till middagen och de vart över så ska ta med de till lunch i morgon med en god sallad. Nu väntar gossip girl + träning, dusch, något kvällsfika en knäckemacka och en morot eventuellt.
ha en bra söndagskväll

Mörkt!

God morgon alla glada! Så har inte hunnit skirva här då jag jobbat och inte haft lusten med dator alls och igår så låg jag mest gömt under kudden för att få så mörkt som möjligt, så lite svårt att skirva här då:) Ja jag ska då förklara varför jag behövde mörkt, för att jag på morgonen skulle sminka mig och vad jag tror råkade typ skära mig i ögat eller något sånt, så kändes som jag hade glas innan för ögat som låg och skärde, de var svullet, rann och gjorde sketa ont. Låg alltså med en sak för ögat och under en kudde i ett mörkt rum, hmm. Men senare under kvällen kändes de bättre och idag mycket bättre, idag är ögat mest svullet, svider lite och så gör det ont om jag anstränger de för mycket, så ska använda solglasögon ute, och vila ögat så mycket som möjligt.. så igår var en icke så rolig dag.. kunde inte ens gå ut med fia. På förmiddagen var jag och handla och var ner på stan(fia var med familjen på promis) och bara de var svårt, sen skulle jag gå hem med fia från stan men shit trodde jag skulle bli tokig, kändes som huvudet skulle explodera och ögat de rann och sved och usch nej.. sen skulle jag ta ut henne på eftermiddagen, men de gick inte alls bra, han typ ut och sen vart de riktigt illa med ögat och de var då jag gav upp och släckte mina lampor, drog ner persinnerna, täckte ögat och la mig under en kudde och tack vare de så vart ögat bättre. mamma och pappa tog ut fia senare på dagen för jag kunde inte. Kändes super jobbigt att inte kunna gå ut med fia, leka med henne och att bara ligga/sitta i sängen, Men idag är allt bättre så blir lång promis med lek ute på förmiddagen, en promis på eftermiddag, lek och mys inne och ska ha en bra dag idag:) dock vara försiktigt med stackars ögat.

bild-fia och nicke

Uppskattning:)

Fick en uppskattningspresent av mamma och pappa idag, som bestod av en munkjacka med tillhörande byxor och rosor ♥ det är kärlek de:) en liten present som uppskattning. jag brukar tex bjuda mamma o pappa på fika ibland, eller bjuda fammiljen på något gott osv. Uppskattning och kärlek kan vara något litet men uppskattat:)
Det var en lycklig fia som insåg att vi faktiskt inte skulle jobba idag, vid halv sju var jag pigg men dock inte fia så fick väcka henne, väl på väg ut så stannar hon kvar i trappan i trapphuset och väl ute så när hon gjort sitt ville hon in igen. Inne så la hon sig nöjt i sängen igen:) Hon gilalr när vi är lediga och inte behöver upp tidigt!
Sen runt 8 bra de av på lång promenad, där vi mötte en av poliserna i fagersta8hon var ledig) som var ute med sin hund, fick beröm av henne för att vi var så duktiga och att vi har sån fin kontakt alltså jag och fia:) sen fortsatte vi rundan, tränade lite balans och hopp med fia. hemma så vart de lunch och nu lite vila för ♥fisen;) Hon har blivit så lugn:) själv läser jag lite bloggar och expressen!
Nu ska jag ladda min kamera, ta ut fia, städa hmm, och lite annat... konstigt men skönt med en extra ledig dag!!!

Nu får vi snart dansa en sol dans:)

Åhh så fint väder ute de vart nu då tänkte jag när jag tittade ut och såg att solen lyste upp vid gräsmattan, men hmm vad mörkt de ser ut tänkte jag och blickade upp mot himlen och oj då.. Himlen ser svart blå ut, känns som att den när som ska spricka upp i ett rejält oväder. vart är sommarvädret????
Hänt annars idag? insett att jag bara jobbar 4 dagar denna vecka, sov dåligt i natt(som jag ofta gör söndag-måndag natt), gått ut med hundar, gosat med fia, funderat på vem som vann bb, kollat vem som vann bb, pratat på msn, gått till jobbet, gått hem från jobbet, funderat på om jag ska cykla i morgon, blivit biten av våran idiotiska råtta, ätit mat, ja de är typ de jag gjort idag:) Nu känner jag att jag måste verkligen gå och kissa.. men ha en bra kväll ochh nu hoppas vi på bra väder!
ha de gött!!

what to do????

jaha sitter och har tråkigt och finns inget att se på heller. Funderar på att leka lite med fia, kanske se en film... åhh fast ska jag vara ärlig så är de lite skönt att tex bara kunna sätta sig på golvet, leka med fia och lyssna på musik.. liksom bara hon och jag då:)
hade en jäkla äcklig dröm i natt att fia var runt 3-4 år åldern och så när jag var ut och gick med henne så snodde någon henne och så såg jag aldrig mer henne, fy fan jag vakande som tur var ganska tidigt från drömmen, men sen när jag somnade om så drömde jag fan en värre dröm att fia vart akut jätte sjuk och så dog hon osv.. nej usch vill inte drömma såna saker! Min lilla skrutt ligger så fint bredvid mig här nere på golvet nej i sin bädd och sover:O gull pluttan. Bilden nedanför är på fia när hon kom till mig, när hon ligger i sitt hus, hon har kvar de huset och ligger i de när vi är i köket bara det att nu får hon liksom inte riktigt plats, hon får liksom snurra ihop sig och trycka in sig. hon har växt så mycket sen jag fick hem henne och verkligen mycket sen jag träffa henne första gången. Det är 1 år och 4 månader sen(på tisdag) jag fick hem fia och de känns som att hon alltid varit, är och kommer vara en stor del av mig. även om jag har henne på lånad tid kan man ju säga så kommer hon alltid vara en del av mig ändå och jag har ju för evigt alla våra minnen, men ibland när allt är perfekt, eller hon gör något så gulligt eller allt bara känns underbart med fia så önskar jag att allt jämt skulle vara så, men life goes on och man möter och upptäcker nya saker och får nya minnen och ögonblick.

finns på twitter: @TarzanWel

Mys söndag med tråkigt väder

God dagens! Nu ska här ta de lugnt en stund innan jag sätter i gång med stäning osv... Kom hem för ett tag sen runt halv elva var vi hemma från lång promis där vi gick till andra sidan, hembygdsgården och så hem. Mötte vaff och såg fåren gjorde vi. Sen kom vi hem, fixade lunch o käkade lunch, läste expressen och lite bloggar och nu planerar jag vad jag ska göra i eftermiddag. Ska städa, träna, ut med fia runt 2, middag ca 4, ut med fia runt halv 5,se one tree hill och gossip girl +träna, duscha, förebereda för i morgon, se lite tv och sen sova.. ja och emellan blir de väl att gosa, leka och vara med Fia så klart men de är inget man planerar de är sånt som man bara gör:) Men nu här näst ska jag se något avsnitt av little britain.
idag verkar vädret vara ett eller två snäpp bättre än igår i alla fall, men fortfarande räknas som kasst väder tycker jag i alla fall.
men nu ska jag joina fia i sängen och gosa ner mig lite med henne en stund och se på tv:)

jag och fia:)

God eftermiddag folket! Sitter och tittar på tv just nu! Fyfasiken vilket skit väder, de regnar och blåser här usch...
Var ut med Fia på eftermiddagen på en lång runda i regnet.. svängde förbi djuraffären där vi vägde fia, köpte ett nytt halsband och lite ben och godis:) Fia väger 8 kg precis, vilket är lagom för henne då hon är mellan hög och har en fin kroppsform:) halsbandet vart ett oranget och sen fick hon ett baconben typ. Pratade med hon i djuraffären, hon berömde mig och fia jätte mycket, att vi var så duktiga och att hon var så lugn osv... de är skönt att få höra att all tid och tränining vi lagt ner har gett resultat:) Bara det att hon satt bredvid mig så lugn och uppmärksam mot mig när jag stod och pratade med hon i djuraffären gjorde mig glad, att jag fått fia så pass duktig och lugn att jag kan ha med henne överallt i stort sett tror inte dom på ica tex blir så glada om jag kliver in med fia där;)
nej s¨å de var kul att höra:) sen fortsatte vi vår runda i regnet.
Ska snart gå ut med henne igen här nu innan hon får sin mat, ska träna efter hon ätit och sen blir de lördagsmys:)
Jag är så glad att jag har Fia, går liksom inte att beskriva hur mycket hon betyder för mig, jag gör allt för att hon ska få ett tryggt, härligt, hälsosamt, aktivt liv.... Det är så skönt att ha en lycklig liten hund som tryggt ligger och sover bredvid en, eller som går lös bredvid mig när vi är ute eller som busar med hundarna, eller letar sten osv de är de man kämpar för, en lycklig hund:) och de tror jag hon är:)
I kväll blir de grönsaks dipp:) till mig och ett gott ben med bacon smak till fia:)
men nu bege oss ut i regnet,se hur bra nya halsbandet är:)

Helg!!!!!

Tjenixen alla!
Vet ni vad jag hatar? jo nya grannar, alltså problemet är att i lägenheten ovanför har vi haft massor med grannr genom dessa 8 år.. folk har flyttat in, bott ett tag och sen flyttat ut och in har nästa kommit och de värsta är att dom låter värre för varje gång fan. Nu har vi haft en relativt lugn granne som dock hade en hund dom kunde skälla i flera timmar, men inge märkvärdigt liksom så... men så nu har har flyttat och in har en ny familj flyttat med högljuda skrikande barn.... hatar de... men men så länge dom inte springer och härjar i trappuppgången eller låter alldeles för mycket i lägenheten eller härjar på nätterna(ja vill sova) så är de väl lugnt. nej jag borde bo mitt ute i skogen med noll grannar och människor what so ever... skulle vara skönt:) Ha ha
Idag var brorsan med på hunddagiset, han stannade till och med kvar och stängde med mig idag, de gick bra tiden gick fortare än den brukar göra när jag är själv och stänger!
Ikväll blir det att se little britain, ska se klart säsong 2...
i morgon blir det handling, promenad, träning, promenad, film osv:) en vanlig helg helt enkelt:)
Men nu ska jag duscha:)

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0