Snart redan augusti!!

Måste verkligen uppdatera bättre!!
Min korta promis med Fia Plutt i foppatofflor slutade med att jag gick minst en halvtimme i skogen.... ha ha:) men det var skönt och svalt i alla fall att gå i dom skorna:) Nu blir det tv och ladda inför morgonens jobb:) Fia kommer få roligt i morgon för kommer en valp, he he spännande:) med tanken på att hon är lite trotsig och lite hmm ja knasig så får vi se hur kul dagen blir:) Nej men det kommer nog gå bra får vara bestämd mot henne nu bara och så... en terrier i trots är inte så roligt alla dagar minsann... det ska gudarna veta hur mycket man får sucka, bli arg, skälla eller bara andas ut och ta djupa andetag för att inte bli sur på henne. Men samtidigt kan hon vara så himla underbar och viktigaste är väl att i slutändan så älskar jag henne hur mycket som helst:) men som pappa sa från början att det är inte lätt att ha hund!! Vi kämpar och tränar varje dag!!!
Nu ska jag gosa ner mig i sängen med min busiga(lite eländiga), underbara, roliga Fia:) för rolig det kan hon verkligen vara.. hon har sina små saker för sig, som att vilja upp i fönstret och titta ut, slänga sig på golvet och rulla runt, bita en lite smått i benet när man går för att hon vill att man ska gosa med henne, slicka på ens hand på morgonen när hon vill gå ut, lukta på ens byxor om man bytit om, hoppa upp i knät och vara gosig, morr/gruffa åt ja gud vet vad ibland (oftast teven), vilja hälsa på alla hundar. min nyfikna underbara Fia:)
För det 'r vad livet för mig handlar om, om mig, Fia och min familj... Fia är verkligen mitt allt, skulle göra så mycket för henne... hon lär mig att vara envis, ha tålamod och visa att jag är stark och klarar att ha en fast hand med en liten hund med. Jag vill ge Fia ett så bra liv som möjligt!!
på fredag har jag haft henne i 6 månader .... hon blir 8 månader!!

hundår!!

Hittade en tabell där man kan se hur gammal en hund är i människor år...
Upp till 2 års ålder följer alla hundar samma skala, oavsett storlek.
Hundår Människoår
2 månader 2 år
4 månader 6 år
6 månader 10 år
8 månader 12 år
10 månader 14 år
1 år 16 år
1 1/2 år 20 år
2 år 24 år
detta betyder att om Fia var människa så skulle hon nu vara 12 år, bosse 14 år.. om jag vore hund så skulle jag vara snart 2 år!!
Hittade en tabell där man kan se hur gammal en hund är i människor år...
Upp till 2 års ålder följer alla hundar samma skala, oavsett storlek.
Hundår Människoår
2 månader 2 år
4 månader 6 år
6 månader 10 år
8 månader 12 år
10 månader 14 år
1 år 16 år
1 1/2 år 20 år
2 år 24 år
detta betyder att om Fia var människa så skulle hon nu vara 12 år, bosse 14 år.. om jag vore hund så skulle jag vara snart 2 år!!
Sedan skiljer sig de åt efter storlek:
Hundår Människoår
S/M L XL
3 år 29 30 31
4 år 34 36 38
5 år 39 42 45
6 år 44 48 52
7 år 49 54 59
8 år 54 60 66
9 år 59 66 73
10 år 64 72 80
11 år 69 78 87
12 år 74 84 94
13 år 79 90 101
14 år 84 96 108

Kände för en liten update!!

Gick upp till jobbet idag och öpnnade, sen gick vi till utplatsen och sen gick jag hem. Väl hemma så fixade jag lunch till mig och Fia, plockade ur diskmaskinen, kokade kyckling, sen har jag städat/fixat rummet, varit ute med Fia, kokat ris och städat lite mer. Nu ska jag snart ut med Fia på en promis, fixa mat till vovvarna när dom kommer hem, gå till affären, leka/träna Fia, träna!

Blir lite sovmorgon i morgon(onsdag) för har eftermiddags pass. Ska passa på att gå en runda i skogen då på morgonen och mysa med Fia:) sen lunch och sen gå till hunddagiset och sen vara där och sen gå hem, käka mat, ta ut fia för lek/träning och sen träna och sen sov och sen är det torsdag!! Ska nog gå upp till hundagiset då, kanske hem. Sen på fredag blir det dit och hem att gå och sen träning och sen är det fredagsmys.. shit vad veckorna går fort!!
Till helgen ska jag och Fia nog ut och leta blåbär tror jag:) hon älskar verkligen blåbär!
Får se hur vädret blir och så!!
dålig update här beror på att jag verkligen inte haft lust med bloggen, alltså jag vill göra annat än sitta vi datorn!!

 

 

Grattis älskade mamma!!

Idag fyller min underbara mamma år!! Ett stort grattis mamma:)
Älskar dig mamma!!

Norge!!

Katastrofen i norge är brutal och hemsk, som att en skräckfilm blivit verkligen!! först bomben och sedan blir över 80 ungdomar skjutna av en galning. 560 ungdomar var på ett läger på en ö, låter underbart men det slutade som att det var en skräcklfilm då en man i polis kläder börjar skjuta på dom. Alltså dte är så svårt att ta in och förstå tycker jag, man lever så skyddat till något händer!!
Så även om detta inte påverkar sverige på dte viset eller en själv som person så tycker jag ändå
att man ska skänka en tanke till alla drabbade, inte för att det  ändrar på något det som har hänt har ju hänt, men just det att vissa respekt och att man bryr sig tycker jag är mycket värt. Vi ska vara mer medvetna om vad som händre i världen och försöka förstå, så fort det händer en katastrof så blir folk helt men herregud!!
Världen ser vacker och fantastisk ut men börjar du kolla ordentligt så är inte världen så vacker.
Vi kämpar med miljön och för att behålla vår värld men vi borde tänka på att göra världen till en bättre plats att leva på. Varje dag lever folk i svält, folk dör, folk lider, varje dag pågår det krig, folk blir mobbade.....
Det är helt sjukt hur man kan kriga, det är helt sjukt hur man kan mörda någon bara sådär....
Ensak är säker och det är att allt som pågår i världen är så otroligt svårt att förstå varför det händer!!!

Fia i cykelkorg!

Vill gärna skaffa cykel:) var så skönt att cykla idag:) problemet är med cykel är Fia, alltså visst jag skulle kunna få henne att springa med(men känns läskigt) eller få henne att sitta i korgen därfram, men det känns ännu läskigare!! pappa kan se framför sig hur fia sitter där i korgen med solbrillor på sig;) I mina tankar så ser jag hur Fia får panik i korgen eller springer rakt framför cykel(om hon springer bredvid)
Får se hur jag gör men vill ha cykel i alla fall!
Hejsan!! Regning dag idag minsann, dock slutade det regna när jag nästan var hemma:/ lite surt för då var jag redan dyblöt!! Cyklade ju hem med pappas snygga nya cykel idag. 2.5 km i regn:) var lite svårt att cykla för sadeln satt för högt så fick verkligen stärcka ut benen:) men skönt det med!
Vill gärna skaffa cykel:) var så skönt att cykla idag:) problemet är med cykel är Fia, alltså visst jag skulle kunna få henne att springa med(men känns läskigt) eller få henne att sitta i korgen därfram, men det känns ännu läskigare!! pappa kan se framför sig hur fia sitter där i korgen med solbrillor på sig;) I mina tankar så ser jag hur Fia får panik i korgen eller springer rakt framför cykel(om hon springer bredvid)
Får se hur jag gör men vill ha cykel i alla fall! om jag skaffar cykel så ska jag i så fall lära Fia att sitta i korgen och kunna springa bredvid:) Bra att ha cykel är ju om man tex som pappa sa att cykla ut någonstans och sen gå med Fia, eller om man behöver handla, eller om man behöver någonstans fort!!
Har skrivit cykel, cyklar osv så mycket nu att jag kollar på ordet och f-n vad cyklar, cyklade låter och ser fult ut!! Fult ord, cykla... ha ha jag och mina tankar!!

I morgon blir det att gå upp till hunddagiset vid runt 5 för ska öppna:) vilket betyder att jag ska gå hem runt 1 i morgon. Sen på onsdag är det heldag för alla och sen på torsdag öpnnar jag ensam och får gå hem vid 10 och sen på fredag är jag ledig men ska upp till hunddagiset för lunch!!
Nu blir det tv!!

skit också!!

åhhhhhhh försöker fixa bloggen, men när man kommenterar så syns inte det man skrivit... skit!!!

Små saker som får en att må bra!!!


Lyssnar på 5th avenue:) så jäkla bra band:) love them!! Funderar på vad jag ska hitta på att göra idag förutom att gå ut med Fia på promenader!! Ska fixa med lite bilder som jag har liggandes på kameran och sen ska jag nog se någon film!! Eller så ska jag bara ligga i sängen, läsa och lyssna på musik.. på tal om musik, när jag har int i huvudet, är arg/ledsen eller jäkligt glad ja då brukar jag sätta på volymen på högsta och på med hörlurar och sen någon bra musik som passar för det gör mig så bra:) att bara bli ett med musiken, känna hur den dunkar och forsar genom kroppen!!!

Sömn:)

Känns som att det kommer bli en helt helt okej dag idag:) Fia somnade om i sin korg så ska ta henne till sängen och mysa med henne där:) Hon ser så söt ut när hon sover!! Var så skönt att få sova i natt kan jag tala om:)

Min Fia


Du är den som får mig att le när allt känns tomt
du är den som får mig att orka när allt känns tomt
du är det lilla extra
du är min lilla Fia
du är min ängel i ett mörker
Dagen du kom in i mitt liv fick livet en ny mening
Vad du än är
vad du än gör
vad som än händer så Min lilla Fia så älskar jag dig:)

Hjärnan glöder!!

Fan alltså vad lycklig jag är:) Jag är lycklig men känner att jag kan släppa ur tankar och känslor:)
Satt och lyssna musik när helt plötsligt känslor och tankar dök upp så skrev ner dom:) Fick ner  dikter och det är länge sen jag lyckades få ner något:) Känner att inspirationen är back men det bästa är att jag inte är ledsen, arg eller så utan glad men att jag ändå kan skriva om sånt som behöver få komma ur mig:) Kändes som att det lossnade:) K'nns så jäkla bra att kunna få skriva av sig, få skriva om bra/dåliga känslor. Jag är lycklig men klart att dte finns saker som får en att minnas lite tråkiga saker och dom behöver få komma ur en:) Svårt att förklara hur jag menar men bara k'nslan av att få ur mig och kunna skriva är så härlig:) Har inte kännt så här på evigheter!!
Dikt 1:
Om jag kunde be dig om en enda ska skulle det vara lätt
men frågan är om du skulle lyssna
frågan är om du skulle bry dig
allt jag vill är att ha dig tillbaka
Du tog allt med dig när du försvann
inget fanns kvar och jag fick återigen resa mig upp
och gå vidare. Finns inga tårar kvar till dig, finns bara minnen kvar.
Men hur mycket jag än lever igen
hur mycket jag än klarar mig själv så vet jag att
jag skulle vilja om jag jag fick ha dig tillbaka.
Visst minns du allt vi prata om?
visst minns du alla sena nätter?
Visst minns du mig???
Frågan är skulle du lyssna om jag bad dig att komma tillbaks???Dikt 2:
The  words in the lyric makes memories come back
I wanna scream out that i miss you so much
I say that I dont think about you but
the  words in the lyric makes memories come back
Why cant you understand that I miss you
I try to forget about you but
The words in the lyric makes memories come back


Allt du sa gjorde mig svag
Allt du gjorde fick mig att le
Att du fanns där var min lycka
Trodde du var nyckeln till allt
Men jag inser att nyckeln till allt är
Jag!!


No rain because the sun is here:)

Update:Upp tidigt idag, men skönt med promenad. Började regna senare på morgonen så blev en  promenad i regnet med hundarna, sen tillbaka för mat till hundar och människor. Sen tog jag och Fia en promenad hem i regnet och sen har jag varit hemma och typ städat, handlat, promenad med Fia och sen nyss mat i magen. Nu snart väntar en dusch och sen film:) Är helt slut i huvudet och kroppen efter veckan och sen pga vädret har jag ont i huvudet!
Gått mer än 2 mil:) Blir väl ännu mer med tanken på att det bara är fredag:) stolt!!!
Håller på och läser stolthet och fördom ju och jag älskar boken och språket men det är en krånglig bok att läsa, dte är liksom ingen bok jag kan bara läsa rakt av på en dag, nej man måste koncentrera sig. Fast det är bra med såna böcker med, mina drömmars stad är såna böcker. Sen ibland är dte skönt att få böcker man läser på en dag om jag har den lusten, som linas kvällsbok 1 och 2 den kan jag läsa ut på några timmar, allt beror ju på hur mycket tid man har och sen hur lättlästa böckerna alltså en lättläst bok för mig är typ en ungdomsbok. jag läser snabbt och är jag inne i boken ja då går det snabbt att läsa:) Allt beror på hur bra jag tycker om boken och hur mycket tid jag har osv. För tillfället läser jag stolthet och fördom på jobbet, hemma ska jag börja med twilight serien och sen lyssnar jag på ljudbok-hundraåringen!!
Ikväll ska jag titta på film, vet inte riktigt vad.. nu lyser solen:)

Blogga inte min starka sida!!

För att vara en som älskar att skriva så är blogga inte min starka sida, men visa dagar har man inget man vill skriva eller för den delen lämna ut i bloggen. och sen när det är mycket i jobbet så känner jag inte för att blogga.
Dessutom denna vecka har dte varit mycket eller ja inte mcyket så men vi har lite hundar och då delar vi upp passen och då blir det tuffare så klart för dom som jobbar. Har gått upp 4 vissa dagar och öppnat, gått upp dit varje dag och hem några dagar, i morgon ska jag och brorsan ha förmiddagspasset alltså ska jag upp vid 4 i morgon och sen ska jag gå hem vid runt 1. Har gått mer än 2 mil bara nu i veckan. Kan tala om att idag knde jag mig totalt död när mamma och pappa kom till hunddagiset för sov knappt något i natt och sen upp vid 4, hmm..  men lite vila och sen var det okej igen!! Kom hem för ett tag sen från affären, handlade luncher och så. Försöker spara så mcyket jag kan men f-n inte lätt! Nu ska jag snart slänga mig på sängen och mysa med Fia och kolla tv för att sedan försöka sova några timmar innan man ska upp och jobba. men som sagt har halv dag i morgon så beger mig hem runt ett
tror att jag tar med mig min lilla Fia, beror på vädret ska ju tydligen bli riktigt dåligt väder.
Men nu ska datorn stängas av och jag ska mysa med min Fia:)

Är så jäkla lättskrämd!!

Fortsättningen med städningen pågår just nu eller jag inte precis just nu;) Höll på och städade men sen torkade jag golvet och då var ju golvet blöt så då passa jag på att ta ut Fia en sväng med promenad och lek med ringen.
Så nu ska jag fortsätta min rensning på rummet!!
Annars har dagen varit bra, vaknade vid fem över halv fem av att Fia typ morr gruffar till och glor mot fönstret så jag titta på klockan och bara fan också... skulle ju egentligen gått upp tio över 4 men klockan ringde inte. Så typ slänge på mig kläder och skynda mig ut till brorsan som väntade. Sen begav vi oss till hunddagiset för vi skulle öppna idag.
Tog emot hundar och kände mig trött:) Sen skulle jag lämna en sak i diskrummet och så öppna jag dörren och fan vad rädd jag blev för där stod mamma, pappa och bosse, tror mitt hjärta skulle hoppa ur;) Sen begav vi oss upp till ute platsen för att rasta av hundarna och sen begav jag mig hemåt:) en halvdag på jobbet, inte helt fel:)
Kom hem och käka lunch och kolla film(linas kvällsbok, så jäkla pinsam film) och sen lekte jag med Fia, tränade henne att vara ensam, jag gick ut från rummet och satte mig i hallen med en bok och läste. Först gnällde hon lite men sen lekte hon med sin boll och sen efter typ en halv timme så gick jag in och då sov hon..... det är bra ensam träning:) hade även radio på:) Sen städa jag och sen gick jag ut och nu ska jag fortsätta städa men först ska jag leta upp Fias pipboll!!

 

 

Svar på kommentar:
"Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder?" Nej jag har använt en av blogg.se design och sen gjort om den en del. det är bra att ha en av deras designs som mall och sen ändra ut efter hur man vill ha den. Men denna jag har nu så har jag bara bytt ut bilden en så länge för har inte haft tid att göra om så mycket. // Zandra

vad gör man när man är pepp??? jo man.....

Vad gör man när man är pepp???? jo man spelar massa bra musik och bara njuter:) Just nu lyssnar jag musik, fixar på rummet och ska snart ta ut Fia på promenad!!!
Här är lite musik:
http://open.spotify.com/track/56y6OXCdZaGvgYoR7mMQwE
Discocrew – Husvagn - Radio Edit
Kobojsarna – Jag Vet Du Vill Ha Mig
Ison & Fille – Stationen (feat. Stor & Aleks)
Fronda – Titta när jag flyger
Noice – I Natt E Hela Staden Vår
Idag var jag ut med Fia och körde en social träning, vi mötte hundar, barn och personer jag känner och
hon fick inte hälsa och det var jätte bra träning för henne:) Det gick bra för jag var bestämd med att hon verkligen inte fick hälsa så är nöjd!! Bara att vara envis och köra på. Annara har hon typ varit helt ben och pipboll galen idag!!

Hål i skon är inte bra!!

Jag vet jag typ suger på att uppdatera just nu men det är så när man jobbar och har vovve. Har gått till jobbet 3 dagar denna vecka var av i går gick jag vid halv fem:) Sen är det jobba och sen är det hem och ja man hinner inte så mycket. har även varit väldigt social med Fia på kvällarna nu med alltså vi har lekt och myst och haft oss:)
har mensvärk och ont i huvudet men är lika pepp för det:)
Har bestämt mig för att försöka spara så mycket pengar jag bara kan, vilket kan ge mig motivation att verkligen sluta med onyttigt för jag får tänka på att jag ska spara pengar i stället,
måste även verkligen köpa skor för nu börjar mina skor ge upp och jag som går så mycket i jobbet och på fritiden behöver skor!!! Så ska ta ut mindre pengar i veckorna nu ett tag för att då kunna köpa skor och sen spara pengar:)
Ska bli en riktig spara:) Får se hur dte går:) vad ska jag spara till??? hmm ja det vet jag inte än...
jag får bara använda spar pengarna nu när jag behöver köpa presenter till folk! annars är det no no på spar pengarna. Det suger att vara vuxen och ha lite pengar... men man lär sig något och ja det blir bra till slut!!
Usch vad läskigt positiv jag är;)
Men nu är jag lycklig för ska se på miranda:) det är en brittisk humor serie som går på tv 4 komedi eller
vad den heter men jag har tv play så jag kan se den där och nu har avsnitt 4 kommit upp, den är så rolig att man bara garvar totalt åt den:)
adios

Blåbärssoppa

Hade en sjuk liten vovve igår som jag tog hand om, hon spydde och sov mest hela dagen och jag kände mig trött och sen var det dåligt väder. men nu har vi jobbat och hon har ätit blåbärssoppa, filmjölk, kyckling och ris:)
4 saker hon älskar speciellt blåbärs soppa:) var riktigt orolig för henne ett tag igår, då hon ej ville dricka och så spydde hon och bara sov.
Nu inväntar jag mat för mig och sen en promenad med Fia:)

Känns som en bra dag och som en bra vecka trots att jag knappt sov i natt.
Trodde mamma och pappa skulle go bananas(bli tokiga) på mig idag för var trött och seg så satt och skratta åt
allt ett tag:) men famtum var att trots min trötthet så var jag extremt glad idag(mamma tror att jag tror att jag var extremt glad) kände mig lycklig och go:) klararde till och med av lillbrorsans dryga skämt:)
Känns så skönt när man kommer hem och uppdaterat sig, alltså kollat bloggar, facebook, mailen, expressen:)
man känner sig uppdaterad då:) Känner att man har koll på läget och vad som hänt:)
Men nu jäklar blir det ris och köttfärssås!!

Den andra Juli!

Den 5 blir Fia 7 månader och jag har haft henne i 5 månader, vart tar tiden vägen!!
Såg att Fias mamma fått en ny kull med valpar:) ja tiden bara flyger iväg!
Dagens planer: Passa bosse, ta ut fia på en promenad, skriva, träna, lite mer promenader, film och ja
umgås  mycket med min vovve. Planera upp träning med Fia även, måste börja komma på vad jag ska träna henne med. Förslag??? Funderar på spår kanske!!
Känns som att det kommer vara trist väder idag....

Inbillning

♥Ibland kan man verkligen inbilla sig saker, som i morse då vaknade jag till och så lätt det som att det regna ute, men sen titta jag ut och nope inget regn och marken var torr, snacka om inbillning.
Eller som när jag sett en spindel, då får jag för mig att det är spindlar överallt;) hjärnan är bra underlig i bland.
Eller så när man är ute bland folk så inbillar man sig att alla glor på en och tänker elaka saker.
Eller som jag kan ofta inbilla mig eller låta hjärnan flyga iväg att dåliga saker ska hända, som när jag åker bil då kan jag tänka att undrar vad som händer om vi krockar.

Men ser ni gott folk jag har en teori om detta:) Jag tror att vissa saker man inbillar sig eller fantiserar är en försvars mekanism. Som när jag inbillar mig att om jag tänker att något ska hända så kommer det inte hända, eller när manb tror att en kille/tjej är otrogen, jag tror man gör det för att vara förberedd i fall något händer!
Sökte på inbillar och fick då upp det engelska ordet imagination (som låter finare,) men enligt wikipedia så betyder ju imagination, fantasi och fantasi och inbilla sig är ju inte direkt samma sak. Det beror ju på vad det gäller, inbilla sig är ju en viss form av fantasi om du frågar mig, men det beror ju på hur man ser på det. Man kan ju tex inbilla sig att alla ens leksaker lever och då är det ju mer prat om fantasi. Så därför är det så att inbilla sig saker är en form av att använda sin fantasi och som jag pratade om innan så tror jag verkligen att vissa saker man inbillar sig eller fantiserar är en försvars mekanism.

Men det är bara vad jag tror..... Jag vet att inbillning är inget dåligt så länge man inte inbillar sig allt för mycket och sen verkligen inte tror på allt man inbillar sig. Jag vet att inblan när man berättar om skaer man inbillar sig så kollar folk på en som att man var knäpp, men jag kan lova att nästan alla människor någon gång har ljugit.

25 min = stolt Zandra:)

Sådär nu har jag hämtat hem Fia pluttisen:) Tog mig 25 min att gå upp dit:) Gick halv 2 och kom dit 10 över 2 och då stannade jag och pratade med en och sen när jag typ kom upp dit så ringde amanda så snackade med henne en stund. För när jag var vid centralen var klockan 2:) känner mig stolt.
Sen var jag in på hunddagiset och Fia vart glad fast inte överdrivet glad och hon hade skött sig bra för att vara Fia;) ha ha!!! Sen vid halv fyra så gick vi hem och det tar längre tid med Fia och vi gick en anna väg och sen mötte jag Hanna så snackade med henne. Så kom hem för ett tag sen!!
Nu ligger fia på golvet och leker med sin pipboll, skönt att ha henne hemma hos mig;) fast hon är lite små dryg!! Nu inväntar vi en middag, sen ska jag träna lite och sen en promenad vet ej vilken ordning bara och sen efter det blir det dusch och sen fredagsmys:) vart en härlig och rejält produktiv dag tycker jag. Vissa dagar trots att man är ledig så har man mycket energi och då vill jag hålla igång. kollade lite film i morse och sen satt vid datorn en stund men annars full rulle:) Skrubbat golvet ju för sjutton;)

No dog???

Nu har jag gått promenad och handlat i den fuktiga värmen, ätit lunch, plockat ur diskmaskinen som jag för övrigt hatar, alltså jag tycker om att diska och plocka i diskmaskinen men att plocka ur den är så trök det roliga är att det tar 2 min och är inte så¨jobbigt men jag tycker det är så tråkigt!!!


Men i alla fall så har jag även städat  mitt rum och toan eller ja typ toan, skrubbat mitt golv och tog ut mina mattor och ruska av dom och dammsög dom. känner mig ruskigt duktig just nu..... Ska snart klä på mig lite promenad kläder och ta en proemnad upp till hunddagiset för att hämta min älskade ♥Fia♥.... Mamma hämtade henne klockan 5 i morse och sen dess har jag varit hundfri:) lite skönt faktiskt, men lite tomt, men ska snart hämta henne. blir kul att ta en promenad på typ 5 km i värmen;) dit och hem, men när jag kommer hem ska jag duscha för andra gången idag eller nja jag ska gosa med Fia först, äta, ta henne på en kort runda, träna och sen duscha:)
Hade en sån jäkla konstig dröm efter att dom hämtat Fia, för när dom  hämta henne slog det mig hur tomt det vart utan henne och då tänkte jag att ucsh skulle absolut inte vilja vara ifrån Fia och sen när jag somnade om så drömde jag att jag var på en sån där skola man bor på och att mamma och pappa skulle ta hand om Fia när jag var där och då saknade jag Fia och sen var jag där i över 1 månad innan man fick åka hem och när jag kom hem hade Fia glömt mig:( som tur är så ska jag inte iväg så:)
En annan dum grej som var idag var att jag fick betal påminnelse från jordbruksverket om betalning, men det var ju evigheter sen jag betalde dom ju, orka liksom krångel känner jag där....
Passade på att fixa mitt hår idag, köpte en billig hårfärg svart/blå:) var så jäkla trött på min utväxt och att solen blekt håret, kände att jag ville fixa mitt hår. köpte alltså hårfärg, luncher, gott till helgen, grisöron till fia, duschcream som luktar as gott...
så nu har jaf fixat håret, duschat och känner mig så fräch igen, vilket lär försvinna när jag går i värmen, men då är dte bara att at en ny dusch och bli fräch igen. älskar att duscha:)
typ så ser håret ut nu, fast minus lugg.... fan ska be pappa klippa...
Peace out:)

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0