nya och gamla bilder!!

Bild 1: i början när Fia hade kommit, så liten hon var!!!
bild 2: för någon månad sen
bild 3: lite äldre än bild 2

Hundfri för en liten stund!!!

Känner mig lite irriterad och så idag och sen så är dte ju så att det är lite jobbigt ibland att ha hund, man är liksom aldrig i fred på något viss. Så mamma och pappa och brorsan skulle ut på promenad och då tog dom med sig min lilla Fia, skönt det att bara kunna ta dte lugnt, gå på en egen promenad och sen köpa vitlök till mamma och pappa.
Ibland behöver man göra skaer utan sin hund, jag brukar ju lämna över fia en liten stund om jag behöver till affären men då är vi oftast på hunddagiset och ibland tar dom med sig Fia när dom ändå ska ut. Sen är dte bra för henne också att vara utan mig. Så tack familjen för att ni finns:) Alltså jag vill inte bli av med Fia, men ibland är det skönt att kunna göra lite som man vill. Har jag Fia som ska med ut, så blir dte lite stressigare för då springer hon efter en hela tiden. men jag har vant mig ganska mycket nu med att ha hund, fast ibland blir dte lite jobbigt!!!!

Min älskade lilla Fia!!

♥Min älskade mamma♥

♥♥Det finns mammor i hela världen och alla är dom olika och lika på sitt viss, dom är unika och speciella. Vi älskar våran mamma för att hon just är vår mamma.  Idag är det morsdag, en dag till alla mammor. En dag att visa din mamma att du älskar henne. Klart ska man visa sin mamma det varje dag, men just idag så kan du visa det lite extra, bara visa att du älskar henne och att hon är speciell för dig. ♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Min mamma är den bästa mamman som finns enligt mig. Min mamma hon finns alltid där, hon gör en glad, hon lär en saker. Min mamma hon är en ängel och jag vet att både jag och min bror älskar henne. Tillsammans med min älskade pappa, har dom fostrat 4 barn och för dte så har ni min respekt och kärlek hela livet. Mamma du är den underbaraste jag vet och jag älskar dig!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Min underbara familj:
För mig så är min familj det underbaraste jag vet, trots att det blir bråk, och allt inte är på topp jämt så finns vi där för varann och alla har sin roll i vår familj♥
Min kära söta lillebror som alltid tror han vet bäst;) och retas men det är dte som gör att han är min lillebror för han är som han är.
Min underbara pappa som kan så mycket, som kan retas tills man blir tokig, som alltid ställer upp, man kan prata med min pappa om det mesta
Min älskade mamma som man med kan prata med henne om dte mesta, som är så snäll och underbar, finns alltid där och håller ihop oss.
Ja alla har sin roll i vår familj och det är det som håller ihop den.
våra hundar passar så bra in, lillbosse♥ och min älskade ♥Fia plutt♥

Fixade hem 3 filmer och den ena hade jag sett förut på tv.........

Fixade hem 3 filmer och den ena hade jag sett förut på tv, den andra så krånglade det och den 3 var inget för mig, så nu sitter jag och kollar lite bb och har tråkigt!!! På tal om bb så tror jag att Sara åker i morgon!!
men jag skit tråkig har inget att göra!!! Ska nog kolla om det finns något på tv eller läsa en bok, sen ut med Fia på kvällsrundan, sen sova!!!!!! En dag i morgon med ju;)
Nästa vecka är dte bara 3 dagars jobb vecka:) sen på lördag tror jag så ska jag ner på marknaden här i fagersta, sen vecka 23 är jag ledig på måndagen för är svenska nationaldagen då:) och sen på fredagen är det sista dagen innan semesterna!!! Fan vad bra jag mår!!!!!!
är så lycklig!!!!!! Trots att Fia är lite små jobbig;) he he
Men så är det att ha hund, ett heltidsjobb;)
Men nu ska jag hitta på något!!
så trots allt, att jag inte hitta några filmer så är jag så lycklig!!!

Film???

Hejsan!!! Har varit ut med Fia på 2 promenader hittils idag, fixat på rummet.
Är kasst väder idag, typ molningt:( Ska snart käka mat, sen ta Fia på lång promenad och sen blir det film, ska försöka hitta någon bra film att se, förslag???
Jippiiii snart är det vecka 24 och då åker vi till stugan, eller jag på lördag vecka 23 åker vi men ändå:)
Sen blir det jobba i sommar, kanske vamdra och tälta, åka till kolmården:) Ja det händer lite i sommar. Själv ska jag och Fia även gå många lång promenader:) har tänkt att ta med fika och så och gå riktigt långa rundor och utforska:) Så det blir mycket promenader och så i sommar:) Vad ska ni göra i sommar????
♥Pappa och ♥Mamma jag ♥älskar♥ er!! Tänk 30 år tillsammans♥

♥♥♥30 år det är mycket det, skapligt mycket. 30 år att vara tillsammans med någon det är mycket det:)
Det är ♥kärlek det! Ni har fått och uppfostrat 4 barn, haft en massa djur, flyttat mycket,haft olika jobb och upplvet mycket. Det är 30 år sen ni fann varann och det är det som är så vackert att det lär bli 30 år till hoppas jag:)
Kärlek är tillit, vänskap, att orka tillsammans, att ge allt till varann, finnas där, gå framåt, lära sig av varann, att leva med felen, att älska allt hos varann och det gör ni. Mamma och pappa utan er hade jag aldrig funnits.
Om jag hittar kärleken en dag så hoppas jag att det blir som för er. Ni ska veta att jag är så otroligt stolt och lycklig att ni är mina föräldrar. mamma och pappa jag älskar er ♥♥♥
Det är som en saga, en verklig saga, där tårar och ilska och vardagen finns, men sagan finns där för trots allt så finns kärleken kvar. En overklig saga den finns inte, där är allt som på moln, den verkliga sagan är vackrare för där finns allt och kärleken. Alla klarar inte den verkliga sagan, men ni gör det!!

Its youst another day!!

God morgon!!! Här skulle man få sig lite sovmorgon till typ halv sju nästan, men nej då då vaknar man till vid halv 6 och så är Fia lite pigg och vill gå ut, så bara att gå ut:) Nu ska jag snart dra till jobbet, härlig morgon promenad!!! För att komma till jobbet och då är det nästan dags att at ut vovvarna på promenad och uteplatsen!!
Just ja vid 2 kommer min syster hit, eftersom vi är på jobbet då så ska dom komma dit och sen ska vi hem och ja!!
Men nus ka jag fixa mig och sen gå!!
Ha en bra dag alla!!

En bra sak överväger allt annat!!

Ja om man tror att det är lätt att ha hund då är man helt fel ute, så arg, irriterad, ledsen och allt som jag varit på Fia bevisar att dte är inte lätt att ha hund. Alltså missförstå mig inte för det är kul att ha hund och hon är som min bästa vän, men vägen till målet är inte lätt, hon är envis och jag är envis och båda vill åt olika håll, ungefär så är det. Vissa gånger går allt super och vissa gånger inte alls bra. Men jag kämpar på och mamma och pappa finns där som stöd.
Jag får tips och så av dom. Så utan mamma, pappa, lillebror och min envis het så hade det varit ännu jobbigare. men det som är roligt är när hon gör något bra, för även om hon gär 10 misstag och 1 bra sak under en dag så är dte den bra saken som ska överväga allt annat. Det är inte lätt med allt, men vi kämpar på som sagt var. Och en annan bra sak om man har hund och speciellt om dte är första hunden och man känner att man behöver få ur sig om allt så skriv, dels så är det bra för en själv och sen kan det vara skoj om andra läser:)
Svårast är att få bort ett beteende och att man måste vara konsekvent, som tex med Fia så är dte så att hon vill hälsa på alla hundar och människor med det får hon inte så jag försäker lära henne att inte hälsa, går bra när hon är i koppel för då kan man ju dra undan, men utan så är dte svårt och nu har hon börjat springa iväg dit fast jag säger nej, så dte jag ska göra nu är att koppla henne när vi får möte och sen berömma henne om hon bara går förbi eller sitter still, på dte viset ska hon alltså förstå att om hon bara går förbi/sitter och inte bryr sig om hunden så gör hon rätt, men envis som Fia är så lär det ta ett tag, För det är nu som terrier beteendet kommit in, envisheten och då gäller det att jag är envisare, vilket är svårare än man tror. men jag vet ju att ju envisare, konsekvent och sträng jag är desto mer lönare det sig sen och sen gäller det att se allt bra hon gör också och när hon gör bra saker så glömmer man det dåliga för tillfället tills hon gör något hon inte ska för då tar man det då och att visa henne när hon gör fel!!! Jag älskar min lilla Fia, trots allt:) Man ska ladrig ge upp!!
I morgon kommer tydligen min syster hit med hennes man och barn och så min kära farmor så klart!!!¨
Gcik till och från jobbet idag och i mrgon ska jag gå till jobbet men åka hem för jag och pappa ska stänga eftersom syrran är här! Men nus ka jag duscha½ INTE LÄTT att skriva när man har en hund i knät som slickar på ens hand och tangenterna;)

Alltså inte för att klaga mina kära vänner, men f-n vad jag hatar.......

Alltså inte för att klaga mina kära vänner, men f-n vad jag hatar när dte blir sena dagar. Nu vart det hem, käka och snart ut med Fia för att sedan vid 8 kolla tv och sen sova, kul.... livet är så underbart eller hur???
Men okej jag ska inte klaga finns dom som har dte 100 gånger värre, men jag har min rätt till att faktiskt få häva ut mig det jag tycker är jobbigt och sen inse att dte finns värre saker och gå vidare, det är ju en del av vuxen livet:)
När man blir vuxen och jobbar så är dte ens rättighet att få klaga och så:)
men nu känner jag att Fia behöver ut:) Måste bli lite bättre på att gå till och från jobbet och gå med Fia, alltså jag går väldigt mycket med henne, men ibland blir det lite mindre rundor osv....ja ja i morgon måste jag gå till jobbet så dte är alltid bra:)
Hej hopp nu ska jag ut i blåsten!!

Time to get some slepp!!

Häll på att bli tokig på Fia nyss, hon skulle bara leka, gå runt och ha sig, svårt att slappna av hade hon i alla fall. Så fick henne att gå och lägga sig, ska snart ut med sista kissrundan och sen sova, upp tidigt och jobba!!!
Vet ni vad jag hatar, jo folk som sårar, och påstår sig vara din vän, sånt hatar jag!!
Bild på Fia och amber!!! liten Fia ser ut där;)

No more sele för tillfället!!

Övergick till att ha halsband på Fia, eftersom jag vill få bort hennes dragande till saker/männikskor/djur och sen att hon tar saker, och det man måste göra då är ju att dra till så att uppmärksamheten riktas mot dig och med hjälp av halsbandet så blir det lättare, och som pappa sa så är ju sele till för när hunden ska få dra, för hunden får mer kfart med en sele. Var lite ovant att ha halsbandet men annars var det perfekt:)
Börjar bli trött på att nysa och vara täppt i näsan, usch.....
Ibland fucking hatar jag att bo i fagersta, för det finns ju inget här, alltså om man typ vill handla så får du ju åka iväg, jag behöver kamera, skor, cd spelare, färg och lite andra saker och det valet jag har är att antingen köpa typ på någon dyr affär här eller skicka efter eller åka härifrån och handla så surt. alltså visst jag skulle kunna köpa skor på till  exempel team sportia, men man vill ju ha valmöjligheter. Skit fagersta ibland. Fagersta är bra när man vill gå ut och gå, ha det lugnt och ja emellanåt gillar jag att det inte finns massa affärer för då är dte mindre folk och sen så gör dte att man uppskattar mer när man åker iväg, men när man behöver saker ja då hatar jag fagersta;)
Nu ska jag kolla tv!!

Jäkla skor!!!

Familjen, Lill Bosse gick ut på en lång promis nyss i skogen, jag och Fia Plutt hade tänkt hänga med först men då jag bara har skit skor så valde jag att inte gå med, för man går i ganska snabb takt med familjen och då behöver man bra skor. Mina skor jag har på mig när jag går ute i skogen och så dom är okej att ha, men man får blåsa av dom och sen är dom ganska obekväma om man ska gå långt och dom jag köpte för att att gå med långt dom är världelösa för mig! så är sur på mina skor. men ska ta Fia på en lång promenad i alla fall. Får skaffa ett par bra skor så man kan följa med familjen på promenad.

Så jäkla skönt med en promenad!

Gick ut med Fia runt en klockan 9 i morse och tänkte först at en runda i skogen, men bestämde mig för att gå ner till semla. Kom ner dit, kollade lite där dom har agilityn och sen gick vi hem. Var ganska varmt att gå vid stora vägen för solen låg på där. Men det var skönt att gå och få sträcka ut kroppen:) Är så jäkla skönt med en promenad oavsett om man går en kort, lång eller jätte lång, är bara så skönt att få komma ut och gå.
-
Hade skit svårt att sova i natt för var så jäkla rädd efter filmen, tur man hade Fia hos sig:)
Alltså det var en konstig och läskig film och läskiga ungar. Vi ska se mycket skräckisar nä vi är i stugan, he he!
Men nu ska jag göra mat:)

Zandra och Fia säger:

Nu ska jag se film och sen sova,, ska closa ner datorn så:
från mig och Fia;)

Kommer ju inte kunna sova....

Rastlösheten vill liksom inte försvinna, lyckdes hålla mig lugn fram tills att familjen skulle ut och gå för då gav jag upp och skulle ut jag med. Dom tog med sig Fia så kunde jag gå ner till affären. Och nu sitter jag här och funderar vad jag nu ska göra, jag ska träna och sen ta ut Fia, kolla film och i kväll runt halv tio ska vi bänka oss i soffan med resten av familjen och se skräckfilm, kommer ju inte kunna sova....
-
Nej i morgon ska jag ta mig en riktigt lång långpromenad. Blir nog att ta en morgon promis, ut med Fia en lite sväng, käka lunch, gå lång promenad, träna, middag, promenad, träna och sen tv.. skulel nog gjort en sån dag i dag, men är man rastlös så kommer man sig liksom inte riktigt för med att göra saker! Hate it!!!!
Ska bli skönt att reda ut saker och ting och gå framåt!!!

 

 

 

 

Ingen lugn lördag!

12:30
Kom för ett tag sen in från att varit ute på ängen med Fia, mamma-pappa, lill bosse och trixie och hennes husse och matte, var där ute i över 1 timme. Göra nu då??? hmm inte en aning om jag ska vara ärlig! Jo jag ska fixa min säng lite, kanske be familjen passa Fia en sväng, kolla om jag hittar en cd spelare och kamera att köpa, har ju lite krav som det ska uppfylla!!!
.....
.....
update: 14:00
Har flyttat sängen, städat, kollat kamera och det.....
Känner mig rastlös idag, vet ej varför. kan liksom inte sitta still. nej kanske ta en promenad:)
hade tänkt skriva här typ något super smart och bra inlägg men då min smarthet inte räckte långt och fantasin störs ut av att jag inte kan vara stilla så ger jag upp för tillfället! rensa tankarna på en promenad låter som en fin ide!

Ingen sju sovare här inte!

Men ja lyckat då, pappa fråga i går om jjag är vaken till8 och jag bara nej, jag ska sova då. men ack nej då för halv sju vakna jag. När brukar ni vakan på helgerna och vad gör ni på helgerna?
Nu ska jag titta på tv och mysa lite med Fia, sen upp för att passa lite vovvar:)
Ska ner mot bibblan och lämna tillbaka böcker hade jag tänkt mig!
-
När livet inte alltid går som man vill så får man göra det bästa av det!

Höres senare idag!


En dag i morgon!!

finns inget att titta på på teven och har ingen lust att sätta på en film, Fia sover och vad gör amn då, jo man sätter och typ chattar på en blogg med folk... alltså jag satt och kommenterade på bb bloggen och så börjhde folk svara, så nu vart det som värsta chatten;) ha ha... liksom någon skrev något och jag svara typ mhm, som att det var en chatt,,,, Borde så ta ut Fia och sen kanske sova eller nåt sånt. en dag i morgon med. börjar man chatta med folk på en blogg så är det illa ju:)
tur man har svart hår igen:)

Tips om: hemsida/ bok.....

Trygga räkan : svenska folkets felhörda låtar del två

Joakim Arhammar startade för snart tio år sedan webbsidan saltmannen.se där svenska folket under åren har kunnat skicka in sina felhörda låtar. Fenomenet har blivit en alltmer växande folkrörelse och hemsidan mynnade ut i boken "Är det saltmannen?" som utkom våren 2008 och blev en stor succé. 

Den vanligaste svenska felhörda låten är sannolikt "Tryggare kan ingen vara" som lätt förväxlas med "Trygga räkan". Därför heter denna del 2 just så. Här finns också andra ordpärlor som "Message in a butt-hole " istället för som Police sjöng: "Message in a bottle", eller "Hon äter gröt när hon sover" när Bo Kaspers egentligen sjunger "Hon är så söt när hon sover". Magnus Uggla sjunger "Är det efterfest på eran balkong", men en lyssnare tyckte att det lät som: "Är det efterätt i eran kalsong?"
....
Jag har inte läst boken men jag har kollat in hemsidan saltmannen.se och jäkla vad roligt det är att läsa vad folk har sjungit fel. skratta så jag fick ont i magen. så kolla in hemsidan i alla fall så kul....

Riktiga texten var:
Teddybjörnen Fredriksson, hans nos den var av garn

Men jag sjöng:
Teddybjörnen Fredriksson, hans moster var afghan

.......

Riktiga texten var:
Blåsippor ute i backarna står,
niger och säger att nu är det vår.

Men jag sjöng:
Blåsippor ute i backarna står,
negern hon säger att nu är det vår.

........
Riktiga texten var:

800 grader, du kan lita på mig, du kan lita på mig

Men jag sjöng:
Hoppa upp ur graven, du kan lita på mig, du kan lita på mig

....

Riktiga texten var:
Det är inte illa
med apa, häst och villa
en kappsäck full med pengar
är också bra att ha

Men jag sjöng:
Det är inte illa
med apa, häst och gorilla
en kattfisk full med sängar
är också bra att ha

.......

så vill ni ha er ett skratt, kolla då in hemsidan eller fixa hem boken:)

peace:)

Fredagsmys-20/5

Meningen var ju att jag skulle skrivit ett inlägg i morse, men då jag snackade med hanna och hade Fia i knät så blev det ej av, hmmm....  Men nu sitter jag här i alla fall. Har så jäkla ont i huvudet och är super täppt i näsan, jäkla allergi, har mått så jäkla kasst av den och så magen och så.
-
Egentilgen ska jag vara på skolan idag för sista träffen, men pga av en hel del saker och på grund av min studie situation som jag ska snacka med skolan om nu efter helgen så är jag ej där. Har blivit lite upp och ner med allt känner jag, men jag lovar att snart så är saker och ting lösta och då kan jag gå framåt och då kommer jag ha lusten att skriva här mer:)
-
Som sagt livet är en berg och dalbana och man får ta motgångar och framgångar och så får man göra det bästa av situationen:) Sen vill jag inte skriva så mycket negativt i bloggen för vill inte vara negativ så jag väljer att ta i tag med "problem" privat och sen bara kanske nämna lite om det men mest försöker jag vara postiv för det är viktigt att man försöker vara det oavsett vad som händer.
-
Så nu över till något roligare, jag försöker att komma på lite ideer om vad jag ska träna med Fia, alltså ge henne en uppgift att göra. Typ sök/spåra, lära sig hämta något ja inte vet jag, men vet i tusan vad jag ska göra.

Ser ut som att det drar i hop sig till oväder ute, det blåser......

Ser ut som att det drar i hop sig till oväder ute, det blåser och är mörka moln på himlen, kanske bara blir en kortis runda då med Fia sen och ja det blir det i alla fall för har ju gått på förmiddagen och sen vid kvart i ter så gick jag ut med Fia och vi gick och gick och var i väg i över 1 timme:) skönt det.
Förresten måste bara så fint säga att dom som skriver i bbelva bloggen gör ett bra jobb, för jag vill iunte ha 24/7 för har inte tiden till det så skulle bli onödiga pengar, emn eftersom jag tyckte att bb var ganska kul denna gång och kolla lite då och då på programen och klippen så är http://bbelva.blogg.se/ verkligen bra, för man får snabbt reda på vad som hänt/ händer under dagen. så bra jobbat.
Men nu är det dags för middag, fisk:)

Det handlar om att få en balans!

För tillfället är jag nöjd med rummet, har städat och fixat. var nyss ut med Fia plutten en sväng så hon fick kissa och sen kastade vi lite ring(ringen är i stället för en boll) så hon fick springa av sig. Ska plocka ut diskmaskinen kom jag precis på att jag ska göra ja och sen gå ut med Fia på en promenad. Som ni märker så gör jag nästan samma sak hemma som g´jag gör på jobbet, bara det att på jobbet så är man i fokus med hundarna hela tiden, man läser av dom, man gosar med dom, går ut osv... hemma då kan man mer vara lugn och hämta krafter, vilket jag gör på helgerna. Jag tar promenader och så även när jag är ledig, men allt är mer avslappnat och man kan bestämma själv med tider, på jobbet är man ju så klart styrd av tider till en viss del. Därför är det skönt att få helg eller någon ledig dag i veckan någon gång ibland där man kan hämta krafter, göra vad man vill, och bara vara avslappnad. Som vid den här tiden på hunddagiset så brukar vi ta ut hundarna för runda nummer 2 och sen börjar dte bli dags för hundarna att åka hem osv. Nu kan jag läsa en bok(okej det kan jag där med, men ändå), jag kan sätta mig och skriva, ta Fia på en promenad och träna med henne, göra saker som jag inte annars hinner med. Men jag gillar att jobba det gör jag, det handlar ju om att få en bra balans med allt som gör att man mår bra och trivs så klart.
.....
Funderar på om min och Fias promenad ska bli att gå och möta brorsan när han slutat skolan eller om vi ska gå i skogen, hmmm..... får se hur det blir. Hur som haver så ska jag nu i alla fall plocka ur diskmaskinen!

Men hur dum är jag på en skala, för igår så logga.........

Men hur dum är jag på en skala, för igår så logga jag in här för att skriva och skulle skriva men sen så gick jag ut med Fia, kom hem och lämnade Fia och gick och handlade, kom hem och åt middag, stängde av datorn. Sen så nu så kom jag på att jag skulle skriva och inser att jag aldrig skrev igår för glömde bort det. Men nu skriver jag:)
....
Jag är ledig idag så därför sitter jag och skriver just nu:) Var upp med Fia kolckan 7 i morse, sen gick jag till uteplatsen med henne vid halv nio och så var vi där och så hon fick leka med vovvarna, sen gick vi hem och käka lunch. Nu ska jag titta lite tv, plugga och försöka komma in på min dator, är lite drygt att använda någon annas dator för att kunna komma åt mail och så, och sen kommer jag inte in på grejer som jag behöver komma in på¨, men dte är ju klart att det ska vara så. Sen tänkte jag att jag skulle ta en promenad med Fia, städa och lite så.
....
på tal om Fia så är det full träning som gäller med henne, tålamod, envishet lugn och bestämd är det som gäller när man har lilla Fia:) Ibland är hon jätte duktig och emellanåt vill man nästan bara knäppa med fingarna och så kan hon allt. Men vi kämpar på¨och hon kan ju saker och är jätte duktig:) Men det viktigaste är att vi kämpsar på och inte ger upp. Och även om jag emellanåt kan säga att "kan någon påminna mig om varför jag ville ha hund" så skulle jag inte vilja förlora/sälja/ge bort Fia. Jag ger inte upp och så är det bara med det. Visst ibland tar livet andra vägar än vad man tänkt sig med saker och ting, men att ge upp tex fia det är inte att livet tar en annan väg utan det är att man tar bort ett svårt hinder från vägen. När jag bytte från media till bf ja då tog livet en ny väg, jag kände att det var inte rätt väg med att gå media. Med Fia är det så att vägen är lite svår men jag tänkre då minsann fortsätta på samma väg:) Hon är min lilla plutt och jag älskar henne. för pappas säger till mig att är du bara envis och kämpar på så lönar det sig till slut:)
.....
förresten så har jag löst det med rubriken på mina blogg inlägg, jag skriver första meningen som jag har i inlägget på rubriken, för dte jag hatade med att skriva blogg var rubriken, så nu är det löst. Antingen det eller så skriver jag datumet:)

 

 

 

 

Ja men så var det ny vecka och första jobb dagen........

Ja men så var det ny vecka och första jobb dagen avklarad, härligt! Nu väntar mat, promenad och lite så. Skönt på måndags kvällen när man kommit hem från jobbet för då känner man att nu har veckan satt i gång.
Förhoppningsvis ska jag gå till jobbet i morgon, beror på vädret. jag gillar regn och så, men inte när jag måste ut i det.
Nu ska jag säga hej till brorsan och se om dte blir mat någon gång:=)

Dagen började med att jag vaknar och hör att det regnar, men.........

Dagen började med att jag vaknar och hör att det regnar, men det var bara att ta ut Fia på en liten kiss runda. Gick och la mig ganska sent igår för tittade på eurovision ju och ja grattis Saade som kom 3a:) bra jobbat. Fast danmark och irland borde kommit högre upp. Gillade inte låten som vann, men men.
Funderar på om jag ska se hela hockey matchen idag, den börjar inte förrens halv nio
så lär sluta ganska sent, får se hur jag gör!
Var nyss ut med Fia och gick nere vid stan för att kolla mina pengar och passade då på att ha henne lös när vi gick hem och hon gick jätte bra, för hade korv så tränade henne på att gå som jag vill. Nu sover hon:)
Snart mat som gäller, sen en promenad och sen lite söndags mys:)
Gillar söndagar!
I morgon är det ny vecka:) söndagar är en riktig ladda upp batterina dag!
chilla, kolla film, ut på lång promenader, kolla tv, duscha, städa och bara njuta. Ska duscha i kväll och dricka te och käka skorpa, mums:) Ska börja köra typ någon slags söndags ritualer! Ni vet typ som att ta lång promenad, se film, ta promenad, duscha och sen te:) låter som en bra grej tycker jag:)
vad gör ni på söndagar?

Nu i veckan tänkte jag sätta i gång med sommar träningen lite smått, känner att det är dags.
snacka om skönt om 4 veckor så är jag då ute i stugan:)

 

 

Eurovision!

Sitter och kollar på eurovision just nu.... och nu är det irland, fan låten fastnar:)
finns många bra låtar. 
Men så klart hoppas jag att saade vinner........... fast rösten verkar inte vara på topp, men annars är numret:)
men nu ska jag kolla vidare:)

Dåligt samvete!

Så var det fredag!! Har nyss slutat, sitter och väntar på att det ska bli mat, för att sedan ta ut Fia på en promenad för att sen duscha, kolla film:) I morgon ska jag ta en lång promenad, städa, handla och sen kommer farmor hit. så blir till att följa med när hon ska kolla på uteplatsen och sen tänkte jag gå med Fia plutten hem. Och sen ska man ju så klart vara social med farmor och så, för att sedan på kvällen ägna mig åt film:)
Sen på söndagen blir det till att chilla, träna, promenader. låter som en bra helg tycker jag.
jag har kommit på att jag kan få dåligt samvete för skaer man inte ens ska behöva ha dåligt samvete, typ om jag dricker cola och så får brorsan halva och så säger han me jag trodde jag skulle få hela ja då kan jag få dåligt samvete för att jag inte gav han hela. Liksom varför? Bra att man har ett samvete i alla fall:)

Hennes tävling;)

Hittade en rolig blogg om en mamma som skrev om att hon var på lekplatsen med sin unge och så satt det en annan mamma där och skröt som skröt om hur duktigt henne s unge var och så och alla andra ungar är så hemska. mamman hade sen skrivit i sin blogg att visst är det helt naturligt att skryta om sitt eget barn men när man bara svarar ett enkelt ja på om damen i fråga fick sitta ner bredvid mig henne så vill man ju inte ha en lång berättelse om hur duktig hennes unge är. Det var lite kul att läsa detta för visst är det så att dels så skryter man nog mycket själv men man vill inte lyssna på när andra gör det och sen samtidigt irriterande i fall någon okänd kommer fram och håller på. Detta leder mig så som alltid in på Fia, alltså hon är duktig och så, det är bara det att jämför man tex med bosse så är hon inte alls som han, man ska inte jämföra och speciellt inte dom två för det skiljer i ålder, ras och sen är bosse mer lätt lärd till och med för att vara hans ras och ja dte blir att man jämför. och när bosse är jätet duktig och fia gjort bara fel ja då vill liksom bara ge upp alltså för tillfället. Men man ska ju alltid tävla med sig själv så Fia får jämföras med henne själv och idag var hon riktigt duktig. Vi gick lång promenad hem, såg en orm bland annat. hon drog inte så mycket, åt inget som hon plocka upp, drog inte åt några hundar som skällde på henne och ja hon var riktigt duktig. Jag vill ju Fias bästa och att hon ska lära sig så mycket och så, men ibland är det tufft och svårt speciellt när man ensam ska göra allt.
Hänt: Som sagt i söndags på passade jag och Fia Bosse. i går var vi på jobbet från 6 till 18:00 och sen gick jag typ och la mig kändes det som. Idag så har man jobbat så klart, sen gick jag och fia hem, såg en svart orm och så fick Fia halv bada typ. Kom hem och kände mig lite irriterad på allt och inget typ och sen vart jag sur på en liten sak, men skitsamma.... i morgon ska jag gå till jobbet och sen ska jag nog gå hem även. Jobba som vanligt och så........
Men nu ska jag städa lite och sen kolla tv.. peace out alla:)

Söndags kvällen!

Igår spenderarde jag kvällen först på ute platsen, sen gick jag hem med bosse och Fia och sen kollade jag tv och myste med vovvarna. härlig kväll:) bilder kommer....
Idag kom vi hem sent, typ klockan 6.. usch... så blev att ge fia mat, ut med henne och sen själv äta. nu ska jag kolla tv, känns som att det snart dags att jobba igen. Händer så mycket nu och så.....

♥Tough love♥

Hejsan! Ja så var det helg, ska snart titta på film och sen vampire diaries:) Fia är ute i köket och leker med bosse till min stora glädje:) jag måste försöka få Fia mer avvänjd från mig lite grann, för hon gnäller om jag går och att hon måste börja lära sig att gå ute utan att bry sig om hundar/människor! tuff kärlek! för allt jag vill är Fias bästa men det har blivit lite knäppt just med att hon jämt vill vara med mig, glömde liksom bort det på något viss och sen är hon ju mycket med mig! Men nu ska vi träna på detta och så vidare för annars kommer jag ju inte kunna läman henne och då kommer dte bli jobbigt och jag vill ju verkligen inte sälja henne.
Men annars så har veckan varit helt okej, mycket att göra bara och dåligt väder men ska inte klaga.
nu till helgen blir det att plugga, ut på lång rundor, träna med Fia och antagligen passa lill bosse en sväng!
Nu är det helg:)Idag är hon 5 månader

Kan inte fatta att min lilla plutt redan är 5 månader och att jag haft henne i 3 månader, helt overkligt att tiden går så fort! Nu har hon börjat riktigt lära sig hoppa upp i soffor och sängen:) vilket är bra:) Tänk vad hon lärt sig mycket! Även om vi har långt kvar och mycket att lära och allt blir tok ibland så älskar jag min lilla Fia plutt:)
Första bilden jag tog på henne när jag fått hem henne!

Vet ni vad som är skönt? jo att gå till jobbet och sen hem, alltså visst på morgonen när man vaknar då vill man bara somna om och på eftermiddagen när man ska börja snart gå hem då känner man sig såååå trött, men sen när man väl börjar gå så är det så skönt. skönt att stressa av sig, bara få gå och rensa tankar osv, perfekt avkoppling efter en dag på jobbet. sen komma hem för att käka, kolla mail osv, gå ut med Fia och sen kolla tv.
men nu ska här fixas mat till Fia:)

Dikt: vad finns kvar

Jga kan inte förstå hur allt kunde bli så här. allt borta och bara några tårar kvar det var ju inte så här dte skulle bli.
varför gick alla vidare och jag blev kvar ensam. Allt jag har kvar är minnerna som sakta bleknar bort. Vad hände?
alla har någon men jag är ensam och ingen förstår! vad finns kvar?

1 maj!

Kass jag är på att blogga, men blir så när man typ inte har något vettigt att skriva om. liksom lite tjatigt att skriva om jobbet, Fia och så. Idag har jag haft en tänk om dag. Jag tycker det är kul att tänka på gamla minnen och ibland är dte kul att tänka men tänk om.... tex tänk om jag fortsatt på media och ja såna saker. Kul:) Det 'r kul att göra sånt när man snackar gamla minnen med sina kompisar! För ibland är det ju så att ett val man gör i livet och den väg man väljer då kanske visade sig senare att det var inte rätt och då är dte kul att fantisera att tänk om jag valt annat. Sen är dte ju så att allt som händer bra och dåligt och fel val och rätt val är ju det som formar oss:)
Det kryper i kroppen på mig idag känns det som, vet inte riktigt vad ja vill göra...

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0