Så mycket saker!

Tycker inte vi gjort annat än rensat bland grejer här hemma men det är så mycket grejer kvar. nej nu vill jag bara få bort allt till lägenhet och få packa upp:) Är bara typ möbler kvar på mitt rum:)

Inga nycklar än!

Idag så ska vi har våra nycklar för vårat kontrakt börjar gälla från och med i morgon, så vi får väl se. Är ju så nyfiken så det finns inte på hur lägenheten ser ut och sen vill jag ju börja flytta upp sakerna och liksom flytta in så man kan rensa upp här hemma och städa, efter 8 ½ år börjar man bli lite trött på samma lägenhet speciellt eftersom vi aldrig bott så länge på samma ställe, men vi byter ju bara lägenhet så blir ju fortfarande i fagersta, men i alla fall så blir det ny lägenhet, ny promenad rundor och framför allt närmare till jobbet om jag står på balkongen så ser jag lilla fönstret i hunddagiset:) Förkylningen blir bättre men är fortfarande täppt, har hosta och huvudet och kroppen känns ömt och jag är seg. men vi kör på en då. Ska snart ta mig en promenad med fia, få i mig något att äta, ta det lite lugnt, ta en promenad, träna lite, städa, middag, promenad, film, ut med fia och sen sova så ser min dag ut i alla fall:)

Paranormal Activity

 
 
Tänkte se på Paranormal Activity då jag fått höra att den ska vara så bra, men har lite svårt att se skräckfilm, speciellt själv. Men trots att det bara är jag och fia hemma så tänkte jag att ja men okej vi tittar då. Halvvägs in i filmen börjar jag bli ganska så paranoid av mig och rädd precis som vanligt och så vaknar fia till som ligger och sover och glor till på teven och börjar små morra typ eller något liknande och liksom nästan skäller så jag säger till henne men så börjar hon titta mot köket och fortsätter morra och sen hoppar hon ner från soffan och springer in i köket och skäller till och sen går hon in mot hallen där vi har sovrummen och morrar, efter ca en halv minut kommer hon tillbaka med svansen mellan benen och kryper upp i mitt knä. Så då fick jag ju lov att gå och se om hon kanske råkat välta något, men nix inget alls och hela tiden går fia bakom och små gruffar. Vi detta laget är jag nu typ livrädd, så jag stänger av filmen, diskar upp efter mig och går in mot rummet, när vi går förbi mina föräldrars sovrum så morrar fia till och får en jäkla fart in på rummet vilket jag med då får. så nu sitter jag här med teven på avstängd ljud för att se om jag hör något underligt och så klart är jag livrädd. Medans Fia ligger i sängen och har somnat. Så antingen så såg eller kände hon av något eller så kände hon av min energi att jag vart rädd och då vart hon lite rädd och orolig och tyckte att hon skulle skydda men hur det än är så 1- jag är livrädd tack vare dumma filmen och pga fias konstigheter och 2- hur det än var varför fia reagerade som hon gjorde så får det mig i alla fall att undra varför hon kom tillbaka med en sån jäkla fart och svansen mellan benen. Så nu ger jag i alla fall upp det med skräckfilm, får väl kanske se det med resten av familjen för inte en chans att jag kollar ensam igen.För det var ju liksom ingen normal skräckfilm med mördare osv där man kan intala sig att det är på låtsas nej utan här spelas det in med en vanlig kamera så att det känns som att det är på riktigt och det enda som liksom händer är ju för fasiken massa ljud, lampor som liksom släcks och andra konstiga saker typ som det gjort här, och sen läste jag lite om dom andra filmerna och jag har ju hört att hundar ska kunna reagera om det är energier som dom känner av. så okej den får helt klart mer än godkänt men ska fan aldrig mer se den i varje fall inte ensam. funderar just nu på om jag ska gå till hunddagiset och joina resten av familjen he he(skämt så klart) eller om jag ska snabbt ta ut fia sen, krypa ner under täcket och låta bli att försöka lyssna på konstiga ljud,hur som haver så tänker jag då i alla fall inte gå längre än mitt rum, hallen, ut och sen rummet igen, går inte in i köket förrens i morgon när det är ljust. ha en bra kväll:)
 
Men det är tur jag har Fia i alla fall som finns där och som är så mysig nu när jag är sjuk. Hon är ju min bästa vän, den som alltid finns där, som är med och jobbar varje dag och passar hundar, lämnar ut hundar:), tar hand om valparna och leker med hundarna, helt perfekt att ha henne med sig när man jobbar då det funkar så bra med att hon dels är med och jobbar och hon älskar alla hundarna. det är liksom hon och jag:) 
 

förkylning!

God dagens tjenixen! Fy fan vad trött i hela kroppen jag känner mig just nu. har varit på topp hela dagen bortsett från lite täppt och rinnig näsa men sen när jag satt och myste i soffan med de sista hundarna så kände jag av halsen och huvudet. Vart dock lite piggare när jag cyklade hem men nu när jag satte mig ner så känns huvudet tungt och tryckande, halsen svider och näsan är täppt men rinner. Kroppen känns öm och seg, hej och hå så var liksom ännu en små förkylning här. Sen jag började på hunddagiset så har jag liksom varit små förkyld men det har liksom aldrig brutit ut, utan jag har gått där och varit lite krasslig någon dag och sen har jag mått bättre, vilket är skönt. Men jag tror det beror på att jag är ute så mycket och bygger upp ett bra immun försvar så bakterierna bekämpas fort:) Men hade helst sluppit att känna av något alls, speciellt med tanken på att det är så jädrans kallt här hemma och liksom kul att vara små sjuk då. nej får bli att ta en promis, en dusch och sen krypa ner i en varm filt och mysa med fia och se en film och kurerar sig:) Är ju faktiskt fredag idag:)

Suck....

En tjej hade skrivit på en blogg att :"De som har hund ska inte klaga på att dom inte får sova och att dom har det så jobbigt osv...hund skaffar man om man inte vill ha barn eller kan skaffa barn. Dom som har hund kan om dom vill bara strunta i sin hund, bara ge den kissrundor och inget mer, men har man barn så måste man ta hand om dom. Nej har man hund bör man sälja den och skaffa barn i stället och ha ett riktigt liv.... och då kan man få klaga"
Men okej visst finns ju dom som skaffar hund i stället för barn men jag tror inte för det att dom misssköter sin hund för det och alla som har hund och barn då? och om man nu skiter i sin hund och inte ger den ett värdigt liv, tar hand om den och ser till att den mår bra då ska man nog inte skaffa barn heller. Jag skaffade fia för att jag ville ha en hund och jag gör allt för att ge henne ett härligt liv. Vart så irriterad på det hon skrev. Hon skrev även saker om att mammor är så viktiga med sina barn och att flk med hundar är i vägen och inte ens får ens barn klappa hunden eller så hoppar hunden bara på en. Nej vissa människor bör nog tänka sig för innan man liksom spyr ut sin åsikt. Alla får tycka vad dom vill men kan man inte uttrycka sig på ett trevligt viss eller om man bara klankar ner på något så bör man hålla det för sig själv.

I love höst

Stängde idag så kom hem för ca en halvtimme sen för passade på att gå en lång promis hem:) härligt! Nu ska jag städa lite, lyssna på musik, träna lite och sedan vi 8 se på tv. jag som öppnar i morgon så blir att gå upp tidigt i morgon, dock slutar jag tidigt i morgon:) härligt värre! Nu ska jag sätta på musik och städa!

:D

Tjenixen! Då var man hemme igen efter ett långt arbetspass:) Men sov riktigt gott gjorde jag i natt i alla fall:) var full rulle på jobbet som vanligt, sen hem käkade middag och sen tog jag och fia en promis. Nu väntar lite träning och sen en dusch:) jag och fia går väldigt mycket och cyklar osv men just den där promenaden mellan efter mat till oss båda och innan man slöar i soffan är så underbar att bara få släppa ur sista energin, få rensa tankarna och bara få vara med fia:)

God morgon

God morgon en ny dag, en vecka och nya möjligheter:)
 

Vill flytta nu!!!

Egentligen skulle vi flyttat runt den 15 men pga de som bor där nu så har de blivit fram flyttat så nu väntar vi spänt på att få nycklarna. Har varit en jäkla massa väntan med den här flytten, för väntade vi på att få kontraktet och det tog sin tid och nu väntar vi på att få flytta in. Ju fortare vi får nycklarna desto bättre är det för då kan man börja flytta upp saker där och börja städa ur lägenheten osv det tar ju sin tid att flytta och med tanken på att vi jobbar mycket så har vi ont om tid och kan vi då liksom flytta upp saker lite då och då så skulle det underlätta och jag vill upp i mitt nya rum och börja fixa i ordning:) ska bli skönt att slippa den tråkiga, kalla lägenhet och få komma till något nytt, har ju bott här sen vi flyttade till fagersta så visst känns det lite tråkigt har mycket minnen här i från:) Men nu är det väl dags för nya minnen i en ny lägenhet:) 

dikt: 23 september

 
 
Solen har slutat lysa och världen står stilla
snälla kom tillbaka
regnet silar ner och hela världen känns svart
Vart är du
 
men så slutar regnet falla,
världen snurrar,
solen lyser,
världen har miljoner färger 
och där står du...

Söndag

redan söndag? shit vart tar dagarna vägen liksom. Kollade på paradiset i går och sen slö tittade jag på miss secret agent 2. vart en långpromis i skogen med fia, lite lunch och om ca 1 timme ska vi gå till hunddagiset, ska ju vara där i dag till i morgon då vi har pensionat hundar där. Just nu håller jag på att städar, lyssnar på musik, packar lite och leker med Fia:) I morgon är det jobb som vanligt, slutar vid 3 tiden och då ska jag hem, träna, mat, promis och sen ta det lugnt. Jag har kommit på att dagarna liksom bara flyter på och att det då gäller liksom att uppskatta och hitta saker som får en att må bra i vardagen som gör att dagarna liksom inte bara flyter samman. Jag har ju kommit på att gå en promis vid runt 7 tiden på kvällen är helt underbart och sen komma hem och mysa ner vid soffan med en filt och te:) Eller att ta ut fia på en lång promis är helt underbart, sitta och lyssna på musik, läsa en bok.. ja finns mycket som man kan göra för att få må bra, eller tex att jag har några program under veckan jag brukar se:) Något annat som får mig att må bra är att träna men är kass på att hitta tiden till det, ska försöka sen att åtminstonde träna några gånger i veckan. En annan sak som får mig att må bra är när man städat för då känner man sig så duktig och allt känns så rent och nu ska jag fortsätta städa och plocka för snart dags att gå:)

Psykolog?

Satt och pratade med en vän nyss på msn och så slog det mig hur mycket jag sitter och analyserar hela tiden i det vi skriver, vad menar han med det egentligen, osv och så är jag jämt. Ska alltid sitta och analysera allt, läsa in beteende, vad folk säger/skriver osv.. som min syster skrev förut måste sluta tänka så psykologiskt. kan vara ganska jobbigt. Fördelen är ju att jag är min egen psykolog:) och många känner att det är enkelt och skönt att prata med mig:)

Oj då

Ha ha såg nu att det var typ en månad sen jag skrev:) Men som sagt är fullt upp:) Men ska försöka komma igång med bloggandet:)

Fredag:)

Tog en promenad nyss, brukar göra det vid halv/sju tiden nu för tiden för är så skönt när man kommit hem, ätit, kollat datorn osv att ta sig en promis.Promenaden tog lite längre tid än den brukar för träffade på lite människor som skulle prata:) Först träffade vi på en man som jag brukade träffa på förut då med en labrador som nu avlidit så idag var han ute med grannes schäfer, han funderade på att skaffa valp och han vet sen innan att jag jobbar på hunddagiset så nu frågade han lite om vi tar in valpar osv:) så får se om han kanske hör av sig:) Sen träffade vi på en kvinna med en liten chihuahua som hette nemo, han och fia vart ju genast kompisar och skulle leka, jätte trevlig vovve och hon med var trevlig. jag tyckte det var så härligt att träffa på en med en liten hund men som faktiskt fostrar den ordenligt och inte mjäkar med den för att den är liten, tyvärr gör många det. I alla fall så pratade vi på länge och hur som haver så kanske hon hör av sig i fall nemo kan vara där när hon behöver åka i väg till sjukhuset för hon vill inte lämna honom själv. och så trevlig, lite blyg men nyfiken som han var så skulle han nog tycka det var kul att få träffa vårat dagis gäng:) Detta fick mig i alla fall att tänka på att jag och fia när vi är ute och möter folk/hundar så representerar vi strået ju och blir ju som reklam:) Tur är väl att alla vi möter och pratar med tycker vi är så snälla och trevliga:) Nu blir det dusch för först Fia Plutt då hon absolut skulle rulla sig i något och sen en dusch för mig:)

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0