Nov. 17, 2012

Inge snö, minus eller sol:( vill ju ha vinter väder nu med kyla och snö så jag kan få användning av fias nya kläder:) Men nej då jäkla vädret ska ju envisas med att vara varmt.... Men i alla fall så har det varit en bra lördag.. vaknade tidigt och myste med fia/såg tv... åkte och handlade och tog en långpromis hem för att få i mig lunch. Städade och tog sen en rejäl långpromis... vart middag nyss och snart ska jag ta fia på en kissrunda och sen ska jag träna.. efteråt ska jag upp och ge fia mat och sen blir det en lugn och trevlig filmkväll med min lilla skrutt:) Just nu sitter jag och läser lite om sd"s skit dom har gjort... men nu ut på kissrunda!!!

Födelsedagen!

God dagens alla! Fick presenter nu på morgonen och sen åkte vi i väg en sv'ng jag passade på att handla hund kläder till fia, vart super nöjd med den trots att fia inte gillar kläder så vart hon nöjd hon med kan bero på att jag köpte en pip/gosedjurs leksak till henne så då vart hon jätte glad:) köpte även en jätte fin ljuslykta i form av en stjärna:) Men nu ska jag ta en promenad med fia:)

Lugn helg:)

Haft en lugn och trevlig lördag med handling, promenad och städning på förmiddagen en film och en promenad på eftermiddagen och super god mat och en härlig familje stund följt av lite mys och en film med fia:) Nu ska jag nog se om jag kan hitta en till film att se innan jag och fia tar sista rundan:) I morgon blir det långpromenad och en lugn och trevlig söndag blir ju även lite tårta eftersom det är farsdag och jag fyller ju 23 år i morgon(ucsh börjar bli gammal nu;) så födelsedagen ska tillbringas med familjen och bara ha en lugn och härlig söndag med långpromenader och film dels så kan det behövas att bara vara hemma och sen så är det ju det jag trivs med att få vara hemma, få ta långa promenader med min lilla skrutt och bara få göra det jag gillar. ska nog även passa på att måla lite och sen läsa lite, har inte hunnit med det på länge:)
Kan inte fatta att jag redan fyller 23 år, tiden bara rinner iväg ibland kan jag tycka....
vad ska framtiden erbjuda? kan man även fundera på.. ibladn flyger bara tiden iväg men emellanåt så 
känns det som att den står stilla...
 
Men nu en film:)

Ludvika!

Tjenixen! Härlig söndag trots gråmulet ute, men är så när det är november. Vi begav oss till ludvika och käka på mcdonalds och var in på dollarstore, jag köpte en tavla, hjärtandatamus(känns konstigt med en ny har haft samma i över 2 år), lite ben till fia osv:) Tog nyss en långpromis med fia och nu ska jag snart städa och plocka undan efter en viss liten dam som stökar ner med sina saker;) Min tavla jag köpte är en med 3 grisar som flyger, är väl typ en barn tavla men jag tycker att man ska ha tavlor och saker som man gillar och blir glad och mår bra av:) jag har bilder på fia, nalle puh tavlor, några affischer på mina väggar:) Snart fyller mina underbara lilla Fia 2 år:)
igår förresten så gick vi förbi kyrkogården(dom tände ju ljus där igår) och satan vad fint det var:) Men vi gick inte in för jag vet inte men kyrkor/kyrkogårdar känns heliga och inte en plats där man tar in en hund liksom, 'även om fia sköter sig och är duktig så tycker jag inte bara att man ska ha hund på en kyrkogård. men nu städning!"!!

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0