3 saker som är en hjälp på vägen!

God kvällens folket! vet ni, jag har 3 favvo uttryck/citat som alltid kan passa in i saker som hänt och få en att må bättre." What goes around comes around" och "Life goes on" och "Ibland måste allt bli värre för att bli bra" Tycker dom passar in så jäkla bra. och när de är något som hänt eller så så kan man alltid ta till något av dom tycker jag och de peppar en! som What goes around comes around passa just nu verkligen i mitt liv för har en person som försöker få mig att må dåligt men jag skiter i de för jag vet att en dag så slår de tillbaka på den personen. Det är samma sak om man skackar skit om folk till andra så kan jag lova att man får sota för de sen, som sagt waht goes around comes around. Life goes on är ett uttryck jag ofta kör med när något tråkigt eller bra hänt.. för no matter what happens, life goes on! ibland kan de känns tungt men så är de. och sist har vi ibland måste allt bli värre för att bli bra eller bättre och de stämmer tex med fia, ett tag så gick inget bra och de kändes som att de blev värre, men så höll jag ut och nu blir allt bara bättre och bättre... jag kan tycka det är skönt att ha uttryck/citat man kan ta till sig när de är något, för som sagt man blir peppad. jag har även ett uttryck man kan använda sig av när man är glad och något gått bra, "lev varje dag som att de är din sista" typ fånga dagen/carpe diem.

God kväll.....

God kväll.....
Sova ca 3-4 timmar och sen vakna vid 3 och inte kunna somna, fast de är 1 timme kvar är icke kul.. Men men bar att stiga upp och köra i gång dagen ändå. Sov sketa dåligt för var jätte trött men visste inte hur jag skulle riktigt slappna av eller ligga bekvämt, osv... men klev upp vid 4 cyklade till jobbet, jobbade på och sen cyklade jag hem vid 17:00.... Nu ska jag snart ta ut fia på sista rundan, sen krypa ner.. en ny dag i morgon ju!
I morgon är de icke jag som öppnar så börjar lite senare, sen är d emin tur att gå till ute platsen och i morgon när jag och fia går hem så tar vi med oss simba hem... shit de är redan torsdag i morgon ju!!
nej men ha en fin kväll alla:)

Dikter 30/5-2012

Blunda och du ser de som ingen annan ser
Blunda igen och världen är din
Blunda och inget kan stoppa dig
Blunda när du vill men glöm inte att se verkligheten!
Ibland speciellt på hunddagiset när vi icke har så mycke att göra så kan jag sitta och rita eller skriva och idag så kom en del dikter fram i skrivandets stund:

Dikt 1:
Blunda och du ser de som ingen annan ser
Blunda igen och världen är din
Blunda och inget kan stoppa dig
Blunda när du vill men glöm inte att se verkligheten!
Dikt 2:
På ytan kan allt verka så vackert
men tittar du ordentligt så ser man sanningen
den döljs väl för omvärldens ögon men de är bara
du som får lida för de du döljer.


Dikt 3:
Du är som skuggan på en solig sommar dag när man är lycklig
för du syns när solen är framme och man egentligen dig inte behöver
men man är glad att du finns där.
men om natten när kylan är framme eller en regning dag så ser man dig inte
och de är om natten eller en regning dag man verkligen dig behöver.


Dikt 4:
Ute gryr dagen sakta fram, en ny dag står åter på tur och nya
äventyr väntar. Ute är allting fullt av liv, ute står tiden still.
en ny dag har rullat i gång min vän, så väntar du på?

samma som vanligt!

God  dagens:) en vanlig vanlig dag idag bara! Gick till jobbet, jobbade, gick hem, var ut med Fia:) en vanlig dag alltså:) okej de hände väl saker under dagen, men liksom inge ovanligt!
Nej idag känner jag mig bara lite off, liksom är bara på normal nivå...
Nej men nu ska jag gulla med Fia

I don"t care!

Jag är en människa med fel för Jag är inte perfekt, ser inte perfekt ut, kan vara elak, kan vara dryg, är tråkig, har svårt att lita på folk, osv....
men bara för att jag inte är perfekt så betyder inte de att jag vill ta emot massa skit, för alla människor är inte perfekta... men så länge man försöker vara en bra människa och man är nöjd med den man är så tycker jag att man är perfekt just för att man inte försöker vara perfekt.
jag är underbar, jag är snäll, jag är trevlig, jag är söt, jag har humor, jag kan känna empati, jag dömer ingen
allt jag vill är att må bra och leva ett bra liv...  För jag är den jag är så love it or hate it... men vet du vad vad du än tycker om mig så spelar de ingen roll, för folk får tycka vad de vill, jag gillar inte alla människor.. så jag bryr mig inte om vad folk tycker om mig.. jag är mot andra som jag vill att folk ska vara mot mig!!!

Friends

God kvällens alla! Då har man kommit hem, hunnit få i sig lite mat och snackat med en kompis...
Jobbat idag så de är de jag gjort idag:) ha ha... I morgon samma visa, upp tidigt, gå till jobbet osv....

Ni vet när allt liksom typ spårat ur och så ska man försöka komma tillbaka till de vanliga igen och så kan de kännas lite jobbigt och drygt i början..precis så känner jag nu,med en vän. Vi brukar normalt sett ha hur kul som helst när vi prata.. men efter ett bråk och så nu pratar vi igen så är de så där jobbigt och tungt,ingen vet riktigt vad man kan eller får säga, man är rädd att de sla bli fel, man känner sig lite sårbar fortfarande. och allt man vill är att de ska vara som vanligt, bara de att de i början kan de inte bli så utan man får bara hålla ut och kämpa på för undviker man de eller försöker för mycket så blir de inge bra.. men håller man bara ut och håller en jämn nivå så en dag så lossnar de igen och i slutändan så är de ju att man har kvar sin vän som är de som räknas. För vänner är någor man ska vara rädd om!


BB-elva bloggen spårar ur!

Visst kan man ha åsikter om saker, och att diskuttera saker och säga sitt är bra, men när de börjar sjunka så lågt att de blir mobbning, elakheter, hittar på saker, man börjar övertolka saker man läser, ser då börjar de bli för mycket. och detta har hänt på bb-bloggen... Jag som inte hinner se big brother alls, men tycker själva ide är kul och så vidare är över lycklig att de läggs upp klipp och man kan se programen efter åt osv och så förra säsongen hittade jag bb-bloggen vilket var ännu bättre. allt började bra denna säsong med lite klagomål från folk men inget så, men så började nivån på kommentarerna att sjunka och nu är de bara tragiskt.
Man behöver inte klaga på allt liksom. en varför kan man inte bara låta saker vara som de är.. plus att de soms krivs där har redan hänt så inget att göra åt och sen så kan inte dom som skriver hjälpa hur vissa människor är... dom skriver de som händer....
Nej njut av livet och sluta klaga!

People always leave!


But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
You didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Its a easy day!

God dagens! betydligt lugnare dag idag än igår:) Var ut en sväng innan lunch och sen gick jag, brorsan och fia ner på stan och köpte morsdag present.. nu sover fia... kör en lugnare dag idag för vart nog lite för mycket igår i värmen då fia vart lite kass i magen och så.. så idag blir de lugn dag, med lite mindre promenader och sen lite special mat till Fia bestående av kyckling, ris och ägg:) är ju rädd om min lilla skrutt:)
I natt får vi rummet för oss själva, eftersom frank åker hem, men i morgon är de ju måndag så då är de
ju jobb som gäller. men nu ska jag städa för de behövs verkligen....
You never leave!

Utflykt i sol och värme med perfekt utsikt...

Tog med mig lunch och vatten till mig och fia och gick ut.. först gick vi till elljusspåren och gick 2.5 km bara där, sen kom vi så vi gick andra sidan mot hembygdsgården, därifrån tog vi oss till sjön eller ja typ båthamnen och satte oss och fika, vid gräsmattan och utsikten var perfekt, såg ut mot vattten och mittemot var ju båthamnen eller ja typ mittemot...Gick mot maria skolan och sen till posten och sen centralen.. räknade då ut att vi måste gått 1 mil, lite svårt att föklara exakt hur vi gick med som sagt långt vart det, så trötta och varma och är rädd om fia så tog vi bussen hem, vilket vi förtjäna:) Duktiga Fia la sig på sätet i bussen och somna. Nu efter över 4 timmar ute och gått långt i värmen så är vi hemma:) Nöjd över både mig och fia:) nu väntas att se en film och ta de lugnt. Blir en kortare lång promis i kväll runt 6 tiden då hon fått vila upp sig och de är svalare ute! Är väldigt soligt och härligt ute:) Just ja vid hembygdsgården var de alla barnes dag så kom gående precis där dom har hästar, fia tittade lite men ville sen gå vidare. är stolt över henne hon har gått långt, gått lös, mött hundar och inga problem alls, åkt buss och varit så duktig:) Nu ska min gullis få vila:) älskar att hon är så duktig emellanåt;) och att hon orkar så mycket... hon är 100 % när vi gör något och sen när vi vilar så är de 100% vila:) Lilla älskade fia:) Älskar verkligen helgerna gör hon och jag när de bara är vi 2 ute och går och bara kan hitta på saker och lära oss:) Har börjat se massa framsteg med fia att hon går som jag vill när hon är lös, går lugnt i koppel, möten med hundar går bättre, hon är lugnare när folk ska hälsa på henne osv... är så skönt att se att allt jobb jag lägger ner börjar synas:)

Tillsammans är vi starkare, tillsammans kan vi allt
Du ger mig styrka och kärlek när jag ensam känner mig
du ger mig ljus när allt känns mörkt.
Du är min styrka och jag är din styrka.
Tillsammans ska vi kämpa
Tillsammans ska vi vandra!
Älskar dig Fia:)

26/5-2012

blåbär

God kväll folket! Sitter just nu och varvar ner lite... jobbat, gick lång promis hem, åt mat, gick ner och lämna böcker så nu sitter jag och bara varvar ner lite, var riktigt varmt att gå ju! Ska ladda min kamera, duscha och försöka hitta något att se i morgon:) de är ju fredag i morgon:) Fia ligger så sött bredvid mig och sover:) tar på henne med den här värmen:) Förresten vart enorm blåbärssugen, så i morgon ska jag käka blåbärs yogurt i alla fall, hade velat ha blåbär nu men de får väl vänta:) Det är skönt på mitt rum för är svalt här inne då inte solen ligger på om dagarna!
I helgen funderar jag på att ta en halvdag ute:) får se hur jag gör ska ta med kameran då i såna fall... frank och trixie(hundar på hunddagiset) kommer hit i morgon, så då får jag och fia sällskap på natten:) Men nu känner jag för att duscha:)

Norska?

God dagens! Fy tusan vad duktig jag vartit idag tycker jag, efter lunchen så cyklade jag ner till stan(ca 2 km) och sen tillbaka till hunddagiset och sen nu när vi skulle hem så cyklade jag och fia hem i värmen:)
annars så hände de en rolig sak när jag skulle cykla hem, två äldre stannade mig och frågade mig om vägen till västanfors och sen pratade dom om sin hund och fråga om fia.. halvvägs in i samtalet inser jag att dom pratar ju norska och att jag förstod dom, har aldrig fattat norska. och de roliga var på slutet när han fråga hur länge jag bott i sverige och varifrån norge jag komifrån, ha ha så inte nog med att jag förstår norska, nje nu pratar jag tydligen norska också.. skrattande förklade jag att nej jag var inte från norge och så vidare. dom skratta och sa att jag var trevlig osv och sen cyklade jag vidare.. men det blir väl så när man lyssnar på nyheterna och läser om de som hände i norge med utöya... till slut fastnar saker och ting... och sen när jag hör ord från andra språk så brukar jag härma dom, speceillt om de låter roliga, vilket många ord i norskan gör.
ja ja nu ska jag duscha, varm som tusan!!

22/5-12

deärlitesommedrolf,härinnesåspelarhan..deharhansagtsjälv..
atthärkanhanlekaavsig,intebehövatänka..såhansatteuppenregel
attpåchattensåfårvidrivamedvarannochintevaraseriösa
menpåmsnärhansigsjälv...såklartmanspelarochgörtillsig
degörjagmed...mensomcrazie,jagharsnackatmedhanpåmsnoch
därärhanlikadan...överdrivetsjälvsäker..
God kväll!! Vet ni vad jag gillar?? när man pratar med en person och person utan att fråga massa förstår sig på en:) de gillar jag:) hatar när de känns som jag har massa att skriva och sen när jag skriver så.. tomt
Bjöd nyss fia på knäcke, ska snart ta ut henne och sen se på 5an. sova ska jag väl med göra:)
Har hört att de ska vara bra för kroppen, att sova:) fattar inte ens varför jag sitter upp just nu.. ha ha
nej men ha en bra kväll...

What to do on a sunny day?

God dagens! Gick lång promis hem från jobbet, så gick via andra sidan och skit. Mötte brorsan på vägen hem så tog sällskap med han den lilla biten. Kom hem och nu har jag duschat, så skönt!! blir väl middag snart, se lite på tv och snacka med folk... är lite trött idag känner jag;) ha ha.
ne får skriva ett mer ingående inlägg senare... tankarna är all over the place;) mohaha älskar att prins daniel sa så, gör han mänsklig ju:) på tal om de i dag var de lill sessans dop:) såg en super söt bild på henne.
ja inte lätt att föddas till prinsessa, tur hon har så fina härliga föräldrar i alla fall:)

Its a new day tomorrow

God natt nu världen! En dag i morgon med:) jobba, jobba:)

Fin fint väder!

Oj oj oj vad varmt! Cyklade hem med fia och ja de är varmt, men skönt de att värmen börjar komma nu:) ¨
Har suttit och svaklat av mig lite nu så tänkte ta ut fia på ängen och kasta lite boll, köra backträning!
Är så synd att vi inte har en uteplats direkt vid hunddagiset för då skulle man kunnat sitta ute på eftermiddagarna, men men de är de vi leter efter, en annan lokal.
nej ut med fia!

Dikt- 20/5

You make me smile
you make my cry
you make the world a better place
why is it always you?

Söndag tydligen!

God dag denna söndag!! har faktiskt inte gjort speciellt mycket idag.. gick en lång promis i morse, kollat film, städat, duschat och nu fixar jag med lite bilder, tog kort med mobilen men dom vart lite för ljusa så ska se om jag kan få dom lite bättre, just nu ser dom ut så här:(kolla längre ner för se bilderna) så måste fixa dom.
Snart se gossip girl och ladda inför i morgon då kör vi en ny vecka. Men nu ska jag fixa mat till fia och sen gossip gilr!

Nu får folk fan ge sig! men tur ens familj tror på en i alla fall:)

Gick nyss en långpromenad i skogen och det är så skönt för är lugn och ro, men nu behöver jag nog en till runda i skogen för att lugna ner mig, är riktigt arg just nu. fick nyss skäll av en gubbe med hund och ändå var de han som gjorde fel. Där står jag på cykelgångvägen och pratar med en kvinna, fia sitter så snällt bredvid mig(hon är lös). medans vi pratar så kommer de en gubbe med en hund över vägen och liksom går nästan emot oss. Jag håller lite koll på fia eftersom hon är lös men hon sitter så snällt bredvid mig, då gör mannen något som får mig att bli arg, han klappar sig på benet(så som jag gör när jag ropar till mig fia) och ropar- ja kom då lilla vovven, fia reser sig men jag säger nej, då gör gubben samma sak och släpper fram sin hund, allt sker snabb med hans hund hinner lukta nej trycka in sig i fia innan jag hinner ta tag i henne och då tar jag tag i halsbandet och säger nej du stannar. Vad gör gubben då? jo då skäller han ut mig, säger att de är djurplågeri att inte låten hunden hälsa på andra hundar för hundar behöver träffa andra hundar, han säger att jag är för sträng nästan elak mot min lilla hund och att om jag inte vill att hon ska hälsa så borde jag nog inte ha henne lös. i detta läge har jag börjat gå men då säger han något som får mig att tappa humöret, vända mig om och skälla ut han. han säger ja unga tjejer borde fan inte ha hund för dom kan ingenting. jag blir så förbannad för sen jag fick fia så har alla lagt sig i om fia, dom ska hälsa och släppa fram sina hundar fast jag säger nej, dom säger hur jag ska göra med henne, dom har skällt ut mig, dom klagar osv så nu skäller jag ut gubben. jag sa typ något med att du skaffa fakta innan du anklagar och de var du som gjorde fel inte jag, jag vet nog vad som är bäst för min hund, jag kan mer än du tror. och de är min hund så jag som bestämmer. Jag gör allt för min hund för att hon ska ha de bra. och sen gick jag, förbannad och sårad.
Nej nu börjar jag riktigt riktigt tröttna ur på det här, när jag till och med får skäll för något jag inte har gjort då börjar de bli illa. Börjar bli trött på att folk tror att dels att dom kan göra som dom vill och bara gå fram till fia eller släppa fram sina hundar bara för att jag är en ung tjej och fia är en liten vovve. och det att folk ska säga hur jag ska göra med henne. helst vill jag bara bli lämnad i fred och gå med fia i fred. Men visst jag kan hälsa på folk(folk ska jämt hälsa nu för tiden), stanna och prata för de är är många som frågar om fia, om hunddagiset eller bara vill prata för dom sett mig mycket och de är väl trevligt men när folk ska lägga sig i eller skälla på mig för saker dom inte har med att göra då tröttnar jag ur helt enkelt. nej jag är glad att mina familj ställer upp för mig och ger mig råd men låter mig sköta fia. De är tur man har människor runt omkring sig som bryr sig om en och tror på en:)
Jag gör allt för min lilla vovve !

lite nytt

En väldigt trevlig dag!

God dag!  Har varit en trevlig och lugn dag hittils:) Gick en lång promis med Fia och sen kom vi förbi nere vid stan där de är marknad så gick där och träffa på familjen, åkte med dom hem sen och åt lunch, gick ner på stan igen och sen lekte fia och jag ute på ängen och nu har jag bara tagit de lugnt, nu ska jag se lite tv, ut med Fia, äta mat, träna, duscha, städa och bara ha en bra och lugn fredag! 
ibland kan jag älska vad musik gör med mig, hur den påverkar mig och lugnar mig, även om den kan väcka minnen
som river upp mig så lugnar den till sist mig och får mig att må bra. precis som med vissa personer, att hur jobbigt det än kan bli så finns dom där och bara finns:)

Let me in

God kväll alla:) antar att många ser hockeyn just nu...Har nyss sett filmen let me in som är en amerikansk version av låt den rätta komma in. Tycker faktiskt att denna var bättre måste jag säga, lite hemsk, sorglig och lite vacker på ett viss. funderar nu på att läsa boken(som pappa tjatar om;) att den ska vara så bra) faktiskt.
ska nog se lite på hockeyn, gå ut med Fia och sen sova för behöver de känner jag, sovit dåligt, haft en sån där riktigt känslosam pms period och sen haft lite strul och så.. så nu ska här laddas batteri. Just nu sitter jag och lyssnar musik och tänker!!
Dikt, 17/5-2012
För eller senare försvinner alla och ensam står jag kvar
tom och ensam och frågar mig själv varför?
Känner mig ensam igen fast jag inte borde vara de
jag skriker men ingen hör
är jag osynlig?
Du såg mig, du hörde mig
och nu är dum borta!


Tidig morgon:)

God morgon alla! Har faktiskt varit vaken sen halv 6:) Gick till hunddagiset, städade, gick till uteplatsen, kom hem och duschade och nu lyssnar jag på musik. har hittat en låt som jag älskar och som jag tycker passar in så bra när man förlorar en person.. här är låten:
Men nu ska jag ta något att äta för vi ska till hedemora om ett litet tag!!
ha en bra dag

Gotye-somebody that i used to know

Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end
Always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad it was over

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know

Now and then I think of all the times you screwed me over
Part of me believing it was always something that I'd done
But I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know...

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
And you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

I used to know
That I used to know
I used to know

Somebody...

fredag, nej onsdag:)

God dagens tjenixen! Nyss hem kommen från jobbet:) Somnade alldeles för sent i natt då jag först kolalde hockeyn( pga ett vad) och sen snackade jag en stund på msn och sen hade jag svårt att sova, gick upp sen runt 5 så inte så mycket timmars sömn men efter att gått till jobbet var jag på gång:) har hållt igång hela dagen med promenader, matning, försök att få hundarna att vila;), städning, cykling hem:) Nu ska jag duscha, äta mat, ta ut fia, städa(måste så verkligen städa) se lite tv, chatta förhoppningsvis med amanda:) och sen ska jag sova:) ska faktiskt lägga mig ganska tidigt för behöver sömn och i morgon ska jag upp tidigt och städa på hunddagiset, åka till hedemora.
men nu är man ledig:)

En bild säger mer än tusen ord...


Nu kör vi:)

God morgon världen! Nu kör vi igång denna dagen:) Ha en bra dag alla glada:)
ska skynda mig nu för ska gå till jobbet:)
adios:)

Varför?

God kväll:) Sitter och lyssnar på musik, skriver lite, chattar med några och lite så:) Är lite lycklig för har röda veckan men icke fått någon kraftig värk av den:) Är lite öm i armarna idag pga all stenbärning i går:)
men nu anledning till varför jag kände för att blogga nu här på kvällen:
till dig som kommenterar min blogg och trakasserar, jag vet vem du är och jag vet att
du bara håller på för att du tror massa saker. Men om du nu hatar mig som du sa förut så
varför håller du på..
Lämna mig ifred! jag vill inte ha med dig att göra! Du får mig bara ledsen du får mig att känna saker jag inte vill känna. jag mår bra tills du ska lägga dig i och göra mig ledsen.
jag hatar känslan att känna så här..

Inga kläder

God dagens! Gick förbi djuraffären på vägen hem och kolla halsband och kläder till Fia, hittade ett halsband i hennes storlek men inte sånt jag ville ha, hittade regnkläder för 500 kr, hmm nja..sen hittade jag inga bra storlekar... åhh vad svårt de ska vara!!!
Nej nu ska jag fixa mat..

Klara!

Då var man hemma igen:) gick med Fia till uteplatsen och sen från halv 9 till runt 12 höll vi på med att sätta upp staket, fixa runt om staketet, bära stenar... skönt var de ute och fia och bosse lekte, var med och tittade på och ja nu är vi nog alla lite trötta:) själv ska jag sätta på en film och titta på en stund:)
Blir att ta en kiss runda senare och efter maten en lite längre runda:) I morgon kör vi igång en ny arbetsvecka som dock bara består av 3 dagar:) he he...  Men nu film:)

Stängsel!

God morgon gott folk, sov super dåligt i natt... somnade runt halv ett och vaknade igen vid 2 tiden och sen somnade jag om runt 3 och sen sov jag ganska bra fram tills halv sex.. Men är pigg och glad för hallå solen lyser. så ska göra mig och fia i ordning för sen ska här till uteplatsen och sätta upp staket:)
Ha en fin förmiddag alla:)

Stavar

Intersport har utförsäljning på grejer så var in där och köpte ett par gångstavar, dock saknades gummifoten på dom så måste få tag i ett par såna innan jag kan använda dom. sen jäklar så ska här ut och gå med stavar:)
men ska nog testa dom i skogen idag:) hoppas dom är bra och passar mig! Nu jäklar ska här sättas igång med träning och äta mindre onyttigt:) Till hösten ska jag sparat ihop pengar till dels att ge fia sin spruta men att även köpa en crosstrainer, nytt halsband o regnjacka till Fia:) ibland kan man känna att de är mycket man vill ha:)
Först och främst ska här sparas till fiasspruta och halsband och sen ska jag spara till min crosstrainer och regnjackan till fia:)

Dikt 12/5

♥Dikt 12/5-2012♥
Du tar mig till en punkt där jag bara vill skrika
där jag inte klarar mer och allt jag känner är
att jag gör fel och är misslyckad.
Jag kan inte lyckas med något i dina ögon och blir allt för fel
så får du de att låta som att världen går under.
jag vill bara hata
jag vill bara försvinna
de är du som förstör och får mig att må dåligt!

Björkar som blir till palmer ♥

♥Kära bloggen eller godmorgon bloggen kanske jag ska säga:)
Sov jätte bra i natt faktiskt, men somnade sent för låg och tänkte en massa, alla tankar som jag tänkte började redan igår kväll när jag och Fia tog våran sista kvällsrunda. Det blåste rejält ute, jag älskar verkligen alla vackra träd och speciellt när de blåser. Björkarna som nu hunnit få en massa gröna löv och börjar hänga lite och ser nästan lite ut som palmer, speciellt i vinden och när de är mörkt ute. Sådär gick och tittade på björkarna och slog mig av tanken att de kunde varit palmer och jag med min fantasi vandrade (i tankarna) mig tillbaka till spanien(de blåser ju även i spaninen även om de inte blir så kallt där som här;) men i alla fall så vällde alla minnen från spanien fram, när vi bodde på S.O.S ( en hundgård/hundhjälpen ställe), när vi körde till spanien, alla ställen vi varit på osv, men så stannade jag vid ett minne när vi bodde i en längenhet mitt inne i en spansk stad och anledningen till att jag stannade där är för att jag tydligt minns palmer där, utanför fanns som en gång väg med gräs och palmer runt omkring(lite som utanför mig nu) och varje morgon/kväll där brukade jag gå ut med våran hund vi hade där. Så nu när jag gick i ett blåsigt och kyligt sverige så förde tankarna mig tillbaka till stället i spanien och de som gjorde att jag verkligen kände mig i spanien var nog för jag kunde se mig och Fia där:) Gåendes på de lite konstiga gräset och titta upp på palmer, höra bilar och mopeder, höra glada högöjuda spanjorer som satt på restauranger/barer och pratade, se barn leka på lekplatser.. ja allt det där kunde jag se. för vet ni vad jag saknar verkligen spanien, visst jag saknar de vi upplevde de med, men de är just spanien jag saknar mest, de där att få uppleva nya saker, nya äventyr. För ibland kan man ju önska sig tillbaka till ett visst minne, typ åhh jag saknar sommar mellan 8-9, den skulle jag vilja till igen ibland, men när de gäller spanien så är minnena inget jag vill uppleva igen för dels kan man inte de men just de där att minnena får vara minnen som jag då och då minns tillbaka till medans de är spanien jag verkligen vill till. Jga kom till insikt nu när jag skriver att de är ett mål jag ska ha att komma till spanien igen:) och få uppleva nya saker.
Det är en bra sak med att uppleva nya saker och de är att först får du uppleva dom och sen när du en dag saknar och minns de du upplevt så får du med hjälp av fantasin och minnen uppleva dom igen:) För upplevelsen den kan du ju inte göra om igen, inte exakt den men med minnen så kan de kännas som du upplever de igen och de älskar jag, jag älskar att bara sitta och tänka på minnen eller när man är ute och går uppleva minnen och med fantasins hjälp kan man göra om minnena och skapa fantasin minnen:) Att vara i nuet och i fantasin/minnenas värld är en bra balans, man är i nuet där man inte alltid kan påverka de som händer, bara till viss del och så kan man ibland föra sig tillbaka till ett minne och låta allt bli som man själv vill att de ska bli:)
men nu innan alla tycker jag är knäpp så ska jag bege mig ut med Fia på en kissrunda och se vad denna dag bjuder på:)
så ha en bra morgon/dag alla och glöm inte att uppleva saker och minnas gamla saker:)

solen lyser:)

ja då var de helg igen.. Kom hem nyss fick skjuts av en av hundägarna så ska snart ta ut fia på en promenad och sen käka något, tror de får bli yogurt. Måste duscha och städa rummet, fixa med kläderna.. men sen ska jag ta de lugnt... ska se en skräckfilm i kväll:) men ska npg ut med fia nu för de blåser så lär börja regna snart!!

Mys väder!

Det är sånt där mysväder ute, väder som är helt okej att gå ut i men man vill helst slippa, men det är super bra väder att titta på film:) Så ska fixa en skräckis att titta på och sen bara ta de torsdagslugnt:) och mysa med Fia. nu när det är grönt ute också så påminner de mig om när jag tittar ut om twilight:)
Annars har de varit en bra dag idag:) cyklade till och från jobbet(hem så regnade det) idag, skrubbade köket på jobbet med en diskborste:)  Åhh nu regnar det massor igen;)
Måste ladda kameran så jag kan ta lite bilder, är så jäkla kass med sånt där:)

:)

God kvällens alla! Kom hem för ett tag sen då jag och Fia cyklade hem, vilket var riktigt skönt eftersom solen lyste och de är så fint ute:) Nu snart blir de middag och sen lite städning, duschning och sen tv:)
Vart en bra dag, cyklade till dagiset, var med på första rundan, tog en runda med Fia och mollie på eftermiddagen, cyklade hem och snart middag och annat:) Gillar såna här dagar när de är fint väder, allt flyter på och man mår bra.
Vart ännu gladare när jag var på väg hem och lyssnade på musik, finns inge bättre än bra musik när man är glad:)
Hoppas att fias löpning börjar avta snart...
nej nu ska här ätas mat

Nu grönskar de:)

jag älskar soliga, sköna varma dagar, speciellt nu när allt börjar blomma ut(trots allergin älskar jag de) och bli vackert. Älskar att bara titta ut och njuta, vara ute och gå i de härliga vackra vädret. Utan för mitt fönster är de jätte vackert med gröna buskar, vackra träd, en stor och grön äng/gräsmatta och ja de kunde inte vara vackare just nu när solen lyser så vackert:)
bild från förra sommaren utanför mitt fönster: ser inte ut sådär än, men de är lika vackert nu:)

Mitt fönster vart Fias fönster:)

God morgon alla, hör och häpna jga sov till klockan 7 idag, vakande vi 5 men somnade då om efter att byt plats med fia. och sen sov vi till 7:) ha ha har inte sovit så länge på jätte länge, senaste veckorna har jag gått upp mellan halv 6 och halv sju. Startade dagen så som vi alltid gör på helgerna genom att gå upp och ut så fia får kissa, sen in och mysa framför teven, fast idag valde fia fönstret då solen lyste:) hon älskar att vara i fönstret. förut då jag gick på högstadiet så när jag var hemms så satt jag ofta i fönstret och titta ut, pratade med folk som kom förbi osv,var ett perfekt ställe att sitta och tänka. Nu är de fia som sitter/ligger där och solar;), tittar ut och håller utkik:)
jag kan sakna tiden när jag gick på högstadiet ibland... på tal om de så är jag grymt sugen på att plugga igen, jag vill ju ha något att göra:) Får se hur de blir med det:)
Nu ska jag och fia tar våran förmiddagslånga promenad:)

Tro på dig själv

Varje dag läser man om folk som blir mobbade, man ser dåliga kommentarer till folk och ma ser att folk inte har respekt för varandra. jag tror inte folk tänker på när dom säger och gör saker att folk kan må riktigt dåligt för de som sagts/skrivits eller gjort. Jag förstår inte varför man ska klgaa på allt och hacka ner på människor bara för att man stör sig på dom.


Har man inget vettigt att säga så kan man lika gärna vara tyst,
varför säga saker som bara kan såra eller förstöra, bättre att då istället vara tyst!
Ord kan såra mer än en handling, ord kan sitta kvar i en väldigt länge. men även en tråkig handling kan få en att bli förstörd. Så tänk dig för vad du gör och säger. Behandla andra som du själv vill bli behandlad och tänk på att vi är alla olika men lika mycket värda!

Man ska tro på sig själv, inte bry sig om vad andra tycker, viktigaste är vad DU tycker, vad Du tänker de är de som är viktigast för DIG. Om man inte gillar folk som har lila ksor på sig så kan man hålla de för sig själv och aldrig klä sig i lila skor, men om perosnen som har lila skor gillar de så får dne gilla de, för de är den som ska ha skorna på sig. Tänk alltid dig för 2 gånger innan du kommenterar, säger något, eller gör något. för i slutändan tjänar du på de. Så tro på sig själv för du är värd så mycket mer än vad du tror.

så jäkla fint väder!

Hejsan.... vart totalt fel idag med dagarna, har gått och trott att de var måndag.. fördelen är ju att på fredag när jag fattat de;) så kommerde ju kännas toppen då ju:) Köpte allergi tabletter idag(tog hundar år inne på apoteket) för kände verkligen av de idag, ont i huvudet, trött, ont i kroppen, svider i ögonen och täppt i näsan. Känner mig dock lite tursam att jag inte fått lika i alla som pappa, han känner sig som att han har influensa:( stackars ♥ pappa.

Jätte fint väder idag, verkligen super fint. Lite varmt dock att gå hem, för på riksvägen är de fan bara sol, ska försöka hitat en bra väg att gå nu i sommar, så slipper gå där.
vart så förbannad på en idag, de är en person som typ förföljer mig och idag tröttnade jag och bara gick. orkar liksom minte med när folk blir för på¨mot mig, då stänger jag av, speciellt när personer börjar följa efter en typ:)
Men nu ska jag titta lite på tv och ladda för en ny dag, vart vaken sen 4:)

Någon som vill låna min hund ett tag??:)

God morgon:) vakande runt 6, men bestämde mig för att ligga kvar en stund till, men efter en halvtimme gav jag upp så tog ut fia då. Sen har hon legat i fönstret elle rmitt knä för annars gnäller hon.. hon är trött/gnällig/små grinig just nu när hon löper, funderar på att sova tills hon löpt färdigt;) nej men skulle inte ha något emot att få tillbaka min vanliga, energi pigga tjej. För tillfället så när hon är i gång så ligger energin på kanske max 70 procent, i vanliga fall ligger hon på 70% i normal läge typ. enda gången de är 100 % i något är när hon vilar, de är verkligen 100 %...
men men de kunde varit värre och som sagt var hon är ju min lilla skrutta så:)
Tydligen så ska familjen ut och grilla och trots att jag tänkt ta en typ inte göra något dag eftersom på veckorna så jobbas de, på helgerna går vi långa promenader så idag tänkte jag köra en ta d elugnt dag, men bestämde mig för att följa med. annars så gillar jag bäst att gå ensam, bara jag och fia när vi är ute och går. Måste försöka komma in till apoteket någon dag och köpa allergi tabletter, har inte haft pollen allergi förut, men förra året så var jag konstant täppt i näsan och ögonen kliade lite lätt, ont i huvudet mycket osv men då var de inte så farligt, i år började näsan att bli täppt tidigt, ögonen kliar emellan åt, känner mig hängig och ont i huvudet så ska testa allergi tabletter.

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0