Leksands if

År efter år har dom kämpat men nu är vi där i elitserien..... jag är ingen jätte sport fan men lif har alltid funnits där o senaste åren så har jag följt dom en hel del o denna kvalserie har jag följt hundra procent. idag när de vart klart att vi är i elitserien så visste inte glädjen något slut för verken fans eller spelare. Det kändes så härligt att allt slit dom kämpat alla fans som trott på dom äntligen fick en ordentlig belöning. Lif ni är bäst. Min pappa som hela sitt liv hållt på lif var överlycklig o klart tänkte säkert på sin far(min farfar som är i himmlen) som även han heja på lif. Idag är en glädje dag för alla inom lif:-)

Hundpassning

Långfredag idag men inte fasiken tycker jag att dagen känts något längre. Passade bosse o Zelda då resten av familjen var på gekås. Jag tog en långpromis vid 8 på morgonen, städade, tog emot en hund, käka lunch , tog en till långpromis och sen kom familjen hem....

Påskledigt

Sitter och tittar på 112 aina... störd dom är. I morgon börjar typ våran påskledighet ska bli skönt. Ha ha tappa helt bort vad jag skulle skriva....

Soligt nästan lite vår idag!

God morgon! Ska snart ta en långrunda med älskade lilla fia, tänkte ta en rejäl promenad och gå lite i skogen och annat:) Har en perfekt runda först andra sidan, sen stan, gå upp via ringvägen, sen mot floravägen och gå så jag kommer via mariavägen och sen hem:) Lite söndags seg är jag just nu men det blir nog bättre med en rejäl promis:)

Its lördag!

Lördag- Hunnit med att morgon gosa med fia, handling, promenad, lunch, städning, rensning, provat spring kläder och om en stund blir det eftermiddags promenad med bästa fia:) Har massa bilder på mobilen som jag ska lägga över på datorn, så ska lägga upp bilder här då. Känner att jag behöver fixa med bilder och annat här på datorn. så jag har lite ordning!

Sola genom fönstret???

Är sjukt irriterad att man inte kan sola genom fönstret eller ja då måste fönstret vara öppet, men vem vill ha fönstret öppet när det blåser och är kallt??? nej jag vill bara ha solen. Får njuta va den i alla fall.
Vart en promis, handling, mellis ocg bara njuta med fia nu på eftermiddagen. 

Tidig morgon....

God morgon världen! Jag o Fia som öppna idag så vart en tidig morgon. Men han med en liten promis. förut så gick vi varje dag ca tre km för det var så långt det var mellan där vi bodde och hit till dagiset. Sen när vi flytta hit o jag inte behövde gå o de började blivi mörkare o kallare ute så tappa vi att gå på morgonen. Men jag känner att jag blir tröttare och segare o fia med. För bara den lilla promisen vi tog idag fick mig på g:-) så nu skiter jag att jag får gå upp tidigare för hellre det, komma ut och bli piggare än känna mig trött o seg. Ska ta en dag då jag har sovmorgon:-) Sen har ja ju helgerna:-) Nu har försåta hundarna kommit o jag har hunnit plocka ur disken, städat och fixat. nu mys med vovvar.

Jobba!!

Känner mig helt slut ju nu.. Blir så när man jobbat och sen direkt efter jobbet går en långpromis med fia:) Alltså att jobba på hunddagiset är både lugnt men samtidigt inte, man måste hela tiden hålla koll på hundarna och vara i fokus med dom, ge dom uppmärksamhet osv.. sen ska man ut med alla och det ska hämtas hundar och lämnas ut så det blir en del spring fram och tillbaka.man ska gosa och leka med dom, finnas där för dom... Så det plus att det är långa dagar gör att man är ganska trött på kvällen. men eftersom man håller i gång mycket och är ute mycket så har vi klarat oss bra från sjukdomar. men mest trött i huvudet är jag då det är mycket att tänka på och göra, plus att man lär sig nya saker hela tiden. Men hur det än är så älskar jag det och att få vara hela dagarna med min egna vovve är en super bonus(ibland drygt;)
Men så är det vad man en jobbar med och hur mycket man älskar det så är det ju skillnad på att vara ledig och jobba och ibland är det jobbigt. Men jag älskar just att lära mig så mycket om mig själv, om hundarna och se vad hundarna vill osv...

Trött tjej.....

God morgon......
Första hundarna har kommit. Är trött och fryser. Hade sån jäkla hosta i natt. vill ha värme nu..... nej nu får vara lite positiva:-) Men visst är det så att man faktiskt har rätt att tycka att allt är skit o må lite dåligt utan anledning..... ibland är det bara så..... Jag kan ha dagar med noll energi o tänker för mycket... jag kan ha dagar när allt positivt är bort blåst... men då gäller det att hitta något som får en att ladda om:-) för efter såna dagar är jag på topp:-) sen så går man väl ej runt hela dagen o tycker allt är positivt osv... men när man är på topp o man kanske är trött så är det lättare att hantera.... Men nu blir det hund my:-)


Bara en vanlig dag!

Ännu en arbetsdag slut! Kom hem, lämnade grejerna och drog ut med Fia på en långpromis. Kom hem och fixade mat till mig och Fia:) Nu sitta vi datorn en stund, kolla på lite serier:) Det har varit en helt enkel, vanlig men bra dag:) Känner mig pigg, har mycket energi(kommer vara död i morgon, då jag öppnar;) I morgon sen blir det ut med fia på en promis och lite lek innan vi drar hem för då ska jag laga mat(komma ihåg att ta ut kyckling på morgonen) Blir 2 kycklig grytor(olika) och en köttgryta:) yummy.. perfekta luncher..skulle tippa på att jag får ihop 6-7 luncher på det:)

:)

Jaaaaaaaaaaaaa Hammarby vann....
nu ska här hoppas så mycket att leksand tar sig till elitserien!!!!!

......

har lite serier jag kollar på.. men nu har jag tex sett klart ett par serier första säsonger och är liksom i fas och får vänta på nya avsnitt.. så nu funderar jag på nya serier att kolla på. Spelar liksom ingen roll var det är för sorts serier..... Här hemma kollas det på bandy finalen, vart 3 mål till bajen på kort tid, sen kom jag ut dit och under tiden jag var där så gjorde sandviken 3 mål.... Sen gick jag in på rummet och vips gjorde bajen mål igen... Nu ut med Fia:)

Soligt!!!

Vart en långpromis med fia på förmiddagen, gick förbi lindgården där det brunnit. Kom hem och såg att strömmen gått på vissa ställen! Vart städning här hemma. Ska mysa lite med fia och se på lite tv innan eftermiddags promenaden:) Känner hur tankarna bara snurrar här så ska gå på mitt favvo ställe där jag kan rensa lite tankar! I morgon jobb.. ska laga två olika kyckling grytor någon dag och en kött gryta:)

Fundersam!

För typ länge sen så typ avslutade jag en vänskap med en vän... Eller ja rättare sagt så frågade jag min vän om vi forfarande skulle vara vänner, vi hade hamnat på en gräns där det kändes som att vi behövde liksom antingen avsluta eller fortsätta för att komma framåt... lite komplicerat är det för att förklara... hur som haver så missuppfattade min vän allt och trodde massa saker.. vilket ledde till att min vän helt enkelt tog bort mig kan man säga. Jag skrev ett till min då hur jag hade menat osv nu flera månader senare får jag ett svar om att jag är förlåten... vilket jag gjorde mig lite sårad, stött, arg osv... Vad hade jag gjort fel? och hur kan min vän bara komma efter flera månader och bara skriva du är förlåten. inget annat bara det. Så nu är jag fundersam hur jag ska göra, känns som att om vi skulle prata så skulle det bli konstigt i början... så ska jag bara svälja allt eller inse att vi inte borde vara vänner.
Det är lättare med tex amanda,,, dte kan gå as lång tid mellan vi hör av oss men vi vet liksom att hur bra vänner vi är och hur vi fungerar och när vi väl pratar så är det som att vi pratar var och varannan dag...

söndags/vår trött

Vaknade vid sex i morse... hunnit med långpromis och städning.. nu lite hollywood heights innan em rundan. känner mig seg idag. Fia är inne på strul humör med maten. öronen gör ont lite då o då.. men mår ändå bra och är lycklig ändå:-)

Osocial

Farmors begravning, systrar som var här o hälsade på, pappa som åkte till rumäninen, fullt upp på hunddagiset ja så har min senaste tid sett ut:) Funderat lite på det här med att jag är så osocial av mig och trivs så bra med att vara med familjen eller bara med fia:) men kommer helt enkelt bara på att jag trivs med livet och vill leva som jag vill:) Att fokusera på mig själv och fia så klart och bara låta livet leva på:)

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0