dålig uppdatering

ha ha nu hra jag blivit lite dålig på att uppdatera min blogg, men spela roll de är ju typ ingen som läser ändå!!!!
men jag har färgat håret i alla fall gjorde de i fredags:D skulle färgat lila men tänkte tat nej mitt hår är för mörkt de kommer inte synas så blonderade håret kansk einte blev helt blont men det såg snyggt ut chh sen hade vi i lila hårfärgen och det är väl inte lila men det är lite lila och blont och rött ser ut som jag har slingor ser okey ut!!!

i helgen var älsklingen här och vi typ hade en slapp helg för jag var alldeleda utmattad av all stress och plugg men sen så gick jag en lång promis med älsklingen och sen gick jah en sjävl. nu sitter jag och ska nog sova snart fast jag planerar vad jag ska göra sommar.

ska bli skönt att slippa skolan!!!

nästa heög drar jag till skbg och ska kanske supa lite:D just ja min syster Linda ska komma nu i veckan, får se hur de blir tror inte jag träffat henne på typ nästan 3 år.......och jag har inte tagit något kort på min nya hårfärg.....


sjuk idag

idag vaknade jag och mådde illa okey jag mådde dååligt igår med så stannade hemma från skolan men sen åkte jag med till ludvika för villa hitta hårfärg men hittade ingen men köpte en snygg plånbok i alla fall. så nu ska jag ner på stan och kolla hårfärg här för ska blondera håret eller göra de lite ljusrae för sen ska jag färga de lila.

skola,skola,´skolka?

ja jag sitter i skolan och skriver... men vad ska man göra då?
egentliogen borde jag plugga men ähhhh skit samma.jag måste ju bara göra reklma för denna film!!!! jag älskar böckerna!!!!

sommarlov!!!!!

nej nu är jag trött på skolan och vill ha sommarlov.. vill kunna göra vda jag vill...
mina pengar har inte kommit än och inte min bok så jag börjar bli riktigt sur nu!!!
jag vill hämta ut mitt paket med hårfärg och palestinasjalen...

idag har jag städat mitt rum och snart ska jag vrålplugga så jag blir klar men ska nog gå en liten promenix först och njuta av de fina vädret. jag önksra att jag var på kryssningen igen!


att leva med sig själv betyder att man måste accpetera sig själv!världens bästa hockeylag!!!!!!!
snart är de dags att rösta i eu valet!!!!
kryssningen

låt mig säga så här jag var skit full... men de var kul som tusan...

kl elva gick bussen fårn centralen sen åkte vi till västerås där vi stanna och käka sen åkte vi till stockholm....
när vi kom fram så blev de till att vänta i ca 2 timmar.just ja marcus pappa och hans fru och deras vänner drack redan på bussen. sen på båten så var de ganska lugnt till pia och hennes vänner drog med mig och vi drck lite cider. sen var jag i hytten och bytte om och drack en cider och sen typ lakritsshots 4 glas som jag blev skit full av. sen var jag full retsen av kvällen. jag sjöng och dansa och hade bara kul. alla tyckte jag var trevlig och rolig.....

vet ej när älsklingen och jag drog till hytten men vi kom till hytten och jag ramla och sen turades vi om att spy. just jag älsklingen blodade ner en hel del överallt(han hade ett sår) sen däckade vi. jag vaknade halv sju av radion som lätt as mysko. sen halvsov jag typ ett tag, båten gungade och de blåste så jag som var bakis fick även åksjuka ett tag.. men sen mådde jag prima. och medans jag tog de lugnt så började vårt sällskap att dricka igen....sen så handlade vi lite men jag handlade typ inge godis till mig själv utan till min familj.

bussresan hem var skön men dryg för var hungrig men vå köpte korv på en mack. och sen kom vi hem till mig och då satt vioch snacka med min familj från halv åtta till typ nio.... och sen käka vi pizza och sov......ifdag har jag och älsklingen tagit de lugnt och myst... en annan kul sak typ förtsa veckan i juli ska vi vara hemma hos han ensamma i en vecka typ för hans pappa och pia ska på semester....

just ja jag träffa inte håkan på färjan men de filmade:D

älskar dig marcus

bye bye

ja nu ska jag snart sova för ska upp och dela ut tidningar och sen ska jag dra och åka kryssning. så kommer inte skriva förrens lösrdag kväll men ha de så bra alla.. kram

sovmorgon?

idag är jag ledig från skolan och har sovmorgon men sover jag länge?
nej jag vaknar klockan sju av mensvärk:(
sen ligger jag i sängen i en timme och försöker sova men ger  upp så går upp. ska snart gå ut tänkte jag och få lite frisk luft. jag måste städa och plugga  idag för sen i kväll kommer älskloingen. och i morgon då åker vi!

är de nåågon som vet vad man kan göra åt mensvärk?

solen lyser inte!

god morgon.. fast många sover nog. själv väntar jag på att jag ska dela ut tidningar men de är försenade så får vänta. är lite trött men kommer inte kunna sova efter tidningarna för då kommer jag inte orka upp till skolan och de måste jag. jag känner stressen komma nu för jag måste bli klar med nästan alla mina skolarbeten denna vecka så känner stress. så de blir till att verkligen plugga idag och i morgon för då är jag ledig. ska nog plugga lite på bussen när vi ska på kryssning för bussresan tar typ 5 timmar eller något sådant. och sen på söndag när älsklingen åkt hem blir det till att plugga. men nästa helg vecka 22 alltså då ska jag bara njuta av att vara ledig kanske har något skolarbete kvar i svenskan. men nu ska jag på toa och sen ska jag ut med tidngarna så sov gott sverige!

självkänsla gör att vi mår bra men har man dålig självkänsla måår man inte bra. jag vet detta för jag har inte sån bra självbild av mig själv och det gör att jag blir osäker mot andra. men dagar då min självbild ser bra ut då mr jag riktigt bra. jag mår inte jämt dåligt men jag jobbar med att ha en bra självbild. jag blir lätt ledsen och deprimerad och detta beror mcket på hur jag ser mig själv. i situationer ser jag saker och ting som att de är mitt fel. men det är inte lätt för mig heller för i skolan så är jag i stort sett själv, jag ser väl inte smal ut och ser ut som måånga tjejer gör idag men för det behöver folk inte prata skit om mig och säga saker som att jag är världelös och jga kan ingenting och att jag gör allt fel och allt är mitt fel när de inte vet något om mig. jag är en snäll tjej, visst jag är inte perfekt jag är inte snäll jämt men jag är inte falsk jag ståår för mina ååsikter!

så till alla där ute våga vara dig själv!
god morgon alla!

fin dag idag? nej de regnar och jag är trött. ska till skolan för att ha föreläsning och
sen lunch i två timmar sen blir det att plugga. vad händer för er idag?
idag måste jag plugga sen när jag kommer hem och gå en låmg promenad också.

i dag funderade jag på varför har folk så dåligt självförtroende i dagens samhälle? beror de på att vi har för mycket krav på oss om hur vi ska vara och se ut? eller på alla dessa tv program med jätte smala tjejer och jätte vältränade killar? jag tycker att man ska gilla den man är och sätta upp mål som man vet att man klarar av och som låter bra för dig. jämför dig aldirg med någon än dig själv. visst ni kanske inte lyssnar på mig för jag är ingen kändis men jag har faktiskt mycket bra tankar. jag tror jag tänker om saker och ting alldeles för mycket de är därför jag har svårt att sova. men allat jag vill säga är att tro på dig själv!


ordinary day

idag. har jag beställt lila hårfärg och palestina sjal.... jag ska nog beställa därifrån fler gånger... hoppas bara de kommer. hoppas min bok kommer snart och att min apengar hinner komma till på fredag så jag kan åka på kryssning.

idag känns allt bättre hemma har liksom fixat sig. och jag vet inte om vi ska ha lorca men jag hoippas för jag älskar henne. men nu ska jag skriva debatt artikel. någon som vill skriva den åt mig?


twilght är de bästa jag vet. jag läste första boken innan den typ ens var känd i sverige och nu är den jätte känd....

orättvisa..................18/5

igår vart jag så ledsen för de hände en sak som var så orättvis. och de värsta var att den person som jag trodde skulle stötta mig och trösta blev sur och förbannad. det kändes värre faktiskt en de orättvisa som hände att den person som säfer att jag betyder allt och så vidare sviker mig.

idag så var jag i skolan en stund men drog hem sen för lunch och sen började jag må dåligt så stannar hemma och pluggar hemma i stället för jag mår illa. så nu ska jag plugga.......motion nästan en mil...

jag cyklade och gick nästan en mil... först cyklade jag till eskiln där gick jag nästan
3 kilommeter och sen cyklade jag hem... det var skönt att få röra på sig faktiskt..
som sagt i sommar då ska jag cykla och gå mycket för blir ledig hela sommaren. och jag kommer ju dela ut tidninga´r och de är bra träning, så de ska bli skönt att få röra på mig mycket och och bli redo och pigg inför trean..


god morgon 17/5

jag har ingen aning vem som vann för kollade inte hela, men sverige ägde ändå. men jag försökte somna men kunde inte så jag låg vaken till halv ett så kunde ha kollat ändå. idag händer de inte mycket tänkte dra ner på stan och köpa lite lunch och sen kolla tv och sen blir de till att gå en lång promenad och sen ska jag plugga lite och samtidigt försöka att kolla tv. ska även hinna träna emellan eller om jag ska ta en lite ledig dag i dag kanske. alltså shit känns som jag inte hinner med något fast de är helg och i morgon börjar skolan igen. jippi óm fem dagar åker jag på kryssning:D det ska bli kul. men jag kommer inte kunna blogga förrens jag kommer hem.  men nu ska jag dra ut i den vackra solen,
kolla in denna blogg: änglar
jag grät jätte mycket för de var så vackert..
 man får verkligen en tanke ställare...

önksar bara att de fanns något man kunde göra....
men alla ni där ute som mår dåligt jag lider med er...mitt hjärta brister
när jag vet att ett litet barn dött. välrden är för hemsk ibland och ändå måste vi leva i den


tårar

kolla in denna blogg: änglar
jag grät jätte mycket för de var så vackert.. man får verkligen en tanke ställare...

önksar bara att de fanns något man kunde göra....men alla ni där ute som mår dåligt jag lider med er...mitt hjärta brister när jag vet att ett litet barn dött. välrden är för hemsk ibland och ändå måste vi leva i den

hemma igen!

nu har jag kommit hem från barnens dag:D blev tyvärr inga kort tagna för hade fullt upp. kl 9 hade vi tyo upprop vilka som vad där och sen från halv tio har jaf haft fullt upp. jag har varit kissnödig sedan dess med. först stod jag vid tipspromenaden sen stod jag vid hoppborgen för de behövde hjälp där. jag har lekt med barn, tait av och på skor. ja jag har gjort massor, har typ inte ätit heller eller druckit. så nu är jag trött. men de var kul faktiskt. lärde känna lite nys människor från de andra klasserna och fick träffa massor med glada och ledsna barn. men nu är jag trött. vill duscha och sova typ.... men ska läsa lite bloggar och sen ska jag duscha och titta film tror jag,
'
bild på alla barnens dag tröja kommer sen.

barnens dag!livet är vad man gör de till, så hur vill du ha ditt liv?
vaknade nyss så ska duscha, fixa i ordnming mig, äta frukost och sen dra till hembygdsgården.
jag är trött som tusan men det här ska bli kul eller något.....
 man kan ju alltid hoppas på att marcus
 tänker vara lite snäll och överaskka mig.

igår kolla de jag på talang men somnade för var så jälva trött,
just ja jag har ont i halsen i dag!
hoppas ni får en bra dag alla glada... jag lovar att ta kort på barnensdag!
Ödets roll i våra liv!

Tänk vilken roll ödet spelar i våra liv. jag och marcus hade aldrig träffats om jag inte börjat på media! men tänk hela nian så gick ju marcus på brinell utan att jag träffa han. och sen var de ju hans kompis jag skulle träffa från början, men när jag träffade de så föll jag för marcus och han för mig. det var många saker som jag tror ödet styrde över då, saker som avgjorde. och tur var väl de sig. att jag valde media är en slump det med. för de var så att i nian hade vi tänkt att flytta till spanien igen så jag valde bara media för de var de jag ville välja just då och sen när de inte blev spanien så gick jag media. men nu går jag barn och fritid de jag vill gå från början men valde inte de... då hade jag träffat marcus:D men kanske ödet tyckte att de var inte dags för oss att träffas då så jag började media. jag ångrar inte att jag valde media, men jag ångrar inte heller att jag valde att börja på bf.....  jag ville bort från media och börja med något nytt och jag ville jobba med människor så barn och fritid blev de och jag är glad för de!

älskar dig marcus

ensam helg!

i helgen ska jag vara ensam ingen älskling. men nästa helg då blir de kryssning! jag kommer ha typ nästan 2000 kr med mig, hoppas jag hittar något kul att köpa där. Idag försov jag mig nästan, vaknade kvart över åtta så drog till skolan och gjorde provet och sen tränade jag gym. nu ska jag handla lite till helgen:D och sen ska jag käka och sen blir det lång promenad med hunden.

lorca

här är lorca:D världen sötaste lilla vovve! som tydligen är våran nu" jag äe jätte glad.!!!!!

älskar dig marcus! fan vad jag saknar dig! önksar du kunde komma hit nu
och alltid vara med mig!god natt alla!

14 maj! duktiga jag!

idag hade jag skola tills 12:30 och fast jag är trött på skolan och hade huvudvärk så stannde jag hela skoladagen. sen drog jag hem och där var lorca(vår eventuella hund) och hon blev glad när jag kom hem. jag gjorde lite lunch och sen statte mig vid datorn medans lorca satt bredvid mig och kollade allt jga gjorde. snart ska jag dra ut eller plugga till samhälls provet som är i morgon. jag längttar fortfarande inte till på lördag. men nästa vecka blir soft i alla fall går bara till på onsdag sen är man ledig och sen på fredag då är det kryssning och sen måndagen efter den 25 naj då får jag lön!!!!!!! och sen på fredagen då får jag studiebidraget...

jag tog lite bilder på lorca idag så jag får väl l'gga upp de sen. men nu ska jag gå en promenad så jag blir pigg. jag tror jag har järnbrist.

god morgon!

lite stressad är jag nu! älsklingen var här i går och sov över så jag var ute med tidningar i natt och sen kröp jag ner bredvid älkslingen. sov tills klockan sju då vi gick upp och drog till bussen och han åkte för att jobba. själv drog jag hemma och duscha och nu skriver jag blogg:D ska snart dra till skololn och vara engagerad. men jag vill ha sommarlov nu!!!!!

på lördag är de alla barnens dag. så om du bor i fagersta, eller nära fagersta kom dit!

passar inte in!

de känns som jag aldrig passar in! som att alla bara tittar på mig och tycker jag inte passar in.
 jag vill bara skrika ibland att jag är precis som de att jag har känslor. men ingen skulle bry sig.
de känns som att jag bara vill försvinna. jag ser andra lyckas och må bra, men själv står jag ensam kvar....

                     

god natt

prtatade med farmor idag... hon sak kolla hur illa det är med cancern i morgon.. jag började gråta nbär jag pratade med hon. jag vill att hon ska må bra. men cancern är inte hennes enda problem. hon är jämt sjuk. jag orkar bara inte med allt snart. känns jobbigt att behöva vara stark.


god natt sverige... någon som har något att berätta?

11/5 sjuk=plugga

hosta och snuva vaknade jag med... plus att klockan var halv elva..
så jag missade skolan så de var bara att sjukanmäla sig... vi skulle haft typ friluftsdag idag ju.
 hoppas jag inte får ig nu i idrott.
men nu kan jag i alla fall plugga och jag mår faktiskt inge bra hade tänkt ringa
i morse men jag somnade om när jag skulle ringa. så nu ska jga ta och äta något och sen plugga,
 plugga plugga....


trött och sliten idag!miss you

ifag åkte äslklingen hem så nu skanar jag han...
nästa helg är de barnens dag:D 
idag så ska jag gå ut och gå sen ska jag titta tv och plugga.

har inte hänt så mycket i helgen, tror jag varit lite skuj så mest tagit de lugnt. plus att lorca vår hund varit här...

här är lorca
förra helgen var ju jag och älsklingen ute och gick här är bilderna:detta är jag när vi var ute och gick förra helgen:D
älsklingen förra helgen!här stannade vi och åt

nu ska jag se på tv och sakan min älskling....

9 maj!

igår fick vi träffa hunden som vi ska ha.. men vi ska inte ta hem den än...
annars har de inte hänt så mycket så känns finns inget att skriva om just nu...

8/5-09 i dont belive

misslyckad dag:/

alltså jag sov skit skönt i natt och sen dela jag ut tidningar och vad jag gör sen jo jag dricker cola så nu är jag pigg:D men vill sova. i helgen kommer marcus..... och vi kanske ska få en vovve:D det kommer bli kul. får se hur de blir. piss dag i dag

7 maj! 1 dag och 1 månad kvar!

hurra hurra vilken underbar dag. kul gick upp tidigt idag för att sedan dra till skolan och ha orientering. orienteringen gick imge bra, cyklade vilse men kom tillbakla.. ja ja jag vägarr göra de igen. sen drig jag hem för skulle lämna massa saker som jag haft i mitt skåp. sen skulle jag till skolan, men vi hade ingen lektionon så stanmnde hemma och åt lunch. sen drig jag till skolan för svenska men vi hade ingen svenska så jag hade gått i onödan och de regnade. så jag drog och hämta lite uppgifter av andra lärare och sen hem. sk anog gå en lång promenad idag igen. fick lite ont i fötterna, men konstigt jag har ju varit sjuk och legat hemam i flrea dagar och sen delat ut tidningatr och sen gick jag mer än en halv mil... men ska nog gå samma runda ifdag fast tvärtom. ska plugga idag för har massor att göra. sen nästa helg ska jag plugga, barnens dag och plugga, kommer bli kul. och snart är de kryssning:D
kommer bli skönt....  och jag hoppas mitt idkort kommer snart och min bok. fy tusan vad jag ska läsa i sommar.
det kommer bli att läsa och träna i sommar. och träffa älsklningen.

nej nu ska jag dra ut hej hopp


Dagens låt:


 
I natten jag vaknar och vänder mig om men du är ej där.
min längtan efter dig blir starkare och klumpen i magen växer.
jag vet att du är min. men varje gång vi åker i från varann får jag en klump i magen.
jag längatr tills dagen jag aldrig mer behäver vakna upp utan dig för de är de värsta jag vet.
jag skulle göra vad som helst för att få i alla fall sova bredvid dig varenda natt.
att få liugga i din famn och höra dina andetag är de bästa jag vet.
jag älskar dig så otroligt mycket. varenda gång vi ska träffas bubblar de i magen och jag blir alldels
till mig. min kärlek växer sig starkar e för varenda dag som går.
utan dig vore mitt hjärta tomt. jag vet att jag  dig inte alltid förstår mig men jag älskar dig ändå.vill att de alltid ska vara vi två!


skriv lust

var nyss ute och gick och det var skönt. kom och fick veta att farmor har cancer. hon har varit dålig länge och har massor med olika saker men just cancer. det känns jätte jobbigt just nu. ville bara skriva av mig lite ,men så när jag började skriva så kom jag inte på vad jag skulle skriva.  allt känns tomt just nu.

Dagens låt:

Bygg upp din självkänsla! 6 maj!

god morgon alla vakna. just nu ligger jag i min säng och fryser och har ont. är fortfarande sjuk men måste till skolan idag. delade nyss ut tidngar fast jag inte ville eller orkade, men men. i dag har jag redovisning;/ och sen idrott, ska kanske göra orientering, får se hur jag mår sen. är trött som tusan.

är lite deprimerad för det känns som att jah är helt ensam.
men i helgen kommer älsklingen. snart ska jag försööka sova lite typ en timme eller något och sen
blir det att dra till skolan. jag hatar vara sjuk.
   saknar min marcus så de gör ont. jag hatar att vi inte kan träffas så ofta. älskar digtrött som tusan är jag på världen,
men jag älskar dig ändåp marcus. vill alltid vara din. '
du är min ängel! du är den bästa jag vet.
                    


 
             


    


Bygg upp din självkänsla
Självkänslan har med din känsla för dig själv att göra. Den är grunden för dina tankar om dig själv. Självkänsla är en upplevelse av identitet och egenvärde för den du är.
 
Självkänslan växer sig stark genom att du blir sedd och bekräftad och utvecklas genom din uppfattning att du duger som du är. Den påverkas inte nämnvärt av prestationer. God självkänsla fungerar också som ett själens immunsystem och ger motståndskraft, styrka och förmåga till återhämtning.  

1. Ansvar för det egna livet
Självkänslan säger åt oss att ta makten över våra liv. Bryta oss loss från andras förväntningar, visioner och värderingar. Att inte låta någon annan få bestämma över oss. Vi styr våra egna liv och vill inte ha det på något annat sätt. Med en aktiv hjärna ansvarar vi för våra egna visioner och mål. Vi utvärderar idéer och handlingsalternativ. Dessutom är vi medveten om, och tar ansvar för, konsekvenserna av vårt handlande och våra val utifrån vad som är bäst för vårt välbefinnande. Genom att ta ansvar för våra egna liv och vara medvetna om våra val och handlingar tar vi ett stort steg närmare hälsosam självkänsla.  

2. Erkänna verkligheten Det är först när vi accepterar att ett problem existerar som vi kan fatta kloka beslut och göra något åt det. Genom att erkänna verkligheten tar vi makten över vår situation. Problem går inte att ignorera bort. Erkänna och acceptera betyder inte att vi måste tycka om det vi ser. När vi erkänner problemet får vi möjlighet att gå vidare. Det är genom att observera verkligheten, så objektivt som möjligt, vi får bästa möjliga grund för att växa, utvecklas och må bra. Upptäcker vi att förutsättningarna har ändrats uppdaterar vi strategin och/eller målet.  

3. Hävdande av egna intressen Vi är fria att söka och sträva efter egna behov, önskningar, ideal och mål. Vi lever för vår egen skull, inte för att någon annan skall utnyttja oss. Genom att granska våra mål och värderingar ser vi om de är våra egna eller om vi övertagit andras. Alla har exakt lika stor rätt att sträva efter egna mål och leva efter egna värderingar. Genom att tala om vad vi står för hävdar vi vår naturliga okränkbarhet. Vår personliga röst skall räknas lika mycket som någon annans. Hävda dina intressen och bevisa - både för dig själv och andra - att du vill växa och må bra. Om inte du själv hävdar ditt rättmätiga intresse av att växa och må bra vem skall då göra det?  


4. Personlig integritet
Om vi inte lever enligt våra egna värderingar och om vårt handlande inte stämmer överens med vår egen övertygelse har vi problem med vår personliga integritet. Om vi själva underkänner våra egen övertygelse - genom att inte följa den - försvagar vi vår självkänsla. Även om ingen annan vet om det. Våra egna åsikter om oss själva är det som formar vår självkänsla - inte någon annans. Genom den personliga integriteten bevisar vi för oss själva att vi har rätt att stå för det vi står för. Vi säger till oss själva att vi har en riktig syn på verkligheten och att vi inte är rädda för att andra skall utmana den. Vi litar på vårt omdöme. Vi står med båda fötterna på jorden.  5. Vilja leva Den sista beståndsdelen av självkänslan är viljan att leva. Kärleken till livet är den största kicken vi kan uppleva. Tillsammans med insikten om självkänslans betydelse för oss själva följer en genomgripande kärlek och respekt inför livet, oss själva och våra medmänniskor. Den som kommit så här långt inser med önskvärd tydlighet att "leva för sin egen skull" inte betyder kortsiktig eller ohållbar egoism. Tvärtom - insikten att vår strävan efter hälsosam självkänsla inte går ut över andra människor gör oss trygga, starka och vänliga. Vi känner oss inte hotade och delar gärna med oss av våra framgångsrecept. I självkänslan finns respekten för andra människor inbyggd. Det finns ingen motsättning. Alla kan växa samtidigt.
 
 
8 tips för bättre självkänsla  

1. Låt din kropp bli din bästa vän
Bete dig mot din kropp som du gör mot någon du tycker om. Arbeta med kroppen i stället för mot. Då börjar du också ta bättre hand om den.  

2. Vårda din kropp
Skriv ner allt du vill göra för att visa att du bryr dig om din kropp och när du tänker göra det. Det kan vara att beställa fotvård, gå till tandläkaren, gå på massage, ta avslappnande bad i väldoftande oljor, smörja in huden med sköna krämer, dra ner på arbetstakten eller ta en skogspromenad.
 
  3. Bli medveten om och tänk mer på enskilda kroppsdelar Fråga dig till exempel: Vilken musik längtar öronen efter att få höra? Var gillar fötterna bäst att få promenera? Hur vill håret känna sig? Vad vill händerna beröra eller skapa? Vilka dofter vill näsan känna eller vilken dans längtar dina höfter att få röra sig till? 

  4. Städa i garderoberna Släng eller ge bort allt som är för litet, för stort, för gammalt eller sånt du aldrig använder. Det troliga är att det inte kommer till användning. Du får snarare dåligt samvete och känner dig missnöjd.  

5. Köp de kläder du vill ha nu Vänta inte tills du gått ner i vikt, till exempel, utan skaffa de snygga kläder och underkläder som du längtar efter nu och i den storlek du har nu. Då känner du dig både fräschare och snyggare.  

6. Lyssna på och bli medveten om vad du säger om dig själv
Kritiserar eller nedvärderar du dig själv med ord som "det är ingen idé, jag klarar det inte" eller "jag är så fet/ful/mager och dum i huvudet". Eller "jag hatar mitt utseende". Hur skulle du reagera om din partner eller bästa vän sade detsamma om sig själva? Du skulle sannolikt inte hålla med dem. Tänk på det nästa gång du kritiserar dig själv.  

7. Ta inte åt dig negativa kommentarer Sålla bort kommentarer, åsikter och kritik från andra människor om det inte är konstruktivt eller kan vara användbart för dig.  


8. Jaga dina "Energivampyrer" Försök komma på allt som suger ut din tro på dig själv, som trycker ner dig och gör dig svag, maktlös, urlakad och deppig. När du blir medveten om och får insikt om vad det är kan du lättare göra dig av med det.

bra låt

döda mig

Det som gör mig glad är min älskling som skickar så fina sms till mig. för just nu känns inget kul....
jag är sjuk, mina kompisar bryr sig inte, det är dåligt väder, i morgon är de skola och vad har jag att se framemot? jo en tråkig helg där jag ska plugga.... jag kan lika gärna lägga mig ner och dö nu.,

tävling
jag är med i denna tävling:D gå gärna med du med.... klicka här: tävling

jag ska nog ochså göra en tävling snart

god morgon sverige! 5 maj

ännu en härliog morgon? nej skulle inte tro det. vakanr upp med världens huvudvärk och halsont så jag inte kan prata plus att jag nyser hela tiden. och jag som behöver dra till skolan. jag hatar att vara sjuk.
jag har inga halstabletter hemma, ingen glass... hmmm är lite sur nu. men får väl se det positiva med allt, jag kanske hinner plugga liute. i så fall blir det till att plugga psykologi för har redovisning i morgon. nu ska jag se om min familj är vakna och om mamma o pappa kan dra och handla lite åt mig.


skola i morgon?

vet i tusan om jag ska gå til skolan i morgon. känner mig inge bra just nu i alla fal. ont i halsen, feber, trött och hängig. men vill inte missa massa. ska gå och göra mig lite citron te och sen krypa ner i ett varmt bad. ska nog käka lite glass ochså. idag har vädret varit konstigt:/ men det har jag med. är sjuk och saknar älsklingen vilket inte är en bra kombination för då blir jag ännu mer gnälligare.
känns som mina ögon ska kryp ut. jag vill bara sova sova sova....

älskar dig marcuseu skit lagar!

har ni hört vad eu ska bestämma i morgon? jo det ska jag berätta

Nu rasar slutstriden om internets framtid.
I morgon röstar EU om det omdiskuterade telekom-paketet.
Syftet med paketet ska vara att förenkla för konsumenterna - men kritiker varnar för en dödsdom över det fria nätet.

läs mer gå in på expressen.

jag tycker det är dåligt! visst de finns fördelar men jag tycker inte de låter bra. visst de kanske inte är så bra idag, men man kan gå in på typ vilka sidor man vill(visst de kan vara dålig) men de kan ju typ ta bort i så fall bara dåliga sidor. men men vi får väl se hur de blir

den rätta

hur vet du att den kille du har är den rätta? de vet du inte, han kanske inte är den perfekta för dig
men älskar ni varann så spelar de ingen roll.

ett förhållande kanske inte är lätt, men bara för att man har motgångar så behöver inte de betyda att man ska göra slut.
men känner man att de inte finns någon kärlek kvar är de bäst att göra slut för bådas skull.

så mitt råd till er är att leta inte efter den rätta eller ferfekta, utan hitta en kille som du älskar och som älskar dig.

4 maj! sjuk!

jag vet att jag driver dig bort från mig, men de känn som du glömmer mig. kanske jag borde försvinna bort. kanske jag inte borde leva mer. jag vet inte vad jag ska göra för allt blir bara fel. men jag älskar dig och kommer alltid göra.

jag är sjuk idag:/ har ont i halsen och mår illa och är yr. ska väl sova en stund snart. tror älsklingen smittade mig! känner mig totalt helt sönder idag. fy fan min hals är inge att leka med idag

annorlunda

hur vill du att jag ska vara? vill du att ja ska ändra mig? vill du att jag ska se snyggare ut?
hur vill du att jag ska vara så du blir nöjd? jag vill att du ska bli stolt över mig och inte skämmas.

i feel fine!

okey visst jag är trött och saknar min älskling, men jag känner ändå mig okey. känner att jag or kar mer och så. ver inte hur de blir till helgen, kanske älsklingen vet, vill ju vara med han. och plugga hinner jag med. hoppas bara älsklingen kan fårga mig någon gång om vi ska vara och exakt vad vi ska göra, för orkar bara inte planera allt.
snart ska jag gå ut tror jag och sen ta det lugnt. i morgon är det skola.

älskra dig marcus. miss u like hell
skolan är super viktig för mig, men det känns inte som att jag tar den på allvar riktigt.
men samtidigt så är de så mycket annat som ligger och stör. jag vill bry mig mig mer om skolan eftersom
den är så viktig för mig. vet inte vad jag ska göra, för att få allt att funka. visst jag har inga kompisar att vara med som stör, men att veta att man inte har kompisar bara de är jobbigt.
varför kan allt bara inte vara enkelt?


bye bye for todaygod morgon sverige! 3 maj

fy tusan har knappt sovit något i natt. min granne hade fest och de blev bråk, så en tjej stod utanför och skrek och skrek. de slogs. pappa ringde polisen till slut. och sen vaknade jag till hade precis typ somnat av att en kille skrek till en tjej o my good klockan är kvart i fem. så jag är lite trött just nu. men ska gosa ner mig med älsklingen i sängen för idag åker han hem. får se om vi träffas nästa helg. annars blir det helgen när jag har barnens dag.

blev lite irriterad igår när jag började tänka på att tjejer använder sin sexualitet för att lyckas här i världen....

lång promenad.

har gått typ en och en halv mil i typ 25 grader. det var varmt och jobbigt. solen låg på hela tiden.
men vi satt och åt lunch. köpte även ett par solglasögon. fy tusan vad trött jag är. och snart ska man göra mat ochså.. men det var skönt att gå i alla fall. kanske man blir lite brun. ska duscga och sen äta. ha det bra alla. hoppas alla haft en skän dag idag.

2 maj!

hej alla! vaknade för typ en timme sen. snart ska jag och älsklingen ut och gå. vi ska gå en liten promenad.
sen ska vi kolla lite tv och fixa lunch och sen ska vi gå en lång promenad. jag måste börja skärpa mig med träningen. men men om inte annat så kommer jag träna massor på sommaren.. då ska jag cykla, gå massor... men men..

nej nu ska jag tvinga älsklingen att gå ut och gå. så vi hörs sen.
1 maj idag!

1 maj kl är 12:00
idag vet jag fan inte vad jag ska göra. var nyss ute och cykla.
jag ska v'äl städa kan jag tro. men gud vad allt ska kännas jobbigt. marcus kommer idag,vill jag de? jag vet inte. känner mig sårad just nu. men men.....senare: kl 19:00

Nu är jag med älsklingen och har tråkigt som tusan. i morgon ska vi gå lång promenad i alla fall.
snart tror jag vi ska kolla film och bara mysa eller något. 
fan jag hatar att vara svartsjuk, hatar verkligen de.  

dikter


jag orkar inte förlåta vraje gång du gör mig illa.
jag mådde bra ett tag för trodde allt vra bra,
 men så lovar du och inte håller de.
jag orkar inte förlåt mer snart.
A heart is not to play with,
a heart is not a toy.
But if you want to break it, give it to a boy.Gå aldrig och bli kär
det är bara till besvär.
Först ska man kram till armarna blir lama.
Sen ska man gråta till kinderna blir våta.Att älska är som att åka tåg,
lätt att hoppa på när det står,
men svårt att hoppa av när det går.
Om du kysst mig för sista gången.
Ta mitt hjärta med dig när du går.
Håll det mot ditt hjärta ska du få höra att det fortfarande slår.

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0