djursex......

http://straetshundcoachning.blogg.se/2013/august/vart-ar-samhallet-pa-vag.html

Projektet:)

Håller på för fullt nu med att få klart info och allt så folk vet vad det handlar om.. mitt projekt alltså:) som är det här:
Hundvärlden kan vara som en djungel och allt man vill är att få ett bra liv med sin vän. men ibland kan det vara svårt och ibland stöttar man på problem.

Behöver du Hundhjälp! Behöver du råd, tips, hjälp med dina älskade vän så hör av dig. Inga problem är för små för vi vill hjälpa dig o din hund:-) Det kan vara allt från att du vill veta mer om att skaffa valp till att du behöver hjälp med din hund som tex kanske skäller på andra hundar. Att arbeta med hundar o att hjälpa hundar är något jag brinner för. Vill att alla ska få en fantastisk upplevelelse med sin hund.

Hör av dig till hundcoaching@halmstraet.com eller
kika in på bloggen http://straetshundcoachning.blogg.se/
finns även på facebook https://www.facebook.com/StraetsHundcoaching Mvh Zandra Finns här för att hjälpa till i hundvärlden:)

Snart sova....

22:20 Är klockan och jag är trött. Varit en lång vecka. Alltså mitt jobb är ganska lugnt... Men man måste vara på g hela tiden, ge alla hundar uppmärksamhet, få ut alla hundar på promis, ge alla mat, tidiga mornar, sena dagar... sen när ja slutar så ska Fia ut osv osv... vilket än en gång påminner mig att jag måste komma igång med mitt projekt... Vill ju hjälpa folk o deras hundar... Men som sagt just nu har de varit såååå mycket som kommit i vägen... Är ju svårast innan man kommit i gång. Fast skulle kunna starta upp allt o sen fixa resten under tiden... ska höra med pappa. Men nu ska jag ta ut Fia på kissrunda o sen sova.... natti natti:-)

TröttisarLundsberg!

Ingen har väl missat att Nu lägger de ner lundsberg skolan. Skolan som haft mycket rykten om sig och varit under utredning. Föräldrar är upprörda och känner sig kränkta. Nu är det ju så att skolan stängs inte ner för att inget hänt.. nej bara senaste var ju att två elever blivit brända av strykjärn o detta är inte första gången. Man kör ju med kamrat uppfostran där och ska då härda de yngre o nya eleverna. Nej kanske bara bra att eleverna får gå i kommunal skola. Men värst är att föräldrarna vill inte kolla på sig själva, deras barn och gå till botten med hur sånt kan pågå. I stället för att vara upprörda över att skolan stänger. Visst synd men frågan de borde ställa sig är vad är det som pågått där som gjort att skolan måste lägga ner.

pll abstinens

Såg ju sommar final avsnittet av Pll o nu börjar Pll inte förrens i oktober... Skulle inte kollat på alla avsnitt... hmm ja ja... ligger i sängen o myser med Fia<3 Ska ta ut henne sen för kissrunda o sen sova.... I morgon träning, promis och sen jobba... Ska köra träning ju o en gång om dagen typ morgonen ska jag köra tränings utmaning som går ut på att man kör olika övningar o sen för varje dag utökar man antalet repetioner.. tex dag 1 kör man 10 situps o sen dag 2 utökar man till tex till 15! Sen bestämmer man att man kör utmaningen i tex 30 dagar och hur mycket man ska komma upp till efter 30 dagar o hur mycket man ska utöka varje dag:-) Ska bli kul för tror att de är en perfekt grej för att starta i gång träningen.. för sen kommer jag ju köra annan träning med men just för att komma i gång ska jag köra utmaningen för då har jag förutom alla promisar att jag måste köra utmaningen... o då kanske man vill träna mer o mer:-) Så ser min plan ut:-) Men nu simpsons:-)My Fia

My little Fia...

Lchf-variant...

Pappa har pratat om att köra lchf.. så nu har jag tänkt köra en variant av den...
jag vill inte helt ta bort typ ris/pasta osv.. men något jag helt kommer sluta med eller försöka ta bort helt är 
socker i alla dess form.. sluta med godis, chips, läsk, kakor, juice osv.. Så mindre med pasta, ris, och andra koldydrater och inge läsk, inge chips, inge godis osv... Från och med måndag startar jag helt.. så från och med idag ska jag börja trappa ner och sen köra helt på måndag.. Kommer bli tufft första 2 veckorna tror jag.. helst på helgen när man är van att käka typ chips och dricka läsk. men jag ska klara det och denna gång så ska ju hela familjen med köra, även om pappa tydligen skulle köra med att äta mycket mer lchf... Så jag tror att det komemr funka för mig att dra ner på vissa saker, uteslutna vissa saker och äta mer typ grönsaker och så....
 
Har tänkt mig att till frukost äta:
- ägg.. stekt, kokt osv
- grönsaker tomat, gurka, paprika
- någon frukt och knäcke...
 
luncher som vanligt fast mindre ris och pasta och inge typ pan pizza
 
Middagar blir ju det som serveras hemma... fast även där mindre ris och pasta när vi har det

äta gott till kvällen helgen kommer bli:
- nötter
- bär
-grönsaker
-salta pinnar någon gång

kommer dircka mest kran vatten men ibland loka tex på helgen så att det blir extra gott just då:)
och sen till frukost och kvällar kanske te eller någon gång loka. Känns faktiskt bra detta.

Plus att jag no kommer börja i gång med mina morgon promisarm har slarvat med dom.. och sen förutom alla mina lång promenader med fia kommer jag nu även lägga in lite träning på morgon, kväll och sen lite extra under helgerna.. så från och med måndag kör jag helt och sen framåt.... 

Vill ju orka mer, skippa allt med socker, gå ner i vikt osv ..... 
 
Känner mig pepp:) 
 
 
Här är lite bilder:
 
 

Miss you

En dikt skriven av mig...  
 
 
 
 
 

Torsdag......

God morgon! Trött o seg, mensvärk och typ lite huvudvärk o ont i halsen...kände mig inte alls pepp att ta mig i upp. Men lugn dag så blir nog bara bra:-) Plus goa hundar:-)Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0