Aug. 30, 2012

Det var så skönt med en lång promis i skogen:) Slutade tidigt idag så cyklade hem, byte om och sen ut i skogen det var så skönt trots regnet:) Nu har vi käkat och just nu sover fia:) nej det var riktigt skönt att gå i skogen med bara Min lilla Fia och musik:) Fia älskar med när vi är i skogen och hon får skutta omkring:) Imorgon blir det lite sovmorgon och sen är det jag som stänger. I morgon är det ju fredag, häligt med lite helg:)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bara en vanlig lördag:)

Tjenixen:) Härlig lördag:) tog en lång promis med Fia, brorsan och simba innan lunch. vid halv 2 tiden sen så gick jag och fia till hunddagiset och hämta min cykel och sen cykla vi hem:) Har passat på att städa lite idag med. Nu ska här färgas håret, duscha och sen blir det film mys med lite majs chips:) I morgon ska jag ut i skogen, funderar på att plocka lite blåbär:) Vet ni nu vill jag flytta så att jag får fixa med mitt rum:)

Nyfiken:)

:)

ingen klippning!

Blir lite så här smått irriterad över att saker aldrig liksom bara kan få gå enkelt. Jag känner liksom att det är inge roligt när man hela tiden måste klättra över höga berg så fort man ska göra något. Skulle klippt mig idag, men hon som skulle klippa fick förhinder så vart inge av med det. Verkar som att jag får boka tid hos frisören. Lite surt eftersom jag sett framemot att klippa mig idag och sen färga håret. Det ordnar väl sig:) Jaha får se vad man ska hitta på i kväll då, är ju fredag:)

Skit sommar

Oj oj ja nu var det länge sen jag skrev, men som sagt mycket att göra men liksom ändå är det samma saker i grunden och känns tjatigt att skriva om samma saker, men ska försöka skriva, för kan ju vara roligt att titta tillbaka på vad man gjort. Älskar att stänga och öppna på hunddagiset, bara jag och fia där då, Bäst är när man stänger och så kommer man hem, sätta sig i lugn och ro vid datorn en stund, fia ligger och sover/biter på ben:) Det är skönt det. Har varit en riktigt skit sommar i år må jag säga, regn och skit. Typ lite bra väder men inte många heldagar med fint väder. och nu denna vecka har det bara regnet ju. Just nu häller det ner, ibland är sverige för jäkla tråkigt att bo i. Men rolig sak, efter 8 och ett halvt år som jag bott i fagersta och i samma lägenhet så ska vi nu flytta:) so long alfavägen och hej hmm vad det nu hette ha ha... Skitsamma jag kan lova att på min födelsedag så bor vi inte här i alla fall. Kommer vara konstigt i början att titta ut genom fönstret och inte se samma parkerning, ängen och buskar. Ska klippa håret i morgon, känns ju inte alls nervöst;)

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0