Troll under sängen

http://1.bp.blogspot.com/_nGtmQM7Rdkk/R6knnZcUggI/AAAAAAAACE8/ycitOl669fA/s400/GodMorgon.jpg


Vaknade vid halv åtta, men färsäökte ligga kvar och sova. Men det gick inge bra så jag kollade tv och til slut gick jag upp. Insåg när jag satte mig vid datorn att det börjar bli dags att verkligen plugga klart allt nu. Har två saker kvar plus ett litet grupparbete. viktigaste nu är ja allt:)  så blir till att verkligen plugga! och eftersom mitt rum konstigt nog ser f#n ut så kanske det behövs städas.  jag tror att det bor troll under min säng som stökar ner mitt rum:) ska ta kort på dom eländen:)

Men nu blir det att vara lite social med familjen, ska även hinna med att ta ut pengar.

ha en bra morgon:)




Kommentarer
Linn

Svar: Ja, man gör ju det om man ser till att göra nånting. Jag har bara suttit och väntat på att min sambo skulle vakna, vilket han precis gjorde.. Men kan säga att jag var så hungrig nu så jag gjorde frukost åt mig själv (brukar vänta på honom så att vi äter frukost tillsammans)



Jodå, det är bra med mig. Allting rullar på. Har fått jobb här i Västerås nu, så jag slipper pendla fram och tillbaka varje dag, och nu ska jag bara ta tag i att höra av mig till komvux här så att jag kan plugga några kurser. Får dock bli på distans. Hur är det själv? Hur knallar livet på i Fagersta?

2010-10-03 @ 10:41:37
URL: http://liho-linn.blogspot.com
Linn

Svar: Jaha, vad pluggar du då då?

2010-10-03 @ 12:59:55
URL: http://liho-linn.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0