Hösten är på inkommande!!

Jag älskar våren, sommaren och faktiskt vinter.. Men mest älskar jag nog hösten, alla vackra färger, alla lukter, den fräscha doften ute. Eller att skolorna börjar och ja i love hösten!!  Början av hösten är så vacker och sen blir dte kallare och kallare och sen kommer snön... Hösten är på g, jag känner det i luften... Alla minnen man har!!
Mår ganska okej nu, kanske för att jag tog en värktablett så En huvudvärkstablett senare och jag mår lite bättre, men nu ska vi inte lura kroppen här och tro att jag är frisk... Nepp gäller att försöka ta det lugnt fast man tycker att man mår bra!! Tog den mest för att orka lite mer, slippa det värsta av huvudvärken och halsont och för att kunna orka ta ut Fia sen!!
salas station, förra hösten!!

Helgen= sjuk, dåligt väder

Kasst att vara sjuk på en helg, men bättre det än att vara sjuk när man ska jobba. Kände mig helt okej igår förmiddags så tog Fia på en lång promenad, men under promenaden kände jag mig dåligare och dåligare. Låg hemma nästan hela dagen igår med lite feber, ont i halsen och kroppen kändes som den blivit överkörd. Idag lite bättre.. typiskt bara att det skulle regna och blåsa... behöver ju hur det än är ut med Fia Plutt.. fördelen med regnet gör ju det att Fia inte heller vill ut på det viset och jag vet att jag inte kan gå så långt för då riskerar jag att bli ännu sjukare!! Får se hur det blir, blir inge lång lång promenad idag i alla fall... men eftersom vi går så mycket annars så tror jag hon klarar sig med lite mindre rundor en dag!! man får anpassa sig efter väder och hur jag mår!!
hatar att vara sjuk och speciellt nu när jag är så inne med att gå och träna och nu när jag har Fia.. för jag vill gå ut men kroppen säger liksom nej!! Huvudet känns tungt, halsen svider och klibbar, näsan är täppt och resten av kroppen känns tung men lea lös!! Usch...
men dock ser vädret ut allt bli lite bättre framåt 10-12..... men ska gå en kort sväng nu här innan  och sen en efter lunch... om det blir bra väder eller i alla fall slutar regna så tar jag nog ut Fia och kastar boll med henne. ett perfekt sätt för henne att få röra sig, få ut energi samtidigt som jag inte behöver ansträng mig något jätte mycket... perfekt att göra det om man har ont om tid, är sjuk..... Så då tar jag Fia på en promis och sen lek:)
Jag brukar at ut henne och leka ibland, men då kastar vi inte bara boll och sen i bland när vi gått hem från jobbet
och hon har ätit och så men klockan är ganska mycket så brukar dte bli en kort promis och sen lek!! Som sagt var så är det perfekt... Jag vet hur mycket Fia älskar att kasta boll(ring), hon älskar att springa, få jaga den och hämta den och sen är hon super koncentrerad då.. så perfekt träning för hjärnan, kroppen:)
men nu ska jag at mig lite te med honung och sen ut med Fia!!

Super varmt!!

Fy fasiken var varmt det var att gå hem.. kände att det var varmt när jag var ut med Akila(ena valpen) men inså så här varmt... jag tänke att ja men jackan kan man ju ha även om det är varmt, ha ha det var jätte varmt och ännu varmare vart det ju så klart att ha svarta byxor, en svart jeans aktig jacka... hmm.. men nu är jag hemma och har drucikt vatten.. drack loka på vägen hem, fast när det var typ mindre än halva flaskan så var den avslagen och varm, inte så smart att ha den i fickan. Men nu 'r det helg och jag är hemma:) Nu ska jag snart fixa mat till Fia, äta något litet, är inte så hungrig på fredag för äter ju pizza till lunch och pizzan blir f-n som både lunch och middag, trots att jag bara äter runt halva pizzan så blir jag skita mätt, det är det som är bar med fredag för då slipper man fixa lunch, bara att vänta på pizzan och sen klarar jag mig hela dagen sen, brukar typ ta en knäcke macka eller något:)
fy fan en lite mer än en halv pizza så är jag mätt sen;) he he!! och det är konstigt för på fredags så går jag upp, går promenad(idag en extra runda), går hem, tränar, går ut med Fia... men ändå så blir jag inte speciellt hungrig på kvällen sen!!
I morgon så blir det väl promenad, lunch, ska handla sen, film, promenad, träning och lite annat...
ska även ta ut Fia på en riktig lek/tränings stund:) får se hur jag lägger upp dagen, ska bli fint väder i alla fall!!
Fy fan vad sugen jag vart på minestrone soppa med nudlar, yummy.. får ta det till en lunch någon dag!!
men nu ska jag skriva shopping lista, kolla upp om det är något att titta på i kväll!!

Torsdag 25/8-2011

God morgon!!! Superskön morgon.. lite trött, lite träningsvärk.. körde ju träning(mag/lår/boxning) på högnivå i ca 30 min:) superskönt att köra lite slut på sig själv fast man var trött:) Nu ska jag leta fram ett par strumpor, meddela att jag är vaken så dom inte åker utan mig;) och sen göra mig i ordning och sen få med Fia ut igen för sen är det dags att åka till hunddagiset!!
kan inte riktigt fatta att det redan allra redan är torsdag!!!! Men ha en bra dag alla:)

Långa dagar!!

Gick upp på morgonen och skulle gått hem, men vart så sent med allt så vi beställde pizza och precis när vi skulle hämta pizzan så kom sista matte/husse och hämta sin hund i alla fall så vi tog med pizzan hem, så vart inte att gå hem idag... I morgon åka till jobbet men gå hem, på fredag gå dit och hem... behöver mina promenader.
Nu efter en lång dag så ska jag duscha och sen sova känns det som, är skita trött:)
Sen som sagt har Fia haft en liten jobbig dag idag så är slut efter det med:/ men nu är hon lugn och sover:)
Lillebror är ute med klassen och ska tälta ha ha, kommer hem i morgon. pappa spelar tv spel, bosse sover , mamma kollar tv och jag sitter och funderar på hur jag ska träna bort Fias intresse för hundar när vi går ute på hunddagiset för det är där som är mest viktigast, dels för att det är inge bra att hundarna skäller och sen drar det igång dom andra hundarna om en skäller och sen är det där som jag oftast blir osäker när vi går...
hmmmmm......Skitunge hon är ibland och ibland jätte duktig... men ensak jag frösöke lära mig och det är att inte ha så hårda krav, vara lugn och bestämd vid hundmöten och att se hur mcyket Fia har lärt och att se att fia är bäst på att vara Fia:)

Att vara en bra ledare till sin hund....

Fia som hade inte uteplatsen idag hade massa energi, hon har ju blivit lugnare inne och sen så försöker jag att hon inte ska leka inne med hundarna så mycket och det gör att hon leker och gör av med massa energi på uteplatsen vilket jag vill men eftersom hon inte var där i dag så hade hon massa energi och det märktes när vi gick ute.. man kunde se hur hennes energi bara strålade av busighet typ, vilket resulterade i full fart fram åt tyckte Fia, glo på allt och skälla på hundar, eftersom hon inte hade en lugn energi så när hon såg hundar som hon inte fick leka/busa med så börja hon ju så klart att skälla... hmm jobbigt det där, jag tränar och tränar med henne att inte bry sig men emellanåt så vill hon inte alls lyssna, jag gör liksom allt, jag går bara, jag stannar och säger till, jag försöker distrahera henne, jag låter henne titta så länge hon är lugn men vissa gånger så är hon hopplös... Men men som pappa säger det är bara att vara envis och fortsätta jobba på!!! Inte lätt alla gånger när man inte kommer framåt, men som igår då gick jag förbi minst 4 hundar utan någon problem alls... allt beror på hur lugn Fia är, hon bestämd jag är och är vid med dom andra hundarna så beror det på hur dom reagerar.. Jga vet ju att om jag oroar mig för att hon ska skälla så kommer hon att skälla, att minsta lilla osäkerhet från mig kan få henne ur balans.. men går man med tex 2 andra hundar som också skäller åt andra hundar och så lilla Fia ja då blir man lite mer osäker och så skälls det... För när vi går själva nu så är det bara någon gång hon kan skälla... Tröttsamt det där... vet liksom inte riktigt hur jag ska göra...
jag vill ju vara en bra ledare till Fia och när hon gör saker som jag inte vill att hon ska göra så är det klart att man tar det som ett misslyckande, speciellt om det är något man jobbat hårt med. Lite är det en fas hon är inne i så klart, hon tycker att hon minsann kan få hälsa på alla hundar, hon är lite rädd, hon vill testa mig och se hur mycket hon får och inte får göra... Så det är liksom bara att ta nya tag, vara envis och lära sig att vara ännu mer lugn och bestämd!!  Jag vet ju att hon kan vara så himla duktig av sig, men jag kan inet skylla på henne när hon gör saker heller, för mycket handlar om mig och min ledarroll. Så frågan är gör jag rätt men måste bara fortsätta kämpa på och vara ännu mer bestämd och lugn, eller gör jag helt  fel???
Men på tal om Fia och ledarroll så sa pappa en viktig sak till mig det där om att ställa krav på sin hund, att många gånger ställer man nog för höga krav på sin hund. och det är nog sant, man vill så mcyket med sin hund.. att den ska vara den bästa, sötaste, snällaste, lydigaste osv men man glömmer lite att hunden måste få vara hund. Jag försöker nu att balansera allt, att låta Fia vara hund och låta Fia få vara Fia, men samtidigt få henne i den riktingen jag vill ha henne i...  För tänkt på att denna 8 månaders lilla sötis har lärt sig så mycket sen hon föddes, hon är väldigt duktigt av sig och hon lär ju sig varje dag så klart, det är bara det att hon är lika envis som jag av sig och det gör att saker tar längre tid, sen är dte lite så att det här med koppel och så så ligger vi efter med kanske en 2 månader, för när hon kom så kunde vi bara vara ute jätte lite åt gången och då var liksom inget intressant och sen när hon började gå i koppel så var det roligt att bara gå och senare så har alla dom där sakerna kommite när man går ute som borde kommit tidigare.. Men vi kämpar på, tar varje dag i taget och jobbar på och sen ensak jag glömmer ibland med när vi är ute och hon är i koppel är att det värsta hon kan göra är att dra och skälla och egentligen så är ju inte dte så farligt ju, men sånt glömmer jag....

Spökmorgon!!

Fy fan vad rädd jag var nyss.... borstade tänderna på toan och Fia låg utanför på mattan.. stod och titta på henne och då helt plötsligt hördes typ en smäll, vilket fick Fia att rycka till och sen börja hon morra och gick in på rummet och satt där och morra, så jag titta ut och grinden var stängd.. hmm.... det kan inte varit Fia för hon låg precis utanför toa dörren ju.. men men Fia vart tyst men då helt plötsligt börja hon morra igen och när jag skulle kliva över toa tröskeln så började min dörr till rummet att stängas.. snacka om läskigt... så jag tog tag i dörren och ropa på Fia.. sen gick vi och kolla hela lägenheten.. Fia var skakis hade svansken mellan benen hela tiden, enda tills vi kom till köket då släppte det och nu ligger hon och tuggar ben.. Men nu vill jag inte funderar på det mer;) Spöktankar.. hmm nej tack... Ska i alla fall snart klä på mig och gå till jobbet.. börjar kännas i kroppen nu att jag gåt upp tidigt, hållt i gång totalt hela dagarna, sovit dåligt och gått mycket... fy fan ja senaste tiden har jag gått väldigt mycket.. bara genom att gå till och från jobbet i veckorna så har det blivit runt 2 mil per vecka, sen har jag ju gått i jobbet, gått kvällsrundor med Fia, gått minst 2 lång promenader + några mindre rundor på helgerna...ska bli skönt med helg känner jag!!
kan inte riktigt fattar att lillebror går i 9an...
Nu ska jag se om Fia är redo att gå...
kram hej hopp

11 hundar och 2 valpar:)

Japp antalet hundar idag=13 stycken.. he he ... men tro det eller ej så var hundarna så lugna och duktiga:)
så klartd elade vi ju upp lite på förmiddagen med promenader och så... full fart på valparna idag med på uteplatsen så stackars golden valpen var alldeles fördig på eftermiddagen:) Eftersom valparna leker med varann så har Fia varit super duktig och lekt lugnt med dom andra hundarna och går runt själv:) kanske hon börjar gå in i en mer vuxnare roll:) Vilket är väldigt bra... hon gick även jätte duktigt idag hem och vi mött hundar som hon bara titta på:) min envishet börjar löna sig:) hn fick även gå med Akila idag(amstaff valpen) och det gick som förväntat:) alltså inte bra men ändå inte super kasst.... men akila är bara 15 veckor så tycker det gick bra ändå:)
Gick till jobbet(gick själv då) och sen hem från jobbet med Fia.. Nu leker Fia med boll och jag sitter vid datorn.. är helt slut i kropp och huvudet... Nu när vi har många hundar, 2 valpar och delar upp så är det full fart tills runt efter lunch och sen är dte lugnt i runt 2 timmar för sen är det dags för en ny omgång med ut och kissa och så och sen städa, hundar som ska hem.... skönt är att hundarn i alla fall får det lugnt och skönt på eftermiddagarn för det behöver dom:)
I morgon blir det promenad till jobbet och hem(gått 6 rundor då)
har inne passet i morgon på jobbet, vilket innebär promenader men inte uteplats för min del...
och sen när jag kommer hem ska jag ta mig i kragen och springa.. hade ju tänkt göra det förra helgen men
då var vi hos farmor och så.. och nu i går och idag så har det varit så mycket.. men i morgon ska jag springa minsann och sen börja med kvällsträning... tror att i början får man kanske göra det bara några gånger i veckan så att man får in det och börjar tycka det är kul... vet att ett tag så tyckte jag att jag gör ju inget annat än är ute och går.. men nu har jag kommit över den tröskeln och tycker det är skit kul att vara ute och går.. he he kanske därför jag går så mycket och det är därför jag längtar att få börja springa....Gäller bara att komma igång:)

Här är lite bilder på sovande vovvar:)
"Bilder från stråetshunddagis"

Söndags morgonen blev till kväll:)

Från söndagsmorgon till söndagskväll:) Har nyss ätit äppelsmulpaj:) så jäkla gott, vi äter ju typ aldrig fika så när man väl gör det så är de extra gott ju:) Nu ska jag se lite på tv, träna och sen njuta av en skink/ost knäckemacka(äter nästan bara knäcke i st'llet för macka för det är godast och nyttigt) eventuellt te och sen mys med Fia och kanske en film:) Mest mys med Fia för varit upptagen idag, visst har hon hängt med men har liksom inte haft helt tid med henne.. men nu jäklar blir det mys;)
Annars har det varit en bra söndag med städning, promenader och försäljning av en del saker:)
har faktiskt sålt av min pilatse boll som bara är i vägen, har ju fullt upp med träning, jobb, Fia, ut och gå med Fia så
har ingen använding av en stor boll... den hämtas i morgon. Sen så ska mina ecdl böcker skickas till en i bromma
så fick in en slant på dom med. Bra sätt att sälja saker man inte har använding av för då tjänar båda parter på det:)
Jag minns när jag var liten att jag hatade söndagar, för fanns inget på tv, söndagar kändes tråkiga och helgen var slut.. alltså jag älskade skolan men helg är ju ändå helg.... Men nu älskar jag söndagar, har ingen hat dag direkt men har fler favvo dagar.. som söndagar för det är sista ledig dagen och så kan man njuta och ha det bra
måndagar för det är starten av veckan, torsdagar för då vet man att det är snart helg, fredagar:) behöver inte ens förklara och sen lördagar för lördagar då är man helt ledig och kan göra vad man vill känns det som:)
kanske har jag lärt mig att vara glad, positiv till allt:) ha ha
ha en bra söndagskväll alla:)

En bra Söndag!!

Det är söndag min och Fias förmiddagslångpromenad är avklarad, frukost/lunch avklarad....
Har även hunnit med att gå ner till affären för att inköpa frukt till veckans frukostar
Kollat upp vad det kostar att skicka ett paket(ska nämligen sälja mina ecdl böcker)
och nu sitter jag och lyssnar på radio, läser tidiningen på internet(fattas bara en kopp te;) och låsetr fia få vila lite...
ska städa snart.. måste rensa på rummet, ta ut Fia på en jogging tur, planera träning inför nästa vecka och planera tider för jobbet. Härlig söndag:)
N'sta vecka blir det fullt upp med hundar på hunddagiset:) men skönt det för då har man mycket att göra
och så kommer man in i alla rutiner igen:)
Kommer ett inlägg sen senare om hundar och det här med alla krav vi har på våra hundar!!!

Aug. 19, 2011

Fia leker med pipboll, radion är på, det regnar ute och det är fredag:) Hör inte radion så jätte bra för hör mest piiiip, piiip:) he he men men hon är lycklig så då är jag lycklig! På tal om Fia, nej tar det sen:)
Bra dag idag, gick upp och hem från jobbet:) så har gått 7 rundor:) Men nu ska jag duscha och så:)
ha en bra fredag:)
...

Music is my life!!

Musik är allt för mig.. alltså okej lite överdrivet men musik betyder mycket för mig, att bara kunna låta musiken dunka i huvudet när man är ledsen eller arg, att låta musiken spegla hur man mår....
Finns musik för alla humör:) Jag mår bra av musik!!
Favorit musik då?? hmm ja det är svårt för kan lyssna på all musik nästan, mest är jag väl inne på punk, rock, lugn musik, techno nej men allvar jag har så blandat musik smak så det är inte klokt... allt beror på vda jag är på för humör:) ibland kan jag tycka det är kul att lyssna på typ barn musik;) eller gamla låtar!! Just nu sitter jag och lyssnar på lite gamla barn låtar typ från någon sommarlovs program jag såg när jag var mindre!!
Har jag musik, böcker, penna och papper så kan jag underhålla mig länge:) jag fungerar så bra när jag får lyssna musik för det gör att jag kan koncentrera mig bra, musik ger mig ideer och fantasier.. jag lyssnade jämt musik när jag pluggade, skrev dikter, skrev min novell... Musik som kan få en att bara vilja dansa kan funka pefekt om man ska skriva. tex om man ska plugga ja då sätter man på musik och sen låter man musik bli ett med en själv och sen när man kör fast i skrivandet ja då låter man musik ta över ens hjärna ett tag.... nej jag fungerar verkligen så bra med musik!! Det är svårt att förklara hur mycket musik betyder, men det är otroligt mycket... alla minnen man har till olika låtar och sen viss musik funkar bara till ett viss humör!!

http://theblackjacker.se/wp-content/uploads/2009/09/musik-300x300.jpg

Många hundar!!

Gick hem med Fia och det tog det bara en halvtimme att gå hem.... jag brukar räkna en timme och då räknar jag då in att fia ska uträtta behov, att jag stannar och säger åt henne, att man kanske träffar någon som ska prata osv kan alltid hända saker så när jag ska göra saker så räknar jag alltid med att det tar längre tid en jag först räknat... men idag så gick vi och sen när vi kom hem så hade det tagit en halvtimme:) och då fick vi stanna till för att Fia skulle uträtta behov och så fick jag stanna för att säga till henne emellanåt och sen skulle hon dra och glo bakom sig och ja hon hade en sån där runda då hon bara ska hitta på massa saker som att ta allt hon hittar i munnen:) men men det gick fort att gå och efter ett tag så skräpte hon sig:)
Annars så var helgen bra tog det lugnt, gick en hel del osv...... Nu ny vecka och veckan starta bra....
Jag tror på att startar måndagen bra så blir veckan bra:) Därför försöker jag gå till och från jobbet varje måndag,
försöker liksom få igång kroppen och så....
Nu har vi många hundar igen på strået för nya hundar har kommiut in och sen är semestrarna slut så nu rullar vi på för fulla muggar:) härligt det med faktiskt!!!
Lite nya bilder:
Nu ska jag se vad Fia vill för hon puttar på mig och drar i mina byxor;) hon är säkert hungrig men mat får hon vänta lite med!! hon vill säkert ha uppmärksamhet bara:)

Movie, movie för hela slanten i kväll!!

Blir ett snabbt inlägg för har ingen lust att sitta här när jag ska se film och sen har Fia snott min stol och sitter på och tittar när jag skriver;)Så då har man sett camping, bad teacher nu skräckfilm:) halleljua det är fredgasmys;) ha ha okej ja jag är lite smått trött... men va fan har varit vaken sen halv fem... men nu ska vi slänga oss i sängen för film nummer 3:) I morgon kommer bilder som jag tog i morse, dom ligger på mobilen nu och som sagt var att stå böjd och skriva är inte kul så jag fixar de i morgon... puss

......you got a love swedish summer:)

Hejsan hoppsan, denna underbara dag har erbjudit både sol, blåst och regn, you got a love swedish summer:) Verkar som att det kommer in fler valpar nu på hunddagiset♥ det får man ju bara gilla:)
Bra för älskade lilla Fia att verkligen få dela uppmärksamheten på dagiset, för man försöker ju ge alla så mycket uppmärksamhet man kan, men valpar kräver mer tid av en, men det är bra för Fia för dels blir hon så gullig när man ger henen uppmärksamhet hemma sen och sen lär hon sig att leka med yngre hundar:) Min lilla♥ plutt är ju för tusan 8 månader, oj oj...
Men hon kommer alltid vara min bebis:) Men bara för att hon är min lilla bebis så är det inte så att jag klemar bort henne, oj oj nej du....  Jag är sträng må du tro och bestämd.. och så envis:) men för det så älskar jag min lilla Fia och gullar med henne på rätt vis:) jag är sträng när dte behövs och en gullig annars:) känner mig som en mamma ju till henne:) Min lilla Fia♥

♥Här är hon runt 10 veckor:) ♥

Gjort idag då: Gick upp runt halv 6 för att ta ut Fia, sen somna vi om en stund. Efter det så tog vi det lugnt på morgonen och åt lite frukost, kolla bloggar och tidningen. Sen tog vi oss en promenad på runt över en timme för att sedan titta tv, göra lunch, städa, plocka ur diskmaskinen, äta, kolla tv och Fia vila. Sen lekte vi en stund och sen gick vi ut och var ute från halv 2 till klockan 3. var en skön runda i solen, mötte inte en enda människa, lite mysko;)
Sen kom vi hem och då vilade Fia lite till(tror hon vilat kanske 4 timmar som max idag) och jag kolla tv och skrev lite. sen kom familjen hem och då vart det mat och bus(för Fias del) och sen nyss en promenad i regnet;)
Nu väntar jag på att klockan ska bli halv 8 så ska jag se på full frys och sen 90210:)
I morgon ska jag gå till jobbet( bäst att kolla vilken tid)sen inväntar jobbet hela dagen med allt det innebär.....
redan onsdag i morgon!!!
Känns verkligen som jag gått mycket idag:)

Så tar vi detta en gång till.....

Så tar vi detta en gång till att gud vad trött jag blir på folk som klagar, lägger sig i och håller på med saker dom inte har med att göra. jag tror inte att vissa fattar att saker man skriver/säger kan såra mer än man tror.
Även om man kanske menar att typ förklara eller ge sitt råd så kan man göra det på ett bar viss i såna fall, inte liksom hoppa på utan att veta alla fakta. Det var som när Fia var liten och jag gick med henne ute, det var typ 20 minus och massa snö, men jag hade väskan till henne och jag bar henne när hon var trött, så hon fick gå lite och man måste ju liksom vänja dom och precis när det kom en kvinna så hade jag precis stoppat ner fia på marken och gått en liten bit med henne och sen fick hon syn på kvinnan och vägrade att gå, för hon gillade inte snön, så kvinnan som tydligen sett mig där jag bor skällde ut mig för att jag tvingade min stackars hund att gå och för att jag gårr hemifrån mig och till kyrkan.... fan vad sur jag vart..
jag är inte guds bästa barn, jag kan sitta och klaga på folk och så, men oftast så gör jag de på ett bra viss och på saker man kan klaga om, som att hur smart är det att skriva i sin blogg att man bara ska äta barnmat!!
Men sen kan jag sitta och prata med kompisar/med mina föräldrar om saker jag stör mig på, min innan man har all fakta så har man ingen rätt att lägga sig i tycker jag.ofast så finns det en bra förklaring till saker och mer fakta en den man först har och sen så är det en annan sak och det är att det är inte ditt liv det handlar om, är dte en kompis liv ja då kanske man på ett bra viss kan säga nackdelar och så, men inte om dte är någon man inte känner.
nej jag tycker världen har blivit så tråkig och att alla klagar på alla... folk sitter bakom sin dator och hackar på folk....
vissa tycker det är kul att folk blir sur och vill irritera ännu mer, vissa skiter i vad andra säger men sen finns det dom som tar åt sig.. jag tycker i alla fall att man borde passa sig vad man säger och sen inte lägga sig i allt.
jag skiter oftast i vad m'nniskor tycker/tänker om mig och så, men för det vill man ju inte ta massa skit innan folk ens vet hälften av faktan!!!
Mitt råd är att tänk dig för innan du talar/skriver, tänk på att alla människor är inte som du
och sen bry dig inte om allt negativt du får, försök att alltid tänka positivt!!

movietime

I dag gick jag till jobbet och sen hem.. 5 km bara det:) ska ju försöka att gå till och från jobbet så att jag kommer upp i minst 1 och en halv mil.... en runda är ju 2,5 km så om jag går upp till jobbet så är det en runda eller sträcka.
i kväll blir det film, bad teacher:) finns inget bra på tv att titta på ju!!
i morgon är jag ledig, får se vad jag ska göra, ska i alla fall ut på lång promis med Fia, träna med henne, trna trapp träning och egen träning och göra upp tränings schema eller ja typ för har kommit på att det är effektivare att göra upp olika rundor, träningspasss och sen skriva ner hur mcyket man gjort under dagen, för känns så drygt när man skriver upp att man tex ska gå tre rundor, men om man varje kväll skriver ner hur mycket man tränat så är dte mycket bättre tycker jga i alla fall för då blir jag motiverad att göra massor för att kunna bevisa för mig själv hur mycet jag gjort:) så ska planera upp lite och sen skriva:) hoppas på en bra och produktiv dag:)
Det som är skönt i morgon är ju att jag kan gå upp tidigt så Fia får komma ut och sen gå och sova en stund till så man får lite sovmorgon, eftersom Fia är van att gå upp tidigt så går jag upp titidgt för hennes skull och sen kan man ju somna om om jag vill och Fia brukar vilja gå ut ochh kissa och sen krypa ner och sova en stund till, som när vi går titdigt upp till hunddagiset ja då går hon och lägger sig när vi kommer dit och på helgerna så går vi ut och kissar och sen går och och lägger sig igen, jag tycker det är bra att göra så när man är ledig för dels så vet jag då att Fia fått kissa och sen kan man själv passa på att gå på toa och sen om man vill kan man sova en stund till, men tror inte jag kommer sova längre än till innan 8 i alla fall, senaste 2 åren har jag gått upp innan 8 även fast jag är ledig men inte lider jag för det, nepp tycker dte är skönt att vakna ganska tidigt och starta igång dagen, känns som man får en mer produktiv dag då:)
på torsdag öppnar jag och jag är  halv ledig så ska handla då:) skönt att kunna handla helt allt, för annars brukar kag dela upp handligne under flera dagar och så, men nu på torsdag eftermiddag så ska jag handla luncher, sånt jag behöver och så. Ska öven nu försöka spara så mycket jag kan varje vecka i alla fall 100 kr varje vecka så att man har till födelsedagar/egna behov... så ska nu bara försöka handla luncher och i alla fall nyttiga saker och sen om jag behöver något så får jag handla det från sparhögen eller ja inte sparhögen utan mer i behov pengar:)

En massa(gamla bilder)

dags att ladda upp nya snart tror jag!!!!

Lördag!!

Trevlig lördag idag!! sov dåligt för hade mensvärk och sen såg jag skräckfilm i natt s¨hade svårt att somna och sova... vaknade vid 5 och gick upp halv 6. så jag och Fia vilade en stund på eftermiddagen:) och sen en promenad och så var man som utvilad. På min förmiddagsrunda så gick jag först i en halvtimme utan regn och resten av hela rundan alltså runt en halvtimme tillvar i regn.. Fia och jag var ganska blöta när vi kom tillbaks....
Vi pratar mycket med min lillebror om han skola och så och allt prat har fått mig att sakna skolan:)
sitta i skolan och bara få kunskap, lära sig massor och skriva massa... saknar det:) Men har bestämt mig för att plugga lite typ på egen hand utan skola, mest för kul skull och för att lära mig nya saker och för att  lära mig att göra saker utan att ha ett mål att uppnå.. jag hade tänkt att göra engelska, matte, skriva mycket och så:)
För känner att det är bra att uppdatera ens kunskaper och sen kan man alltid ha nytta av saker, till exempel om man skriver så kanske man kan ha användning för det!!
en annan sak jag verkligen k'nner att jag vill ta tag i nu är min vikt, läskdrickandet... jag måste verkligen få ordning på allt sånt.. menn det är inte lätt, det blir som en vana... folk säger att ja men dte är bara att sluta, men det är dte inte.. svårt att förklara.. men i alal fall så har jag fått en massa hjälp nu som gör att jag SKA klara det!!
just nu sitter jag och leter film funderar på en skräckis...
En av mina favvo bloggare: http://spiderchick.nu/

Mysig morgon!!

jobbet snart då!! vaknade runt 4, men har legat och halvsovit och gosat med Fia... hon har liksom krypit jätte nära och gosat sig in:) det är såna stunder jag bara älskar.... Men nu ska jag dra på mig ett par strumpor, skor och sen ska vi gåt ill jobbet!!
fick lust att pyssla, jag äslkar att pyssla, fast om jag typ ska göra saker med lim så är dte fan lim överallt sen...
hmm..

klantig morgon

Åjo visst blev dagen så som jag förutsatte, ett stå hej hela dagen:) Men dagen började liksom med att jag sprang runt och leta efter min tröja som jag inser hängde på tork. Sen satte jag på mig fel skor(foppa tofflor) och gick ut så..
kom nästan halvvägs då jag inser mitt misstag och ska vända om och halkar i lera och blöt gräs, hmm. gick hem mi blöta byxor, bytte om snabbt och drog iväg igen. Sen på hunddagiset när valpen kom så tyckte fia de var så kul så trodde hon blivit skvatt galen. Man vet aldrig med henne..... sen har dagen flytit på.. kom hem för ett tag sen...
Nu väntar promenad med älskade Fia, tv och sen sova!!
Känner mig lite så där "jobbseg".. men en promenad livar nog upp en:)

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0