Sjukstuga...

God kvällen. vartit en kall och regning dag och inte har dagen varit bättre av brist på sömn då min lilla Fia började hosta rejält igår och vart värre under natten, hon har hostat från och till hela natten och knappt sovit...Jag vet själv hur drygt och jobbigt det är att försöka sova och så bara hostar och hostar man så klart jag tycker synd om min lilla skrutta:( Blir det ej bättre får jag kolla lite mer om det där med hostdämpande och sånt till hund, för meningen är ju att hon ska kunna sova, de värsta är att hon hostar ju så klart annars med det blir mer när hon slappnar av, så idag har hon halv vilat... men just nu verkar det gett med sig lite för nu ligger hon här bredvid och sover:) skönt det vill ju inte att hon ska bli sjukare. Skulle gått en halv lång promis med tanken på att hon är sjuk men då det regnade och var kallt så kortade jag ner rundan, tar hellre kortare rundor tills hon blir frisk än kör på som vanligt och får en sjukare hund. Skulle ju vara dumt att tvinga henne att ut och gå massa när hon är sjuk men när jag är sjuk så går det bra att köra kortare rundor, nej jag tar hand om min lilla skrutta:) Plus att jag är ju fortfarande lite sjuk så... Nu har nyss käkat så ska gosa ner mig i sängen med Fia och bara mysa lite:)

soligt....

Nyss ute på en promis med fia, frank o bosse. Nu sitter ja på balkongen, fia ligger på bänken, bosse på balkong golvet och frank inne. Blir städa idag.... Hoppas hostan ger med sig snart....Äntligen fredag....

Tjenixen goddag:-) äntligen fredag... är trött o sliten. Nu i helgen blir det promisar, städning, rensning o annat. just nu vill jag bara sova;-)

Det är fullt upp nu:)

Hmm ja alltså det är mycket just nu.... Pappa är i rumänien dock på väg hem nu.. och här här dte fullt upp dagarna i ända men tidiga mornar, hundar som ska ut, ha mat osv osv... är ju mer att göra nu när vi är två... sen så när man kommer hem så ska jag ut med fia, äta mat och bara ta det lugnt.. Plus att jag vart sjuk i söndags så då har jag jobbat och sen dött typ när jag kommit hem:) men nu är det bättre förutom att jag är öm i halsen, hostar, snorar och mår lite kasst. men vi kämpar på:) På fredag ska jag och fia passa frank tills på lördag eftermiddag, men det blir inge annorlunda där för han hänger ju med på promisar osv:) sen på söndag ska jag ha en ta dte lugnt dag och bara vara med fia typ:) Nu ska jag se om det finns något att se på:) ha det gött:)

söndag...

blä o usch... vaknade med en jäkla huvudvärk, öm o trött och ont i halsen. Verkar som fia känner av de för pluttan är väldigt låg idag. Tog en promis o har städat... nu blie det vila...

.

Fredagsmys

Skönt med ledigt... varit en tuff o intensiv vecka men nu helg:-) tycker det är så skönt med lite ledigt och kunna bara göra vad man vill o när man vill så klart får det inte bli för mycket ledigt för då uppskattar man inte det. Det ska vara en balans mellan jobb o ledigt:-) Skönt att jobba o göra saker o sen ha lite ledigt:-) nu ska jag mysa med Fia:-) så här fint var de i onsdags.. sen har vi haft regn o blåst....
bilder.....

God morgon... en massa bilder här....När allt inte går som det ska....

ucsh och fy och blä på allt just nu. Känner att det inte riktigt går som jag vill med saker och ting. Men så är det ibland i livet. Ska bara stänga av mig ett tag och köra på och sen ta nya tag bara:)

Hundliv

Det snö regnar så känns lite deppigt. Hur som helst har man ett hundliv så finns det inga dåliga väder.... Passar ju även chiko så om någon timme blir det promis:-)

Youst another friday....

God dagens tjenixen alla.. Vill börja med att säga ett stort grattis till min stora syster som fyller år idag. Nu har alla vovvar fått promis o mat så nu in väntar vi våran lunch. Väldigt lugn dag inte så jätte mycket hundar. Känns skönt med lite helg:-) nu lunch.....

Trött tjej!!

Idga har jag hunnit jobba(var jag som öppna), cyklat till stan och köpt kläder och annat:) cyklat hem, gått ut med fia på långpromis, fixat mat till henne och mig och nu sitter jag här:) Gick upp vid typ halv 5 tiden och sen var de full fart, gick 2 rundor idag och då var jag med på första rundan vilket är den rundan som är lite längre. Cyklingen plus handling tog en och en halvtimme och var 6 km:) as tungt att cykla hem med alla grejer. Känner mig trött, nöjd och lite stel:) Ska göra lite träning och få musklerna lite mjuka. Har hört något om att de ska regna i morgon.. hmm både gillar och ogillar det, men bara att gilla läget. Är super nöjd med mina kläder, vart några byxor, långärmad tröja, någon tshirt:) På tal om nöjd så är jag så jäkla nöjd med mitt rum förutom att jag skulle vilja ha nya gardiner... Får leta vidare....

Rensar dag!

Kom på att nåon dag(typ om flera år;) nej men på riktigt att typ i helgen, nästa helg ska jag ta en storstädning/rensningsdag.. vilket betyder att jag ska även gåigenom datorn och flytta över mina alla jäkla bilder från telen till datorn och sedan gå igenom där vad jag ska spara osv... Kommer bli kul:) ja lite kul men samtidigt drygt. Känner att jag behöver göra det för att få lite ordning. Kännt att hela jag är i oordning och då är det bästa man kan göra är att rensa, planera och fixa:) annars rullar allt på som vanligt med jobb och ut med fia:) Ibland vill man hinna så mycket men man hinner inte. 
I morgon ska jag en sväng på stan och köpa lite nya byxor, funderar på att svänga förbi seconhand och kolla efter typ någon duk, prydnadsak och lite annat. Nu blir det duscha och sen se om jag hittar något att se på:) 
 
 
Här är lite bilder:)
 

Its not magic

God förmiddag:-) vaken sen halv fem e ju jag som öppnade idag. Hade tre hundar här på morgonen men sen ramlade det in ett par hundar till innan mamma o pappa kom. 2 promisar, lunch o nu vilar vovvarna, m o p flyttar soffor och jag passar hundarna de ska ej lämnas ensamma på de viset. Slutar vid två så då blir det promis med fia, lek, städning, matlagning osv.... långpromis runt halv sex, mat och sen en lugn kväll:-) Just nu har jag massa energi:-)Rumänien!

Den 16 åker pappa till rumänien igen, åhh jag vill så följa med. Har velat det jätte länge nu ju. Dels för vill verkligen göra något, sen för att jag är så hundintresserad och största anledningen för jag vill se rumäninen och hur hundarna där har det. Dock är det lite svårt pga hunddagiset och så. Samtidigt som det blir svårt pga hunddagiset så är jag även nojig över att lämna i från mig fia nästan en hel vecka. Men skulle jag kunna åka så är ju en vecka inte mycket och jag kommer ju hem igen:) och får vara med min lilla skrutt. men nu kan jag ändå inte åka så... Idag har det blivit lite handling(köpt nya skor) och sen långpromis och sen umgåtts med familjen. Nu blir det snart en promis, lite lek... blir en till promis i kväll sen...Ska grilla idag:) det gillas.

Its like its raining

God morgon.... Fick för mig att de
regna ute, fick den känslan... men nej inge snö thank god. Slutar tidigt idag så blir promis, mellis och sen ja hmm vet ej.
Its not easy

Dikt/tanke: Jag slår mig alltid ifrån, sätter upp en mur och tror jag klarar allt själv. Jag fattar att du försvinner. men jag önskar att någon kunde förstå att någon kunde stanna kvar för en dag faller muren och då faller jag, vem står då kvar.

Förhållanden

I förhållande oavsett kärlek eller vänskap eller famije relationer så är det så att man sticker inte bara för att man blir osams nej man går vidare av de, lär sig något och växer mer. Man kommer närmare någon och lär känna varann mer. Diskussioner och att tycka olika är ett sätt att veta vem man själv är och andra. Man kan inte vara sams jämt eller tycka lika. Att bara ge upp någon för att man hamnat snett är inte rätt.

Sjuk!!!

Trött värre just nu:( varit dålig i magen, känt mig hängig och ferbri i natt och hela dagen. men jobbade på så nu är jag lite piggare. Orkade faktiskt inte bädda sängen i dag..... Har inte tid eller ork att vara sjuk...Ska städa, ta en långrpomis med fia och sen i kväll typ ska jag bara ta det lugnt. Har faktiskt lite planer på gång:) 
jag älskar ju att skriva så därför funderar jag på att börja skriva ner typ recensioner om böcker jag läser, skriva typ debatt inlägg osv här på bloggen. Är ju mer för min egen skull för att jag dels då kan ha koll på vad jag läst och sen är dte kul att få skriva det man tycker och tänker så det inte blir för mycket i skallen och det är därför jag ska skriva här på bloggen så att jag får ut allt det där jag tänker. Förut så skrev jag ju massor i skolan, men sen skolan slutade så har jag liksom tappat det där och saknat det så jäkla mycket. jag har funderar massa på hur jag ska kunna "tillfredställa" min skrivar lust.. typ kanske skriva artikel/krönika för någon tiding osv.. men jag vet inte har ju massa annat att göra så vill helst liksom känna mig fri att skriva och sen känner jag att jag vill mest skriva för min egen skull och att det spelar ingen roll om bara jag läser det,  Så då kom jag på iden att använda mig av bloggen, vilket jag ska göra. ska funderar lite på hur jag tänkt mig först och komma på ideer vad jag kan skriva om och lite så där, så det ska planeras men sen har jag annat att planer och göra som saker med fia, egen träning osv:)
Så här ska det planeras för fulla muggar:) Ska köpa en pärm och papper, pärmen ska vara till fia.
Men nu ska jag se lite tv och sen städa... Funderar på att ta något att äta i kväll, förslag? 
oftast när jag varit dålig i magen brukar jag ta rostad macka men ej så sugen på det. 

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0