Ung och bortskämd

Avsnitt fyra av ung och bortskämd var idag och oj oj säger jag bara!!! det är verkligen ett program man kan analysera och diskuttera!!! liksom föräldrarna bråkade om att deras ungar bråkade!!! Jag gillar programet just för att man kan analysera och diskuttera det så mycket! Det är intressant att se hur dom beter sig och varför dom inte förösker göra allt för att föräldrarna ska se att dom försöker, se hur föräldrarna gör när dom ska rösta ut någon, dom försvarar alltid sitt barn och sen tänker dom lite konstigt!!!!!

Samtidigt som dte är kul så kan man blir så irriterade på ungarna och föräldrarna. liksom hur bortskämda får man vara...

varenda avsnitt har dom bråkat om disken och denna gång spårade det ur!!

jag tror att det är bra för föräldrar och ungar att se detta, få upp ögonen...

tack och lov att man inte är bortskämd!

!'''

Lite låtar


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

Harry potter och dödsrelikerna

Jag går ju Harry potter och dödsrelikerna del 1 igår och den var bra faktiskt!! har ju sett dom fyra först filmerna och dom var okej..... ska se 5 an och 6an också nu... och sen ska jag se andra delen av sista filmen!!!

mest väntar jag på att sista twilight filmerna ska komma:)http://slusk.nu/wp-content/uploads/2010/11/hpd1.jpg

 

 

 

 

glögg, pepparkaka och julmust???? va är det redan första advent

Ja då var det första advent!!! Har smakat på glögg för första gången, alltså det var ju inte äckligt, men inte jätte gott heller!!!

I mitt "jul" fönster hänger det en stjärna, och polkakäppar, hmm så juligt;)

idag ska jag käka pepparkaka(usch äckligt med peppar;) lussekatt och dricka julmust och ännu mer glögg
pappa älskar glögg.... sen ska jag plugga!!!

jag la upp bilder från kameran men de enda bilderna som kom med innan kameran dog var på bollen och min säng... ska fixa batterierna!!


Plugghästen!

Nu har jag handlat luncher så det räcker ett bra tag framöver, sen handlade jag 4 guldljus, en tomteluva och lite annat, men mest massa olika luncher. Tänkte jag skulle sätta mig och plugga lite, måste ju hinna med det ju. Sen ska jag sitta på bollen och sen runt 5 ska jag gå upp till bion för att vara med Hanna en stund innan bion börjar och eftersom bion börjar vid halv 7 och vi är där typ kvart över fem så lär vi vara först:) skönt det för då när dom börjar släppa in då kan man ta bra platser, gå på toa, fixa popcorn(popcorn är ett måste när man går på bio) och sen sitta i lugn och ro och vänta. plus att jag har intye träffat Hanna sen studenten så ja då kan det vara kul att snacka lite innan... oj det är nästan 6 månader sen jag tog studenten!!!

nej men nu ska jag plugga, har lite kvar på hemsidan som ska göra, ergonomin, pedagogiken och sen operativsystemet, ska ju spela in lite film nu när jag fixat mikrofon!

Årets julkalender - Hotell Gyllene Knorren

Jaha så var det redan dags för en ny julkalender Hotell Gyllene Knorren när pappa berätta om den så fick jag dirket känslan av att den påminde om mysteriet på greve holm och nu när jag läst om den så vcerkar den lik den  fast med sin egna lilla version, så hoppas den är bra! för det var länge sen vi hade en bra julkalender!!

Det blev bio idag, för Hanna kunde i alla fall så jag kanske ska gå... får se...

Ska snart ut en sväng och sen blir det plugga!!!fredag Nov. 26, 2010

Alla julklappar är köpta nu:) Satt nyss och försökte komma på massa bra saker som jag önskar mig i julklapp men jag kom inte opå något först, sne kom jag på men då hade pappa redan bestämt vad dom skull köpa... komiskt!!

I morgon skulle jag gått på bio med Hanna, men hon kunde inte tyvärr.... alltså det fick mig att känna mig grymt ensam, alltså jag är ju en ensamvarg men ibland kan det ja kännas lite tomt typ. Alltså typ när man sitter på tex tågstationen och ser alla människor som sitter med mobilen och smsar, pratar i tele och så min mobil hmm ja jag får typ kanske max 10 sms i månaden, alltså det är ju lite så jag vill ha det, men ibland kan jag faktiskt undra vad tusan som hände?? alltså jag har bott här i snart 7 år men ändå så är jag aldrig med någon längre, mycket tror jag beror på att jag helst vill vara ensam, att jag är inte som alla andra(jag vill inte festa och sånt), alla känner alla här sedan typ dagis och när jag typ lärde känna folk så fick jag pojkvän och då vart jag typ tråkig nej men jag var mest med han och ja i skolan umgicks jag super mycket med mina kompisar, sen började gymnasiet och ja då gick jag i avesta och där i från har jag amanda kvar som kompis typ, sen började jag bf och där kände man varann sen innan, och dom var inte alls som mig så jag kom aldrig riktigt in i klassen för dom 2 första åren var jag ihop med marcus och då var jag nästan bara med han och ja dte var komplicerat så i 3 an blev det jobbigt för jag hade ingen marcus och klassen var super tajta. jag har ju min underbara klass, min familj och jag trivs bäst ensam, men men... Det är bara dte att jag känner mig konsitg och annorlunda för att jag inte umgås typ alls med någon. Dock kan jag inte säga att jag saknar det.... hmm jag vet inte... jag kanske bara är rädd för att jag leva ensam, visst jag kommer ha min familj den dagen jag flyttar och jag skulle nog trivas ensam, men samtidigt skrämmer det mig... jag vet inte... jag tror jag mest bara saknar vissa saker, minnen:) ha ha jag tänker för mycket!!!!!;)

Nej nu ska jag kolla film!!!!

Livet går alltid vidare vad som än händer, man måste bara vara stark och minnas alla fina minnen:)


spöken

ja om typ 2 timmar sitter jag på hunddagiset och kollar vampire diaries, ska ju sova där i natt... hmm läskigt ja...
men men jag överlever!

jag har köpt nästan alla julklappar nu:) ska ner en sväng på stan i helgen och köpa det sista för sen
kommer jag inte ha lust att springa på stan och leta julklappar. nästa helg är det plugga plugga och helgen efter är dte dags för att åka till skolan och sen helgen efter det har man ju inte heller någon lust för då ska man ju börja med nya uppgifterna och sen helgen efter det så är det julafton och då ska jag verken jobba eller plugga. men jag hinner plugga veckan mellan jul och nyår för vi är lediga då:)


visste du att man kan få vitt hår om man blir riktigt rädd!!
Pluggat, läst bloggar och planerat

hej hoppsan!! nu har jag varit duktig och pluggat en hel del:) Sen har jag läst bloggar och sen har jag planerat träning, nu efter jag varit sjuk känner jag tat jag verkligen måste ta tag i det igen, tack och lov för bollen, gymnastik och jobbet som gör att jag får träning:) Ska städa i morgon när jag kommer hem och sen vid 8 på kvällen så skjutsar pappa upp mig till hunddagiset igen för jag ska sova där:) wiieee... men nej gud jag ska sova själv, helt ensam utan någon där som jag känner, på skolan har jag ju mina klasskompisar nära och ja det är annorlunda.. hmm läskigt för jag tror det spökar där... men jag ska sova där för att typ 10 över fem på morgonen så kommer en av hundarna och för att mamma och pappa ska slippa stressa och sen kan tidningarna vara försenade så öpnnar jag och valet var att cykla halv fem på morgonen upp dit, gå upp dit klocckan 4 på morgonen eller sova där, gå upp vid halv fem och öppna och så vidare och sen ha de mys med hundarna:)så för att slippa gå vid 4 på morgonen när det är kallt och så så sover jag där:) spännade:) blir att ta med täcke, kudde och nallen så klart, tänker inte glömma Nalle heller!!!

Nu ska jag duscha för snart börjar greys anatomy...

http://www.freewebs.com/bhyunkl/ghosts.jpg

 

så i morgon blir det jag, nalle och spökena;) ha ha jag får skriva om detta till min pedagogik uppgift;)

 

på fredag blir det plugga och på lördag kväll blir det Harry potter film på bio med Hanna, ha jag ska vara social:)

 

 

 

I will be back

Känner bara inte för att skriva idag!!!! Plugga, träna och jobba i veckan är det som gäller..
eventuellt plugga stenhårt på fredag kväll och lördagen för att sedan gå på på bio sedan på kvällen:)
det tycker jag att jag förtjänar eller hur???

kram

men dumma skit

Sitter och försöker plugga, går inge bra... Vill inte sitta på bollen idag för har mensvärk... skit dag....
Nej men jag ska sätta mig vid bollen sen typ när jag ska se alla mina favvo program..sökte på itpedagog och efter ett tag när jag kolla kom en bild på Zorba(fd hund från dagiset) upp, det visade sig att det var från min blogg ha ha.... denna bild kom upp:

Vinter kyla

seriöst jag sov till halv tio idag;) inte vanligt för mig.. men blir väl så när man sitter och pluggar tills nästan tolv på natten, gjorde ju typ klart min hemsida i går;) men jag ser nu att det är lite som jag måste fixa på den;)
jag skapade en typ skolblogg igår, för att ha til hemsidan och för att där uppdatera saker om skolan och lite så;)
lite bra tycker jag!!

planer idag:
 • Ignorera min mensvärk
 • plugga
 • träna
 • gå ut
 • plugga ännu mer
 • sitta på balans bollen och kolla tv, äntligen kan man känna sig duktig när man kollar tv
 • Inse att det är måndag i morgon;)
men det allra första jag ska göra är att gå ut tror jag.... förresten det ska bli svin kallt nu i veckan.. men jaha ja...
Jag hatar att varje söndag så tänker jag på att jag önskar att helgen var lite längre och så slösar jag bort halva söndagen till det!!! inte bra det!!!


nej sluta sncka skit och gå ut.... dumma mensvärk..
medvetna omedvetna tankar vadå???

alltså ibland när man tänker så kan man ha medvetan och omedvetna tankar, dom omedvetna är odm som bara dyker upp och du kanske inte märker alla. nu är det så här att våran pedagogik uppgift går ut på att bla om omedvetna tankar, kolla själva:

Uppgifter:

A) Välj ut en situation från din vardag att analysera lite närmare. Utgå ifrån den ”kognitiva gubben” och beskriv kortfattat hur situationen som du befann dig i såg ut (vad hände?). Skriv sedan ned de automatiska tankarna som dök upp. Vad hände sedan? Fyllde du på med medvetna tankar? Vad sade du till dig själv? Skriv också ner hur du handlade i situationen. Blev handlingen som du tänkt dig? Stämde din handling överrens med dina automatiska och medvetna tankar? Varför/ varför inte? Vad blir din slutsats?

 

B) Tv-debatt utan ljud:

Välj en TV-debatt på t ex www.svt.se och titta på den och studera den icke verbala kommunikationen. Skriv ner minst 10 st icke-verbala signaler du ser. Vad förmedlar den icke-verbala kommunikationen? Hur utvecklat är kroppsspråket? Förstår du vad de pratar om?

 

Titta på samma TV-debatt med ljud. Hur samstämmigt är det verbala och icke verbala budskapet? Finns det dubbla budskap? Hur utvecklat är kroppsspråket? Vad avslöjade kroppsspråket?

 

Gör en jämförelse: På vilket sätt blev det annorlunda?

 

C) Tolka icke-verbala signaler/kroppsspråk genom att analysera något i verkligheten, t ex ett arbetsplatsmöte, studiebesök i en klass, släktmiddag eller någon annan grupp av människor.

Hur samstämmigt är det verbala och icke verbala budskapet? Finns det dubbla budskap? Hur utvecklat är kroppsspråket? Vad avslöjade kroppsspråket?

 

Jämför TV-debatten med verkligheten. Vad är din slutsats?


Alltså jag vet ju typ hur jag ska göra, men vad ska jag välja för tv-debatt eller annat program och c verkar krånglig och a med... hmmm ha ha A där kan jag ju typ använda mig av när jag skulle plugga denna uppgift;)

 

lite tips på vägen

jag tycker att man ska planera upp en del av sin träning så att man kommer i gång, sedan kan man ju göra andra saker också.. som tex jag har skrivit lite planering och sen kanske jag sitter på balansen bollen i en halvtimme, då blir det extra träning.... och vissa dagar kanske man bara gör det man planerat. Det jag gillar med balans bollen är ju att man kommer i gång med träningen, jag är sån att när jag väl börjar röra mig så är dte inga problem och bollen gör ju att man håller i gång sig:)

Det är även viktigt att man inte kör på för hårt med träningen utan tar det i ett tempo som man tycker är bra.
jag brukar köra i ett tempo där jag känner att det blir jobbigt och sen plus lite till för då vet man att det tar. för sen ju mer man orkar desto mer kan man ju öka på då:)
Att sluta med sötsaker och annat onyttigt är bra, visst kan man unna sig ibland. men det är svårt att sluta
tro mig jag har jätte svårt, faller alltid tillbaka och sen tänker jag att nej nu ska jag klara det och så går det åt skogen. men sen samtidigt så handlar det om att man verkligen måste bestämma sig. Mitt mål är ju att må bra, trivas med mig själv och jag tror att en del av min kamp om att må bra handlar om att bestämma sig. jag har haft mycket upp och ner i mitt liv ganska länge och först nu börjar det gå bra gå uppåt:) och då måste man ändra på saker för jag vet ju att visa saker inte är bra..... jag måste bara verkligen verkligen bestämma mig och sen följa det.  Sen ska jag äta ordentlig frukost, och inte köpa hem massa skit!!!!

Jag borde gjort detta för länge sen, men jag har åtminstonde kommit en bra bit för jag rör mig mycket mer nu än tex förra året, för nu sitter jag ju inte i skolan utan jag är ju ute mycket, tack vare jobbet!
den träning som jag får nu är ju att jag går till och från gymnastiken, har gymnastik 2 gånger i veckan, går till och från jobbet ibland, går i jobbet, går promenader hemma.. det jag ska lägga till är träning hemma jag har gjort lite olika träningspass som man kan göra hemma, gå lite mer och sen att verkligen köra på:)

tack och hej för mig;)

balansboll:)

just nu gott folk sitter jag på min balansboll:) köpte en idag!!! jag har pluggat och sen tränat på balans bollen sen kollade jag på ingen bor i skogen två avsnitt medans jag satt på bollen. Tänkte ta en promenad snart. Det är kul att sitta på bollen, speciellt när man typ kollar tv- man kan liksom göra lite övningar samtidigt som man kollar tv:)
eller som nu jag sitter vid datorn. Dock känns mitt rum jätte litet när man gör visa övningar men dte är ganska enkelt och roligt så då gör man det ändå.. tänkte fixa i ordning lite olika tränings program både med och utan boll som man kan köra:)

jag passade även på att köpa en typ julstjärna och en ny sparbössa!

hosttabletterna funkade ju super:) har ju hosta kvar men det har minskat otroligt mycket. ha ha fick precis världens hostatack!!!

jag har pluggat lite ergonomi, skrivit min reflektion, och lite operativ system. tänkte göra lite pedagogik snart!!!

hosttabletter och nässpray

Efter att jag inte fått sova typ i natt heller och att både jag och min familj tröttnat på mitt hostande så köpte jag hosttabletter(noskapin) och nässpray, så nu jäklar ska jag fan bli frisk och slippa skit hostan....
ska ner på bibblan och slänga in böckerna(okej lämna in dom)...

Alltså en rolig sak jag tänkt på är att jag tänker mycket och som när jag är i affären så tänker jag att undrar vad alla skulle göra om jag bara satte mig på golvet och skrek, eller mina tankar om att om jag tänker det så händer det inte... jag vet lite konstig...


Men i morgon gott folk blir dte plugga:)

d

boll

fixat lite med hemsidan!!! ''I morgon är det jag som tar emot hundarna, så blir att dtet gå upp typ halv fem i morgon för vi åker tidigt på fredag.. usch... får gosa med vovvarna när dom kommer:)

alltså jag måste bara köpa en pilates boll, måste bara se till att använda skiten sen;) i början känns ju allt kul.. men får man in det till en vana ska det väl ej bli problem och när det är kul så då vill man ju:) Seriöst jag trodde sånt bara var skit och läskigt att sitta på och det funkar väl inte att bara sitta på en boll i typ 45 min tex, men jag lovar att sitta på bollen(man rör sig) i typ 30 min är bra träning kan jag lova... och gör man sedan andra övingar så får man en perfekt träning...
okej jag ska sluta tjata om bollen nu...


http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/31/88/17/60746/77068f9631acb3b0


Nu till helgen blir det plugga, plugga, plugga och träna... nästa vecka så blir dte gymnastik igen:)
ska nog försöka gå 3 gånger då eftersom jag missa denna veckas träning...... nu jäklar ska jag ju verkligen komma igång:) viktigt att motionera nu när det är mörkt ute mycket för det gör att man mår bättre och sen är jag ute mycket när dte är ljust så det är ju bra:) hittils har jag ej blivit deprimerad:)

10 min kvar.....

adios..


fredags mys i morgon!!

Hej och hå vad kul det är med hosta och snuva:) not.. liksom jag hostar och sen snyter mig och sen samma sak hela tiden nästan... Men men det är vampire diaries idag:) happy:)

Alltså när jag gick lång promenaden idag så hade jag kommit på värsta bästa blogg inlägget men det är ju totalt glömt nu... duktig jag är då... i morgon är det fredagsmys:) då blir det pizza på jobbet:)
ska även till banken och växla in mina pengar och sen på lördag ska jag eventuellt köpa mig en balans/pilates boll.
Ha ha då kan jag ju träna samtidigt som jag ser tv!!!!

Är nästan klar med hemsidan, ska be pappa titta på den för att se om dte är något jag behöver ändra på!!
vilket det säkert är!!

Barnmisshandel

Det cirkulerar en staus på fb som handlar om barnmisshandel.... jag läste förut om att en mamma satt vid facebook och spela och så skrek ungen och hon blev så arg att hon hade ihjäl sitt eget barn,, usch vad hemskt..
barnmisshandel är något som döljs, något vi inte ser. Det är en grym värld vi lever i, det är krig, mobbing, misshandel, mord med mera....
här är statusen:(det ryste i hela min kropp när jag läste)

Ett barn sa till sin mamma "mamma jag målade dina lakan med läppstift"
rasande slog hon sitt barn medvetslös. Sen ångrade hon vad hon hade
gjort och bad sitt barn att "öppna ögonen" men det var för sent. Hans
lilla hjärta hade slutat slå. I sovrummet på lakanet stod det "MAMMA JAG
...... ÄLSKAR DIG".

Miley Cyrus

 

http://makeawave.blogg.se/images/2010/i-cant-be-tamed-single-cover_100604795.jpg

 

jag tycker Miley Cyrus gör ganska bra låtar och hennes musikvideo är grymt bra... hin gick väldigt snabbt från att vara en oslyldig liten tonårs tjej som även gjorde Hannah montana till den lite mer vågade tjejen... men hon är duktig., här kommer två av henns video:

 

 

 

 

jag har betalat ju!

Så nu har jag handlat, kollat på bollar, och nu äter jag en inte så nyttig men god lunch:)
har även hunnit ringa mamma, 2 gånger;) första gången ringde jag och fråga om jag skulle lägga in brödet i frysen och andra gången ringde jag för jag hade fått brev där dom påstår att jag ej betalat mina böcker jag beställde till skolan.. ursäkta va???(tänkte jag när jag läste) jag typ lånade pengar av pappa för att betala ju.

vi beställde dom 2 veckor innan skolan börja så då betalade pappa dom på en gång. jag har til och med kvar där det står när vi betalade... skit företag.. det var ju samma med student mössan och yves rocher. Det med student mössan så hittade dom ju att vi betalat och sen fick jag påminnelse en gång fast jag inte ens fått räkningen från början... men det löste sig.... Så irriterande när det blir så när man vet att man betalat. jag tycker det är konstigt att visa saker så funkar det med betalningen medans andra gånger krånglare... dumma företag, jag vet ju att vi betalat.. hade vi bott i USA hade jag fan stämt dom!!!!!

Ha ha båda gångerna när jag ringde fråga mamma hur jag mådde, sa att jag skulle ta det lugnt och så vidare:)
Men dom har faktikst varit jätte gulliga mina föräldrar, jag fick ta det lugnt, vara ledig och allt för att jag skulle må bra!! 'älskar verkligen min lite knasiga men underbara familj:)

Men nu ska jag äta klart, titta lite på tv, plocka ur diskmaskinen, plugga lite(ta det lugnt;)

Fick super bra hjälp på intersport förresten när jag kollade på pilatesbollar!!
Men lyckat då!!

God morgon på er... seriöst jag hatar att vara förkyld, jag är snorig, täppt, hostar och pratar konstigt...
kunde knappt sova pga detta.. usch!!!

Idag ska jag försöka spela in lite film om hur man gör ett mapp träd på datorn... DEt kommer g¨åt skogen jag lovar...


Nu är man hemma själv då, föräldrarna på jobbet, brorsan i skolan...


16 november-2010

Hejsan alla friska/sjuka människor.... själv sitter jag här lyssnar på musik och mår bättre än igår i alla fall...
fick en släng av en liten förkyldning, men duktig jag jobbade i alla fall igår och idag:) men i morgon är jag ledig, så ska ta det lite lugnt, plugga lite... passade på att ladda upp bilder och sitta här lite när jag kände mig lite bättre..
Vet inte riktitg vad jag ska skriva;) är lite seg, trots att jag ändå tagit det lugnt idag.....

Så vad är det då som ska pluggas till träff 5(10 december)??? jo det är ergonomi, hemsida, operativ system och sen en ganska svår pedagogik uppgift!! lyckliga jag är glad att vi ej har grupparbete... men jag tror att vi snart kommer få en ganska stor gruppuppgift!!! Men men det blir till att riktigt plugga snart, för är mycket att göra, som att skriva om icke verbala kommunikation, göra paus gympa, fan nu skulle jag haft min pilates boll ju!!!

Men nu ska jag snart kolla på:

puss hej alla där ute i kylan!!!
Nov. 14, 2010

Hej hej alla!! ser att jag behöver städa mitt rum.. ja ja...

Var hemma hos farmor idag, mådde lite bättre gjorde hon:) skönt det måste jag säga!!!

hade 860 kr i tior, femmor och enkronor, så nu ska det till banken och växlas in:)
sen ska jag lägga en del till mina sparpengar till julen och sen ska jag handla lite träningsaker
pilates boll, gå-stavar.. funderar på att köpa en pilates boll som man sitter på typ när man kollar tv för det är bra träning att bara sitta på dom och en som jag tränar med.. men vi får se:) Kanske kolla lite julklappar:) vi ska ju
kanske till eskilstuna och kolla på en hund:) och då skulle vi in på lite affärer:) det kan man ju inte säga nej till:)

Nu blir det städning av rummet:)farsdag

Idag är dagen då man ska fira sin pappa:) så jag firar min pappa för att han är nog den bästa pappa man kan ha!!!älskar dig pappa trots att han kan vara retfull så är han ändå min far...

jag gjorde denna bild i photoshop:

För jag är hemma!!

ja efter en trevli helg på tärna är jag hemma, med nya tag, nya uppgifter och ja jag känner mig så pepp nu!!!
fick en söt liten micromus av camillha:) och när jag kom hem fick jag lite present av min familj...
så där lagom presenter när man ändå inte typ firar födelsedagen ju!!!

Trots att jag älskar träffarna så är det skönt att komma hem, gick runt genom stan i sala, åt lite mat, läste och sen kom tåget.....

Nu vill jag typ sova !!!!¨¨


redovisningar!!!

hej hej hopp!! sitter och lyssnar på redovisningar om photoshop, jätte kul faktiskt.. lärt mig massa nytt
 och min redovisning gick super bra.... jag är så nöjd med den.. och igår titta vi på filmen(redovsingarna om oss själva)
och det var drygt att kolla på sig själv men det gick bra, jag var duktig och fick beröm.. dom andra var jätte bra dom med,
det var så kul att lyssna!!!

igår hade vi ju lite hemsidA, sen ergonomi, jätte kul med bollarna, sen operativ system

Photoshop redovisningarna var jätte kul:) tack klassen!!!


fick ett bra tips på ett liknande photoshop program http://www.pixlr.com/editor
super bra!!!

Snart lunch, men nu lite redovisning!!!

Skolan

Ja nu sitter jag i skolan(antagligen) och ska ännu en gång få massa uppgifter;) Får se hur denna helg går då.

Framme på skolan...

Ja vid kvart över fyra så var jag uppe/<(stackars klassen;) hi hi) åkte till avesta, klev på tåget, åt frukost(som var äcklig och dyr) och nu sitter jag här på skolan... ha ha trost att jag är skita trött och seg så när man kommer hit s blir man på så bra humör!  Nu är mamma och pappa ute med hundarna och här sitter jag;) lite segt.. ska snart fixa mig lite.....

Bussen till skolan gick ända till skolan..... internet funkar på datorn...Det är november :)

Så nu är dte bestäm att kag ska åka halv sex i morgon.. jippi??? hmmm:)
sitter och väntar på att mina filmer ska  bli klara, ska packa lite och så vidare.. sen sova:)
Så i morgon klockan 7 är jag i sala, vid ca halv nio är jag på skolan:) då ska jag fixa rummet och lite så sen vid 10 ska jag ha photoshop kurs med Camillha som lärare.... och sen vid klockan 1 så är det skol time:)

Sen på lördag är det skola tills 4, då ska jag in till sala:) käka lite, sitta vid stationen och kolla film:) och sen tåget hem.... sen på söndagen så blir det kanske att åka till farmor och fira min födelsedag/farsdag:)


 
För att bli glad så kollar vi på:

Inte min dag i dag

hej alla!!! tack alla på Fc ovh FB för alla kommenater till min födelsdag:)

jag är fortfarande lite sur.... min pappa såg på en gång när han kolade kodning att jag gjort det i htlm-kodning... hmmm


Nu ska jag beställa tågbiljetter för hej hopp jag ska till skolan.. och jag har så tappat lusten med skolan just nu...

Men va???

Jag är arg..... riktigt arg.... jag gjorde ju min kokbok i html-koding och nu säger min lärare att jag använt mig av ett hemsideprogram till vissa va sidorna, vilket jag inte gjort.. så är lite arg... det enda jag gjorde när jag jag kopplade ihop min hemsida med kokboken var att justera en del saker för att det såg konstigt ut med tecken och så vidare....
hmmmmm

Fick veta att jag får redovisa med photoshop cs4, vilket jag inte kan... så blir att åka tidigt till skolan...

kassa födelsedag.... ha ha tur att vi ska fira den på söndag:)

okej nu ska jag vara glad... kände bara för att skriva av mig lite

grattis till mig:)

http://annalindstrom.blogg.se/images/2008/grattis_15406745.jpgVet ni alla idag fyller jag år:) yippie.. or not. 21 år är man nu då. känner mig inge äldre eller jo känns som jag snart behöver rullator;) men i alla fall satan vad livet går snabbt liksom...

Ja men grattis till mig i alla fall:)


Men skit

Ja nu sitter jag här klockan 10 på kvällen och laddar ner photoshop cs4 som jag då ska lärt mig till på fredag så att jag kan göra redovisningen... skit.... har jag tur så får jag har elements 8 men lika bra att lära mig cs4 i fall... Så ja jag är lite stressad...men allt annat är klart... tror jag;) Men jag är munter:) ändå...


Här är lite bilder på mig från i går:Nu ska jag lära mig photoshop.... god natt...

skit skit skit. det gick ju inte..... Fan.. det funkar inte....

Det är sant!!

Stöka ner trollen haR VARIT FRAMME IGEN.. ha ha pappa tror inte på det!!!;)

jag har tänkt på en sak, nu när man typ inte går i skolan(alltså på lektioner) så saknar man det lite...
Alltså jag skulle inte vilja byta ut mitt jobb och min skola(distans;) till att plugga på gymnasiet igen, mne visst saknar man det lite..... att sitta på lektionen och lära sig och åhh ja det är lite tomt....  Tänkte på dte idag när jag lekte med hundarna i snön att förra året vid denna tid(hade jag varit sjuk 1 miljong gånger;) typ) så hade jag suttit i ett klassrum nu.... Då kändes det lite tomt faktiskt... men sen kom jag på att jag ska ju till skolan på fredag:) och
saknar jag klassen allt för mycket så kan jag ju logga in på FC(first class).... alltis skoj där inne.... men det som rä kul är ju att trots att man slutat på skolan så rullar skolan på, vilket man inte tror, ja i alla fall i min lilla värld, där någonstans så fick jag liksom för mig att men herregud hur ska dom klara skolan nu när vi inte går där;) men skolan står kvar och nya elever tog våra platser.... konstigt men det är sant......

Men vet ni kan ni fatta att det redan är träff 4 på fredag, tyckte nyss att det var första gången jag skulle dit ju....
och om 1 månad så är det träff 5, redan halva har gått...... Så som jag hörde någonstans(från Kära TarCam)
att nu lä'gger vi in en högre växel och kör full fart framåt..... jag skulle sluta oroa mig och bara köra igång ordentligt nu med allt.....jag vet inte men jag är fortfarande ovan med att jobba och inta ha lektioner... ta sin lilla tid....
Men nu har jag insett att planering är viktig....
Skärpning nu!!!

Eftersom jag faktikst haft gymnastik denna vecka(och jag gillar inte onsdagarna) så bestämde jag mig för att inte träna idag utan kanske i morgon, jag vet illa illa... men vad fan, jag har ju gått till och från hunddagiset, ute med hundarna.... i alla fall så tänkte jag att ja men då kan jag städa, träna lite hemma och packa till fredagen....

ha ha jag har inte ens kommit så långt, hamnade i soffan med familjen ett tag.. men nu blir det städning och sen
lite träning...

Alltså det drygaste med träningen är att ta sig ditt, dte tar typ 20 min ditt och 45 min hem(det är uppför hem)
så ditt är ju inte så farligt, men hem, alltså usch...... Hade det varit där det är på måndagar hade jag inte tvekat att gått men nu nej..... det är snö och bla bla bla.. jag vet snacka om att urskuldra sig.... men det är ju inte så att jag inte rör på mig... Nje jag rör mig otroligt mycket faktiskt. Det är bara det att när man kommer hem från jobbet så är man lite seg och så..... 

Men nu så blir det att gå till och hem från jobbet tis/torsdagar, gå på gymnastik måndagar/onsdagar, jag går i jobbet 2 promenader om dagen, sen på tisdagar/torsdagar ska jag ta en promenad efter maten och lite hemma träning. och nu ska jag ju även försöka att göra söndagar till en typ träningsdag. ja det blir nog bra..... man ska bara få in det i rutiner.... och det är svårt när man jobbar mycket och pluggar.... Men jag känner ju att jag mår bättre och orkar mer och jag har inte varit sjuk(peppar peppar ta i trä) på det viset... jag har typ haft lite feber under en natt, lite ont i halsen......

Och sen nu på vintern så är det ju exta viktigt att röra sig så att man håller sig i gång, och får ljus och motion....


Inte bloggat

Ja i morgon blir man 21år... liksom hur världelöst är det inte att fylla år nu.... okej nu ska jag inte vara sån men men.... Det blri väl bra.. men dte är ju ingen skilland egentligen.... mer än att jag nu kan säga att jag är 21 år.....

Halkade typ 10 gånger idag;) lyckad jag är!!!!

Men ni skulle sätt hundarna på uteplatsen idag;) dom älskade snön, det var så värt att inte vara ledig idag för att se hur kul dom hade...

Nu ska jag äta lite mat..

vuxenlivet

ja då har mna kommti hem, ätit middag och kollat mejl och skit..... Nu känner jag mig sketa trött..
Vill egentligen bara sova.. men ska fixa mig för 7 ska jag vara på gymnastiken.....
sen blir dte hem och ta lite yogurt och te.....

I morgon är det jag som tar emot hundarna:) och sen blir det lång promenad. härlig dag i morgon...
på onsdag är jag ledig om jag vill, funderar lite hur jag ska göra.... kanske vara ledig:)

sen på fredag åker jag till sala för träff 4, vilket jag inte helt ser fram emot, mycket för att det kan vara dåligt väder ich jag vill inte att tåget ska vara försenat.. så dels ska jag vänta i 3 timmar på mitt tåg och sen kanske jag inte kommer hem i alla fall.. hopplöst.....


Men nu ska jag peppa mig inför gymnastiken.....


http://zlove.blogg.se/2010/november/love-me-or-hate-me.html
Jobbet here i come

Nu ska jag jobba så hej hopp

love me or hate me

TYckte det var lite kul att någon skrivit i min bdb att jag var en äcklig fjortis, som var fet och skulle banta och så vidare.... för det första så skiter jag i vad folk tycker om mig, för det andra så nej jag är ingen fjortis och sen jag vet att jag behöver gå ner i vikt. Men om jag nu är så hemsk att se på så behöver man ju inte kolla liksom;) och sen varför hålla på och vara elak och skriva saker ens????? så onödigt tycker jag. Det är typ
"hej jag har inget liv så jag måste vara elak" 

Men det är ju så här med mig att antingen: love me or hate me;)
jag bryr mig inte i vilket..... men om jag inte gillar någon så skiter jag i den.... och spela roll hur man ser ut... liksom det är ju inte så att den som skrev måste se ut som mig bara för att hon titta på mina bilder.... Man kan inte gilla alla människor......

Men för det kan man ju tänka sig lite för som person, för tänk om jag skulle säga till någon typ usch fy vad hemsk du är och så vidare och den personen kanske mår dåligt och sånt och så kommer jag där som helt utomstående och klagar och då kanske personen gör något den inte borde göra.... Detta är sånt här som gör världen ännu hemskare att leva i. liksom hur kul är det att alla smala och super snygga tjejer ska typ få bestämma vilka som är bra elle inte..... Jag förstår inte hur man som person kan vara så hemsk att man klagar på andra. Antingen dåligt självförtroende eller bara jäkligt elak....

Det som störde mig var inte att personen klaga på mig utan att personen ens gör det.
Liksom här kämpar jag med att må bra i mig själv och acceptera mig själv och försöka att ändra min livstil
och så komemr någon och klankar totalt ner på mig, någon som inte ens vågar stå för den person som den är.
Jag kämpar för att alla människor ska få må bra att alla är lika värda. Man ska trivas med sig själv för det är det som räknas. Så det som stör mig är att personer kommer in i folks liv utan att veta hur personen är och totalt klagar..... Det är så fel....

Det är synd att världen är som den är......

men tillsammans kan vi göra den till en bättre värld.... alla är värda lika mycket..

I dont know what to say

Så där ja nu har jag gått en promenad:) kallt var det ute, men skönt att gå. Ska snart fika lite typ te och sen blir det gossip girl:) tätt följt av ´brothers and sisters det gillar vi starkt mycket;) så det betyder att snart får lilla älsklingen(datorn) sova, det gillar han nog:) för nu ska tv få underhålla mig i stället....

I morgon är det jobb och jobb:) sen träning och sen plugga lite.... lite att fixa inför min fina redovisning där jag ska lära ut om photoshop... mina lärare tror ju att jag verkligen kan bli bra på att lära ut saker;) det gillar jag:)

ha en bra söndagskväll!!!


det där är ju så jag.. typ tycka att en fisk är underhållande;)

 

 

 

 


Att göra:

Vet ni vad jag brukar göra när jag har tråkigt????? jo antingen sätter jag mig vid spotify och så går jag igenom låtarna där och sen hittar jag nya artister.. ni vet längst upp till höger så står det andra artisters namn där. På så viss hittar man ny musik.... eller så kan jag läsa min favvis blogga och kolla kommentarer och hitta nya bloggar.. ochså super kul. eller leka i photoshop;) ochså super kul,.. och ja jag vet att det här var data tips...

Vill man inte sitta vid datorn kan man ju ta en promenad, läsa en bra bok, pyssla, skriva.. ja det finns massor att göra... städa ur garderoben, prova kläder... ja låt bara fantasin flöda..... men ibland är det skänt att bara sitta på golvet och inte göra något alls;)


kanske inte en jätte bra bild men men men.....:)


The story of my life!!

jag har tänkt på en sak, jag får nästan alltid klara mig ensam alltså om jag räknar bort min familj nu.
Men det är som i skolan jämt, jag får alltid se till att jag har någon att jobba med, att jag får vara med för annars skulle jag liksom bli bortglömd......

Det har blivit lite så på skolan nu med, jag försvinner liksom lite. jag finns där men lite där bakom.
Visst jag är inte den mest sociala typen, jag har liksom ingen lust att sitta vid chatt, men på träffarna är jag grymt social, alltså jag är liksom mer social än jag brukar vara. Men ändå känns det som att jag inte tillhör.
Jag bryr mig inte så, för är van att klara mig ensam och jag gillar det. Men ibland lnskar jag att jag i alla fall kände att jag tillhörde.

När jag var liten

Ha ha blev sugen på julmust och pepparkaka;) ha ha nej men kom på att tänka på dom som dricker julmust i stället för läsk från det att det börjas sälja julmust.. men liksom hur gott är det med chips och julmust?? usch och blä....
ett år så åt jag något tror det var små chili korvar och drack julmust och fy tusan vad dålig jag vart.....

ja på torsdag fyller man år, och trots att födelsedagar liksom inte spelar större roll längre så har man ändå lite va känslan kvar från när man var liten, att det är en speciell dag..... man tänker liksom lite att man hoppas på att folk ska säga grattis och massa annat oväntande..... det är som när man satt i skolan och så sjöng alla för en och man ville typ försvinna, men egentligen tyckte man om det..... men när man var liten så var det bästa man visste det var att fylla år. Sen blir man vuxen..........  jag har behållit lite av känslan ändå, men det är inte samma sak som när man var liten......jag när jag var liten...

 
Toy story 3

http://insidemymind.se/wp-content/uploads/toy-story-3-1893.jpg
har precis kollat klart toy story 3 och jag vet inte men man kände sig som ett barn igen;)
och ja jag grät på slutet, men vad tusan det var ju sorligt...... Saken är ju den att jag lever mig in i filmer/böcker
så allt blir så vekligt för mig just då..... jag vet jag är konstig som som grät till toy story 3, men jag var helt inne i filmen ju.... samma sak när jag kollade på Where the wild things are....... Bra filmer så blir jag helt inne i dom...

och jag tycker att i toy story 3 så fick dom en att känna sig som att man var ett barn igen, man blev helt inne i filmen.... jag satt och började funderar hur mina gamla leksaker har det;) så ett toppen betyg på toy story 3 måste jag säga..... Man levde sig in i filmen och blev som ett barn igen...

 

 

 

Min nalle;) som jag har haft sen vi flytta hit tror jag.... När vi bärde ner saker i vår källare så låg han där på en hylla:( så jag tog med han upp, tvätta han och sedan dess har han bott hos mig... kanske barnsligt men han är min vän;) han finns där när jag är ledsen, eller glad.... jag vet inte men det känns tryggt med han:) jag har i alla fall haft han i minst 6 år, sen inna jag fyllde 15 år har jag haft han.....

jag har alltid älskat gosedjur, dom är så mjuka och söta tycker jag. När jag var liten så hade jag säkert en 200 stycken... favoriten var bananen... hade han från att jag var liten tills jag var 11 eller 12 tror jag , där någonstans när vi flytta försvann han:( han, och min filt eller ja snöre till slut var mina favvisar när jag var liten..... saknar min lilla banan!!! som tur har jag nalle;) ha ha men jag undrar vart han tog vägen???  kanske försvann han i flytten, i branden eller i spanien.. vem vet..... ska se i källaren om jag har något kvar från när jag var liten....

 

 

 

 

 

 

 

En blandning

Ni vet alla har ju något konstig sida, typ slickar av kryddan på chips, står i badrummet och gör grimaser i spegeln, pratar för sig själv, dagdrömmer och så vidare.. jag har kommit på att jag 'r en blandning av folks konstiga sidor...

Jag pratar för mig själv och är konstig, jag dagdrömmer, jag står i spegeln och gör grimaser och tror jag är rolig och så vidare....  jag har stått på sängen och dansat och haft musik i hörlurar på när mamma kom in, pinsamt???? ja....

jag brukar gå runt och tänka ibland att det värsta kommer hända, tex om jag åker buss så kan jag tänka oj undar hur det skulle bli om bussen krocka och så rusar tankarna iväg... jag gör detta för jag tror att om ajg tänker på det så kommer det ionte hända.....

så jag är en glad och lycklig tjej, som är lite speciell, (inte som andra) tänker för mycket och har alldeles för mycket fantasi.........

jag älskar att vara ensam;) jag vet jag är lite konstig......;)

men jag älskar mig:)

30 min senare;)

Kom nyss hem från en promenad!!! var kallt men skönt..... det där lätt ju fel;)

Funderar på om jag ska åka tidigt till skolan på fredag tyå vid halv sex igen... dels var det skönt att åka tidigt
och sen så hinner jag då med lite saker att göra på skolan.. men jag har inte bestämt mig än...
Då skulle jag nämligen hinna med att gå på Camillhas photsohop och kolla redovisningen. Men vi får se... känns inte som att jag i alla fall har så mycket annat för mig!!!!

jag har kommit på att oftast nu tar det typ super lång tid inna jga är klar med mina inlägg. jag börjar skriva
och sen kommer jag på tusen andra saker jag ska göra samtidigt..... så kah började detta inlägg typ vid kvart över 6 och ja nu är den kvart i;) ha ha

HA ha jag ser lite smått fövrirrad ut typ "hej vem är jag"

 


Dikt: Min farfar
En kall december dag du försvann ditt hjärta sluta slå och våra tårar rann. Inget blev som det bruka och allt blev konstigt. livet gick vidare men minnea fanns kvar. men när åren gick så blekna minnena. men du ska veta att vi dig aldrig glömmer.  för jag vet ju att när julen kommer så saknar vi dig, jag vet ju att när leksand vinner så saknar vi dig något stort. Jag minns dig så som du var, ditt skratt och alla minnena lever kvar. jag ser och jag vet att man kära far är så lik dig. Jag vet att du hade varit stolt över den han är idag. min lillebror sa den dagen du dog att vi inte skulle vara ledsna för "farfar sitter i himlen och tittar på oss"  jag hoppas du gör det farfar och vet att vi älskar och saknar dig. jag hoppas du har det bra. Jag kan önska ibland att du funnits kvar och jag saknar dig.. men livet går vidare men jag glömmer dig aldrig farfar för en dag så möts vi igen och till dess  vill jag bara säga jag älskar dig farfar.

Är jag vaken????

God morgon världen!!!! vaknade för 1 timme sen typ....

Just ja igår klippte JAG min lugg.. ha ha kanske inte helt snyggt men vad tusan då, ser ju så pass bar ut att jag vågar gå ut i alla fall... fast skulle nog bett pappa att klippa, för råka klippa lite för mycket...
Men men heter man zandra så får man konstiga ideer;) och denna gång kommer bilder på en gång....
och ja jag saknar redan att jag inte klippte det, men det gör jag jämt n't jag klippt mig.. men det växer ut.. och det blev ju ganska bra... sista gången jag klippte mig själv....


före bilder:
Efter bilder:
Men nu ska jag kolla lite tv.... hmm idag blir det ju plugga sen...
Im not konstig.... jag är normal på mitt viss.....

tråkigt jag har.. sitter och gör fan ingenting just nu.... sitter med mössa och vantar på och jag vet inte varför.. ocvh så lyssnar jag på kent.... ha ha snacka om att just nu känner jag mig trist..... fast samtiigt skulle någon tp ringa och bara ja men ska du med ut.. så skulle jag bara nja nej.... ha ha....

Alltså ibland får jag bara lust att kasta sönder något, eller slå sönder något... typ när jag är skit arg, ja då vill jag bara dräma något i golvet.......

nje men seriöst nu, jag kan ju fan inte sitta här och dega och vara onormal... nej kolla film får det bli...


ha det bra nu...

 

 

 

Anti jantelagen

Ni kanske känner till "jantelagen":

 1. Du skall inte tro att du är något.
 2. Du skall inte tro att du är lika god som vi.
 3. Du skall inte tro att du är klokare än vi.
 4. Du skall inte inbilla dig att du är bättre än vi.
 5. Du skall inte tro att du vet mer än vi.
 6. Du skall inte tro att du är förmer än vi.
 7. Du skall inte tro att du duger till något.
 8. Du skall inte skratta åt oss.
 9. Du skall inte tro att någon bryr sig om dig.
 10. Du skall inte tro att du kan lära oss något.

lagen som finns i skandinavien, en så kallad oskriven lag att man inte ska tro att man är något. för i sverige är det så, att man ska passa in i ramarna, man ska inte vara bättre än andra.. hela tiden passa in... även om vi försöker ändra detta så lever "jantelagen" kvar. På bf så jobbade vi emot jantelagen, vi ville visa att alla passar in, alla är lika värda och så vidare.. något jag inte tänkte på... men när vi tog upp om jantelagen på tärna så insåg jag att vi på bf verkligen stod för "anti jante lagen"

jag står verkligen för "anti- jantelagen", jag dömer ingen, jag tycker inte att man måste passa in, alla ska få vara sig själv. man kan passa in i ett samhälle där alla får vara sig själva...

Tro på dig själv och hjälp andra att tro på sig själva "Du kan mer än du tror"
behandla andra som du själv vill bli behandlad"

jag har tagit lagarna i anti-jantelagen och gjort en bild:

 

 

 

Toy story

Rummet är nästan helt städat, vi låtsas att det är städat;) ha ha nej men jag ska städa klart och i morgon ska jag dammsuga.... måste även plugga klart i morgon..... så jag är klar med allt... vet i tusan vad jag har kvar att göra bara.... ha ha känns ju duktig av mig.

Idag ska jag se på toystory.... jag vet barnsligt men vad tusan det var ju as längesen jag såg den ju;)
och jag är faktiskt barnslig... så idag toy story 1 i morgon toy story 2 och på söndag toystory 3

Mitt jäkla inpregneringsmedel, som kosta 70 kr, känns som att flaskan snart är slut...fast jag har använt det till 3 par skor och tusan vad jag spreja också.. hmm... ja ja får väl köpa nytt annars.. har sprejat skor så att det stinker...usch..


Min farsdagpresent är inköpt och klar:) för nu i veckan kommer jag inte ha tid och nästa heög ska ju ju till skolan.. så känna skänt att vara klar.... snart dags att börja tänka på julklappar...
ha ha kanske köpa en fördelsdags present till mig själv;) ha ha nej skoja bara...


Nu ska jag städa klart adios..
Det stinker!!

Hello!!! har nyss sprejat mina skor, färgat håret(så nu stinker badrumet) och ätit lunch... snart ska jag dra ut och sen ska det städas... i helgen blir det till att plugga, plugga plugga... jippi or not....

Min lillebror är rolig han kom nyss in på rummet och fråga hur mycket vatten man ska ha när man ska tvätta golvet.... hmm...:)

Så här såg det ut i januari utan för mitt fönster:


Inpregneringsmedel!!

Hejsan alla!!( ha ha alla och alla;) men i alla fall nu är jag hemma från sala:)
vi typ pluggade och hade super kul.... går inte annat än ha kul med Camillha ju....
vi valde bilde till vår redovsning, skrev redovsingen och och testade oss fram...
sen åkte vi till sala, där jag köpte inpregneringsmedel.... sen åkte vi hem till camillhas mamma och pappa och åt lite mat... sen åkte jag hem.....

http://1.bp.blogspot.com/_fk91uL_CE3c/RxdtUaUiWbI/AAAAAAAAAFI/aGWV92e8fmg/s400/syskonk%C3%A4rlek2.jpg


förrestan jag läset en fantastisk bok idag.. syskonkärlek heter den... så jäkla super bra var  boken kunde inte sluta läsa den....

Här nedan ser ni en bild på (skoldis) sköldpaddan som vi photoshopade... att han har gröna ögon är för att vi lekte lite mer med bilden.. nej för han ville vara anonym... men egentligen är han en ninja turtles:)

 

 

mot sala

hej hopp gott folk, just nu sitter jag på bussen till krylbo. ska sedan ta tåget till sala:)
ska till skolan och plugga lite och så. men nu ska jag läsa lite bok:) vi höres.

http://4.bp.blogspot.com/_ReCP2xVtCG0/Sec8ePRSDJI/AAAAAAAAACI/lTihGWzajzA/s320/VL_265_Avesta_busstation_060922.jpg

This is me

Hello världen!!!  Just nu håller jag på och fixar med kläder och så...ja det är torsdag(om en vecka blir jag 21) och jag är ledig och jag ska till sala. ska dit och plugga med några klasskompisar. SAå ska fixa mig, ner till affären och sen mot bussen.. 

läste nyss schemat för nästa träff på skolan och sen uppgiften i ergonomi och det ser ut som att vi kommer
ha typ lite gymnastik på fredagen där.... ja så klassen ni kommer få skratta åt mig;)

Nu i helgen hade jag tänkt att köpa farsdag present för nästa vecka så hinner jga inte in på affärer och på helgen ska jag till skolan och jag vill vara klar innan söndagen..... har dock redan köpt ett kort till pappa....


men nu ska jag till affären....  adios

Jobb time

Ja gott folk nu ska jag till jobbet:) ha en bra dag alla...

Förhållanden

Satt och kollade igenom min bdb på gamla bilder.... fick mig att tänka på förhållanden...
Alltså visst en del av mig saknar att ha ett förhållande, men samtidigt inte...
det är inte så att jag är rädd för att vblir sårad utan nej jag vill bara vara ensam typ.

men det är jobbigt att bli sårad, det är jobbigt när ens förhållande tar slut.
Det är som att hela världen försvinner.

men det finns andra saker som kan såra en.... få en att må dåligt....

jag hade en period när jag hade det riktigt tufft... egentligen började det innan jag och marcus gjorde slut, något som stratade alla bråk.. jag blev osäker och sen så mådde jag dåligt. dels för att jag kände mig kvävd...
sen när marcus gjorde slut så rasade allt just då. nu så vet jag att viu inte passade ihop men då kändes det skit. 2 år var som borta.... så jag hade världens jäkla fjortis sommar som jag kallar det.. men även den bästa sommaren på länge. mycket hjälp att gå vidare fick jag av Andreas, tyvärr förde jag över allt jag kände på han, så jag klängde mig fast och förlora han... det tog mig hårt att se andreas försvina från mig. helt plötsligt stod jag där helt ensam.
jag minns praktiken i västaerås hur dåligt jag egentligen mådde då. sista året på brinell var tufft.

Det var på våren där som vändningen kom och som jag började inse vem jag 'r och at jag klarar mig ensam...
alltså visst jag skulle inte ha något emot att ha ett förhållande med en kille som passar mig, en kille som är lite som jag. men jag vet att min  värld går inte under för att jag ''r ensam. det värsta man kan göra i ett förhållande är att antingen känna att "om du lämnar mig så dör jag" för då blir allt fel men känner du även "jag klara mig helt utan dig" så blir även det fel. Alltså man ska känna att man klarar sig både med och utan personen, en balans, som är svår.

Jag kan säga idag att jag inte vill ha tillbaka minnena men att jag saknar marcus, kenta, tommy som personer...
dom var trevliga, roliga och snälla. bara det att jag passade inte ihop med dom. men samtidigt så finns det andra jag saknar, gamla kompisar, klasskompisar...... en person som alltid kommer betyda mycket för mig(har jag insett) är Andreas. jag trodde att det berodde på att jag förde över det jag kände till han... men nu tiden gått och så så har jag insett att han kommer alltid betyda mycket för mig. ett tag så kändes det som att allt han gjorde var för att hjälpa mig och ska jag vara ärlig så är det nästan så.

jag minns när vi satt uppe och prata på msn hela nätterna, prata om allt och ingenting. eller när jag somnade i från så satt han och väntade på i fall jag skulle logga in igen... den dagen marcus gjorde slut med mig så på kvällen logga jag in på msn och då var andreas där inne, ödet??? hm ja kanske...

jag lärde känna Andreas när jag gick på media, först lärde jag känna robban, sen lärde jag känna robbans kompis nicke(som jag har kontakt med än idag) och genom Nicke så hittade jag Andreas, först skrev vi på lunar med varann och sen msn.... varje gång jag logga in så hade han skrivit... men just denna dag så var han inloggad...
sen efter det pratade vi varenda dag och sen när skolorna börjde så tappa vi lite kontakt, men sen fick vi upp en bra kontakt, sen träffa jag andreas och sen efter dess har vi knappt pratat(jag vet komiskt).

Men jag lärde mig att man kan lita på människor, jag lärde mig att klara mig ensam, jag lärde mig att livet går vidare.....

visst idag så försöker jag fortfarande lite hitta mig själv, men jag mår bra...:)

its little

Hejsan alla... förresten vet ni en sak??? jo i december så kommer en chihuahua börja hos oss.. den heter Zäta.
Mina skor kom idag:) så sköna och snygga var dom. Dock så är 1 av paren fel.... fick fel skor... Men ja ja....
Men för övrigt så älskar jag mina fina skor..

nu ska jag ställa in min cykel och gå i mina snygga skor.. skit jag ska beställa tågbiljetter.....
http://i.pbase.com/v3/62/390762/1/50167116.Chihuahua_pups_3852.jpg

Grattis till Linnea som är min fd klasskompis från tärna som fått sin lilla bebis idag:) grattis:)

nej då jag är inte trött

Är så trött just nu.. sova snart känner jag.

Alltså jag har blivit helt otkig i ljus, det ser så mys ut. fast när jag ställer det på mitt rum ser det bara så dumt ut.. inte alls mys. men jag vill ha massa ljus.... köte två ljuslyktor idag och fyra ljus. så mys....

ha ha glömde vad jag skulle skriva, nej nu blir det sängen...

http://annaajarl.blogg.se/images/2009/vaerme-ljus_60346539.jpg

Fick lov att öppna idag

Ja jag fick öppna idag. kvart i fem så väckte pappa mig och fråga om jag kunde åka och öppna hunddagiset. Så jag svara sömnigt ja. Sen drog jag mig upp och klädde på mig. inlägget som kom i morse var ju förinställt sen i går kväll(ha ha kanske hadejag på känn att jag inte skulle hinna med datorn) sen fick jag lov att cykla till dagiset och öppna... Så jag är ganska trött. ska käka lite snart och plugga. sen blir det träning.

Fick mejl nu om att mina skor är skickade:) får se om dom passare sen bara:) håller tummarna för att jag ska
slippa skicka tillbaka dom.

Men en lite sliten Zandra ska i alla fall plugga nu....Farmor har varit ut och in på sjukhuset nu. hon är verkligen jätte dålig. vill ju att hon ska må bra....Ny vecka, nya utmaningar

Först vill jag bara säga att jag älskar mitt hår:) allvar alltså.... jag är super noga med mitt hår. visst jga färgar det, men jag tar hand om det jätte noga. Schampo(mjällschampo), sen valigt schampoo och sen balsam. änvänder även öl ibland i håret(ja det funkar) och sen typ hårinpackningar. När jag torkar håret så använder jag handduken och sen får det självtorka.... jag lovar är super bra för håret...
på bildne nedan så är håert blåsvart... ser lite grönt ut men det är ljuset som gör det. men mitt hår är tjockt och mjukt...vet ni vad jag ska göra idag????????
jo jag ska jobba.. hmm ja super... sen träning...
jag har ju ett ganska upptaget liv, men vad har jag att se framemot då???? jo dels att ta körkort.. men sen så är det skönt att bara leva....

Nej nu ska jag sluta snacka skit... adios...Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0