Julpromenad 2012:)

God dagens och god jul:)
Idag inleda jag dagen klockan halv 7 på morgonen med att gå upp och fixa i ordning och sen ca 1 timme senare gå ut på en härlig långpromenad:) Väldigt tyst, lugnt och lite så där julmagiskt:) 
Fia som skuttade och lekte i snön, kallt, snöigt och blåsigt men ändå perfekt:) 
 Det är så skönt att vara ute med fia för man kan liksom vara fokuserad på henne samtdigt som man funderar på olika saker:) plus att hon är så duktig(för det mesta;) och hon har så roligt ute:)
En sak jag älskar att göra när jag är ute och går är att gå och tänka och fundera på olika saker idag vandrade tankarna till jul och skolan:) Att julen är på något vis lite magisk och att det borde vara en dag då alla människor i hela världen fick ha det en bra dag. Med skolan så tänkte jag på hur man saknar allt det där som man tyckte var drygt och hur man ibland minns lite tokigt till exempel så minns jag alla friluftsdagar vi hade på vintern som jätte mysiga:) Får väl skriva ner alla tankar man har någon gång:) 
Men Nu ska jag dricka lite glögg och värma mig lite:)
 
God jul alla!!!!
 

Dec. 22, 2012

Jul jul, ja snart är det jul igen... Känner mig faktiskt väldigt pepp på ett nytt år... har lite planer och annat så det här kommer bli bra.:) ska försöka att börja blogga igen för dels så känner jag att jag vill skriva och sen så är det kul att se tillbaka sen. Idag så gick jag och fia en rejäl långpromis och sen tränade jag:) är lite kass med det, går hellre ut med fia men ska försöka att efter våra promenader några gånger i veckan att träna med:) ska ner på hunddagiset i kväll och hämta mammas kamera för har lite bilder där:) Nu ska jag gosa med världens bästa fia innan hon ska ha mat och ut igen:)

Älskade lilla fia blir 2 år <3

Grattis min älskade lilla skitunge:) Jag kan inte fatta att du redan är 2 år, känns som det var nyss du var en liten liten valp och jag nyss fick hem dig. Hur du hatade snön och kylan, ville inte gå ner för trappor, kom inte upp eller ner från soffor.... Du har alltid varit kaxig och ganska orädd(även fast du som matte kan vara en fegis;) du älskar hundar och människor och från den dagen jag fick hem dig och tills nu så har du lärt dig och vuxit så mycket... är så stolt över dig min älskade lilla ängel. ibland går inte saker som vill vi tänkt men matte älskar dig i alla fall. Du är envis, busig, snäll, söt, trevlig, charmig, knasig och du är min, min underbara lilla vovve. Om 2 månader har du varit min i 2 år. tårar, ilska, skratt, glädje är bara en del av de vi haft. Du har gett mig så mycket, jobbiga dagar finns du där, glada dagar finns du där. Du finns där fast jag kan bli arg på dig. Du vill så mycket och ibland krockar våra viljor. Du hra lärt dig mycket men det har jag med, du lär mig varje dag, du lär känna mig och jag dig. Varje dag ser jag ny saker hos dig och det är det som är så härligt. Jag ville så gärna ha en egen hund, en hund som bara var min och precis så jobbigt(för ibland är det det) och underbart och härligt som jag ville och hoppades och trodde att det skulle bli att ha en egen hund så vart det. >Jag skulle aldrig vilja byta ut dig och jagf vet att den dagen du inte längre finns så kommer det att bli väldigt tomt, men jag kommer att för evigt ha våra minnen och den känslan att du en dag inte kommer ligga där bredvid mig när jag vaknar, att du inte kommer ligga på sängen och rulla runt, att du inte kommer gå där bredvid mig när jag är ute, att du en dag inte kommer finnas där när jag är så glad att jag bara vill gosa med dig, att du inte kommer vara där när jag verkligen bara behöver lite gos att du inte kommer finnas där när allt jag behöver är att titta på dig för att le.Så hur ont det än gör så får det mig att försöka ta till vara på all tid jag får  med dig. Du ska veta min lilal tjej att du är så älskad av mig och alla i din närhet, vem kan inte älska dig för du är så charmig:) Så grattis min lilla, stora prinsessa. Min lilla fi, fia plutt, skruttan osv du har så många smeknamn;) <3 älskar dig <3

Its sucks

Det snöar och är minusgrader och det är december men oj jag tror fan att det är vinter:) He he.. sitter här och slår in presenter och lyssnar på musik och tänker. Vet ni något som verkligen kan få mig att mp bra om jag är ledsen, arg, deprimerad osv.. jo att bara sitta och titta på fia hon kan verkligen få mig att må bra för jag vet att hon mår bra, att hon är lycklig och så älskad och hon är så fridfull och knasig vilket när jag tittar på henne får mig att le:) I morgon är dte jag och fia som stänger så blir en långdag, men det gör inte så mycket för har liksom inget jag måste hem till och jag har ju min fia där vilket är så skönt att få tillbringa så mycket tid med henne även om man ibland kan tycka det skulle få vara skönt att få göra något utan henne så för det mesta vill jag ha henne där jag är för vi hör ihop hon och jag:) Men nus ka jag göra klart så jag kan mysa ner mig i soffan och se på greys anatomy:)

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0