Honung!

Har du levt på te, honung och vatten senaste dagarna känns det som! men jag har inset att te med honung är något jag verkligen gillar. Lyckades även vila lite idag, det var skönt att få lite vila för man blir trött av att vara sjuk och jobba. Är svårt att andas när man har hosta, känns som att någon lagt ett lock för lungorna emellanåt.
Med fia går allt toppen, tog ju spruta i måndags:) Nej men hon går på i koppel och är super duktig att gå lös:)
Är stolt över henne, även om jag får äta upp lite av det jag sagt innan;) så går allt bra, hon är väl inne i något av en trots just nu och hittar på lite saker, men hon sköter sig bättre än vad jag trodde!
Och bosse:) ja han är super duktig:) är som att han bott här jämt nästan.
I morgon har man lite sov morgon:) kompensation för att jag är så duktig och går upp till hunddagiset 4 på morgonen:) Men jag älskar mitt jobb så klart man gör allt:) jobbar ju till och med fast jag är sjuk, har kämpat på:)
Jag tycker jag är mer självsäker och klarar mer med hundarna:) är stolt över mig själv. Men nu sja jag dricka klart mitt te och se tv.
// Zandra

plugget

Så då var man hemma igen, ska snart krypa ner i sängen och försöka vila ett tag. hatar att vara sjuk. jag hostar och känner mig allmänt skit kass. Men jag släppade mig upp till jobbet och ut med hundarna gick jag, men nu orkar jag inte..... Så får vila upp mig för i morgon är en ny dag. Fick panik i går för trodde att jag bara hade en helg kvar på mig att plugga tills träff 9 men som tur är så är dte 2 helger kvar:) missade ju totalt att plugga helgen som var nu för var sjuk. så hoppas att man mår bra så ska det pluggas på av tusan. behöver skriva in på bloggen av min praktik, behöver göra powerpoint, behöver göra massor. Känner att tiden börjar rinna i väg totalt. Men får kämpa mig på och plugga på, ligger inte efter så men känner att jag hamnar efter i tidsplanering!!!
men nu ska jag vila upp mig!!

Man ska aldrig ropa hej förrens man är över bäcken!!

God morgon alla!!! vid kvart i 3 ville Fia ut, hmm och sen var jag ut med henne nu igen vid 6 för vaknade då... Lite kul att jag sagt att åhh hon klarar sig hela natten, ha ha där fick jag. Men så kan dte ju vara för alla hundar och hon är ju fortfarande valp, men det var lite kul. Jag är halv ledig idag för vi har lite hundar, så ska uppd it sen...
Just nu sitter jag och kollar på skolor:)

bye bye väskan!!

Fia gick upp till ute platsen idag och en bit hem och då bestämde vi eftersom hon ville inte vara i väskan att nu är dte slut med väskan och att det får bli att börja gå nu, för nu är dte vår, hon växer och nu vill hon gå. Så en lycklig matte säger hej då till väskan:) Så skönt att bli av med den, nu börjar nästa steg att lära sig gå längre promenader och orka leka på uteplatsen och sen koppel träning!!!!
Idag gick jag och fia hem, skönt väder var det ute och fröken nyfiken tyckte allt var skoj:)
så skönt att se henne tycka det är kul att vara ute!
Ikväll så tänkte jag plugga lite och sen duscha!!
Fia och jag älskar våren:)
jag
fia
// zandra och fia

bildbomb

Hej alla!! då jag känner att jag inte alls har n¨got speciellt intressant att skriva så här kommer en bildbomb:)
fiajag

Jäkla snö!!

Så var det äntligen helg då:) skönt det men samtidigt lite tråkigt för Elin gjorde din sista dag på praktiken, en verkligen underbar tjej!!! Hur jäkla kul var det att gå ute i den där jäkla snön idag då? inte alls kul kan jag tala om..
Men som sagt var nu är det helg igen;).... Tänkte ta ut fia här nu, sen kolla tv lite grann och sen sova. I morgon hoppas jag på bra väder så man slipper bli så jäkla blöt när man ska ut, sen ska jag plugga osv.
men hej hopp nu kör vi igång helgen!!

Riktigt vår väder!!

usch och fy dagen började inte bra.... började med att mamma väckte mig vid 3 och sa att jag fick åka upp till hunddagiset och öppna, och sen så halvsov jag tills det var dags att gå upp. Så upp med fia och ut i kylan för att kissa för att sedan åka och jobba. Gick bra idag med allt och Med nya hunden!!  Sen så gick jag hem med fia nu och det tog ungefär 45 min, vilket det ungefär tar när jag går lite saktare hem och sist vi gick samma sträcka tog det 1 timme så förbättring!!! Det är typ 3 km kanske.. Fia är super trött just nu, så hon ska få vila lite och sen blir det mat!
På fredag gör Elin sin sista dag på sin praktik hos oss! Det har varit riktigt kul att ha henne där. go och glad tjej, som är super duktig!! Hundarna älskar henne:) Kommer sakna henne, alltid kul att lära känna nya människor, speciellt när dom är som hon:) 

våren= alla känslor kommer fram!!!

Har ni tänkt på hur det på våren alltid kommer fram massor med känslor, lyckliga och samtidigt tråkiga känslor.
man känner sig lycklig och samtidigt så om man är ledsen så är det enklare att visa det på våren känner jag. jag kan känna mig lite nere undre vintern och sen på våren så bara släpper alla känslor fram och det är så skönt som i den där låten å här kommer alla känslorna;) och sen under sommaren så är man så lycklig och händer det något tråkigt så går detr lättare änb om dte händer på vintern och sen tidig höst ja då är jag som lyckligast med alla fina färger.... Denna vintern har dock varit härlig, men jag blir lite nedstämd under vintern, så har det varit länge för mig nu.
Men nu är våren här:) men sen tänkte jag på en sak och det är att ibland så har jag så lätt för att gråta för sorgliga saker, som att läsa om att någon dött, se en sorglig film eller höra en låt som påminner om något. Men vet ni vad, ibland är det skönt att bara få gråta ut allt det där som man har inom sig.
Men vet ni nu ska jag ut med Fia för ska upp till hunddagiset så att hon får träffa vovvarna:)

Nu får vi se hur Popular Eric blir i eurovision!

God morgon alla!!! jag har en hel del favorit från årets melodifestival, men ja rätt låt vann:)
får se hur dte går i stora nu då!!! Får se hur popular han blir där;)
vakande klockan 6, var ut med Fia vid halv sju sen in igen men var pigg så kollade tv medans hon sov!!
Nu har hon ätit och nu leker hon. Känns skönt att jag mår mycket bättre idag, får vara ledig i morgon eftersom det är lite hundar och jag har ju varit sjuk, men ska passa på att ta Fia på lite promenader idag för behöver frisk luft och sen måste jag ner och köpa hundmat till henne!Ska städa lite idag och sen i morgon. och plugga lite för kom på att jag har februari reflektionen kvar att göra, hade faktiskt totalt glömt att göra klart den. oooppps!!

Dags att skriva här igen!!

.... Stressigt, trött, långa dagar, sjuk och mensvärk har gjrt att jag inte haft lust att blogga! Men jag känner att jag behöver skriva av mig lite så det kommer!! skriva lite om allt och ingenting!!!

Nu är våren här!!

Det är vasaloppet på tv, solen lyser och det är varmt ute. Jag vra nyss ute med Fia på en promenad som brukar ta kanske 40 min om man går själv nu tog det typ 1 och en halvtimme, ha ha. Men skönt att vara ute och skönt att röra på sig, men vet ni vad nu är våren här:)
Jag ska ta och plugga, har lite att skriva och så. Fia ska ha mat sen....
I morgon kommer vår praktikant till dagiset:) ska bli kul...
plura, Fia(haha) och simba

Im saying Godnatt!

Go kväll! Ska snart sova hade jag tänkt mig:) Fia sover redan, vi var ute och sen var hon busig och sen vart hon gnällig och då la jag henne i sängen och då somna hon. Ibland undrar jag om jag har en hund eller en bebis;)
Jag har i alla fall läst klart typografi boken:) så ska skriva lite om den och sen skriva alla andra reflektioner nu till helgen. Nästa fredag är det dags för träff 8 på skolan. Måste bli klar med databasen snart!!!
Enda anledningen till att jag inte ligger och snarkar;) i min säng nu med Fia är för att jag ville kolla min fb
och se om min fisk har kläckts;) dumma spel!!!!
jag borde pluggat isstället. fast jag ligger relativt bra till, är bara databasen som jag inte tror jag komma hinna med
och sen boken fick jag förra fredagen så. Och jag jobbar ju så hinner inte sitta vid dator så mycket så har skrivit mycket för hand just nu, så har inte kunnat sitta med databasen eller sitta vid datorn. För när man komemr hem sent så ska man äta och sen är man seg och då vill man ju inte sitta vid datorn. Men men får plugga på.
Plus att jag har Fia att tänka på.
På tal om Fia så har jag tänkt lite på hur dte var innan hon kom och ja det var lite enklare med vissa saker och då kunde man bara somna i från en film, eller sitta vid datorn en hel helg och plugga tex eller gå lång promenad, man behövde inte planera så mycket. men jag skulle inte vilja vara utan henne, hur arg jag än kan bli på henne och även om hin krånglar eller inte alls vill gå ute så älskar jag henne. På lördag har jag haft henne i 1 månad:)
Hon har växt väldigt mycket på denna månaden:)
Nu ska jag sova i morgon är detta jobba och plugga som gäller och så klart ta hand om Fia.)

I morgon är en ny dag!

Hej på er! Satan vilket fint väder det har varit idag:) Solen lyste och det var plus grader. så var ute med Fia idag på en riktig lång runda där efter lunch. Var skönt att komma ut:)
Har städat och fixat hemma idag. Just nu sover Fia i vardagsrummet i soffan där, lite avlastning;)
Måste plugga klart en hel del saker här nu. Fast hemsidan och trycksaken är liksom så gått som klara.
bara den där jäkla access kvar typ:(Bilder från ute idag:
Dagens råd/citat:
Varje dag kan inte vara en bra dag, varje dag behöver man inte le och vara glad. ibland har man en dålig dag, låt det vara en dålig dag ibland för i morgon är en ny dag!


livet!

Vi kastas in i skolanas värld när vi är små,
vi ska lära oss hur hela världen fungerar känns det som , alla krav och allt runtomkringen
kan göra att det känns dumt att lära sig onödiga saker som hur man räknar ut procent.
Vi sitter där med våra böcker(idag datorer), pennor och papper, skriver, läser och lyssnar.
ju äldre vi blir desto mer ska vi veta och desto mer ska vi lära oss. vi ska skriva med egna ord
och vi ska lära oss på rätt sätt. Allt läraren säger är viktigt, men vi fattar inget.
Vi sitter och längtar efter raster, lov, kärlek, efter livet. vi traglar oss genom skolans långa år
och så helt plötsligt står vi där med student mössan i handen och allt är slut.
helt plötsligt ska vi vara redo för livet, för att jobba och ta ansvar, vi ska vara vuxna.
vi som sutti vid skolbänken år efter år, gjort lite praktik, haft något sommarjobb, ja vi ska vara vuxna.
vi ska skaffa jobb, men så inser vi att vi antagligen kommer få plugga vidare, för idag räcker det inte med att ta studenten.
Men så står vi där lite rädda och ska ta ett nytt kliv i våra liv, helt plötsligt är det som att vara liten igen, vis ka ta våra första
kliv in i vuxen världen, den värld som vi längtat efter, som vi sett som ett mål, den värld där vi trodde att man var
fri att göra som man ville, att vara vuxen det var coolt, att vara vuxen innebärde frihet.
Men nu när jag sitter här, vuxen med jobb och ansvar så kommer tankar upp som, varför vill man så gärna
bli vuxen? varför njuter man inte av sin barndom. Alla dessa år vid skolan börjar plötsligt få en mening, plötsligt förstår
jag lärarens alla ord om att skriva med sina egna ord, jag förstår och längtar tillbaka till skolan där kunskapen serveras till
en. Så jag kan förstå ungdomar som inte förstår skolans mening, men mitt råd till er är att lyssna och lär er, för en dag är ni vuxna
så njut av det ni har! Kämpa för att vilja lära er, kämpa för att förstå.
Vi kastas in i skolanas värld när vi är små,
vi ska lära oss hur hela världen fungerar känns det som , alla krav och allt runtomkringen
kan göra att det känns dumt att lära sig onödiga saker som hur man räknar ut procent.
Vi sitter där med våra böcker(idag datorer), pennor och papper, skriver, läser och lyssnar.
ju äldre vi blir desto mer ska vi veta och desto mer ska vi lära oss. vi ska skriva med egna ord
och vi ska lära oss på rätt sätt. Allt läraren säger är viktigt, men vi fattar inget.
Vi sitter och längtar efter raster, lov, kärlek, efter livet. vi traglar oss genom skolans långa år
och så helt plötsligt står vi där med student mössan i handen och allt är slut.
helt plötsligt ska vi vara redo för livet, för att jobba och ta ansvar, vi ska vara vuxna.
vi som sutti vid skolbänken år efter år, gjort lite praktik, haft något sommarjobb, ja vi ska vara vuxna.
vi ska skaffa jobb, men så inser vi att vi antagligen kommer få plugga vidare, för idag räcker det inte med att ta studenten.
Men så står vi där lite rädda och ska ta ett nytt kliv i våra liv, helt plötsligt är det som att vara liten igen, vis ka ta våra första
kliv in i vuxen världen, den värld som vi längtat efter, som vi sett som ett mål, den värld där vi trodde att man var
fri att göra som man ville, att vara vuxen det var coolt, att vara vuxen innebärde frihet.
Men nu när jag sitter här, vuxen med jobb och ansvar så kommer tankar upp som, varför vill man så gärna
bli vuxen? varför njuter man inte av sin barndom. Alla dessa år vid skolan börjar plötsligt få en mening, plötsligt förstår
jag lärarens alla ord om att skriva med sina egna ord, jag förstår och längtar tillbaka till skolan där kunskapen serveras till
en. Så jag kan förstå ungdomar som inte förstår skolans mening, men mitt råd till er är att lyssna och lär er, för en dag är ni vuxna
så njut av det ni har! Kämpa för att vilja lära er, kämpa för att förstå.
Att vara vuxen är inte coolt, att vara vuxen är en del av livet precis som att vara barn. Fördelen att vara barn är att man en dag komemr bli vuxen, men är man vuxen så kan man inte bli liten igen. Vi kan ha kvar vårt barnasinne, men vårt vuxna liv finns kvar med alla dess pliket och ansvar!
Så lev livet och njut!!life is a game, so play the game!
I livets skola där är vi alla barn, där lär vi oss saker varje dag!

Så var det första mars!

Vintern börjar nå sitt slut, den där råa kylan har satt in men snart är våren här!!!
ibland bara hatar jag att vakna tidigt, alltsp jag har inget emot att gå upp och åka och jobba då, men det är just det där när man vaknar, man känner hur man bara vill somna om.
fan jag hade jätte intressant sak att skriva om men fan glömde bort.. så får återkomma:P

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0