Personlighetsutvärdering

Match.com Personlighetsutvärdering

Du är en DIPLOMAT/äventyrare

Du är en sann filosof som analyserar de flesta ämnen ingående. Du förstår och kan enkelt ta dig igenom svåra frågeställningar, vilket gör att du enkelt kan sammanfatta och ta in information och du tänker ofta utanför uppsatta ramar. Du är påhittig och gillar att analysera teoretiskt.

Du har stor socialkompetens och du är både en god lyssnare och en god talare. Du har lätt för att läsa andra människors ansiktsuttryck, kroppsspråk och tonläge vilket gör att du intuitivt förstår människors behov.

Du är mycket empatisk och bryr dig mycket om andra vilket gör att du ibland får göra personliga uppoffringar för att vara en bra och stödjande vän eller kollega. För dig är det också viktigt att engagera dig för en bättre värld.

Du uppskattar nya idéer och erfarenheter och är flexibel, vänlig och öppen för äventyr. Du beundrar impulsiva och spontana människor trots att du gärna själva planerar i förväg. br>
Du är konflikträdd och söker alltid en lösning som tillfredsställer alla och med dina färdigheter som förhandlare tillför du ett lugn till den många gånger kaotiska världen omkring dig. Som vän är du varm, insiktsfull och spännande.





de stämmer så bra på mig! gör testet!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0