städning på gång

Drygt som satan, hade svårt att somna i natt så somnade runt 12 och sen upp vid 5 för att gå till jobbet, gick till jobbet och sen promenad med hundar, gick hem och nu ska jag städa och sen hämta hem fia. Tycker de känns så konstigt att lämna Fia, för gillar att ha henne med mig och sen för är så van att hon alltid är med. men är lite lättare att städa utan henne. Konstig vecka, för i morgon är vi lediga. men nu ska jag sätta på musik och städa:)

tomt

Att det ska vara så svårt att tänka ibland, helt tomt i skallen;)

solsken

För de är ingen vanlig dag, jo de är de, en helt vanlig söndag:) Fast solen lyser och de är super skönt ute.
Jag och fia tog en skogsrunda på över 2 timmar, vi gick en bit på flodbostigen, kom på bruksleden(tror jag den heter) kom ner på vägen och gick till semla och sen hem, räknade ut att vi måste gått över milen:)
Sen hem för lunch och när Fia vilade så kände jag mig trött, gick och la mig efter 12 och gick upp strax efter 6 då jag vaknade, men även om jag vaknar tidigt så på eftermiddagen och speciellt om man varit ute och gått långt så kan de vara skönt att vila en stund, så jag och fia låg och halsvila/kolla tv:) sen tog vi en promenad ner mot stan, käkade middag och nu nyss var vi ute på en lek runda, en runda där vi typ hittar på en massa saker bara:)
Nu ska jag fixa lite mat till Fia:)

God morgon världen!

Att vakan upp bredvi min lilla Fia varje morgon det är kärlek de:) Så härligt att vakna på morgonen och ha en lite varm gosig hund bredvid sig. och sen när vi går upp då lägger hon sig rak lång på golvet och sträcker ut sig och rullar runt lite, sen går vi ut och sen kryper hon ner i sängen igen. Tror även att min lilla plutt uppskattar helgen, speciellt nu när hon löper, för alla hundarna är på henne då, men de har gått bra ändå tycker jag, fast denna gång så löpte hon ordentligt. men nu ut med Fia och sen krypa ner i sängen en liten stund till:)

Trött:)

Så var de helg, ska vl snart sova då jag vart varken tidigt ochså... i morgon ska jag och Fia passa bosse eftersom  resten av familjen ska till norberg, så ska ta Fia och bosse på promis och lite så. ska hämta cykeln i morgon på hunddagiset, städa rummet, hallen och toan i morgon, funderar på en ommöblering :)
hoppas på bättre väder, tråkigt med regn och att man inte vet hur vädret ska vara.
Nej ska sova snart, börjar känna mig trött!

En bra dag!

God kvällens alla! Idag har jag tyckt redigt synd om min lilla plutta, kan inte vara lätt att löpa, vara lite grining/trött och känna sig konstig. och inte nog med de alla vovvar är intresserade att se vad de är som luktar, så dom har tyckt fia var jätte intressant idag, men lilla pluttan som tror att hundarna ska "putsa/pussa" henne, leka när hon går förbi dom i vanliga fall tyckte de var jätte kul först, men sen när hon märkte att dom inte ville samma som hon tyckte hon inte de var så himla kul. dock tyckte chiko(en valp) att oj vad kul vi ska leka och de var hon med på:)
Men annars har de gått bra idag och hon har varit duktig och så, men jobbigt är det nog för hon är trött och så.. hon tyckte nog de var skönt att komma hem till inga hundar( ja förutom bosse). Ska snart titta lite på tv och mysa med henne:)
Ja som jag sa, de har varit en bra dag, så klart tråkigt att sofi inte var där, men annars har de gått bra och dagen har gått fort. I morgon blir de tidigt för första hunden kommer hör och häpna kvart över fem:)
Vart förresten jätte rädd när jag kom hem för när jag kommer vid pappas dator så kommer akila ut från brorsans rum, vart livrädd:)

Tidigt i morgon!

Nu blir det duschen, fixa typ kvällsmat och sen se new girl och sen på tv:) söndagsmys:) Fia är väldigt trött av sig just nu, lill gumman då:)
I morgon dags att jobba, sätta klockan på typ halv fem och sen gå så jag är där vid runt halv 6, låter fin fint de!
Hoppas dock på bra och fint väder, gör jobbet så mycket roligare och bättre! men tur att alla vovvar är glada oavsett vad de är för väder:)

skogen, löpning och massa annat!

Nu har jag orsaken till varför Fia varit lite mera trött än vanligt, små grinig och lite jobbig plus att hon varit "mammig" mot hundarna...hon löper!
Mattes lilla troll löper alltså, så håll er borta nu alla han hundar!!! ha ha nej då, får se hur de går.. sist gick de bra, märkte knappt av att hon löpte. gick i skogen idag, vid andra sidan och sen kom vi förbi uteplatsen. Nu ligger fia och sover och jag sitter å pratar med en kompis. Ska gå i skogen sen runt 2 med Fia och hopaps på att de inte blir regn. ska även hinna med att städa idag och så ska vi planera för veckan.
är de något som verkligen kan få mig att glömma världen så är de Fia, att se henne hitta på massa saker och ja bara vara Fia. Man kan liksom inte låta bli att vara glad med fia:) Hon ser så söt ut när hon gäspar, leker med sin boll, kastar sig på en om man retar henne med en grej, sover, leker med hundarna, ska pussa på dom andra hundarna medans dom biter henne;) ja hon får en att le och bli glad och visst har vi våra stunder när vi vill olika saker och man måste skälal på henne, men se går de över att jag får njuta av min lilal vovve:)

Inte lätt alltid

God dagens alla!
Satt och läste en av mina favvo bloggar att hennes hund ligger på djursjukhuset:( stackars både matte och hund, inte alls kul när ens hund blir sjuk och man liksom inget kan göra. jag vet hur jobbigt jag tycker det är. Det man vill är ju att ens hund ska vara lycklig och må bra. Som tur är så mår min lilla Fia bra och det är jag glad över, jag försöker att ta till vara på varje dag med henne.
Idag var jag ner på stan och då tog mamma, pappa och tompa fia med sig sen så vart de först en skogspromenad och sen efter maten gick vi till hunddagiset och hämta cykeln. När vi var nästan hemma så stanna vi och kasta typ boll fast med ett rep och en boll som sitter fast och dum nog som jag är i bland så kastar jag den mot typ några träd och japp den fastna, vad vid fia började springa och leta efter den så fick ge henne en boll i stället att leka med:) nu måste jag komma på hur jag ska få ner den där dumma saken..
Nu har Fia fått mat så jag ska nog träna lite och sen får jag se vad man hittar på:)

Min lilla Fia
Här är lite bilder på fia och kompisarna:)

Trött fast ändå pigg??

God kvällens! På väg att bli sjuk trot jag för har varit hängig hela dagen, vart en tuff vecka med mycket hundar ohc 2 nya. fullt upp med andra ord. varit dåligt väder och hänt både bra och dåliga saker i veckan. men nu tar jag och Fia helg och laddar upp oss inför en ny vecka:) Fia sover just nu och jag sitter och är lite social och lyssnar på musik:) trots att de varit en tuff vecka har de varit roligt för de är roligt när vi har mycket hundar och man har mycket att göra:) Krävs planering och att alal gör de dom ska:) men de har funkat perfekt och de har varit en bra vecka som gått fort! Känns som man kört på hela vecka och nu kan slappna av, vilket gör att trots att jag är hängig så känner jag mig ändå så i farten, har liksom inte kunnat varva ner riktigt. Ska försöka göra de om bara hunden ovanför kunde hålla .... nej nu ska jag vara snäll, men skit irriterande är de. visst jag kan sätta på musik i hörlurana men va fan den stör ju fia, inte för att hon bryr sig så men i alla fall.
En riktigt tråkig sak är att Zelda(en av hundar på hunddagiset) vart avlivad i veckan, pga sjukdomar:( lite tomt utan vår zeldis, stackars hennes matte.
Lilla <3 zelda må du vila i frid du lilla ängel, för en tid fick du på vår jord vara och förgylla
allt i din närhet. Du ska veta att du är saknad. Så liten men så underbar:)

Its only a ordinary sunday

Man blir lite små seg och trött av vädret, för det är ganska ombyttligt väder, men när man är ute så får man energi:) gick en långpromenad i förmiddags och sen såg jag på tv, helt okej söndag liksom. I morgon jobb igen, full fart har 20 hundar i morgon, och då är det valpar, nya hundar och dom vanliga, ha ha får se hur de går... från 5.30 till 18:00 he he, fast roligare när det är mycket som händer än är de typ inte händer något alls...
Just nu regnar de lite smått och jag ska nog leka lite med Fia:)

Ingen snö...

Hejsan! solen lyser och det är faktiskt trots bristen på plusgrader ganska skönt ute:) Gick en skogpromenad med fia i förmiddags och nu i eftermiddags var vi ner och gick på "stan", ska ta en promenad senare runt halv sex, ska nog gå upp mot kolarbysjön då. Passade på att städa när vi kom hem från stan, skönt att göra saker när man ändå har massa energi. Ska nog köra back träning när jag är ute med fia.

Skogsutflykt

Sådär jag 3 och en halv timme senare så var man hemma:) vi gick vid halv 9 ungefär och kom tillbaka runt 12:)
Först gick vi till andra sidan och upp till där man kan svänga av antingen mot högbyn eller semla. och därifrån gick vi flodbostigen, sen kom vi ju tillbaka till där man svänger så då gick vi mot högbyn och svängde sedan av vid radiomastarna där vi stannade och åt lunch, vart lite kallt när vi stanna. sen gick vi hem igen. Det var så skönt och härligt att gå, vi gick både i stan, skogen. på väggar, stigar och mitt i skogen gick vi. såg en hel del djur bland annat ett råddjur, häst, ekorre, fåglar. Härligt med en riktigt skogsutflykt, ska nog göra såna där några gånger då och då. flodbostigen ska jag nog gå någon gång på helgerna, en perfekt lång promenad, att först gå dit, sen gå flodbostigen och sen hem, en perfekt och lagom långpromis på en helg:) Nu har jag bytt om och ska snart joina fia i sängen och sätta mig och se en film medans fia sover bredvid, hon var så duktig och hade nog väldigt roligt med att gå i skogen och alal dofter osv... ska verkligen gå där i sommar och ska verkligen göra skogsutflykter i sommar. Jag och fia vi rär på oss v'ldigt mycket, vi går lång promenader på helgerna, vi går till och från jobbet på vardagarna, vi är ute och leker osv men ibland är det skönt att göra en riktig lång lång skogsutflykt och vara borta i ett par timmar.
men nu ska jag ta de lugnt:)

Riktig bra söndag!

Då var man nyss hemkommer från hedemora:) Ska bara ta de lugnt nu en stund innan middag för att sedan gå ut, träna lite.....
Idag är det söndag men en bra sådan, inte för att jag har något emot att gå och jobba men det är bara det att det är lite mysigt med att ha en söndag då man kan sätta sig och titta på en film på kvällen och man behöver inte tänka på att man ska upp tidigt(i mitt fall 4 på måndagar) och jobba.. nej jag ska se en film och gå och lägga mig ganska sent för jag behöver inte jobba i morgon. Dock så ska jag och fia ut i skogen och gå vi ska ha med lunch och allt:) blir väl att gå runt 8 så där och vi lär väl vara tillbaka till en efter 11 någon gång:) blir en bra förmiddag och sen hem för att ta de lugnt, se en film träna osv.... ska försöka få med mig kameran också:)

8 april

God dagens:) var en fin och bra dag igår.. gick 2 lång promenader, körde back träning och vanlig träning.
Kollade på en indisk version av stolthet och fördom och sen harry potter.
Snart ska jag ta mig en lång promis, käka och sen blir det att åka till farmor och jätte roliga(not) hedemora;)
solen lyser så blir en fin dag(trots att det är kallt) idag, så ska passa på att vara ute då. Hoppas på fint väder i morgon med för då ska jag och fia ut på en väldigt lång runda har vi bestämt oss:) Men nu som sagt var ska jag byta om och sen blir det att gå ut:) behöver ut och gå och mjuka upp musklena!

Min dag

Tjenixen alla!! är trött, gick upp vid kvart över fyra, drog till jobbet och sen vid halv 12 cyklade jag och fia hem.. då städade jag medans fia sov, sen titta vi på tv , sen vart det promenad med back träning och sen mat vart en bra dag så här långt;) I morgon är de sista arbetsdagen för denna vecka, sen har vi lång ledigt. Ska se vad man ska hitta på då, funderar på att ta en dag eller förmiddag ute, massa lång promenader, cykla till eskiln och gå runt där, träna, läsa osv... blir nog en bra ledighet:) men nu k'nde jag mig helt tom i skallen;) ha ha

Dikter 4 april 2012

Satt i morse och fick världens inspiration så skrev ner lite dikter för att få lite ro i skallen;)
Usch ska jag vara ärlig så verkade dikterna bättre i morse när jag skrev dom...
Dikt 1: Varför leker inte livet när man vuxen är, livet blir så svårt ju längre åren går!

Dikt 2: Det är när solensstrålar skymtar fram som man för ett ögonblick tycker att världen och livet är enkelt, vackert och allt är bara bra, om de bara är för en minut eller två.

Dikt 3: Många gånger så orsakar man sin egen smärta, man är sin egen värsta fiende.

Dikt 4: Tror du inte jag ser, tror du inte att jag hör, att jag inte vet. men du ska veta att jag vet, jag ser och jag hör vad du gör, att jag vet allt. jag ser sanningen även om du döljer den och sanningen gör ont. så varför gömmer du sanningen.

Dikt 5: När vi är barn så går tiden sakta, vi vill ta världen med stora kliv och vi tror att allt blir lättare med tiden. När vi blir vuxna så är barndomen ett minne blott och vi ser att livet vart inte så enkelt som vi en gång drömde om.
// Zandra


2 april

Hej! Sitter och funderar på vad jag ska hitta på, vart lite ur humör...
Idag har jag funderar på de där med att man ska älska en person för hur den är och det stämmer
så väl tycker jag.. bara det att man kan inte älska alla människor.

Som att allting slutar funka

God dag nej god kväll... Blir så trött på att allt ska bli fel och att folk ska vara så elaka utan att ens ha all fakta,
jag orkar inte ta massa skit igen för något jag inte har gjort... jag kan ta massa skit de är bara de att om man redan är nere så blir de bara värre när de blir så, då kan minsta lilla sak bara krascha en. Jag har byggt upp mig och gjort mig så stark att sånt bara rinner av mig, men när jag inte orkar och är på gränsen igen då krävs de inte mycket.
jag försöker läka och för att läka måste allt fram och då är man sårbar igen och då blir de så här.
känns som att jag fastnar och inte kan ta mig någonstans. Men jag är stark och ska resa mig...
jag fattar inte varför de gör så ont. Jag fattar inte varför jag saknar dig när jag är ledsen du som bara försvann.
Jag fattar varför, jag behövde dig för mycket och du orkade inte.. men kan jag inte bara sluta sakna dig.

Dikt-1/4 - 2012



Du får livet att le
du får solen att verka blek
du får mig att skratta
du får mig att gråta
du får mig att vara positiv när jag inte orkar vara de
du får livet att verka enkelt
du får mig att vilja stanna

negativ egergi?? nej tack

jag har en kille efter mig, han är sån i ett nötskal. han vill att jag ska känna mig trygg med han så han berättar allt om han, han ska hålla på och smickra och så och vilja veta allt om mig(för mycket oom mig) och sen när jag fortfarande inte känner mig trygg med han och avvisar honom så får han spel på mig och då är han super elak. och dissar mig. sen kommer han tillbaka och så är det samma visa
jag vill inte heller spotta ut hela mitt liv, jag är alldeles för sårbar för de, vilket stör folk de med...
jag kan berätta saker om jag känner mig trygg med personen, men jag berättar ändå inte saker.
jag är ändå noga med att försöka få folk att förstå hur jag är som person, för jag är ganska komplicerad:(
ha ha varför och ifrågasätta de är jag i ett nötskal, lilla fröken nyfiken som tänker för mycket, det är jag de:)
Skit väder, irritearnde människor får mig att bli låg:( usch får komma på något som gör mig glad och ger mig mer energi:)

Bara för att jag är jag

Idag gick fia och jag en lång promis i både skog och i stan:) tog ca 2 och en halv timme och då lekte vi även.
Sen vart de hem och käka lunch och se på tv. Nu sitter jag mest och väntar på att de ska bi mat, sen ska jag träna, ta ut fia och duscha. Känner mig lite låg idag, vet inte varför, men känner mig inte alls på topp idag.
Fick nyss skäll för att jag aldrig har tid att prata och för att jag tydligen ljuger. Vilket jag inte gör, jag har fullt upp varje dag förutom på helgerna och då vill jag ta de lugnt och bara ladda och har jag haft en lång dag så har kag inte lust att sitta vid datorn och så... för det tar på krafterna sånt med, speciellt om man bara vill ta de lugnt, inte tänka eller umgås. Jag umgås irl typ aldrig med någon, däremot kan jag ibland sitta och prata med folk på msn, men sånt tar på en de med som sagt var och jag ska inte bheöva förklara mig.... prova på 2 veckor av mitt liv, med allting...
1. jag jobbar mycket
2. jag har fullt upp med Fia
3. jag är ensamvarg
4. jag hatar n'r folk klagar, är för på....
Men nu ska vi skita i de och vara positiva.....:)

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0