:)

Idag är det riktigt varmt ute.... Har jobbat, handlat bland annat en massa jäkla grejer för min förkylning och sen nu är jag hemma med Fia och rocky. Blir en promenad om en stund och sen mat och sen dö lite;) ha ha

massa bilder

tjenixen... sitter här o väntar på att 2 sista hundarna ska åka hem...















Rumänien

ska lägga över bilder och skriva lite om allt, men just nu behöver jag bara få landa lite, få komma igen med allt och bara få vara hemma.

:)

om 2 dagar är jag i rumänien:) I morgon blir det en lång och lite kaos dag typ.) Ska upp vid 4, ta en promis, hem och sen ner till hunddagiset vid 6, sen blir det jobba. Efter lunch går jag och fia hem en stund för att packa, städa och mysa:) sen ner och jobba fram till stängning sen blir det promis, hem och käka mat, dusch, ut med fia för kissa, varva ner och sen försöka sova några timmar innan dte är dags att gå upp runt kvart i 2 för att sedan lämna Fia:( och sen åka till arlanda:) Känns lite overkligt liksom att åka, jag är exalterad, nyfiken, glad att åka och, lite ledsen att lämna fia och så klart lite orolig. Nervös? nope faktiskt inte.. jag brukar bli nervös när jag ska åka iväg själv första gången för då har jag liksom ingen aning med det där med att åka och skit men eftersom pappa är med så behöver jag ju inte oroa mig för att göra fel:) dock ska jag kolal väldigt mycket hur vi gör osv så jag kan åka själv någon gång:) alltid lättare att åka med någon första gången speciellt om man ska till ett nytt land. Det ska bli så kul att träffa de pappa lärt känna, träffa hundarna, se hur det ser ut i rumänien och verkligen få se hur hundarna har det. Det är faktiskt skönt att inte vara nervös, alltså klart man är något slags nervös eller jag uppspelt och så men inte det där nervös för oj oj undra hur det här kommer gå nervösa det är jag inte och det är skönt. Utan jag är bara så uppspelt och sen får det gå som det går:) ska mest bara bli kul att få göra något:)

Måndag!!

usch har verkligen inte varit på g i dag.. haft en sån där måndag när man verkligen känner att usch det är måndag. Men så kan det vara ibland.

Tror jag börjar bli lite nervös nu.. bara 4 dagar kvar...

min dag so far... Promis, lunch, städning på förmiddagen.. snart en promis, lite träning och sen ska jag klippa och färga håret:) Efter det blir det middag följt av promis, träning och lek med fia:) sen ska jag ha en skön söndags kväll med fia:) Det var ju länge sen jag flygde och så nu till ett land jag inte varit i, så så klart man är lite nervös...men mest så längtar jag. Kommer dock sakna min lilla skrutt:) tror nog både hon och jag kommer tycka det är lite tomt utan varann, men hon har det bra och får nog skoj hemma och jag där nere så det blir bra och sen kommer det nog vara en glad matte och en glad vovve sen när vi kommer hem:) Längtar liksom både till rumänien men även när vi ska hem ha ha:) På onsdag ska jag passa på att njuta av att vara med fia:) alltså jag vet 6 dagar är inte mycket egentligen, jag vet att hon kommer ha det bra, jag vet att jag kommer ha det bra, vi är med varann jämt och jag kommer ju hem osv.. men att efter över 2 år ha varit med henne varje dag och ha allt ansvar för henne så klart man tycker det kommer bli lite jobbigt. Hon är ju mitt allt:) Klart man liksom tänker att tänk om hon glömmer mig, tänk om hon är olycklig...Men jag tror att allt kommer gå bra och jag hoppas det. Det låter hur töntigt som helst men ja.... Nej nu ska jag börja sätta igång med promis och så. tiden bara rinner i väg...

1 mil

Fia o jag gick nyss 1 mil:-) Vi gick i skogen, åt lunch o gick hem. Det var så skönt o trevligt:-) nu sover fia:-)















7 dagar kvar!

Tjenixen:) vaknade 5 idag, trodde seriöst att jag skulle upp och jobba, väl ute med fia så kom jag på att hmm vi är lediga idag ju. Men men så kan det vara ibland. Håller på med en massa planering för träning, när vi ska åka osv... för saker jag ska göra i sommar med fia:) I morgon eller på söndag ska vi gå i skogen och ha med oss matsäck:) sen någon dag ska vi cykla långt:) funderar även då på att ta med mig lite matsäck och kanske kolla på hästarna:) vi får se:) sommaren är ju lång:)

4 dagar ledigt... 8 dagar kvar!

Nu är vi lediga i 4 dagar:) Jag ska göra en utflykt till Flodbo stigen(cykla dit, gå och sen cykla hem) och sen en utflykt med att gå i skogen och bara utforska lite:) Sen ska jag ha en dag med så klart promenader med fia men även med städning, rensing och planering:) spela fotboll med fia och hoppas på bra väder:) hämtade upp mitt pass i dag:) och nu är det bara 8 dagar kvar:)

Fotboll

Här är lite bilder....





















Fotboll, promenad, balkonghäng osv.... Perfekt dag:)

Varit en helt underbart solig och varm dag idag:) Vi har gått långpromenader, haft balkong häng, myst i sängen, spelat fotboll(bilder kommer) och haft en bra dag.
 
Börjar bli mer och mer taggad nu inför rumänien:) Förresten kolla gärna in vår nya organisation för just hundarna i rumänien, vi jobbar ju tillsammans med just det hägnet vi ska till. Klicka på länken för att komam till sidan: Second Chance !!! Vi kämpar för varje hund, alla hundar räknas. 
 
Ska bli så jäkla kul att få åka ner dit nu och få se hur de jobbar där osv, pappa har ju varit där för att på börja sammarebetet och nu ska iv ner dit dels för att jag ska få se och sen för att komam i gång ännu mer. 
 
Har fixat med mina gardiner idag:) börjar bli jäkla nöjd med mitt rum:) älskar ju att inreda och fixa:) 
 
Nu ska jag se film och mysa med Fia:) 

Romania:-)

Eftersom strået måste stängas ner ett par dagar pga el som ska fixas o eftersom pappa måste ner för att fixa med nya organisationen osv då så fick jag följa med nu:-) nu peppa för att åka:-)

Its not always easy....

Är så super pepp på att åka dock är jag lite nerstämd då jag måste lämna Fia:-( hon har bott hos mig i över 2 år och max jag lämnat henne är ett dygn. Men de går nog bra. och hon blir ju hemma med mamma o brorsan. Alltså de svåra är väl liksom att vi alltid är tillsammans o så. Men hon har de bra så:-) Men blir ju lite tufft så klart:-) men kan andra så kan väl jag. handlar ju om några dagar inte månader:-)

its only me

Good night world:-)





:-):-):-):-):-):-)

Slutar om någon timme:-) känns skönt. Har precis gjort pass eftersom jag kommer ju få åka till rumänien här nu fram över:-) så jäkla pepp på det:-) som vanligt när man gör pass så får man fult kort;-) thats life:-) Just nu vilar alla hundar efter promis o mat så är det vilning:-) sen blir det ut en sväng igen.....

English:-)

good morning world:-) Im going to try to write in english and swedish:-) Its good to practice both languages:-) specielly if Im going to live in another country. I really want to be a vet and live in romania:-)

Vetrinär:-)


God morgon! Kände mig inte alls pigg att gå upp i morse. Men men så är se ibland o alltid lättare när man väl kommit igång. Vi har startat en förening. Second change är namnet o mottot är every dog counts:-) Jag som kom på det:-) Vill jätte gärna nu få åka till rumänien. Har ju funderat mycket på vad jag vill bli o jag vill jobba med djur, kunna använda mig av de jag kan o göra skillnad så vad vill jag bli? Jo vetrinär:-) Jag har faktiskt funderat på de länge bara det att lite har jag tänkt nej för gillar inte de där med att typ skära i sår osv men jag tror man kommer över sånt o sen får man tänka att man gör skillnad :-) o räddar liv. Så de jag vill bli är vetrinär:-) så klart vill jag ju hålla på med hunddagis eller jobba med hemlösa hundar men livet är långt:-) Hur som haver så vill jag bli vetrinär o kunna jobba som de:-) För är man det så kan man ju lättare få jobb där man jobbar med djur. Men nu ska jag mysa lite med hundarna här:-) ledig i efm o då blir det promis, städning o fia mys o lek:-)

















Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0