jag är patetisk!

jag vet ju att jag är orolig med andreas för är rädd att förlora han...de är därför jag bara vill att han ska pratta med mig! men samtidigt är de här bra för mig.. att se att folk inte lämnar mig men att de kanske inte alltid kan prata med mig! kankse kommer jag kunna lita lite mer nu... andreas är bra för mig! jag lär mig saker. jag lär mig att kontrollera mig själv.
saker som jag vet hur man ska göra med men inte gör de för jag tänker inte efter... 
 
saken är den att bara för att jag sagt att vi inte ska höras av så blir de svårare. de är svårare för mig att inte höra av mig när jag inte får. plus att de är tomt utan han.

som sagt jag har lovat att hålla mig i från problem. men som alla vet så söker problemen upp mig eller jag de. hmm och nu har jag inte andreas att prata med så då kommer problemen inte bli bättre utan värre. ja ja jag ska försöka klara mig!

och nej jag är inte besatt av andreas jag skriver bara de jag tänker på.. och som sagt andreas betyder mycket för mig!
han rädda mig när jag mådde skit! han får allt att bli lättare.

men nu ska jag sluta låta som värsta 14 åringen som är besatt av en kille.. fan om Andreas läser detta kommer han tro att jag är patetisk.. men men..

de är skit varmt ute och snart ska jag äta mat! sen ska jag ut och gå tror jag! sen vet i fan vad jag ska göra... tusan också mitt rum behöver städas. mirre är med sebbe(de är ihop nu) och jag sitter inne. idag mår jag okej eller jag vet i tusan hur jag mår. jag är uttråkad! ska nog smsa mirre för annars kommer jag skicka till en annan person och de får jag inte!



igår så läste jag en av de bloggar jag följer, och hon som skriver den har en son som är död... och nu har de skapat en minnes sida till han.. så jag var innne och kollade. jag grät floder. jag kanske tycker mitt liv är jobbigt och orättvist, men när jag läser om henne och hur hon har de då förstår man att de jag känner är inte ens hälften den smärta hon måste känna. så kolla in minnes sidan victor......



Kommentarer
Anonym

Kika gärna in på min blogg. http://Mennahs.blogg.se Den som kommer med den bästa/sötaste kommentaren kontaktar jag via E-post och den personen får som pris 300 kr presentkort på H&M. Glöm inte E-postadressen, lycka till !

2009-08-06 @ 14:55:22
URL: http://mennahs.blogg.se/
Anonym

Kika gärna in på min blogg. http://Mennahs.blogg.se Den som kommer med den bästa/sötaste kommentaren kontaktar jag via E-post och den personen får som pris 300 kr presentkort på H&M. Glöm inte E-postadressen, lycka till !

2009-08-06 @ 14:55:23
URL: http://mennahs.blogg.se/
Pussit

Gud jag sitter också här och gråter av minnesidan <3

2009-08-06 @ 16:09:22
URL: http://pussit.se
FS

hejhej! =)

Kristoffer .. heter han det lr heter han bert?



Läs mer här: http://falsksanning.blogg.se/2009/august/utkast.html#comment

2009-08-06 @ 21:11:03
URL: http://falsksanning.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0