min novell!!

Novellen handlar om Natalie som skolkade genom sjuan för hon inte orkade då hon på sommaren sett bästa kompisen bli våldtagen och mördad. Så hon fick gå om. sen bestämde hon sig för att sköta sig, men på jullovet när hon gick i åttan så blev andra bästa kompisen oliver svårt sjuk igen då han har cancer och dog. Natalie lutade bry som om skolan. Hon snattade, bråkade med alla, slogs, tog droger, började med alkohol och att röka. Hamnade på konstiga fester och en kväll slutade de riktigt illa. På sommaren gifte sig hennes pappa om sig och Natalie hatade hon. Efter ett bråk med pappas nya fru, bråk med sina föräldrar så bestämmer sig Natalie för att rymma, men polisen hittar henne och tar henne till gläntan.

ja så ser lite av handlingen ut men jag har skrivit på den och handlingen har ändrat sig..... men jag hoppas den blir bra.. men som sagt var handlingen som står här är inte så bra....


så här ser baksidan(novellen ska bli en bok) ut:

Här får vi möta 15 åriga sofia som haft ett tufft liv, föräldrar som skiljer sig och aldrig tror på henne, ko(mpisar som försvinner ifrån henne, våldtagen, hamnat i ett kompis gäng där man måste bevisa att man duger hela tiden, där droger, slagsmål har en stor betydelse. Men efter att hon rymt hemifrån så hittar polisen henne och hon hamnar på gläntan. Där

Hon möter adam som är den som får henne att må bra, och tillsammans med alla andra på hemmet så upptäcker dom att de finns bättre sätt att leva och mår, men sofias liv är inte en saga och saker och ting krånglar. Ska de verkligen till att en hon älskar dör för att allt ska bli bra och när de verkligen gäller, vad ska hon välja, att tjalla på de som varit hennes kompisar hela hennes liv och få den hon älskar eller ska hon försvinna och riskera att förlora allt?

 

här är lite av inledningen:

'Inledning:

Natalie kliver ur polisbilen och slänger ryggsäcken över axeln, hon smäller igen dörren och går upp mot huset.dina mamma kommer snart med dina saker, säger hennes pappa som går ur bilen. Natalie nickar och skyndar sig in för att slippa bli så blött. Egentligen älskar hon hösten när de regnar och blåser de blir så mysigt, men inte idag. Nej i dag är allt upp och ner, hon tvingas åka hit igen , hit där huset ser ut som de hör hemma i in skräckfilm, hit där hon måste ta i tur med allt som hänt, och sen känner hon på sig att något kommer förändras och just nu vill hon inte ha mer förändringar.

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Zandra

Min blogg om mitt liv:)

RSS 2.0